BASSZOOKA EVENTS, AFGEKORT : BE

Association sans but lucratif


Dénomination : BASSZOOKA EVENTS, AFGEKORT : BE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 542.924.836

Publication

22/05/2014
ÿþMOD2s

L ° nr) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



i

*19105208*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, °Pl 3 MEI 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr " 0542.924.836

Benaming

(voluit) : BASSZOOKA EVENTS

{verkort) BASSZOOKA EVTS

Rechtsvorm . Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel Speelhofdreef 21, 2970 Schilde

Onderwerp akte : Ontslag dhr. Geoffrey De Roy

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP 19 FEBRUARI 2014

De algemene vergadering beslist het ontslag van de heer Geoffrey De Roy, Cirkellaan 9 te 2970 Schilde als bestuurder en secretaris te aanvaarden. De overige werkende leden blijven hun functie behouden.

De algemene vergadering keurt met éénparigheid van stemmen de benoeming goed van mevrouw Julie: Raats, geboren op 20 juni 1995, wonende in Bethaniëlei 36 te 2970 Schilde, als bestuurder en secretaris.

Ondergetekende

Wouter Van den Bogaert - Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

16/12/2013
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

OPRICHTING

De ondergetekenden

1° VAN DEN BOGAERT, Wouter, Oude Baan 38, 2160 WOMMELGEM

2° De ROY, Geoffrey, Cirkellaan 9, 2970 SCHILDE

3° VAN DEN BOGAERT, Herman, Karel Van Overmeirelaan 13 bus V1, 2100 DEURNE

zijn overeengekomen op 17 november 2013 , om in overeenstemming met de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, de vereniging zonder winstoogmerk  BASSZOOKA EVENTS op te richten waarvan de statuten als volgt luiden: STATUTEN

Art. 1. De vereniging draagt de naam:  BASSZOOKA EVENTS , v.z.w. Het gebruik van de afkorting  BE , v.z.w., is eveneens rechtsgeldig.

Art. 2. De vereniging is gevestigd te 2970 Schilde, Speelhofdreef 21. De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Antwerpen. Alle stukken voorgeschreven door de VZW-wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de bevoegde rechtbank van het voornoemd gerechtelijk arrondissement. Art. 3. De vereniging heeft tot doel onafhankelijk van elke filosofische, ideologische politieke, godsdienstige of welke organisatie dan ook, (1) de jeugd artistiek te ontplooien en haar idealen verder uit te bouwen via alle middelen die zij daartoe kan aanwenden en (2) sociale en culturele doeleinden, in het bijzonder het bijeenbrengen en vermaken van jongeren, in te richten. Het inrichten van culturele activiteiten behoort tot haar kerntaak, met inbegrip van ondersteunende activiteiten voor uitvoerende kunsten omvattend ontwerp en bouw van podia; gespecialiseerde beeld-, verlichtings- en geluidstechnieken; promotie en organisatie van culturele activiteiten en overige ondersteunende activiteiten . Zij kan hiervoor alle nodige middelen aanwenden: een internationaal concertinformatiecentrum te zijn, het organiseren van concerten, festivals, theaterproducties, fuiven, enz.; het organiseren van voorverkoop van tickets voor concerten, festivals, enz.; een boekingskantoor zijn voor artiesten, enz.;

Zij is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voorzover deze in overeenstemming zijn met het doel omschreven in het eerste lid en voorzover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken. Zij kan alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen, dit alles zowel in binnen- als in buitenland.

 BASSZOOKA EVENTS Vereniging zonder winstoogmerk Speelhofdreef 21

2970 Schilde

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : BASSZOOKA EVENTS

België

Onderwerp akte : Oprichting

*13307694*

(afgekort) : BASSZOOKA EVTS

Rechtsvorm: : Vereniging zonder winstoogmerk

Luik B

Zetel : Speelhofdreef 21

0542924836

2970

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Schilde

Griffie

Neergelegd

12-12-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Art. 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

LEDEN

Art. 5. De vereniging zal minstens drie werkende leden tellen. De oprichters zijn de eerste werkende leden van de vereniging. Zij vormen de algemene vergadering en bezitten eveneens de volheid van het lidmaatschap. Alle wettelijke en statutaire bepalingen zijn op hen van toepassing. De vereniging kan ook niet-werkende leden toelaten: steunende leden en ereleden. De rechten en plichten van al deze categorieën niet-werkende leden zijn vervat in een huishoudelijk reglement. Het aantal leden is onbeperkt, maar mag niet minder dan drie bedragen. Art. 6. Als lid kan tot de vereniging toetreden elke natuurlijke of rechtspersoon die door de raad van bestuur wordt aanvaard. Om lid te worden moet men eveneens aan volgende voorwaarde voldoen; zijnde het betalen van het vooropgesteld lidgeld.

Art. 7.De jaarlijkse bijdrage wordt vastgesteld op maximum EUR 1000. De raad van bestuur stelt jaarlijks deze bijdrage vast.

Art. 8.Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet per brief aan de voorzitter van de raad van bestuur ter kennis worden gebracht. Het niet betalen van het vooropgesteld lidgeld wordt eveneens aanvaard als het niet meer lid zijn van de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering en met tweederde meerderheid van de aanwezige en/of vertegenwoordigde leden worden uitgesproken. Het lid dat wordt uitgesloten dient per aangetekende brief in kennis te worden gesteld. Uittredende of uitgesloten leden en hun eventuele rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave van gestorte bijdrage en/of gedane inbrengen vorderen.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege ingeval het lid overlijdt, failliet, onbekwaam of onder voorlopig bewind wordt gesteld.

ALGEMENE VERGADERING

Art. 9. De algemene vergadering is samengesteld uit al de werkende leden en is bevoegd voor hetgeen bepaald in de wet van 27 juni 1921. Ieder werkend lid kan schriftelijk volmacht geven aan een ander werkend lid, die het daarbijbehorend stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een lid houder mag zijn van meer dan één volmacht.

Art. 10. De algemene vergadering moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen. Behoudens hetgeen hierna wordt bepaald zijn de wijze van oproeping en de werking van de algemene vergadering geregeld volgens de artikelen 5 tot 8, 12, 20 en volgende van de wet van 27 juni 1921. Alle werkende leden moeten schriftelijk worden opgeroepen ten minste acht dagen vóór de vergadering. Deze schriftelijke oproeping gebeurt per brief, per SMS of per e-mail, met vermelding van de agenda.

Art. 11. De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of indien deze verhinderd is door de oudste der aanwezige bestuurders. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezigen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van deze die de vergadering voorzit doorslaggevend.

Art. 12. Van iedere vergadering worden notulen gemaakt die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris, of bij ontstentenis van deze door twee andere bestuurders. Deze notulen worden ingeschreven in een daartoe bestemd register en bijgehouden op de hoofdzetel.

De uittreksels die moeten worden overlegd, moeten om geldig te zijn, worden ondertekend door de voorzitter en door de secretaris of bij ontstentenis door twee andere bestuurders.

De besluiten van de algemene vergadering worden de leden mondeling of bij gewone brief ter kennis gebracht, dit alles onverminderd de door de wet voorgeschreven bekendmakingen.

Art. 13.De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling.

Zij is bevoegd voor alle zaken en handelingen met uitzondering van de bevoegdheden geheel of gedeeltelijk over te dragen aan één of meerdere leden of zelfs, mits goedkeuring door de algemene vergadering, aan elke derde.

Bij buitengerechtelijke handelingen wordt de vereniging tegenover derden geldig vertegenwoordigd door de gezamenlijke handtekening van de voorzitter en de secretaris, of bij ontstentenis van deze door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders. De raad van bestuur vaardigt alle reglementen uit die zij nuttig oordeelt voor het goede bestuur van de vereniging.

BESTUUR

Art. 14. De vereniging wordt bestuurd door een raad van minimum 3 bestuurders, die lid zijn van BASSZOOKA EVENTS V.Z.W. Zij worden benoemd door de algemene vergadering. Ieder lid van de vereniging kan zich kandidaat stellen om benoemd te worden tot bestuurder. De algemene vergadering houdt om stemming om deze benoeming te volbrengen.

De bestuurders worden benoemd voor 1 jaar. Hun opdracht eindigt van rechtswege door het verstrijken van hun mandaat en eveneens door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van het lidmaatschap. Iedere bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur. Iedere bestuurder kan ook te allen tijde door de algemene vergadering ontslagen worden.

Elke bestuurder die benoemd is om een tussentijds opengevallen mandaat waar te nemen, blijft slechts bestuurder tot dat mandaat verstreken is. Bestuurders wier mandaat van beperkte duur is, moeten voor het verstrijken ervan het initiatief nemen om de algemene vergadering te laten bijeenroepen om nieuwe bestuurders te benoemen. Indien zij in gebreke blijven, zijn zij ertoe gehouden hun opdracht verder te vervullen tot in hun vervanging is voorzien, onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die door hun verzuim mocht zijn veroorzaakt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Art. 15. De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, secretaris, penningmeester en elke functie hij voor een goede werking van de vereniging nodig acht.

Art. 16. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 september tot 31 augustus.

Art. 17. De raad van bestuur stelt de rekening en begroting op en legt deze ter advies voor aan de algemene vergadering.

Art. 18.In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebrek daaraan de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt eveneens hun bevoegdheid en de vereffeningsvoorwaarden. In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging waarvan het doel het meest dat van de ontbonden vereniging benadert.

Art. 19.Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken ter zake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR 95.06.15-333.90 Van den Bogaert Wouter, Bestuurder 95.05.10-343.29 De Roy Geoffrey, Bestuurder 69.01.06-169.40 Van den Bogaert Herman, Bestuurder

DAGELIJKS BESTUUR

95.06.15-333.90 Van den Bogaert Wouter, Voorzitter 69.01.06-169.40 Van den Bogaert Herman, Raadslid 95.08.10-339.54 Brusselairs Mathieu, Ondervoorzitter 94.03.01-413.97 Bosschaerts Gilles, Penningmeester 95.05.10-343.29 De Roy Geoffrey, Secretaris

Coordonnées
BASSZOOKA EVENTS, AFGEKORT : BE

Adresse
SPEELHOFDREEF 21 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande