BARNO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BARNO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.576.581

Publication

19/07/2013
ÿþ mod 11.4

Lite ;,, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 0 JULI 2013

Tfi î O U T

í e ~ffier,

111111111glilljij111,11

V

beh aa Be

Stal

luhI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0S 3 6. S"3 6. 5S

Benaming (voluit) : BARNO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Nefstraat 4A

2275 Lille (Gierle)

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming zaakvoerder

Uit een akte verleden op 1 juli 2013 voor notaris Isabelle Verhaert, met standplaats te Lille, neer te leggen ter registratie, blijkt dat:

De heer BAUWERAERTS Bart, geboren te Brecht op achttien december; negentienhonderdvijfenzeventig, en zijn echtgenote mevrouw DECLERCO Naëlla Jeannine René, geboren te Turnhout op zeven maart negentienhonderdnegenenzeventig, samenwonende; te 2275 Lille, De Dalen 35 /A,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming;

"BARNO", en waarvan de statuten onder andere de volgende bepalingen inhouden:

ZETEL: De zetel is gevestigd te 2275 Lille-Gierle, De Nefstraat 4A

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

Het uitbaten van een bakkerij en banketbakkerij, de fabricage van pralines, peperkoek,; beschuiten, biscuit, chocolade, suikergoed en deegwaren, de kleinhandel en groothandel in; brood- en banketbakkerijproducten, producten van suikerbakkerij, zuivel producten,! koloniale waren en voedingswaren, room- en consumptie-ijs en alle aanverwante producten,; croissanterie, snackbar, tearoom, verbruikszalen.

Het uitbaten van een Bed en Breakfast.

Dit alles in meest uitgebreide zin.

Het waarnemen, bekleden en uitoefenen van mandaten en functies van bestuur en/of controle in en over vennootschappen of bedrijven, behorende tot de groep en/of; aanverwante bedrijven en/of sectoren.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, groeperingen of organisaties, Zij mag zich hiervoor borg stellen of afval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken,

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor dej verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

De aan- en verkopen, alsmede verhuren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van; derden als op commissie van immobiliën.

Het verkrijgen, behouden, beheren en uitbreiden van een vermogen bestaande uit onroerende; en roerende goederen. Binnen het kader hiervan kan de vennootschap overgaan tot het! verwerven, vervreemden, ruilen, verhuren en andere verrichtingen betreffende roerende en; ;; onroerende goederen.

- het doen van alle verrichtingen voor eigen rekening die rechtstreeks of onrechtstreeks; betrekking hebben op het kopen, verkopen, ruilen, verhuren en huren, onderverhuren,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor.- ivaloriseren, verbouwen, verkavelen, verwezenlijken van alle onroerende goederen, en het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of inàlnobiliënmaatschappij en,

behouden aan het Belgisch - de activiteiten van patrimoniumvennootschap

Staatsblad het beheer van onroerende goederen;

- het uitvoeren van de functie van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, het verlenen van advies en consulting in verband met het bestuur van vennootschappen,

- het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van onroerende goederen;

- De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

- Adviesbureau op het gebied van de bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijf in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht,.

- Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar

Het bovenstaande is een opsomming en geenszins beperkend.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor derden.

De vennootschap kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren door inbreng, fusie of participatie in andere of op te richten vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan, of samenhangend met dit van deze vennootschap.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden, met inbegrip van alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is, rechtstreeks of onrechtstreeks, de verwezenlijking ervan te bevorderen.

DUUR : De duur van de vennootschap is onbeperkt en haar activiteit neemt een aanvang op op datum van neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

Bij de oprichting werd het kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro vertegenwoordigd

door honderd aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volstort.

Elk aandeel vertegenwoordigt één/honderdste van het kapitaal.

De heer Bauweraerts, voornoemd heeft ingeschreven op 50 aandelen en mevrouw Declercq, voornoemd, heeft ingeschreven op 50 aandelen.

Voormelde achttienduizend zeshonderd euro werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij BNP PA IBAS FORTIS BANK en het bewijs van deponering werd door voormelde oprichters overhandigd aan ondergetekende notaris.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand december om zeventien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag of een zondag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden.

BESTUUR : Overeenkomstig de artikels 10, 11 en 12 der statuten wordt de vennootschap bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.i

;Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerders moeten tegenover derden of tegenover de hypotheekbewaarder enkel hun hoedanigheid van zaakvoerder kunnen bewijzen.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht. Tot niet statutaire zaakvoerders werden aangesteld: de heer BAUWERAERTS Bart en mevrouw DECLERCQ Noëlla, beiden voornoemd.

BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van de oprichtingsakte en eindigt op dertig juni tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

WINSTVERDELING : Ter berekening van de netto-winst der vennootschap worden van de bruto inkomsten afgetrokken, elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen overeenkomstig de boekhoudwetgeving.

Van de netto-winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds tot wanneer dat reservefonds tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit. ONTBINDING EN VEREFFENING: Bij ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, die pas in functie treden na bevestiging of homologatie van hun aanstelling door de bevoegde rechtbank van koophandel. De algemene vergadering bepaalt hun bezoldiging, hun bevoegdheid en de wijze van vereffening.

Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen. VOLMACHT: Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, met recht van indeplaatsstelling: Marc Lauwers , accountant-belastingconsulent, medewerker Fiduciaire Dergent en Dergent bvba, Rubensstraat 101, 2300 Turnhout , Ondernemingsnummer 0419.511.142, teneinde bij de B.T.W. alsook bij alle andere administraties als belastingen en R.S.Z., kruispuntbank der ondernemingen en de ondernemingsloketten, alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap, het verkrijgen van vestigingsattesten, registratienummers, enzovoort, en de eventuele latere wijzigingen en doorhalingen.

Overname van verbintenissen ten name van de vennootschap in oprichting:

Bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen neemt de vennootschap alle verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één juni 2013.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS ISABELLE VERHAERT

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BARNO

Adresse
DE NEFSTRAAT 4A 2275 GIERLE

Code postal : 2275
Localité : Gierle
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande