BAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.746.760

Publication

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 29.08.2014 14569-0572-011
18/05/2012
ÿþ maa 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vr behc

Bel Stan

1 111 111111 1 111111

" iaosios3*

ttnmelelks7~"Û>~F.~~

~ec~ltbankv; +', r `; . '. . . ' lni'ran

op (1 7 M El 20U~..w_.~..

emfithafº%e.,

r-

Ond,~rn°~rningsnr : gl-(5 . 9- 4 6 " -)6v

Benaming (votuit) : BAS

verkort):

ReChts4orr11 besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pothoekstraat 90

(volledig adres) 2060 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd véór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te

e Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 4 mei 2012, dat:

1, Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "BAS".

e 2. Zetel: 2060 Antwerpen, Pothoekstraat 90.

3. Oprichters:

1. De heer ARAS Mohamed, geboren te Antwerpen op 15 januari 1982, wonende te 2060 Antwerpen, Pothoekstraat 90;

2. Mevrouw BAS Eser, geboren te Sint-Niklaas op 23 november 1985, wonende te 2060 Antwerpen, Pothoekstraat 90.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

- 5. Gestorte bedrag: 18.600,00 euro.

N 6. Samenstelling: in geld.

7. Boekiaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2013.

-0 8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

10. Externe vertegenwoordiging: iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden

cà en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben

zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

11. Niet-statutaire zaakvoerders: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar:

1/ de heer ARAS Mohamed, voornoemd;

2/ mevrouw BAS Eser, voornoemd.

12. Commissarissen: geen.

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

11 Het uitbaten van haarkapperssalons voor dames en heren met inbegrip van het snijden, wassen en ' knippen van haar, de haarverzorging, de huidverzorging, de lichaamsmassage, sauna, manicure, pedicure, schoonheidsbehandeling, pruiken en postichen, baardverzorging.

De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van alsook de vervaardiging van alle coiffureartikelen, pruiken, schoonheidsproducten, reukwaren, fantasieartikelen, alle producten voor lichaams-, huid- en haarverzorging en alle toiletartikelen, deze opsomming evenwel exemplatief en geenszins limitatief zijnde.

Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen en materieel.

2/ Het uitbaten van één of meerdere ontspannings- en gezondheidscentra, omvattende onder meer maar niet - uitsluitend sauna's, baden, massagesalons, schoonheidssalons, zonnebankcentra, soierie,

C3r~ oe !eau:4é hl;, +pan Luik B verrnekder Fcctz blaam en hoedanigheid va!) d m rromenterende nctans, hetzij v r de per,otonien} Of vnegd cc recr tsaer:oar ton an_ er v " :i cierde.n te verte gore-moldigen

SVoor-ehoude Voor-

behouden aan hei EeIgisch 7&t3bla4

r..-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 111

gymnastiekzalen, centra beoefening van onder meer fitness, aerobic, bodybuilding, power pilates, en andere vormen van binnensporten betreffende de algemene lichaamsconditie, inclusief annex eet- en drankgelegenheden.

Het verstrekken van allerlei diensten, advies en consultancy in verband met lichaamsverzorging, esthetiek, het lichamelijk welzijn, ontspanning en relaxatietechnieken, zoals onder meer de diensten verleend in inrichtingen voor thalassotherapie, kuuroorden, massagesalons, ergotherapie, para-fysiotherapie, schoonheidssalons, zonnebankcentra, sauna's, en dergelijke meer.

De studie, het onderzoek en de ontwikkeling van biologische, fysiologische en psychologische processen die het lichaam ondergaat, procédés en hulpmiddelen en hun toepassingen, alsmede de adviesverlening betreffende het voorgaande.

De groot en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van alsook de vervaardiging van: alle toiletartikelen, parfumerieartikelen, schoonheidsproducten, reinigingsmiddelen, zeep- en badproducten, cosmetica, manicure- en pedicureartikelen; parfums en ander reukwerk, alle scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische artikelen en alle aanverwante producten, machines en toestellen en dergelijke meer, alle natuurproducten, kruiden, drogisterij-, dieet- en algemene lichaamsverzorgingsartikelen en aanverwante producten; kortom aile producten, artikelen, materialen en toestellen voor licheams-, huid- en haarverzorging en hun accessoires; geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatiesieraden, gadgets en dergelijke meer; toestellen voor gezondheidstechniek en algemeen welzijn; alle sportartikelen, met inbegrip van sportkledij en  schoenwagen.

Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger

Zij ken deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, niet inbegrip van ; het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzet, als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

14. Gewone alnemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde dinsdag van de maand juni om zeventien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur,

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2014.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

15, Volmachten: Nihil.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Dexia,

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

op de iest5te hl an Lui E; vermeldew F.ecxc i\!aa+n en hoeda^igne c'; van de instrumenterende notans. hetíl trar de perso(omlenl

D^-.'bt3C1 0:' "echcS^frsc4n ier edn_ter; van o$rder ie vertegerwL7cr{]Iger

03/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ttecntbank van koophandel

" 151115,2"

Antwerpen

ON1TEUR BELGE

2 7 -07- 201f, 1ULl 2015

afdeling Antwerpen

B" LGISCH STAT Griffie

Ondernemingsnr : 0845.746.760

Benaming

(voluit) : BAS

(verkort) :

Rechtsvorm : 'BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKEHEID STARTER

Zetel : POTHOEKSTRAAT 90 - 2060 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte ; BENOEMING

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 30juni 2015.

De heer Aras Mohamed, wonende te 2060 Antwerpen  Pothoekstraat 90, wordt met ingang van 30 juni 2015 ontslagen als zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur.

Bas Eser.

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BAS

Adresse
POTHOEKSTRAAT 90 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande