BATI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BATI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.508.177

Publication

28/08/2013
ÿþI

1111

A

I

*131 156*

lVeergl?f;lcci iier van de ReMálte' van i(aop}aaa ie werpen, op

AtlG, 2ûle

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11,1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad Ondememingsnr : Benaming (voluit) : Bati

ík çi -7) 7

-. 1 7 7

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Sudermanstraat 12-14

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op veertien augustus tweeduizend dertien, blijkt dat een Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. Vennoot:

De heer MOSTMANS Matthias Paula Roger, geboren te Antwerpen op zeven augustus negentienhonderd

negenentachtig, wonende te 2100 Antwerpen (Deume), Louis Janssenslaan 60.

2. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: Bati

3. Zetel:

De zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Sudermanstraat 12-14.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s). Iedere

verandering van de zetel moet worden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

4. Doel:

De uitbating van een restaurant, taverne, café, feestzaal, frituur, snackbar en keuken en alle activiteiten die ii rechtstreeks of onrechtstreek in verband staan met het horecabedrijf.

De uitbating van een drankgelegenheid met de verkoop van alle mogelijke dranken, alcoholhoudend of niet en de bijkomende verkoop van tabak, sigaretten en sigaren.

In de voornoemde uitbating van een restaurant is begrepen zowel de bediening in de zaal als de afhaling er plaatse en de levering aan huis.

De verhuring van materiaal en zalen voor feesten en recepties.

;; De groothandel en kleinhandel, de invoer en uitvoer, de huur en verhuring van horecamaterieel.

De productie, de aankoop en verkoop van brood, banketgebak, suikerwaren, roomijs en aanverwante producten. De productie, de aankoop en verkoop van voedingsmiddelen, belegde broodjes, vleeswaren, delicatessen, wild en gevogelte, koud en warm buffet, alcoholische en andere dranken.

Dit alles in de breedst mogelijke zin. Het voorgaande dient te worden beschouwd ais opsommend doch geenszins beperkend.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle vennootschappen, verenigingen, ondernemingen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met : inbegrip van het handelsfonds in pand stellen. Zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor derden, op voorwaarde dat zij er belang bij heeft. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Tussenpersoon in de handel : Omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven, wier doel van aard is dat van de

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

b . I

Voorbehouden

aan het 'Belgisch Staatsblad

mod 11.1

vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

5. Duur: onbepaalde duur.

6. Boekjaar:

Met boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt (maken) de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening. De jaarrekening wordt binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder(s) aan de algemene vergadering voorgelegd.

Ten minste een maand voor de algemene vergadering overhandigt (overhandigen) de zaakvoerder(s) deze stukken met het jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de algemene vergadering.

De jaarrekening wordt aan de algemene vergadering voorgesteld.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt het netto-actief uit van het boekjaar. Binnen de perken, voorzien in artikel 319 en 320 van het Wetboek Vennootschappen wordt het netto-actief als volgt verdeeld:

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve tot dat die één/tiende van het kapitaal bedraagt;

2. het saldo mag ter beschikking van de algemene vergadering gesteld worden.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien.

7. Kapitaal:

Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, met een nominale waarde van HONDERD EURO (¬ 100,00) elk. Het kapitaal is volledig geplaatst en bij de oprichting volledig volstort.

B. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist. Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Aan de zaakvoerders kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden toegekend.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten dle nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de enige zaakvoerder. Re zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te binden.

9. Benoeming:

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd MOSTMANS Matthias, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met Inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

10. Jaarvergadering:

Re jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde maandag van de maand juni om negentien

uur in de zetel van de vennootschap, of in elke andere plaats in België, vermeld in het bericht van

bijeenroeping.

Indien de hierboven bepaalde datum op een feestdag valt, heeft de jaarlijkse algemene vergadering plaats op

de eerst volgende werkdag.

Re jaarvergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s).

Re eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien.

11. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting:

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één juli tweeduizend dertien, door de comparant, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap, bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

12. Volmacht:

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan :

1. Burofisk bvba, Louis Van Craenstraat 3, 2100 Deurne vertegenwoordigd door Patrick Roelant en Sabine

Bulcke met de mogelijkheid van indeplaatsstelling

en aan:

2. PR Belastingconsulenten bvba, 2100 Deurne, Ter Rivierenlaan 105, vertegenwoordigd door de heer Patrick Roelant met de mogelijkheid van indeplaatsstelling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

en aan:

3. Outcome bvba, Dorpsplein 2, 1830 Machelen vertegenwoor-digd door lise Getteman, Kamelialaan 10, 1150 Brussel, of Patrick De Smet, Populierendreef 5, 1982 Zemst met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor uittreksel" notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie











Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
29/08/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BATI

Adresse
SUDERMANSTRAAT 12-14 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande