BAR CHOCOLA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAR CHOCOLA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.544.158

Publication

05/06/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-06-2014

Griffie

*14305147*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0553544158

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Bar Chocola

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op twee juni tweeduizend veertien, welke eerstdaags ter registratie zal worden aangeboden op het registratiekantoor te Sint-Niklaas,

BLIJKT DAT:

De heer SCHELDEMAN Bart Gaston Blanche Cresentius, geboren te Beveren op twintig juli negentienhonderdachtenzestig, rijksregister nummer 68.07.20-407.82, wonend te 2070 Zwijndrecht, Heilig Geesthoek 24.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming  BAR CHOCOLA , met zetel te 2018 Antwerpen, De Keyserlei 5, met als voornaamste kenmerken:

1. Vennoten:

De heer SCHELDEMAN Bart Gaston Blanche Cresentius, geboren te Beveren op twintig juli negentienhonderdachtenzestig, rijksregister nummer 68.07.20-407.82, wonend te 2070 Zwijndrecht, Heilig Geesthoek 24.

2. Rechtsvorm en naam: Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  BAR CHOCOLA ;

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, De Keyserlei 5;

4. Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf twee juni tweeduizend veertien.

5. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

1. De vervaardiging, productie, fabricatie van chocolade, chocoladebereidingen, chocoladeproducten, suikergoed, confiserie, koekjes en gebak in de meeste ruime zin.

2. De in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel in chocolade, chocoladebereidingen en chocoladeproducten, suikergoed, confiserie en andere etenswaren, alsmede de grondstoffen hiervoor in de meest ruime zin.

3. Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica.

4. Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde en vereffenaar in ondernemingen en vennootschappen.

5. Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

6. Het verwerven, vervreemden en beheren van zowel roerende als onroerende goederen.

7. De invoer, uitvoer en handel van alle consumptiegoederen, grondstoffen, half-fabrikaten en fabrikaten.

8. Het verlenen van licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland.

9. Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borg stellen voor derden met

hypotheekstelling of verpanding van haar roerende en onroerende goederen.

Al het voorgaande met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals

Onderwerp akte :

De Keyserlei 5 2018 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (E-BVBA)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende en onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

6. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal.

7. Samenstelling  inbreng:

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari:

De heer SCHELDEMAN Bart, voornoemd, voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), waarvoor hem honderd (100) aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) en is elk aandeel volstort voor minimum één/vijfde en is voldaan aan het minimum volstorte kapitaal voor eenhoofdige besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op twee juni tweeduizend veertien.

8. Bestuur en benoemingen:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

...

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

Als zaakvoerder voor de duur der vennootschap wordt door de oprichters éénparig benoemd, de heer SCHELDEMAN Bart Gaston Blanche Cresentius, geboren te Beveren op twintig juli negentienhonderdachtenzestig, rijksregister nummer 68.07.20-407.82, wonend te 2070 Zwijndrecht, Heilig Geesthoek 24, die alhier aanvaardt. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn en zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

9. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december

daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op éénendertig

december tweeduizend vijftien.

10. Jaarvergadering:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om tien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend zestien.

11. Aanleggen reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering zal mogen geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

...

Na de vereffening van het maatschappelijk passief, zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

12. Er werd geen commissaris benoemd.

13. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan DIN CONSULTING BVBA met zetel te 2220 Heist-Op-Den-Berg, Liersesteenweg 173L, RPR Antwerpen 0466.697.682, en haar aangestelden, om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL: Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen uittreksel akte oprichting.

09/08/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BAR CHOCOLA

Adresse
DE KEYSERLEI 5 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande