BART SMEETS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BART SMEETS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.374.182

Publication

23/10/2014
ÿþmod 11.1

k!L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iii ii ii i 1 1111 i

*14194390*

Rechtbank van koophandel Antwerpen

14 OU, 2014

afdeling Acta&

Ondememingsnr 0459.374.182

Benaming (voluit) : BART SMEETS

(verkort) : Afkorting v.d. naam cliënt (alle)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Grensstraat 129

2950 Kapellen

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Eric Louis Adriaenssens te Antwerpen op 25 september! !i 2014 blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperktei aansprakelijkheid BART SMEETS, gevestigd te 2950 Kapellen, Grensstraat 129, volgende beslissingen met: eenpangheid van stemmen werden genomen:

1. Omzetting van het kapitaal in euro, onmiddellijk gevolgd door een kapitaalverhoging in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelasting met driehonderdzestigduizend euro (E 360.000,00) om het: ii te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (E 18.592,01) op driehonderdachtenzeventigduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (E 378.692,01), door inbreng in: natura van een schuldvordering ten belope van driehonderdzestigduizend euro (E 360.000,00) door de enige: vennoot, door creatie van veertienduizend vijfhonderdeenentwintig (14.521) nieuwe aandelen met een: nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig cent (¬ 24,79).

De comparant - hierna onveranderd 'de inbrenger' genoemd - heeft verklaard de volgende vordering in te: brengen in de vennootschap:

Beschrijving van de inbreng

De inbrenger brengt een schuldvordering in, die hij verklaart te bezitten ingevolge voormelde beslissing tot. dividenduitkering, genomen door de algemene vergadering de dato 7 maart 2013.

!; Bij beslissing van de algemene vergadering de dato 7 maart 2013 werd er beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van vierhonderdduizend euro 400.000,00) uit de beschikbare reserves. Het verslag hiertoe werd voorgelegd.

Rekening houdend met de bestaande aandeelhoudersstructuur betekent dit een netto-dividend ten belopei van driehonderdzestigduizend euro (¬ 360.000,00),

Uit voornoemd verslag blijkt voorts dat de de enige vennoot het dividend niet in speciën wenst te ontvangen, doch dat hij de intentie heeft om de vordering die hij ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend op de vennootschap heeft, onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te kunnen genieten van de in de Programmawet van 28 juni 2013 voorziene 10% roerende voorheffing door het vastklikken van de belaste reserves.

De enige vennoot in zijn hoedanigheid van enig lid van de vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van het tussentijdse dividend,

De dividenden komen voort uit een vermindering van de belaste reserves, welke reserves (lees: de jaarrekening) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering uiterlijk op 31 maart 2013.

'1 Voorwaarden van de inbreng

'1De inbrenger verklaart dat de ingebrachte vordering zeker, vaststaand en eisbaar is, en dat zij niet in pand gegeven is, noch bezwaard is met beslag of enig ander beletsel dat het eigendom of het genot ervan zou aantasten.

De vordering wordt overgedragen op datum van vandaag

Vanaf deze dag zijn alle rechten, alle baten en lasten eraan verbonden voor rekening van de vennootschap. Waardering van de inbreng

De enige vennoot in zijn hoedanigheid van enig lid van de vergadering, die verklaart volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang, de wezenlijkheid en de bijzondere voorwaarden van de hierboven beschreven inbreng in natura, bevestigt daarover geen verdere beschrijving te verlangen.

Zonder dat hem daaromtrent enige nadere rechtvaardiging dient te worden gegeven, stelt hij de waarde van de inbren_g vast op driehonderdzestigduizend euro (E 360.000 00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vergoeding

In vergelding voor de hiervoor omschreven niet geldelijke inbreng wordt de waarde van de bestaande aandelen evenredig verhoogd, zodat door deze inbreng en evenredige verhoging van de waarde van de bestaande aandelen de plaatsing en afbetaling bij wijze van kapitaalonderschrijving door niet geldelijke inbreng definitief is.

Verslag van de bedrijfsrevisor en de zaakvoerder

Omtrent de hiervoor omschreven inbreng in natura heeft de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GUY PARMENTIER, waarvan de zetel gevestigd is te 2900 Schoten, Valkenlaan 31 vertegenwoordigd door de heer Parmentier Guy, bedrijfsrevisor, het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

Omtrent dezelfde inbreng is door de zaakvoerder tevens een verslag opgesteld overeenkomstig hetzelfde artikel van het Wetboek van vennootschappen.

De enige vennoot bevestigt een afschrift te hebben ontvangen van bedoelde rapporten, waarvan het origineel samen met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID BART SMEETS door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voortkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, alsook onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

2. De beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. Dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bednifseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarcle en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura t.b.v. 360.000,00 EUR bestaat in 14.521 aandelen van de vennootschap BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID BART SMEETS, MET vermelding van een nominale waarde van 24,79 EUR per aandeet

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.".

2. Ontslag en décharge als zaakvoerder van 1) mevrouw MARIN Daphné (rijksregisternummer 74:12.21344.82) en 2) mevrouw SMEETS Nele (rijksregisternummer 66.10.06-466.34).

3. Aanpassing en coördinatie van de bestaande tekst van de statuten ingevolge de genomen beslissingen

en recente wetswijzigingen door aanvaarding van een volledig nieuwe tekst van de statuten.

Artikel 1 - rechtsvorm - naam

De vennootschap is handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid opgericht onder de naam BART SMEETS.

Artikel 2 - zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2950 Kapellen, Grensstraat 129.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in

het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt

teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen,

werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3 - duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie

van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Artikel 4 doel

De vennootschap heeft tot doel:

- orthopedisch schoenmaker

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of

onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die

hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar

onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen

vergemakkelijken.

Artikel 5 kapitaal - aandelen

Het volledig geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdachtenzeventigduizend

vijfhonderdtweeënnegentig-euro.één-cente378.592,01)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het kapitaal is verdeeld in vijftienduizend tweehonderdeenenzeventig (15.271) aandelen met een nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig cent (¬ 24,79).

De aandelen zijn steeds op naam. Ze zijn voorzien van een volgnummer.

De aandelen zijn ondeelbaar.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden,

Zolang deze aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lastheb ber dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht in de algemene vergadering en het recht op uitkering van dividend uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar.

In dit laatste geval kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de bedoelde rechten uit te oefenen in het gezamenlijk belang van vruchtgebruiker en blote eigenaar.

overdracht van aandelen onder levenden

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheld, niet worden overgedragen onder levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven per aangetekende brief, waarin hij de naam, voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overne mer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Indien de andere vennoten In gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun per aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht,

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open: Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij zelf de aandelen te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het overeenkomstig voorkeurrecht overeenkomstige toepassing.

ln dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op dag van overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen zullen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek, of op verzoek van een der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de drie maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld, zoniet kan de overdrager de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

overgang van aandelen bij overlijden

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van tenminste de helft van de andere vennoten die tenminste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang is voorgesteld.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt

vastgesteld en uitbetaald zoals hiervoor ingeval van weigering van overdracht onder levenden is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden. voorkeurrecht



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4'"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer één of meerdere aandelen van de vennootschap moeten worden overgenomen uit de nalatenschap van een overleden vennoot omdat de erfgenaam of legataris niet als vennoot wordt toegelaten of wanneer een vennoot één of meer aandelen wenst over te dragen onder de levenden, dan wordt aan de bestaande vennoten de voorkeur gegeven tot aankoop in verhouding tot hun aandelenbezit.

Indien sommige mede-vennoten geen gebruik wensen te maken van hun voorkooprecht dan kunnen de andere mede-vennoten na de uitoefening van hun voorkooprecht met betrekking tot het hen toekomende aantal aandelen, de overblijvende aandelen verwerven in verhouding tot hun nieuw aandelenbezit.

Indien tengevolge van deze proportionele verdeling een aantal aandelen niet kunnen worden toegewezen, dan geschiedt de toekenning van dit ondeelbaar rest-aantal aan één van de gegadigde mede-vennoten, door loting georganiseerd door de zaakvoerder(s).

Ingeval van kapitaalverhoging waarop in geld wordt ingetekend, wordt aan de bestaande vennoten, met uitsluiting van alle andere personen, de voorkeur toegekend om in te tekenen op de nieuw uitgegeven aandelen, in verhouding tot hun respektievelijk aandelenbezit.

Indien de bestaande vennoten bij voorkeur mogen intekenen op aandelen of aandelen bij voorkeur mogen overnemen, hetzij ingevolge een wetsbepaling of ingevolge een statutair beding, dan komt ingeval van splitsing van één of meerdere aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, als de betrokkenen het niet eens ziln over de toekenning van de nieuw te verwerven aandelen, het recht op intekening of het recht om de aandelen over te nemen vooreerst toe aan de blote eigenaar die naar keuze ofwel de aandelen verwerft ln volle eigendom op last het intekenrecht of het recht op overname te vergoeden aan de vruchtgebruiker,

Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut dan komt het intekenrecht of overnamerecht toe aan de vruchtgebruiker die de aandelen verwerft in voile eigendom zonder gehouden te zijn tot enige vergoeding jegens de blote eigenaar.

Indien de waarde van dit recht niet is bepaald en daarover geen akkoord tot stand komt tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar, dan wordt deze waarde vastgesteld door één of meer deskundigen, aangesteld conform hetgeen hiervoor is bedongen met betrekking tot de waardering van de aandelen.

Artikel 6 bestuur - vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

SMEETS Bart (rijksregisterriummer 70.07.01-501 .18), wonende te 2950 Kapellen, Grensstraat 129.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder. Artikel 7 controle

ledere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Artikel 8  algemene vergadering -jaarvergadering

Ieder jaar moet ten minste één algemene vergadering van vennoten gehouden worden.

Deze algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de eerste maandag van maart om 18 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, in het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de vennoten per aangetekende brief, uiterlijk vijf dagen vôôr de vergaderdatum verzonden, de zaakvoerder(s) inlichten over hun voornemen persoonlijk of bij vertegenwoordiging deel te nemen aan de vergadering.

Zij worden tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van hun identiteitsbewijs en van het ontvangstbewijs van de aangetekend verzonden aanmelding.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 9 - boekjaar jaarrekening -winst

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo.

Artikel 10  ontbinding  vereffening

Een vennootschap wordt na ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

" " N

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

4 1 i: .

MOd 11.1

v

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering van vennoten benoemt de vereffenaars en bepaalt de wijze van vereffening.

De vereffenaars treden pas in functie mits naleving van de wettelijke bepalingen terzake.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden ten aanzien van derden de zaakvoerder(s) als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen voorzien in de wettelijke bepalingen terzake, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Artikel 11 - keuze van woonplaats

De vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun aile dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Eric Louis Adriaenssens

Tegelijk met deze wordt neergelegd:

- expeditie van de akte

- verslag van de zaakvoerder en van de bedrigsrevisor inzake de inbreng in natura

- historiek en coordinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

25/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 06.03.2014, NGL 19.03.2014 14068-0184-014
30/04/2012 : AN319860
31/03/2011 : AN319860
29/03/2010 : AN319860
27/03/2009 : AN319860
01/04/2008 : AN319860
16/03/2007 : AN319860
13/07/2006 : AN319860
14/04/2006 : AN319860
15/03/2005 : AN319860
29/06/2004 : AN319860
29/03/2004 : AN319860
26/03/2003 : AN319860
20/04/2000 : AN319860
20/12/1996 : AN319860

Coordonnées
BART SMEETS

Adresse
GRENSSTRAAT 129 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande