BARTO TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BARTO TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.476.712

Publication

16/07/2013
ÿþmod 11.1

1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onde rnemingsnr :a536 14.3~

Benaming (voluit) : BARTO TECHNICS

(verkort) : 3

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :.Sint Lenaartseweg, 40

2320 HOOGSTRATEN

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor mij, Meester Aloïs VAN den BOSSCHE, notaris te Vorselaar, op

02 juli 2013,

;; DAT:

;; "IMMO C.M.C. " naamloze vennootschap, waarvan de maatschappelijke zetel te 2320

Hoogstraten, Sint Lenaartseweg, 40, BTW 0449.539,471, rechtspersonenregister te Turnhout,

:l opgericht bij akte verleden voor notaris Cor Stoel te Merksplas op 26 februari 1993, bekend

; gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 maart 1993 onder nummer 930324-337 en

waarvan de statuten niet gewijzigd zijn sedert de oprichting.

1) een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "BARTO TECHNICS"

2) met zetel te Hoogstraten, en met als eerste adres Sint Lenaartsevveg 40 en exploitatiezetel.

3) De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

-Werkplaats voor het herstellen van motorvoertuigen (garagehouder-hersteller). Werkplaats voor het ; herstellen van koetswerk. Fabricage van aanhangwagens en koetswerk voor bedrijfsauto's. Werkplaats voor het opknappen van tweedehands voertuigen.

-Aan- en verkoop, onderhoud en herstelling van nieuwe en tweedehandse autovoertuigen en motorfietsen, evenals van onderdelen en toebehoren met inbegrip van oliën, autoradio's, gsm's,; alarmen en alle andere toebehoren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben met de auto-; industrie.

i; -De verhuring, onderverhuring en het in leasing geven van autovoertuigen, aanhangwagens en auto-; accessoires.

;1 allerhandse manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de -Zij mag haar doel overal verwezenlijken voor haar eigen rekening of voor rekening van derden, op

vertegenwoordiging, de commissiehandel, de invoer en uitvoer. Zij mag onder meer het geheel of een gedeelte van haar uitbatingen en inrichtingen in huur geven of deze aan derden in beheer geven. -Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, burgerlijke-, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, zo in België of in het buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met; haar doel, zelfs gedeeltelijk, of van die aard zijn om de verwezenlijking van dat doel tel vergemakkelijken of te bevorderen.

-Zij mag alle brevetten, licenties en handelskenmerken in verband met haar doel aankopen, uitbaten; of afstaan.

-De studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene; aannemer of in onder aanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en ;t bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties.

-Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud,;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,~ ~L7

~~CRTSANK VAN

0 5 JaL12013

.<,D;Mij->friet10EL, TURNHOUT

`- ----~.4Griffie0e

griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

4

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en algemeen genomen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken.

-Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen.

-Het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen.

-Al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enz; de vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enz.

-De aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen.

-De voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimst mogelijke zin.

De vennootschap kan tot de verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen verwerven, en dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingsakkoorden afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doen deze hebben.

4) Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (£ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Inbreng in geld

IMMO C.M.C., naamloze vennootschap, voornoemd , onderschrijft het kapitaal ten belope van

achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00), waarvoor haar 186 aandelen worden toegekend.

De comparanten verklaren dat het kapitaal van de vennootschap volledig onderschreven is en is

volstort ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (£ 12.400,00).

5) De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf 02 juli 2013.

6) De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen al dan niet vennoten.

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd de heer BARTHOLOMEEUSEN Sven, wonende te 2300 Turnhout, Everdongenlaan 35 en de heer BARTHOLOMEEUSEN Guido Leo Marc, wonende te 2320 Hoogstraten, Sint Lenaartseweg 40 die verklaren de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

7) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar Ioopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2014.

8) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 31 mei om 18.00 uur.

Indien die dag een wettelijke zon- of feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 31 mei 2015 om 18.00 uur.

9) Machten:

Kruispuntbank:

Het administratief mandaat voor de administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank van





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingen, de griffie en alle andere formaliteiten wordt toevertrouwd aan Accountantskantoor' Peter Theys, met zetel te 2300 Turnhout, Oude Dijk, 31, ondernemingsnummer 842.400.458, rechtspersonenregister: Turnhout, vertegenwoordigd door de heer Peter Theys, wonende te 2300 Turnhout, Oude Dijk, 31, zaakvoerder, met recht van indeplaatsstelling.

Volmacht Ondernemingsloket:

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor Peter Theys, vertegenwoordigd door Peter Theys, voor het vervullen van de administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en/of schrapping in de Kruispuntbank van Ondernemingen (Wet van 16 januari 2003) tot oprichting van een Kruispuntbank van Ondernemingen, tot modernisering van het handelsregister, tot oprichting van erkende ondernemingsloketten en houdende diverse bepalingen) en alle andere administratieve formaliteiten in verband met aanvraag, wijziging vestigingsgetuigschriften en dergelijke.

Volmacht B.T.W.:

Tevens wordt volmacht verleend aan Accountantskantoor Peter Theys, met zetel te 2300 Turnhout, Oude Dijk, 31, ondernemingsnummer: 842.400.458, rechtspersonenregister: Turnhout, vertegenwoordigd door de heer Peter Theys, wonende te 2300 Turnhout, Oude Dijk, 31, zaakvoerder, met recht van indeplaatsstelling.

eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen over de Toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

SEL

A. VAN den BOSSCHE

Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BARTO TECHNICS

Adresse
SINT LENAARTSEWEG 40 2320 HOOGSTRATEN

Code postal : 2320
Localité : HOOGSTRATEN
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande