BATTIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BATTIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.830.965

Publication

15/05/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.12.2013, NGL 09.05.2014 14119-0241-016
13/12/2013
ÿþMad Wafd 11.1

r rE~~ . , 4" ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

IlIIIIïqlotllll IA

Pica golTgd ter gela von de Recitteik Vly) Koophondei te Antwerpen cF b

Griffie

2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0891830965

Benaming

(voluit) : Battim

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Huidevetterstraat 6/8 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : bevestiging onbezoldigd karakter

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van vennoten van 25 september 2013 blijkt het volgende.

Op datum van de akte van oprichting werd de heer Hendrik Friedmann benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap.

In de akte van oprichting werd bepaald dat het mandaat van de zaakvoerders onbezoldigd is tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Bij unanimiteit van stemmen bevestigt de algemene vergadering formeel dat:

-het mandaat van de heer Hendrik Friedmann altijd onbezoldigd is geweest, is en blijft;

-er nooit bezoldigingen werden uitgekeerd in geld of in natura vanaf het moment van diens benoeming tot op

heden.

Hendrik Friedmann

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.08.2012 12521-0176-016
02/09/2011
ÿþ#-+ ' %,_;~

,;~

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude,

aan het

Belgisch

Staatsbla









" 11133836

v

~rnr~ von e

~~,..

A.fàftJe,c.~~ ^^ o.>

.;

Griffie 2 3 Ag 2011

Ondernemingsnr : 0891.830.965

Benaming

(voluit) : BATTIM

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Huidevetterstraat 6-8

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING- DOELWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Dick Van Laere, notaris te Antwerpen op 30 juli 2011 Geregistreerd negen bladen, geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 05 augustus 2011, boek 274, blad 38, vak 13. Ontvangen: 25,00 EUR. De eerstaanwezend inspecteur (get) Van Genegen Marijke.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

1. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de vennoten, voormeld, verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de vennoot kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 29 april 2011 door 1) de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BATTIM", met maatschappelijke zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Huidevetterstraat 6-8, 2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEUBELS IMMO", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Huidevetterstraat 6-8 en 3) de naamloze vennootschap"PLATINUM DEVELOPMENT" , met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Huidevetterstraat 6-8, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, op 17 juni 2011, en waarvan de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 juni 2011, onder nummer 11097045.

De vergadering keurt voormeld fusievoorstel goed.

2. De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BATTIM", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Huidevetterstraat 68, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", 1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEUBELS IMMO", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Huidevetterstraat 6-8 en 2) de naamloze vennootschap "PLATINUM DEVELOPMENT", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Huidevetterstraat 6-8, hierna samen genoemd "de overgenomen vennootschappen", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaan de gehele vermogens van de overgenomen vennootschappen zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschappen worden vanaf 1 januari 2011 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2011

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag ontvangen te hebben, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 10 juli 2011 en er kennis van te hebben genomen.

4. De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door het te vervangen door onderstaande tekst:

De vennootschap heeft tot doel :

Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen voor eigen rekening;

het aankopen, het verkopen, het bouwen, doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; het aankopen, verkopen en verkavelen van gronden; inrichten van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en de uitbating

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

L

1 Voor-

4 behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



ervan en de onderneming voor het beheer van eigen onroerend patrimonium, doch slechts voor de handelingen waarvoor geen voorafgaande vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen voor vereist is;

Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties verrichtingen en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend - doch geenszins beperkt tot - het uitvoeren van alle studies en onderzoeken alsmede het verlenen van alle adviezen en alle bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van het bestuur, de directie, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid.

Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake zowel de in onderhavig artikel vernielde aangelegenheden, als inzake financiële, handels-, of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren.

Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

Het toestaan van Leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen. "

Artikel 4 van de statuten zal voortaan luiden als voormeld.

5. De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

6. De vergadering verleent aile machten aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KONSILANTO", rechtspersonen register Antwerpen 0404.876.020, met zetel te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 131-135 bus 1, met recht van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 30!0712011

coördinatie van statuten.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 14.07.2011 11298-0444-016
29/06/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ahrrgadegd ter cirée van de Rechfbal

v Koop el io Ant'ererpee, tep

1 7 JUNI 2011

Griffie

bel 11111J11t101111111111

a

Be Sta





Ondernemingsnr : 0891830965

Benaming

(voluil) : Battim

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Huidevetterstraat 6-8 te 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Fusievoorstel Battim bvba (overnemende) en Platinum Development nv en Geubels Immo bvba (over te nemen) overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen

Abraham Kebnig Hendrik Friedman

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ilijlagen-bij fret Bëtgiscli taatsblaâ -19/06/2011- Annexes du Moniteur belge

09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 02.07.2009 09356-0200-013

Coordonnées
BATTIM

Adresse
HUIDEVETTERSTRAAT 6-8 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande