BARBONO

Société en commandite simple


Dénomination : BARBONO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 829.275.269

Publication

18/12/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
24/05/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.07.2012, NGL 19.07.2012 12308-0445-016
13/12/2011
ÿþm o d 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na nee'rlegging ter griffie van de akte

s " 11187164"

Ondernemingsnr :0829.275.269

Benaming : 6 MONTA LIFT

(voluit)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kastelsedijk 36 F

2480 Dessel

Onderwerp akte :BAV - omzetting naar besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens te Weelde (Ravels), op 7 november 2011, geregistreerd te Turnhout, 2e kantoor der registratie, op 14 NOV. 2011 D. 683 BL. 38 V. 14 Ontvangen : VIJFENTWINTIG EURO. R ; 25 EUR Voor De ea. Inspecteur (get.) J. VAN DEN BROECK, DAT:

1) de nominale waarde van de bestaande aandelen werd opgeheven.

2) naast de maatschappelijke benaming, de handelsbenaming "BARBOND" werd: aangenomen.

3) het doel van de vennootschap werd uitgebreid zoals hierna blijkt uit de statuten.

4) de maatschappelijke zetel met ingang van 7 november 2011, werd verplaatst naar 2440 Geel, Markt 53, zoals hierna blijkt uit de statuten.

5) het kapitaal werd verhoogd met 18.000 euro, om het te brengen op 19.000 euro,; door incorporatie van een rekening-courant ten belope van voormeld bedrag.

6) de vennootschap werd omgevormd naar een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' "AUDITAS" met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Ta bakvest 87, dienaangaande, luidt als volgt :

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief van de Gewone Commanditaire Vennootschap" Monta Lift", zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Onze controlewerkzaamheden werden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het. verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap.

Het boekhoudkundig netto-actief volgens deze staat bedraagt 7.789,52 EUR en is.' 6.789,52 EUR groter dan het maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 EUR, vermeld in,' de staat van activa en passiva.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik nuttig oordeel voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting,

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 4 november 2011

(volgt handtekening)"

7) de in functie zijnde beherende vennoot eervol werd ontslagen, met volledige' decharge omtrent zijn mandaat.

8) werd benoemd met ingang van 7 november 2011, tot niet-statutaire zaakvoerder; voor onbepaalde duur:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN I

3 0 NOV. 2011

KOOPHAN ~ TURNHOUT

ff ~rí

jlagen bij het Belgisc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod2.1

De heer VAN OPROOY Erwin Leonardus Maria, geboren te Turnhout op 24 mei

1971, wonende te 2340 Beerse, Houtseweg 152 B6.

9) de statuten werden vastgesteld, en hieruit blijkt ondermeer:

dat de vennootschap een handelsvennootschap is die de rechtsvorm heeft van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "MONTA LIFT" en

als handelsbenaming "BARBONO".

Beide namen mogen afzonderlijk gebruikt worden.

De zetel is gevestigd te 2440 Geel, Markt 53.

De vennootschap heeft tot doel:

De import, export, aankoop, verkoop, montage, installatie, herstelling en onderhoud

van alle soorten elektriciteitsinstallaties alsmede de daarvoor bestemde toestellen.

De import, export, aankoop, verkoop, montage, installatie, herstelling en onderhoud

; van alle soorten liften en hefplatvormen evenals onderdelen van liften en

hefplatformen.

De aan- en verkoop van aile daarmee verband houdende producten en diensten. Dit

alles in de meest ruime betekenis van het woord.

" Het uitbaten van één of meerdere restaurants van het traditionele type;

afhaalrestaurants; café-restaurants (tavernen); fast food-zaken; snackbars; frituren.

Het uitbaten van één of meer drankgelegenheden, café's, discotheken, dancings en

dergelijke.

Het uitbaten van kantines.

Catering.

Uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties:

- het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels

- het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, en dergelijke

Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, De aan- en verkoop, im- en export, groot- en kleinhandel, het in huur nemen en verhuren en de uitbating van alle horeca-toestellen, uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en bijbehoren. Het ter beschikking stellen van allerhande ruimten,

De in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van alle voedingswaren en dranken, horecatoestellen en -toebehoren.

Het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

Onderneming in onroerende goederen. De aankoop, de verkoop, de opbouw, de verbouwing, de ruil, de vernieuwing, de financiering, de afbraak, het verhuren en huren, het leasen, beheren en promoveren van gebouwen, alsook het kopen, verkopen, ruilen, verhuren en huren, leasen, valoriseren en verkavelen van gronden en terreinen en eveneens het vestigen van zakelijke rechten op gronden en gebouwen in de mate dat voornoemde activiteiten wettelijk mogelijk zijn en die door toepassing van de wetten en gebeurlijke beroepsreglementen toegelaten zijn.

De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren.

Managementactiviteiten van holdings,

Het beheer van onroerend en roerend vermogen, inbegrepen het afsluiten van leasingcontracten en van roerende en onroerende financieringshuur, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen. Het verlenen en uitvoeren van financiële en bedrijfseconomische adviezen in de meest uitgebreide zin van het woord, in binnen- en buitenland, zowel aan natuurlijke personen als aan rechtspersonen, met inbegrip van het adviseren van diverse beleggingen onder aile roerende en onroerende vormen, het inrichten van voordrachten en bijeenkomsten, het optreden als tussenpersoon bij transacties die van aard zijn om de bedrijfssituatie te verbeteren, alles in de meest ruime zin en zonder dat deze opsomming beperkend weze_

Voôr-behouden" .aan Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VDÓS;

behourel" man het I. Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes duMonitenr bélgé

mod 2.1

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag borg of aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negentienduizend euro, vertegenwoordigd door negentienduizend aandelen met een fractiewaarde van één/negentienduizendste van het kapitaal.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. De jaarvergadering heeft plaats de eerste van de maand juni om tien uur. Indien deze dag een zon- of wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Bijzondere volmacht: er werd aan de heer HELSEN Guido, wonende te 2370 Arendonk, De Horeman 55, en/of mevrouw Heyns Els Maria Jozef, wonende te 2490 Balen, Tenderlo 34, en/of mevrouw Vlaminckx Maria, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Nieuwstraat 27, en/of de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 2380 Kavels, Grote Baan 201, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, verslagen zaakvoerder en bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BARBONO

Adresse
MARKT 53 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande