BART VAN DOOREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BART VAN DOOREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.465.424

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.06.2014, NGL 02.07.2014 14255-0348-013
14/01/2013
ÿþmod 11.1

[Luik B j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+. r'



Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel Ja.niwarpen, op

3 JAN 2613

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1

" i3ooeaa9

Ondernemingsnr : BE0849.465.424

Benaming (voluit) : Bart Van Dooren

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boudewijnlaan 69/bus 3

2243 Pulle

Onderwerp akte :BVBA: AANPASING VAN DE STATUTEN AAN DE VEREISTE BEPALINGEN OPGELEGD DOOR DE KBC BANK EN VERZEKERINGEN

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalie), Hoge Warande 10/1, op 19 december 2012, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 21.12.2012, boek! 126, blad 61, vak 5. Ontvangen: 25,00 E. Getekend: de E.a. inspecteur a.i., bij delegatie, del bestuursassistent, GEERTS J.; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bart Van Dooren", met éénparigheld de volgende; beslissing heeft genomen:

Aanpassing van de statuten aan de vereiste bepalingen opgelegd door de KBC Bank en Verzekeringen.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de statuten aan te passen metj de vereiste bepalingen opgelegd door de KBC Bank. Bij gevolg opteert zij om de statuten integraal! op te nemen in onderhavige akte waarin de aanpassingen verwerkt zijn.

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "Bart Van Dooren".

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

-Het uitoefenen van een bestuurdersmandaat in het verzekeringsagentschap Danny Schellekens! BVBA en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

-Het organiseren en verlenen van diensten, research en development, het verrichten van studies,i het opmaken van alle ontwerpen, strategieën en het verlenen van alle adviezen voor bedrijven en! organisaties, zowel natuurlijke en rechtspersonen, specifiek aangaande bovenstaande activiteiten. -Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties (management, bestuur en advies) van hun beroepsactiviteiten en hun informatisering.

!i -Het beheer van administratie en personeelsaangelegenheden van bedrijven en; vertegenwoordigingen.

-Het verwerven, beheren, in stand houden, opwaarderen, promoten en valoriseren van een; l; onroerend vermogen, bestaande uit onroerende goederen, alle zakelijke rechten daarop en alle; onverdeelde rechten daarin zowel wanneer gebouwd als op te richten. In het kader van deze; activiteit kan de vennootschap ondermeer onroerend goed verwerven of vervreemden, met; zakelijke rechten bezwaren, verhuren of onderverhuren, in erfpacht geven, verkavelen, het! vruchtgebruik of de naakte eigendom verwerven of afstaan, zonder dat deze opsomming als! i limiterend mag worden beschouwd.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan eveneens:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de 'instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

44. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

R.

optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband van haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het doel zoals hiervoor bepaald is niet beperkend en moet geïnterpreteerd worden in de meest ruime zin. Het kan worden uitgeoefend in België en in het buitenland, voor eigen rekening of door middel van derden en/of tussenpersonen.

Elke wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen meegedeeld.

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 2243 Pulle, Boudewijnlaan 69/bus 3.

Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/honderdste deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Iedere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

De zaakvoerders van de vennootschap nemen aile verplichtingen inzake exclusieve samenwerking op zich die voorzien zijn in de samenwerkingsovereenkomst tussen KBC Verzekeringen en het verzekeringsagentschap Danny Schellekens BVBA.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De zaakvoerders moeten samen steeds minimum 75% van het stemgerechtigd kapitaal bezitten.

Elke voordracht tot bestuurder dient vooraf goedgekeurd te worden door KBC Verzekeringen. Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de eerste vrijdag van de maand mei om tien uur.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen v66r de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt



Bikragen bij hef flétiiélï Staatsïi7ad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voorbehouden aan het Betgisch Staatsblad

~-

. ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken. Boekiaar:, Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één januari tot eenendertig december hetzelfde kalenderjaar.

Winst - Verdeling

Het saldo van de resultaatrekening vormt de netto winst van de vennootschap waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor de wettelijke reserve, Deze voorafname is niet meer verplicht maar facultatief wanneer dit reservefonds één/tiende van het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks autonoom besluiten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen.

Ontbinding

Bij ontbinding, door welke oorzaak ook, of op welk ogenblik ze ook voorkomt, stelt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan en bepaalt hun machten en hun bezoldiging.

Alle wijzigingen aan de structuur van de vennootschap dienen te gebeuren in overleg met en na goedkeuring door de NV KBC Verzekeringen.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalie).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van, de akte







gtaatsblad -14/01/2013 - Annexés du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van ,,.,,-);Ihandel te Ani:weroerr~ ~r1Q1«, Z017 Griffie

l```1I 1 lili lI1i

lili~~~~i1~lil~~

*12173320*

4 ay -f -

;; Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : Bart Van Dooren

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boudewijnlaan 69/bus 3

2243 Zandhoven (Pulle)

Onderwerp akte : BVBA: OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris met standplaats te Malle op 9 oktober 2012, eerstdaags te registreren, blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte; Aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichter: De heer VAN DOOREN Bart August Martha, ongehuwd, geboren te Lier op 27 augustus; 1974 (Rijksregisternummer: 74.08.27-009.15), wonend te 2243 Zandhoven (Pulle), Boudewijnlaan; 69 bus3.

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "Bart Van Dooren".

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

'i -Het organiseren en verlenen van diensten, research en development, het verrichten van studies,° het opmaken van alle ontwerpen, strategieën en het verlenen van alle adviezen voor bedrijven en; organisaties, zowel natuurlijke en rechtspersonen, specifiek aangaande bovenstaande activiteiten. -Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties (management, bestuur en advies) van hun beroepsactiviteiten en hun.

;; informatisering.

si -Het beheer van administratie en personeelsaangelegenheden van bedrijven en;, vertegenwoordigingen.

ti-Het verwerven, beheren, in stand houden, opwaarderen, promoten en valoriseren van een; onroerend vermogen, bestaande uit onroerende goederen, alle zakelijke rechten daarop en alle! onverdeelde rechten daarin zowel wanneer gebouwd als op te richten. In het kader van deze; activiteit kan de vennootschap ondermeer onroerend goed verwerven of vervreemden, met; zakelijke rechten bezwaren, verhuren of onderverhuren, in erfpacht geven, verkavelen, het` vruchtgebruik of de naakte eigendom verwerven of afstaan, zonder dat deze opsomming als= limiterend mag worden beschouwd,

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of!

:; onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot; waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen,',

it onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.' De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of; vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband van haar;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rnod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het doel zoals hiervoor bepaald is niet beperkend en moet geinterpreteerd worden in de meest ruime zin. Het kan worden uitgeoefend in België en in het buitenland, voor eigen rekening of door middel van derden en/of tussenpersonen.

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 2243 Pulle, Boudewijnlaan 69/bus 3.

Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/honderdste (1/100e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Het kapitaal werd bij de oprichting volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) door inbreng in geld.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Iedere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

ledere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake,

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, aile bijzondere machtigingen verlenen,

Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de eerste vrijdag van de maand mei om tien uur.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen vóér de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken. Boeklaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één januari tot eenendertig december hetzelfde kalenderjaar,

Inventaris-Balans-Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.



-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad





Over cie aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen, Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Zaakvoerder: Tot gewoon en niet-statutair zaakvoerder wordt voor een onbepaalde duur aangesteld, de heer Bart Van Dooren, voornoemd, alhier aanwezig, die deze aanstelling aanvaardt na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot het aanvaarden of het uitoefenen van een dergelijk mandaat.

Dit mandaat van zaakvoeder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN:

In toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen, verklaren comparanten uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap zodat deze verbintenissen geacht wordt van in den beginne door de vennootschap te zijn aangegaan.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht:

Bijzondere volmacht wordt verleend aan SBB Accountants & Adviseurs, Vaartstraat 79 te 2960 Brecht om de nodige formaliteiten te vervullen met betrekking tot:

Inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in het rechtspersonenregister en bij de diensten van het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de belasting over de toegevoegde waarde.

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte met bankattest



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.07.2016 16369-0255-013

Coordonnées
BART VAN DOOREN

Adresse
BOUDEWIJNLAAN 43 2243 PULLE

Code postal : 2243
Localité : Pulle
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande