BAUDOIN WYKO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BAUDOIN WYKO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 433.208.631

Publication

20/12/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de age._. .~..~~._.m.`..~

i. \

GI4IrFIE NECHTBARIK VAN

0 8 DEC. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier

*11190909"

Ondernemingsnr "0433.208.631

Benaming

(voluit i : Baudoin Wyko

Rechtsvorm NV

Zetel : Nijverheidsstraat 13, 2400 Mol

Onderwem akte : Sluiting vereffening

Er blijkt uit onderstaande acte de dato 25 nov. 2011 dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders der naamloze vennootschap, "BaudoinWyko" in vereffening, met éénparigheid van stemmen beslist heeft wat volgt:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit, op basis van de interim rekeningen, kwijting te verlenen aan de bestuurders voor elke aansprakelijkheid voortvloeiend uit de vervulling van hun mandaat voor de periode lopende vanaf het begin van het boekjaar tot op de datum van ontbinding.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van de goedkeuring die de rechtbank van koophandel Antwerpen op 6 okt. 2011 van het verdelingsplan heeft gedaan en stelt vast dat de verdeling effectief zo werd uitgevoerd. DERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat er geen onroerende goederen te vereffenen zijn

VIERDE BESLUIT

De vergadeing neemt kennis van het verslag van de commissaris inzake de sluiting van de vereffening. De vergadering geeft kwijting aan de commissaris voor de uitoefening van zijn mandaat.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de vereffening van de vennootschap voltooid is, behoudens het hierna voordien vermelde; dat het actief van de vennootschap voor zoveel als mogelijk ten gelde werd gemaakt; dat de schuldeisers, voor zoveel als mogelijk, werden uitbetaald en voor zover niet mogelijk, hiervoor de nodige provisies werden aangelegd, dat het saldo op heden wordt overgemaakt aan de aandeelhouders in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit of geconsigneerd werd op het bevoegde deposito en consignatiekantoor.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist het verslag van de vereffenaar en de door hem voorgelegde rekeningen goed te keuren, hem te ontslaan van zijn taak en kwijting te geven aan de vereffenaar, de heer Johan Sleebus, en hem te ontslaan voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de vervulling van zijn taak als vereffenaar.De vergadering besluit evenwel betreffende het einde van de taken van de vereffenaar voorbehoud te makenmocht blijken dat niet alle actief of passief vereffend blijkt te zijn, in welk geval de vereffenaar voor zover als nodig via mandaat, dan wel zaakwaarneming zal mogen optreden voor de vereffende vennootschap, dan wel haar vennoten of aandeelhouders om dit actief-of passiefbestanddeel te verdelen dan wel uit te betalen.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verklaart de afrekening gesloten en stelt vast dat de naamloze vennootschap "Erion" in vereffening, definitief opgehouden heeft te bestaan.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering beslist dat de Boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende vijf jaar te Mol aan de Nijverheidsstraat 13 (ten kantoor van Eriks nv).

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

12/08/2011
ÿþmod 2.1

ft In de bijlagen bij het Belg blad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie antd Eli GELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VArye2

0 2 .AUG. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier,

Griffie

~ Y Y I Il~lllllll~n

" 11125122"

Vc behc aar Bel; Staa

Ondememingsnr : 0433.208.631

Benaming : BAUDOIN WYKO

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidstraat 13

2400 Mol

Onderwerp akte :Ontbinding

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op vier juli tweeduizend en elf, "Geregistreerd te Mol, 13 juli 2011, drie bladen, geen verzending, reg. 5, deel 227 blad 6 vak 19. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25). De e.a. inspecteur, bij delegatie, de bestuursassistent

(getekend) P. Cuyvers.", blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van "BAUDOIN WYKO" NV, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Van Halteren Thierry te Brussel op 22 januari 1988, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 februari 1988 onder nummer 880217-159.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Nijverheidstraat 13, BTW BE 0433.208.631, rechtspersonenregister Turnhout 0433.208.631.

Inhoudende de volgende besluiten:

- De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag ?, opgemaakt door de revisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de raad van bestuur is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per 30 april 2011. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een kopie van te hebben ontvangen..

De verslagen opgemaakt door de raad van bestuur en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

- het bèsluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Peter Van den Eynde, vertegenwoordiger van de vennootschap PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren bvba, omtrent de ontbinding, luidt letterlijk als volgt:

"4 Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in artikel 181 van het Wetboek van =:

Vennootschappen heeft de Raad van Bestuur van Baudoin Wyko NV een boekhoudkundige staat i= van activa en passiva per 30 april 2011 opgesteld, rekening houdend let de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 6.864.333 en een netto-actief van EUR 6.850.943.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Wij hebben de staat van activa en passiva van de vennootschap per 30 april 2011 gecontroleerd

conform de betreffende norm van het instituut der Bedrijfsrevisoren. "

Onderhavig verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 181 van het Wetboek van

Vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Antwerpen, 24 juni 2011

De Commissaris

PwC Bedrijfsrevisoren BCVBA

Vertegenwoordigd door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

d

"

mod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Peter Van den Eynde

Bedrijfsrevisor"

- De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf 4 juli 2011.

- De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen.

Zij benoemt ais vereffenaar: de heer SLEEBUS Johan Mariette Gerard Egied Luc, geboren te Mol op 16 november 1969, wonende te Mol, Sint-Theresiastraat 68.

- De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt, vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor voorafgaandelijk een beslissing van de algemene vergadering, nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

- De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

- Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

i De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

* vervanging van artikel 1: door volgende tekst:

"De vennootschap bestaat onder de vorm van een naamloze vennootschap en is in vereffening." * vervanging van artikel 4: door volgende tekst:

"De vennootschap bestaat met ingang van heden enkel nog voor haar vereffening."

- De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

- De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemd als vereffenaar : voormelde de heer Sleebus, onder opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De heer Sleebus wordt eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar te ondertekenen.

- De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Roeland Peeters, accountant lab, SCA Mol-Turnhout bvba, Borgerhoutsedijk 155 te Mol, als accountant, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -- Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

- verslag van de raad van bestuur

- staat van activa en passiva

- verslag van de bedrijfsrevisor

- goedkeuring aanstelling van vereffenaar

- tekst van de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 15.06.2011 11171-0217-027
16/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.05.2010, NGL 09.06.2010 10170-0543-034
05/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.05.2009, NGL 28.05.2009 09179-0211-037
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.05.2008, NGL 20.06.2008 08268-0110-039
17/04/2007 : AN277055
30/03/2007 : AN277055
16/03/2007 : AN277055
12/02/2007 : AN277055
16/11/2006 : AN277055
04/11/2005 : AN277055
18/03/2005 : AN277055
10/01/2005 : AN277055
28/10/2004 : AN277055
15/07/2004 : AN277055
15/07/2004 : AN277055
12/07/2004 : AN277055
12/07/2004 : AN277055
25/06/2004 : AN277055
26/01/2004 : AN277055
22/10/2003 : AN277055
22/10/2003 : AN277055
22/10/2003 : AN277055
11/12/2002 : AN277055
17/08/2002 : AN277055
19/12/2001 : AN277055
13/12/2001 : AN277055
01/05/2001 : AN277055
17/07/1999 : AN277055
13/02/1999 : AN277055
01/01/1997 : AN277055
31/01/1996 : AN277055
12/01/1994 : AN277055
13/05/1993 : AN277055
01/01/1993 : AN277055
23/03/1991 : AN277055
27/02/1991 : AN277055
27/02/1991 : AN277055
27/02/1991 : AN277055
15/07/1988 : BL501785

Coordonnées
BAUDOIN WYKO

Adresse
NIJVERHEIDSSTRAAT 13 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande