BART BAX

Divers


Dénomination : BART BAX
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 536.701.790

Publication

29/10/2013
ÿþ mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEROELE

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 8 OKT. 2013

KOOPHAfflheTURNHOUT

De griffier

Ondememingsnr: BE 0536.701.790

Benaming (voluit): BART BAX LV

(verkortl :

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Koning Albertstraat 156

2381 Weelde

Onderwerp akte : BAV-KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Wim Vanberghen, te Oud-Turnhout, geassocieerd notaris, vervangende zijn ambtgenoot meester Christiaan Eyskens met standplaats te Weelde, gemeente Ravels op 13 september 2013, geregistreerd te Turnhout, kantoor der registratie, op 23 september 2013 boek 697 folio 99 vak 18, ontvangen 50 euro door de ontvanger 3. Van Den Broeck.

DAT:

1, Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd met 412.500,00 euro om het te brengen op 418.700,00 euro, door inbreng in natura en mits aanmaak en uitgifte van 41.250 aandelen van hetzelfde type als de bestaande aandelen, zodat artikel 5 van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Artikel 5:

Het totale bedrag van de inbrengen in geld en goederen waardoor het kapitaal is samengesteld bedraagt de som van 418,700 euro. Dit kapitaal is verdeeld in 41.870 aandelen op naam zonder nominale waarde."

2. het doel van de vennootschap werd uitgebreid, zodat artikel 2 van de statuten voortaan luidt ais volgt:

"Artikel 2:

De vennootschap heeft tot doel:

Het doel van de vennootschap is de exploitatie van een landbouwbedrijf, voornamelijk bestaande uit braadkippen, en in tweede instantie uit akkerbouw.

Daarnaast mag de vennootschap tevens zorgen voor de productie van electriciteit, op basis van of via hernieuwbare energiebronnen, hoofdzakelijk voor eigen gebruik. De vennootschap mag ook instaan voor de verhandeling, transmissie en distributie van de overtollig geproduceerde elektriciteit. De vennootschap mag samenhangend met deze energieproductie groene stroomcertificaten verkrijgen en verhandelen."

3. Aan SBB Accountants en Adviseurs te 2300 Turnhout, Kempenlaan 29 een bijzondere volmacht werd gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aidaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Wim Vanberghen

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2013
ÿþ4

~ t __._---" " mod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de_aktp

NEERGELEGD

ix~ui~~iiH~uuiN

13 16295*

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 6 !ULi 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

GriffDe griffier

Ondernemingsnr: C JIJ C. So /Qo

Benaming (voluit): BART BAX L

(verkort) :

Rechtsvorm : LANDBOUWVENNOOTSCHAP

Zetel : Koning Albertstraat 156

2381 Weelde, gemeente Ravels

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een onderhandse akte opgemaakt op vijftien juli tweeduizend dertien, bliikt dat:

1. De heer BAX Bart Jan Maria, geboren te Turnhout op 29 augustus 1982, wonende te 2381 Weelde,

gemeente Ravefs, Koning Albertstraat 156, beherend vennoot;

En zijn echtgenote

2. Mevrouw I..UYTEN Helene Magda Carla, geboren te Turnhout op 30 juni 1983, wonende te 2381 Weelde, gemeente Ravels, Koning Albertstraat 156, stille vennoot.

een burgerlijke vennootschap hebben opgericht onder de vorm van een landbouwvennootschap, met als naam "BART BAX LV".

Zetel: 2381 Weelde, gemeente Ravels, Koning Albertstraat 156.

De vennootschap heeft tot doel:

Het doel van de vennootschap is de exploitatie van een landbouwbedrijf, voornamelijk bestaande uit ' braadkippen, en in tweede instantie uit akkerbouw.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt zesduizend tweehonderd euro, vertegenwoordigd door 620 aandelen met een fractiewaarde van 1/620'.

Het is volledig volstort in geld.

De beherend vennoot heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het besluit tot het aangaan van leningen boven de 25.000 euro mag echter slechts worden genomen met toestemming van de algemene vergadering van stille vennoten.

ieder beherend vennoot vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Tot beherend vennoot voor de duur der vennootschap werd benoemd: de heer Bart Bax.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

De jaarvergadering heeft plaats de derde vrijdag van de maand mei om 20.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. AI de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één. stem, Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

Bijzondere volmacht: er werd aan SBB Accountants en Adviseurs te 2300 Turnhout, Kempenlaan 29, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de administratie van het handelsregister teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Samen hiermee neergelegd: oprichtingsakte, bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BART BAX

Adresse
KONING ALBERTSTRAAT 156 2381 WEELDE

Code postal : 2381
Localité : Weelde
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande