BATALJON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BATALJON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.886.763

Publication

11/04/2014
ÿþ mod11.1



I I'Les In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 a

i Ondernemingsnr :.

!:

,.

i Benaming (voluit) : BATALJON

1: (verkort) :

Rechtsvorn1 .: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

;!

Zetel: Generaal Drubbelstraat 122

il 2600 Antwerpen (Berchem)

ijOnderwerp akte : OPRICHTING

;i Het blijkt uit een akte verleden voor Olivier Bremans geassocieerd notaris te Hoogstraten op achtentwintig,

maart tweeduizend veertien, neergelegd veiôr registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte!

aansprakelijkheid werd opgericht door: .

;! OPRICHTERS :

. .

1. De heer VERMEIRE Evert, geboren te Zoersel op 14 december 1984, ongehuwd, wonende te 2600; 

liAntwerpen (Berihem), Generaal Drubbelstraat 122, .

2. Juffrouw NUYTS Geerte, geboren te Malle op 17 december 1986, ongehuwd, wonende te 2600 Antwerpen;

, .

bb

l D

(Berchem), Generaal 122. .

.

!: RECHTSVORM EN BENAMING .

i; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "BATALJON", '

,

,

ZETEL EN DUUR .

Met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen/Berchem, Generaal Drubbelstraat 122. ,

,. .

:i MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL .

,

Flet maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro, en is verdeeld in honderd

!; zesentachtig gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst. ,

,

;I Alle aandelen worden in geld onderschreven: ,

1 1: *door de heer Vermeire Evert, voornoemd onder 1. voor een bedrag van achttienduizend vijfhonderd euro (E; 18.500,00), volstort ten belope van zesduizend honderdzevenenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 6.167,67),j

waarvoor hem honderd vijfentachtig (185) aandelen worden toegekend. ,

,.

*door juffrouw Nuyts Geerte, voornoemd onder 2. voor een bedrag van honderd euro (¬ 100,00), volstort ten; belope van drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 33,33), waarvoor haar één (1) aandeel wordt toegekend.

;! Het geld van de stortingen ter vertegenwoordiging van het maatschappelijk kapitaal in totaal zesduizend; !; tweehonderd euro (¬ 6.200,00) beloopt is gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE49 7430 5475; 2571 bij KBC Bank geopend ten name van de vennootschap in oprichting.

DOEL

ii De vennootschap heeft tot doel:

1., Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het; :i verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het; ;i verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning,; organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de; kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het;

verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen; .

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het;

uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar, ;

- studie , organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale:

A!

aangelegenheden met inbegrip van aile handelingen die verband houden met advies, documentatie en:

i; publicatie ()ver juridische, sociale, economische en financiële problemen; .

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van! secretariaatswerluaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren,: !; magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van? management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

7 p'7*7'çid gaie van de Rechibei

van Koophandel i Aniverpcil,

00

I AU Zâg?

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

0549" 886.763

Voorbehouden mod 11.1

aan het

Belgisch Staatsblad

van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

2. het voorbereiden, ontwerpen, opstellen, aanpassen, coördineren en uitvoeren van activiteiten eigen aan een publiciteitsagentschap ongeacht de drager. Het voorbereiden, ontwerpen, opstellen, aanpassen en coördineren van activiteiten van communicatie, promotie, public relations, direct marketing, media buying, media planning, intemetontwikkeling en audiovisuele productie en het doen van alle verrichtingen die algemeen genomen, om één of anderen wijze verband houden met aile mogelijke advies en/of dienstfuncties op het vlak van voornoemde activiteiten.

De creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering en algemene vertegenwoordiging van websites, logo's en grafisch materiaal, zowel software als hardware.

Het organiseren van events, coaching en het geven van les

Het verwerver, het beheer, het in licentie geven of nemen en het verdelen van industriële en intellectuele eigendomsrechten inclusief naburige en auteursrechten en merchandising. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan de functies van statutaire of niet statutaire zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen, behoudens indien het uitoefenen van die functies onderworpen is aan wettelijke bepalingen welke haar verbieden deze functies uit te oefenen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

3. Human resources services en management, omvattende onder meer:

- de studie en het onderzoek van opleidings- en managementtechnieken en  methodieken, evenals het geven, organiseren en toepassen van deze technieken en methoden, onder ander door het geven van voordrachten, lessenreeksen en opleidingen aan derden;

- het ontwikkelen van, aan- en verkoop van studie- en documentatiemateriaal met betrekking tot opleidings- en managementtechnieken en  methodieken;

- het verstrekken van cursussen en opleidingen, aanmaken van documenten en brochures;

- het verlenen van advies in verband met human resources management;

- alle activiteiten die verband houden met de studie van menselijk gedrag, van groepen en factoren die groepen beïnvloeden;

- activiteiten die verband houden met het bekend maken van openstaande arbeidsplaatsen;

- advies uitbrengen betreffende de geschiktheid van sollicitanten voor één of meerdere vacatures;

wervings-, selectie- en recruteringsactiviteiten voor een brede doelgroep van bedrijven, daaronder onder meer begrepen het zoeken, selecteren en verwijzen van personeel ten behoeve van latere werkgever of werkzoeker; het werven van mensen via diverse kanalen en het uitvoeren van selecties onder andere via gesprekken, het afnemen of laten afnemen van diverse tests voor het peilen en meten van intelligentie, vaardigheden, kennis, persoonlijkheid en van assessmentoefeningen, evenals via de natrekking van referenties; het zoeken en plaatsen van directieleden en headhuntersbureau,

activiteiten die verband houden met het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling via onder meer (maar niet uitsluitend) mentale en/of fysieke coaching; lichaamsoefeningen; meditatie. Deze coaching kan zowel in groep ais individueel gebeuren.

4. Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

8. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht en

-opstairechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom ais in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

6. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

7. Het verwerven van participaties ln eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

8. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ale vertegenwoordiger.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het

handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en

andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door een of rneer zaakvoerders al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om aile handelingen van intern

bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met

uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

ALGEMENE VERGADERINGEN

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeen-

geroepen op de tweede donderdag van mei.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2014.

BEPALING BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten

minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het

maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst zal worden aangewend volgens beslissing van de algemene vergadering,

VEREFFENING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel, tenzij in

het geval van ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één enkele akte.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die

te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding

van het aantal aandelen die zij bezitten,

BENOEMING

De oprichters verklaren dat zij voor een onbepaalde termijn tot niet-statutaire zaakvoerders benoemen.,

1. De heer VERMEIRE Evert, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Generaal Drubbelstraat 122

2, Juffrouw NUYTS Geerte, geboren te Malle op 17 december 1986, ongehuwd, wonende te 2600 Antwerpen

(Berchem), Generaal Drubbelstraat 122.Het mandaat van de heer Vetrneire is bezoldigd, het mandaat van

juffrouw Nuyts is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing.

Krachtens artikel veertien van de statuten vertegenwoordigen zij de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders zullen hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de

Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL neergelegd voor registratie

DE NOTARIS





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Jan MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de oprichtingsakte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 14.05.2015, NGL 30.07.2015 15377-0537-011

Coordonnées
BATALJON

Adresse
GENERAAL DRUBBELSTRAAT 122 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande