BAR-PAIN

Divers


Dénomination : BAR-PAIN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 833.551.286

Publication

07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.05.2014, NGL 30.12.2014 14711-0476-017
09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 04.07.2013 13269-0351-016
03/12/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.11.2012, NGL 27.11.2012 12647-0184-013
07/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 30.10.2012 12627-0371-014
03/02/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
18/02/2011
ÿþ"

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111R IIII~I~~tl~d~I~Nionsao*

~ s

Elic °,.~-G.~s

~~;e ~~? ~r:~~ ~u:. ~ r~a~~~

©=J

~~"°7"` e Larcfpcg,~

~ a fçe, 2011

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Jacobsmarkt 91-93 te 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op acht februari tweeduizend en elf, blijkt dat een Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. Vennoten:

a. De heer BOULAJHAF Sad, geboren te Antwerpen op zesentwintig november negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 2000 Antwerpen, Prekersstraat 36.

b. De heer BOULAJHAF Chalid , geboren te Antwerpen op drie december negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 2000 Antwerpen, Schoytestraat 1/3.

2. Rechtsvorm en naam: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAR-PAIN"

3. Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Sint-Jacobsmarkt 91/93. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht. De vennootschap kan bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

4. Doel:

Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks staan met het horecabedrijf. Het bereiden van allerlei spijzen en dranken als tafelhouder, het kopen, verkopen, bewerken en verwerken van allerlei eetwaren en dranken, gerechten, koffie, thee, cacao, suiker, rijst, tapioca, sago, koffie-surogaten, chocolade en chocoladeproducten, meel en graanpreparaten, brood, banketbakkers- en suikerbakkerswaren, gebak, confiserie, ijsroom de levering ervan, eventueel ten huize.

- Het beheer, de exploitatie of het laten exploiteren, de valorisatie, de ontwikkeling en de promotie van drank-, eet- en slaapgelegenheden zoals spijshuis, broodjeszaken, meeneemrestaurant, hotels, pizzeria, tratoria, restaurants, taverne, traiteurs, cafetaria's, milkbars, koffiebars, tea-rooms, snackbars, keukens, frituren, dancings, pitabars, shoarma alsook alle gelijkaardige daarmee verwante of samen gaande activiteiten zoals het organiseren van congressen en vergaderingen, het inrichten van tentoonstellingen en het daartoe ter beschikking stellen van alle horecavoorzieningen;

- Het uitbaten van voormelde gelegenheden met de verkoop van alle dranken, alcoholhoudend of niet en bijkomend de verkoop van tabak, sigaren en sigaretten.

- Het verstrekken van kant- en klaar maaltijden, broodjes en snacks, tijdelijke huisvesting, hoteldiensten, verhuren van stoelen, tafels, tafellinnen en glaswerk, verhuur van tenten, verhuur van tijdelijke huisvesting, verhuur van vergaderzalen, verhuur van verplaatsbare constructies.

- De catering op en het inrichten of doen inrichten van feesten vermakelijkheden, dansavonden, party's, bals, veilingen, vergaderingen, fancyfairs, meetings, dubbijeenkomsten, wedstrijden, schouwspelen van allerlei aard zoals concerten, zangoptredens, ballet-, dans-, toneel- en kleinkunstvoorstellingen, tentoonstellingen, modeshows.

- Het verwerven, inrichten en ter beschikking stellen van zalen, ruimten en gelegenheden waarvoor voormelde organisatorische toepassingen geheel of gedeeltelijk kunnen worden uitgevoerd.

- Koude en warme bakkerij.

Alle activiteiten, zonder enige uitzondering, die rechtstreeks in verband staan met de verkoop van algemene voedingswaren, de aan- en verkoop van alle producten in verband met het voorafgaande, zowel als de import en de export ervan, de groot en de kleinhandel of de verwerking ervan.

Tussenpersoon in de handel: Omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige

handelsvertegenwoordigers en de commissionairs.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : BAR-PAIN

3 3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorgehouden aan hét Belgisch Staatsblad

. a ~

belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven, wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

5. Duur: onbepaalde duur.

6. Boekjaar: het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf.

7. Kapitaal:

Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd

zesentachtig aandelen van ieder honderd euro.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bij de oprichting voor één/derde volstort.

Op het kapitaal werd in speciën ingeschreven als volgt:

-door comparant sub a. voor achttienduizend vijfhonderd euro, zijnde honderd vijfentachtig aandelen;

-door comparant sub b. voor honderd euro, zijnde één aandeel.

Totaal: achttienduizend zeshonderd euro, zijnde honderd zesentachtig aandelen

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige

afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt het netto-actief uit van het boekjaar. Binnen de perken,

voorzien in artikel 319 en 320 van het Wetboek Vennootschappen wordt het netto-actief als volgt verdeeld:

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve tot dat die één/tiende van het kapitaal bedraagt;

2. het saldo mag ter beschikking van de algemene vergadering gesteld worden.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de jaarvergadering de vereffenaars benoemen en bevoegdheden bepalen. Het vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoot of niet. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist. De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk alle macht om uit naam van de vennootschap te handelen, welke de aard en de belangrijkheid van de handelingen ook moge wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

Op eigen verantwoordelijkheid, mogen de zaakvoerders zich, in hun betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door gemachtigden en/of gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard zijn. Het is de zaakvoerder uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks belangen te hebben in gelijkaardige zaken, welke met de vennootschap zouden kunnen concurreren.

9. Benoeming:

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd: de heer Saïd Boulajhaf, voornoemd, die verklaart deze

opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over

beslist.

10. Jaarvergadering: jaarlijks wordt op de zetel de jaarvergadering gehouden op de eerste maandag van de

maand mei om achttien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerst volgende werkdag. De

eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en twaalf.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2015
ÿþ Mad woed 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIllIie1111.~11111muu

Voorbehoud aan he Belgisc 5taatsbl

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 5 JUNI 2015

afdeling Antwerpen

Criffic

Ondernemingsnr : 0833551286

Benaming

(voluit) : BAR-PAIN

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SINT JACOBSMARKT 91/93 - 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag zaakvoerder - verplaatsing maatschappelijk zetel

De bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op 24 juni 2015, neemt met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen:

1) Wordt benoemd tot zaakvoerder met ingang van 24 juni 2015

Bouijahaf Youssef

Prins Leopoldlei 10 - 2640 Mortsel

NN 93021711185

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissingen door de algemene vergadering der vennoten.

2) Het ontslag als zaakvoerder wordt bevestigd met ingang van 24 juni 2015

Boulajhaf Said

Oversneslaan 8

2610 Wilrijk

NN 83112626596

3) De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar het volgend adres met ingang van 24 juni 2015

OVERSNESLAAN 8 - 2610 WILRIJK

Opgemaakt te Antwerpen op 24/06/2015

Boulajhaf Said Boulajhaf Youssef

Ontslagnemend zaakvoerder Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BAR-PAIN

Adresse
Zetel : SINT JACOBSMARKT 91/93 - 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande