BARKA

NV


Dénomination : BARKA
Forme juridique : NV
N° entreprise : 428.888.567

Publication

24/04/2014
ÿþ?Md Und 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

Neergetead tnr eff14) van do RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

I 1 APR. 2.11/1

TURNHOUT

D%efiétier,

Ondernemingsnr 042888856e

Benaming

(voluit) : Barka

(verkort)

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel Keinigestraat 5 te 2200 Herentals

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging van een voorstel tot geruisloze fusie.

FUSIEVOORSTEL

BARKA NV

2200 Herentals (Noorderwijk)

Keinigestraat 5

0428.888,587

geruisloze fusie tussen

NORCON

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Gevestigd te 2200 Herentals (Noorderwijk), Keinigestraat 5

Ondememingsnummen 0890.271.344 RPR Turnhout

Opslorpende vennootschap

en

BARKA

Naamloze vennootschap

Gevestigd te 2200 Herentals (Noorderwijk), Keinigestraat 5

Ondernemingsnummer: (BTW BE) 0428.888.587 RPR Turnhout

Opgeslorpte vennootschap

FUSIEVOORSTEL

Het jaar tweeduizend en veertien

Op 10 maart

Te 2200 Herentals (Noorderwijk), Keinigestraat 5

Zijn samengekomen

ENERZIJDS DE OPSLORPENDE VENNOOTSCHAP OF OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

NORCON

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Gevestigd te 2200 Herentals (Noorderwijk), Keinigestraat 5

Ondernemingsnummer: 0890271,344 RPR Turnhout

UMM

UI

Il

bel

B( Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

HISTORIEK

1.De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op negentien juni twee duizend en zeven, bekendgemaakt in de Billage tot het Belgisch Staatsblad van drie juli daarna onder het (referte)nummer 07095491.

2.Buitengewone algemene vergadering opgemaakt en afgesloten bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op twaalf augustus twee duizend en tien, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van acht september daarna onder het (referte)nummer 10132241.

3.Bevestiging van zetelverplaatsing, kapitaalvermindering, statutenwijziging(en) bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op vijftien juli twee duizend en elf, eerstdaags bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Bart Van den Eynde, wonende te Zandkapelweg 73 te 2200 Herentals (Noorderwijk)

Verder genoemd "de overnemende vennootschap"

ANDERZIJDS DE OP TE SLORPEN VENNOOTSCHAP:

BARKA

Naamloze vennootschap

Gevestigd te 2200 Herentals (Noorderwijk), Keinigestraat 5

Ondernemingsnummer: (BTW BE) 0428.888.587 RPR Turnhout

HISTORIEK

1.De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Michel Nolens te Lille op achttien april negentienhonderd zesentachtig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien mei

daarna onder nummer 860515-343.. .

2. Statutenwijziging bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven op zeventien oktober negentienhonderd vierennegentig, bekendgemaakt in de billage tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig november daarna onder nummer 941122-189.

3. Wijziging aandelensoort, statutenwijziging, hedormulering van statuten bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op eenentwintig december twee duizend en elf, eerstdaags bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Alhier vertegenwoordigd door haar drie bestuurders met name:

-de heer Bart Van den Eynde, wonende te Zandkapeiweg 73 te 2200 Herentals (Noorderwijk), gedelegeerd

bestuurder

- Van den Eynde Kathleen wonende te 2200 Herentals (Noorderwijk), Keinigestraat 5, bestuurder

-Van den Eynde Herman, Pol Heynsstraat 12 bus 2 te 2200 Herentals, bestuurder

Verder genoemd "de overgenomen vennootschap"

VOORAFGAANDELIJKE UITEENZETTINGEN:

Comparanten verzoeken notaris Bieke Heyns notaris te Herentals , authentieke akte te verlenen van de notulen van de algemene vergaderingen die zullen beraadslagen en besluiten over de fusie, waarbij het gehele vermogen van de naamloze vennootschap BARKA 2200 Herentals (Noorderwijk), Keinigestraat 5 zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op BVBA NORCON met zetel te 2200 Herentals (Noorderwijk), Keinigestraat 5 , die houdster is van alle aandelen van de BARKA NV.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De specifieke aansprakelijkheid van de ontbinding is vervat in artikel 687 van het Wetboek van Vennootschappen.

Elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, heeft de verplichting om het fusievoorstel zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (art, 693/8° Wetboek van Vennootschappen).

De BVBA NORCON heeft de volte eigendom van de 756 aandelen van de NV BARKA verworven.

FUSIE - RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de op te slorpen vennootschap de NV BARKA (voornoemd) overgaat naar de opslorpende vennootschap NORCON (voornoemd) zonder uitreiking van nieuwe aandelen.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de opslorpende vennootschap, NORCON BVBA ;

Artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen bepaalt dat:

Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld:

1.de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden;

2.de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap, wanneer al hun aandelen en andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, in handen zijn ofwel van die andere vennootschap, ofwel van tussenpersonen van die vennootschap, ofwel van die tussenpersonen en van die vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschappen is de volgende:

- NORCON BVBA (ovememende vennootschap)

De vennootschap heeft tot doel:

1. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van deze:

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

Il. De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vomi, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van techni-sche, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

- NV BARKA NV (overgenomen vennootschap)

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot voorwerp:

Voor eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, aile immobilialre operaties of ermee verband houdende verrichtingen te doen met name:

De aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, oprichting, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van aile aard, zo gronden ais gebouwen, in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, voorts ook alle plaatsingen van kapitaal en het bestuur van alle roerende en onroerende goederen. Bovendien zal de vennootschap alle mogelijke financiële operaties kunnen doen ten einde de verrichtingen, vallende binnen haar maatschappelijk doel, te vergemakkelijken, zelf in voordeel of voor rekening van derden opdrachtgevers.

Wat voorafgaat dient begrepen in de meest uitgebreide zin. De vennootschap mag tevens alle bewerkingen doen van industriële en financiële, roerende of onroerende aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en/of de uitbreiding van het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België ais in het buitenland, op alle wijzen welke zij het best geschikt zou achten.

Zij mag ook rechtstreeks of onrechtstreeks, door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op elke andere wijze belangen nemen in ondernemingen of vennootschappen met een gelijkaardig doel.

RUILVERHOUDING - OPLEG - WIJZE VAN UITREIKING

Aangezien het hier een geruisloze fusie betreft, met name een vereniging van alle aandelen in één hand, dient het fusievoorstel géén ruilverhouding te vermelden. Dit is logisch aangezien er géén aandelen uitgegeven worden,

DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

Niet van toepassing

BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 16 februari 2014.

BIJZONDERE VOORWAARDEN

Géén.

Vcor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

BIJZONDERE BEZOLDIGING

Niet van toepassing

BIJZONDERE VOORDELEN

Géén.

Neerlegging

Het fusievoorstel zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel door elk der betrokken vennootschappen.

waarvan akte

Opgemaakt te Herentals 10 maart 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Bart Van den Eynde

Gedelegeerd bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

05/08/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie varede-akte ,

Neergeie d tel "

RECHTBANK VAN' KOOPHANDEL

N ON ITEU'~ E E GE ~ Î JULI 20t4

ANT«BRpEN Mfdeliug TuRNHOTJT

2 9 -07- 201 DeUrlffit3r

áISCH STANïS~~u

Ondernerningsnr : Li 23

Benaming ~7 [

(voluat) : BARKA NV

(verkort) :

umuiuui~~iii

+191499

i i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 ;Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Keinigestraat 5 te 2200 Herentals (Noorderwijk)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bieke Heyns te Herentals (Noorderwijk) op 12 juni 2014, geregistreerd te lste kantoor der registratie Turnhout 2 op 13 juni 2014, boek 5/182, blad 59 vak 3, ontvangen vijftig euro (E 50,00) dat de buitengewone algemene vergaderingen van de Naamloze Vennootschap Barka, met maatschappelijke zetel te 2200 Herentals (Noorderwijk), Keinigestraat 5, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Turnhout onder nummer BTW BE0428. 888.567, na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel opgemaakt bij onderhandse akte van 10 maart 2014, neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel op 11 april 2014 en bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 24 april 2014 onder nummer 14087757, volgende besluiten heeft genomen:

§ 1. Bureau

De vergaderingen worden geopend om tien uur.

De algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen besluiten met eenparigheid van stemmen tot voorzitter aan te stellen de heer Bart Van den Eynde, tot secretaris mevrouw Kathleen Van den Eynde en tot stemopnemer de heer Herman Van den Eynde.

§ 2, Uiteenzetting door de voorzitter

De voorzitter deelt mede

A.Deze vergadering heeft als agenda :

a)Onderzoek van het voorstel tot fusie opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen bij onderhandse akte op 10 maart 2014;

b)Besluit tot fusie overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, waarbij het gehele vermogen van de naamloze vennootschap Barka als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de bvba Norcon, die houdster is van alle aandelen van de naamloze vennootschap Barka;.

B.AIIe aandeelhouders in beide vennootschappen zijn aanwezig op deze vergadering zodat het bewijs van oproeping niet dient te worden voorgelegd;

En waardoor de onderschei-'den vergaderingen geldig kunnen beraadslagen en besluiten over de agenda. D.Het gemelde fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de fuserende vennootschappen op 1 1 april 2014

De neerlegging van het fusievoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 april daarna, onder nummer 14087757 voor wat betreft de nv Barka en onder nummer 14087758 voor wat betreft de bvba Norcon;

Il, BESLUITEN

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten

§ 1. Besluit tot fusie

A. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap Barka, zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de bvba Norcon, die houdster is van alle aandelen van de naamloze vennootschap Barka;

Er wordt akte van genomen dat, ingevolge voormelde overgang van vermogen, geen onroerende goederen overgaan;

B. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen naamloze vennootschap Barka boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende bvba Norcon, wordt bepaald op 16 februari 2014

Op de laatste blz. van Luik_B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de nv Barka gedaan, komen voor rekening van de

overnemende vennootschap bvba Norcon en de sinds-'dien verworven resultaten zullen in de rekeningen van

de overnemende vennootschap geboekt worden.

C. Ten gevolge van deze fusie houdt de naamloze vennootschap Barka vanaf heden op te bestaan.

§ 2. Ontslag  Benoeming

De vergadering aanvaardt het ontslag van de volgende bestuurders in de nv Barka:

-Voormelde heer Bart Van den Eynde

-Voormelde mevrouw Kathleen Van den Eynde

-Voormelde heer Herman Van den Eynde

Het zaakvoerderschap van voormelde heer Van den Eynde Bart in de bvba Norcon wordt bevestigd.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

notaris Bleke Heyns te Herentals, Noorderwijk

01 juli 2014

bijlage: een afschrift van de akte dd 12 juni 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 -Annelles du Moniteur belge

Op de Laatste btz, van Lu kB vermetden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzit van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 13.08.2014 14414-0518-011
11/03/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de alyto

Neergelegd ter oriffie van de REUIIT~ANi( VAN KOOPHANDEL

2 8 FEB, z014

TURNHOUT Gripig Griffier,

Ondernemingsnr : 0428888567

Benaming

(voluit) : Barka

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Keinigestraat 5 te 2200 Herentals

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit het verslag van de algemene vergadering van 7 juni 2013 blijkt het ontslag van de bestuurders.

Onderstaande bestuurders worden herbenoemd tot de algemene vergadering van 2019.

De heer Van den Eynde Herman, Pol Heynsstraat 12/2 te 2200 Herentals.

De heer Van den Eynde Bart, Zandkapelweg 73 te 2200 te Herentals.

Mevrouw Van den Eynde Kathleen, Keinigestraat 5 te 2200 Herentals.

De heer Van den Eynde Bart wordt aangesteld als afgevaardigde bestuurder.

Van den Eynde Bart.

Bestuurder.

1 060301*

i II

i

I III

bel

at

Be Sta.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 30.08.2012 12498-0539-011
03/02/2012
ÿþOndernemingsnr 0428.888. e 7

Benaming BARKA

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2200 Herentals (Noorderwijk), Keinigestraat 5

(volledig adres) WIJZIGING AANDELENSOORT - STATUTENWIJZIGING

Onderwerp akte : HERFORMULERING VAN STATUTEN.



Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op eenentwintig december twee duizend en elf, geregistreerd zes bladen geen verzendingen te Herentals, Registratie op vijf januari twee duizend en twaalf boek 5/159 blad 94 vak 8, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap BARKA gevestigd te 2200 Herentals (Noorderwijk), Keinigestraat 5, opgericht bij akte verleden voor notaris Michel Nolens te Lille op achttien april negentienhonderd zesentachtig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien mei daarna onder nummer 860515-343 en waarvan de statuten enkel werden gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven op zeventien oktober negentienhonderd vierennegentig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig november daarna onder num-mer 941122-189 beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING.

- Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering om de bepaling van de statuten in verband met de aandelensoort te wijzigen in die zin dat de aandelen op naam zullen zijn.

- Bijgevolg beslist de vergadering om de huidige aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en in te schrijven op naam in een aandelenregister.

De aldus vervangen aandelen op naam ingevolge voormelde inschrijving hebben dezelfde rechten en. verplichtingen als de voormelde oorspronkelijke aandelen aan toonder.

- Voormelde zevenhonderd zesenvijftig bestaande (en gedrukte) aandelen aan toonder worden hier op. heden neergelegd en tegen inlevering door de aandeelhouders van hun voormeld en huidig aandelenbezit,: vernietigd door de raad van bestuur, door versnippering of door het aanbrengen van een stempel "VERNIETIGD", of minstens onbruikbaar gemaakt, en worden vervangen door voormelde inschrijving op naam' in het aandelenregister.

- De raad van bestuur gaat onmiddellijk over, na voormelde vernietiging van voormelde gedrukte aandelen, tot het aanleggen van een aandelenregister op naam van de naamloze vennootschap BARKA. Dit aandelenregister wordt heden opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLISSING.

- Teneinde de statuten aan te passen aan de beslissing genomen aangaande voorgaand agendapunt, beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om huidig artikel 7 van de statuten te schrappen en/of te wijzigen en te vervangen als volgt:

Alle aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam.

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschaps-zetel wordt bijgehouden en waarvan elke aandeelhouder kennis kan nemen.

Dit register van aandelen wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder ondermeer het aantal aandelen met hun volgnummer, de gedane stortingen, de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum en ondertekening door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, en door het bestuursorgaan en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Van de inschrijving in voormeld register worden certificaten tot bewijs hiervan afgegeven aan de aandeelhouders.

Het bestuursorgaan kan besluiten tot opsplitsing van het register in twee delen waarvan het ene zal berusten in de zetel van de vennootschap en het ander buiten die zetel, in België of in het buitenland, ln voorkomend geval is het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van4e te

111111111WHI11111111111

*12030967*

-1F- % »[T Ili,l« VAN

2 3 JAil. 2U2

KOOP HANDEL TURNHOUT

Grilde griffier

be

a

Bi sta

i

,l>,~~~1.~-.'  !

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vrucht-gebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam met vermelding van hun respectievelijke rechten.

- Voormeld gewijzigd artikel van de statuten zal naar aanleiding van de hierna vermelde beslissing tot herformulering van de statuten ingelast worden als een nieuw artikel van de statuten.

- De algemene vergadering stelt tenslotte vast dal de omzetting van de aandelensoort verwezenlijkt is en dat bijgevolg de wijziging van het desbetreffend artikel van de statuten die daar betrekking op heeft definitief geworden is.

DERDE BESLISSING. HERFORMULERING VAN STATUTEN.

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap volledig te herformuleren en volledig nieuwe statuten aan te nemen om deze in overeenstemming te brengen met en aan te passen aan de thans vigerende wetgeving, in casu het Wetboek van Vennootschappen, en in voorkomend geval om ze in overeenstemming te brengen met en aan te passen aan de andere voormelde genomen besluiten.

Er wordt bijgevolg voorgesteld om de bestaande tekst van de statuten integraal te vervangen door een volledige nieuwe tekst waarin meteen alle voormelde aanpassingen aan de huidige (en nieuwe) wettelijke voorschriften en bepalingen verwerkt zijn.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Zij heeft als naam: BARKA.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals (Noorderwijk), Keinigestraat 5.

Bij besluit van de raad van bestuur mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot voorwerp:

Voor eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen te doen met name:

De aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, oprichting, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, voorts ook alle plaatsingen van kapitaal en het bestuur van aile roerende en onroerende goederen. Bovendien zef de vennootschap alle mogelijke financiële operaties kunnen doen ten einde de verrichtingen, vallende binnen haar maatschappelijk doel, te vergemakkelijken, zelf in voordeel of voor rekening van derden opdrachtgevers.

Wat voorafgaat dient begrepen in de meest uitgebreide zin. De vennootschap mag tevens alle bewerkingen doen van industriële en financiële, roerende of onroerende aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking enfof de uitbreiding van het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op alle wijzen welke zij het best geschikt zou achten.

Zij mag ook rechtstreeks of onrechtstreeks, door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op elke andere wijze belangen nemen in ondernemingen of vennootschappen met een gelijkaardig doel.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd zevenentachtigduizend vierhonderd en zeven euro vijftig cent (¬ 187.407,50) en werd volledig volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd zesenvijftig (756) aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde.

De aandelen zijn op naam.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die minstens het door de wet als minimum voorgeschreven aantal leden telt.

De bestuurders zijn natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap en worden door de algemene vergadering bij gewone meerderheid benoemd voor ten hoogste zes jaar.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering wordt het ambt van een bestuurder niet bezoldigd.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de voltallige raad van bestuur.

Het orgaan dat overeenkomstig dit artikel de vennootschap vertegenwoordigt, kan lasthebbers van de venootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van het hen verleende mandaat.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan bepaalde leden van de raad van bestuur krachtens voorafgaande alinea's, kan de raad van bestuur het dagelijks bestuur evenals de vertegenwoordiging ervan opdragen aan één of meer van zijn leden, aan één of meer directeurs of aan een directiecomité waarvan hij de bevoegdheden, de onderlinge taakverdeling en de vergoedingen bepaalt.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, in

voorkomend geval op een andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Deze vergadering vindt plaats op de tweede zaterdag van de maand juni om tien uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende

werkdag.

De eigenaars van aandelen op naam ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, de

raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van

het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve.

Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk

kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo van de nettowinst beslist de algemene vergadering op voorstel van de

raad van bestuur en in de mate dat de wet het toelaat.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de heer Roger Smolders, te 2260 Westerco, Olenseweg 74, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van ' onderhavige vennootschap als (handets)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder ' eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en) en herformulering van " statuten.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte wijziging aandelensoort, statutenwijziging, herformulering van ; statuten, historiek met coordinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 31.08.2011 11507-0036-011
08/07/2011 : TU056221
31/08/2010 : TU056221
21/08/2009 : TU056221
30/07/2008 : TU056221
03/08/2007 : TU056221
12/07/2007 : TU056221
16/08/2006 : TU056221
13/07/2005 : TU056221
14/07/2004 : TU056221
07/07/2003 : TU056221
30/08/2002 : TU056221
03/01/1997 : TU56221
22/11/1994 : TU56221
15/05/1986 : TU56221

Coordonnées
BARKA

Adresse
KEINIGESTRAAT 5 2200 NOORDERWIJK

Code postal : 2200
Localité : Noorderwijk
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande