BAUDEWEYNS CHRIS

Société en commandite simple


Dénomination : BAUDEWEYNS CHRIS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 809.186.569

Publication

21/01/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

IMIEtt In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL



U~isiiiuuuduu

9020959*

iu t 0 JAN, 20111



TINHOUT

De Griffier,







Ondememingsnr : 0809.186.569

Benaming

(voluit) : BAUDEWEYNS CHRIS

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : ZONNESTRAAT 50 - B-2400 MOL

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN SLUITING VAN DE GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP BAUDEWEYNS CHRIS DD. 30 NOVEMBER 2013

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 30 NOVEMBER 2013, gehouden te B-2400 MOL, ZONNESTRAAT 50, werden de volgende beraadslagingen en beslissingen genomen:

De voorzitter, zaakvoerder, Chris Baudeweyns doet lezing van het verslag met betrekking tot het voorstel tot ontbinding overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en licht de bijgevoegde staat van activa en passiva, opgesteld per 30 september 2013, toe.

Na lezing van het bijzonder verslag van de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding van de vennootschap werd toegelicht en na nazicht van de staat van actief en passief opgemaakt per 30 september 2013, wordt met éénparigheid van stemmen besloten tot de vervroegde ontbinding en de in vereffening stelling van de vennootschap.

Eveneens worden tijdens deze bijzondere algemene vergadering het ontslag van mevrouw Chris Baudeweyns als zaakvoerder aanvaard. Er wordt met éénparigheid van stemmen kwijting verleend voor de door haar verrichte daden in het kader van haar mandaat als zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap Baudeweyns Chris.

Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de zaakvoerder en de aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

De aandeelhouders stellen vast dat er thans geen middelen in aanmerking komen voor uitkering aan de aandeelhouders. Eventueel nog bestaande of toekomstige schulden zullen door de vennoten privé betaald worden,

Mevrouw Baudeweyns Chris zal in haar hoedanigheid van zaakvoerder en aandeelhouder, persoonlijk verantwoordelijk zijn en instaan voor de tekortkomingen en eventuele openstaande schulden. Mevrouw Baudeweyns Chris en Schildermans Katrien verklaren zich als aandeelhouders te beschouwen als persoonlijk gehouden tot betaling van het eventuele ganse passief,

De rekeningen van de vereffening worden unaniem goedgekeurd.

Gezien voorgaande wordt, na goedkeuring van de ontbindings- en vereffeningsrekeningen, met eenparigheid van stemmen beslist de vereffening aldus definitief te sluiten. De vereffening wordt ais beëindigd beschouwd. De vennootschap bezit vanaf heden geen rechtspersoonlijkheid meer en de vergadering stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan vanaf 30 november 2013.

De boeken en bescheiden zullen gedurende 5 jaar neergelegd en bewaard worden door mevrouw Baudeweyns Chris, wonende te B-2400 Mol, Zonnestraat 50, die deze opdracht aanvaardt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Nadat alle punten op de agenda werden behandeld, sluit de voorzitter de v=rgadering, na lezing en' goedkeuring van deze notulen te 20:30 uur, die ondertekend worden door de leden v het bureau en door de aandeelhouders die erom verzoeken.

Zaakvoerder I aandeelhouder aandeelh" uder

Chris Baudeweyns Katrien Schildermans

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, he zij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verte enwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/04/2013
ÿþMM Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 4849.186.569

Benaming

(voluit) : Baudeweyns Chris

(verkort) ;

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Zonnestraat 50 - 2400 Mol

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit de bijzondere algemene vergadering dd. 12 maart 2013 blijkt het ontslag als zaakvoerder van mevr.i

Schildermans Katrien, Zonnestraat 50 te 2400 Mol.

Dit ontslag werd met unanimiteit van stemmen goedgekeurd.

Voor behoud aan hi Belgis Staatst

1

NEER-erE

GRIFFIE RECHTBANK ~N

0 5 APR, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

,~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BAUDEWEYNS CHRIS

Adresse
ZONNESTRAAT 50 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande