BARNICK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BARNICK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.528.646

Publication

01/08/2014 : AN306991
28/10/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0453.528.646

Illeintql1111

Rechtbank van koople

Antwerpen

17 en 2014

afdeling Antwerpen

nritfie

Benaming (voluit) : BARN1CK

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Wijnegemsteenweg 8

2970 's Gravenwezel

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VENNOOTSCHAP VASTSTELLING

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Anfwerpsesteenweg 93, op 29 september 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BARNICie, met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

1) Afwijking van de statutaire bepalingen inzake het einde van het boekjaar en het houden van de gewone algemene vergadering, alsook het bifwerken van de boekhouding en bepaling van de bestemming van de resultaten.

De vergadering beslist om, ten eerste, af te wijken van de statutaire bepalingen inzake het einde van het boekjaar en het houden van de gewone algemene vergadering, om dienvolgens het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op een januari tweeduizend veertien, af te sluiten op heden en om, ten tweede, de gewone algemene vergadering betreffende het lopend boekjaar, te houden op heden.

Dit besluit wordt aangenomen met algemeenheid van stemmen.

De vergadering geeft hierbij volmacht om de boekhouding en de jaarrekening bij te werken; betreffende het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op een januari tweeduizend veertien en: afgesloten werd op heden.

De resultaten van het lopend boekjaar worden besproken.

Er wordt uitgebreid geantwoord op de diverse vragen van de vennoten.

Uit de resultaten die hier voorgelegd worden, blijkt dat de vennootschap geen schulden heeft. De vergadering beslist, overeenkomstig het voorstel van de zaakvoerder om de winst van het boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op een januari tweeduizend; veertien en afgesloten werd op heden, verminderd met de overgedragen verliezen van het vorig' boekjaar, over te dragen naar de rekening "Overgedragen winst".

Dit besluit wordt aangenomen met algemeenheid van stemmen.

2)Voorafgaande verslagen

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BARN1CK is niet meer actief en zal in de, toekomst geen nieuwe activiteiten hebben.

De vervroegde ontbinding dringt zich dus op. A. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van d& zaakvoerder de dato 13 september 2014 en van het verslag van C. Rombaut Bedrijfsrevisoren: burgerlijke BVBA, vertegenwoordigd door de heer Carl Rombaut, bedrijfsrevisor, bij welk verslag een staat van activa en passiva van de vennootschap is gevoegd, afgesloten per 26 september:,:

- 2014-, de_-_ a a nwezige

of.

Op - -vertegenwo_oregde,-. aande a kvo_e rd er _ erkennen

Op de laatste blz. van Luik vermelden - Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

voorafgaandelijk deze akte een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

B. 1-let besluit van het verstag van de heer Cari Rombaut voornoemd, de dato 26 september 2014 luidt letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, de heer Cari Rombaut, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2600 Berchem, Belpairestraat 4 b/2.1, vaste vertegenwoordiger van de Burg. BVBA C. Rombaut Bedrijfsrevisoren (RPR 0461.240.245), aangesteld op 12 september 2014 door de zaakvoerder van de BVBA BARNICK, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Wijnegemsteen weg 8, ingeschreven in het Rechtspersonenre gister met ondernemingsnummer 0453.528.646, gekend bij de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, verklaart dat in het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 §1 W. Venn., de zaakvoerder van de BVBA BARNICK, onder zijn verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 26 september 2014 opgesteld hebben, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 103.611,71 Euro.

De boekhoudkundige staat per 26 september 2014 werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 e van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft de activa geboekt aan realisatiewaarde.

In toepassing van artikel 184 W. Venn. merken wij op dat op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en ais gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 9.741,44 Euro, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrerevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding.

De boekhouding geeft met andere woorden de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft..

Wij kunnen ons niet uitspreken over mogelijke fiscale of BTW schulden die het gevolg zouden zijn van een controle naar aanleiding van deze voortijdige ontbinding en sluiting van de vereffening. De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen vcícir de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Wij hebben vastgesteld dat de kosten die voortvloeien uit de vereffening van de onderneming reeds werden opgenomen en dat de ontbinding van de vennootschap niet deficitair is.

Dit verslag bevat 18 pagina's en werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Berchem, 26 september 2014

C. Rombaut Bedrijfsrevisoren Burgerlijke BVBA

Vertegenwoordigd door

De heer C. ROMBAUT

Bedrijfsrevisor".

De vergadering keurt bovenvermelde verslagen goed.

Ondergetekende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de

rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181, §4 van

het Wetboek vennootschappen, gehouden is.

De algemene vergadering stelt vast dat er geen activiteiten meer zijn geweest sindsdien.

3)Voorstel tot ontbinding van de vennootschap en in vereffeningstelling

Na kennisname van het voorgaande besluit de vergadering eenparig tot ontbinding van



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1



de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BARNICK" met maatschappelijke zetel te 's Gravenwezel, Wijnegemsteenweg 8, met ondernemingsnummer 0453.528.646, rechtspersonenregister Antwerpen. Aangezien de vennootschap geen schulden meer heeft jegens derden, stelt de vergadering vast dat de vennootschap niet dient vereffend te worden. Uit de staat blijkt echter dat op het moment van het opmaken van de staat er nog schulden bestonden. De staat wordt aangevuld met een lijst opgemaakt door de zaakvoerder waarbij betalingsbewijs werd voorgelegd van de nog toen openstaande schulden na balansdatum.

In navolging van artikel 184 §5 gaan de activa van de vennootschap bij wijze van overgang onder bijzondere titel over in het vermogen van de vennoten. Deze overgang geschiedt van rechtswege door het opheffen van de rechtspersoonlijkheid zonder dat enige vereffening noodzakelijk is. Bijgevolg beslist de vergadering om geen vereffenaar te benoemen en houdt de vennootschap bij deze definitief op te bestaan.

De zaakvoerder van de vennootschap werd erover geïnformeerd dat hij bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen ten aanzien van derden ais vereffenaar kan worden beschouwd; dit kan in zijnen hoofde een verhoogde aansprakelijkheid tot gevolg hebben, dit in het kader van de toepassing van artikel 198, §1 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist dat alle boeken en bescheiden van deze vennootschap gedurende ten minste zeven (7) jaren zullen bewaard blijven op het adres 2390 Malle, Antwerpsesteenweg 454. 4)Kwiiting te verlenen aan de zaakvoerder

De vergadering beslist volledige en algehele kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor het vervullen van haar opdracht en zonder enig voorbehoud of beperking voor zijn beheer van de vennootschap.

-het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op een januari tweeduizend veertien en afgesloten werd op heden.

Dit besluit wordt aangenomen met algemeenheid van stemmen.

BIJZONDERE VOLMACHT

Voor zover als nodig wordt bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan ADM Consult bvba, Oude Leeuwenrui 32 bus 31 te 2000 Antwerpen, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging en schrapping te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Krulspuntbank van Ondernemingen en de fiscale administraties.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Dit uittreksel werd afgeleverd v66r registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek

der Registratierechten.

samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste 1:riz. van Luik f3 vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

4.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

$taatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/08/2012 : AN306991
23/08/2011 : AN306991
06/08/2010 : AN306991
07/08/2009 : AN306991
01/08/2008 : AN306991
26/07/2007 : AN306991
14/08/2006 : AN306991
13/07/2005 : AN306991
01/07/2004 : AN306991
24/06/2003 : AN306991
01/03/2002 : AN306991
16/11/2000 : AN306991
17/07/1999 : AN306991
01/01/1997 : AN306991

Coordonnées
BARNICK

Adresse
WIJNEGEMSTEENWEG 8 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande