BAX GERT

Divers


Dénomination : BAX GERT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 534.419.421

Publication

23/05/2013
ÿþ~(~9

:~;~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Wort111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E G ID r-

GRIFFIE RECHTBANK VAN

f 3 MEI 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

reieffier

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) : LV Bax Gert

(verkort) :

1 077823

OJ"34. 44.0

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Eykantpad 17, 2381 Weelde

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Tussen de ondergetekenden:

1. de Heer Bax Gert, wonende te Eykantpad 17 te 2381 Weelde (NN 79.07.19-025-46) en

2. Mevrouw Goetschalckx Katrien, wonende te Eykantpad 17 te 2381 Weelde (NN 80.10.24-136-21) en

3. de Heer Bax Jan, wonende Polderstraat 37 te 2381 Weelde (NN 42.03.11-019-69)

wordt vanaf 5 mei 2013 een landbouwvennootschap opgericht onder de benaming

"LV Bax Gert" met maatschappelijke zetel te Eykantpad 17, 2380 Weelde, waarvan het maatschappelijk kapitaal 30.000 euro bedraagt.

Inbreng in geld.

De inbrengen in geld gebeurt door de volgende personen en bedragen:

1. De Heer Bax Gert, wonende te Eykantpad I7 te 2381 Weelde, een bedrag van 27.000 euro, waarvoor hem 2.700 aandelen worden toegekend,

2. Mevrouw Goetschalckx Katrien, wonende te Eykantpad 17 te 2381 Weelde, een bedrag van 2.000 euro, waarvoor haar 200 aandelen worden toegekend.

3. De Heer Bax Jan, wonende te Polderstraat 37 te 2381 Weelde, een bedrag van 1.000 euro, waarvoor hem 100 aandelen worden toegekend.

Het totaal van de inbrengen in geld bedraagt aldus de soin van 30.000 euro en is volledig gestort.

Deze gelden zijn voor de ondertekening van deze akte gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de landbouwvennootschap "LV Bax Gert" in oprichting, bij het landbouwkrediet onder nummer: BE64 0016 9637 0352 (BIC: GEBA BE BB).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Inbreng van arbeid.

De Heer Bax Gert voornoemd, verbindt zich, als beherend vennoot voor de duur van de vennootschap, tot het verrichten van de lichamelijke arbeid vereist voor de exploitatie van het landbouwbedrijf van de vennootschap; hij zal daaraan tenminste vijftig ten honderd van zijn arbeidstijd besteden en daardoor ten minste vijftig ten honderd van zijn arbeidsinkomen verdienen

Deze verbintenis waarvoor hem geen aandelen zijn toegekend verleent hem het statuut van beherend vennoot.

II. Statuten.

A. Naam - doel - zetel - duur.

Artikel I. Naam

De vennootschap is opgericht onder de benaming "LV Bax Gert". In alle akten en andere stukken die van de vennootschap uitgaan, moet de maatschappelijke benaming onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "landbouwvennootschap", voluit geschreven of in afkorting "LV".

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een landbouwvennootschap met rechtspersoonlijkheid.

Artikel 2. Doel

Het doel van de vennootschap is de exploitatie van een landbouwbedrijf gelegen te Polderstraat 39 en 44 te 2381 Weelde, alsmede mogelijk van andere onroerende goederen die de beherend vennoot in eigendom of pacht zouden verkrijgen.

Artikel 3. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Eykantpad 17 te 2381 Weelde. Hij kan verplaatst worden bij besluit van de algemene vergadering van de beherende vennoten en stille vennoten met naleving van de vereisten van statutenwijziging.

Artikel 4. Duur

De vennootschap is opgericht op heden, voor onbeperkte duur. Onverminderd de rechterlijke ontbinding kan zij slechts ontbonden worden met naleving van de voorschriften bepaald door artikel 28 van deze statuten.

B. Kapitaal - Beherende vennoten

Artikel 5. Kapitaal

Het totale bedrag van de inbrengen in geld en goederen waardoor het kapitaal is samengesteld bedraagt de som van 30.000 euro. Dit kapitaal is verdeeld in 3.000 aandelen op naam met een gelijke waarde van 10 euro .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6. Beherende en stille vennoten

De vennoten zijn voor de duur van de vennootschap:

De Heer Bax Gert, als beherend vennoot

en

Mevrouw Goetschalckx Katrien, als stille vennoot

en

De Heer Bax Jan, als stille vennoot

Artikel 2. Gebondenheid van de beherende en de stille vennoten

De beherende vennoten staan onbeperkt in voor de verbintenissen van de vennootschap; de stille vennoten zijn alleen verbonden tot beloop van de inbreng die zij hebben toegezegd.

De stille vennoten kunnen door derden gedwongen worden de lien uitgekeerde intresten en dividenden terug te betalen indien deze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap; is er in dit geval bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van de beherende vennoten, dan kunnen de stille vennoten hen vervolgen tot betaling van wat zij hebben moeten teruggeven.

Artikel 8. Nieuwe beherende vennoten

Kunnen slechts als beherende vennoten toetreden, zij die in een akte van statutenwijziging de verbintenis aangaan arbeid te verrichten die vereist is voor de exploitatie van het landbouwbedrijf van de vennootschap en daaraan ten minste vijftig ten honderd van hun arbeidstijd besteden teneinde daarmede tenminste vijftig ten honderd van hun arbeidsinkomen te verdienen en indien zij als zodanig aangenomen worden met toestemming van alle vennoten.

Artikel 9. Vrijwillig ontslag

De beherende vennoten kunnen als zodanig vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke opzegging te betekenen aan alle vennoten met een opzeggingstermijn van één jaar.

De vennootschap kan van die termijn afstand doen door een besluit dat genomen wordt, enerzijds door de andere beherende vennoten bij eenparigheid van stemmen, en anderzijds door de stille vennoten met meerderheid van stemmen volgens de bepalingen van artikel 24 van deze statuten.

De aftredende bediende vennoot blijft stille vennoot met de aandelen die hij in het maatschappelijk kapitaal

heet.

Artikel 10. Gedwongen ontslag

De opdracht van een beherend vennoot kan slechts herroepen worden om gewichtige redenen door een besluit van de andere beherende vennoten en van de stille vennoten beraadslagend overeenkomstig artikel 24 van deze statuten.

Artikel 11. Vergoeding van de beherende vennoten

Onverminderd het aandeel dat hem toekomt in de bedrijfsresultaten, zoals bepaald in artikel 22 van deze statuten, wordt aan elke beherende vennoot een brutovergoeding toegekend als vergoeding voor zijn arbeid tenminste op basis van het minimum loon voor geschoolde arbeiders van dezelfde sektor; hij heeft recht op zulke vergoeding, ongeacht de aard en de omvang van de bedrijfsresultaten. De voor de berekening van deze vergoeding in aanmerking te nemen arbeidsuren worden vastgesteld op basis van een door de beherende vennoot bijgehouden weekregister dat ieder jaar aan de algemene vergadering wordt voorgelegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Met inachtneming van hetgeen in de vorige leden van dit artikel is bepaald, wordt de vergoeding van de beherende vennoten ieder jaar vastgesteld door een besluit van de algemene vergadering van de stille vennoten overeenkomstig artikel 23 van deze statuten.

C. Aandelen

Artikel 12. Overgang en overdracht

De aandelen zijn op naam.

De aandelen waarin het maatschappelijk kapitaal is verdeeld kunnen slechts overgaan bij overlijden of overgedragen worden onder levenden: aan één vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager, aan de bloedverwanten in de rechte opgaande lijn, aan de bloedverwanten in de rechte neerdalende lijn en hun echtgenoot met inbegrip van de adoptieve kinderen en de kinderen van de echtgenoot,

Zij kunnen aan andere dan het voorgaand lid bedoelde personen slechts overgaan of aangedragen worden met toestemming van alle beherende vennoten enerzijds en van de meerderheid van de stille vennoten anderzijds, volgens de regels bepaald in artikel 24 van deze statuten omtrent de algemene vergadering van de stille vennoten.

In geen geval kan een aandeel door een rechtspersoon worden verkregen.

Artikel 13.Overnameplicht

Indien op grond van het voorgaande artikel de overdracht van aandelen wordt geweigerd of bij overlijden de hoedanigheid van vennoot wordt ontzegd, moeten de vennoten die zich tegen de overdracht verzetten deze aandelen overnemen,

Indien verscheidene vennoten in aanmerking komen voor de overname van die aandelen en onder voorbehoud van de uitoefening van het recht van voorkoop van de beherende vennoten zoals bepaald in het volgend artikel van de statuten, worden de aandelen verdeeld in verhouding tot het getal van de aandelen die aan de verkrijgende vennoten toebehoren.

De overname van de aandelen geschiedt, bij gebreke aan minnelijke overeenkomst tegen de prijs vastgesteld door de rechter met inachtneming van het vermogen en het rendement van de vennootschap. De rechter kan voor de betaling geen Iangere termijn toestaan dan één jaar. De verkrijger van de aandelen kan deze niet overdragen zolang de prijs van de overgenomen aandelen niet volledig is betaald.

Artikel 14. Recht van voorkoop

Elke overdracht onder de levenden is onderworpen aan recht van voorkoop van de beherende vennoten. Onverminderd de vrije overdracht van de aandelen binnen de perken van artikel 12 van deze statuten, moet de vennoot die aandelen wenst over te dragen, de beherende vennoten bij aangetekende brief in kennis stellen van de voorgenomen overdracht en de voorwaarden ervan. Het recht van voorkoop moet worden uitgeoefend binnen twee maanden na de kennisgeving bedoeld in het voorgaand lid.

Indien verscheidene beherende vennoten in aanmerking komen voor de afkoopwaarde van de aandelen, worden deze aan de betrokken vennoten toegewezen in verhouding tot hun deelneming in het maatschappelijk kapitaal,

Indien het recht van voorkoop niet werd uitgeoefend voor het geheel of een deel van de betrokken aandelen, kan de voorgenomen overdracht van de niet in voorkoop genomen aandelen op geldige wijze plaats hebben met toestemming van de meerderheid van stille vennoten en onder de voorwaarden bepaald in artikel 13 van deze statuten. Bij gebruikmaking van het recht van voorkoop worden de prijs en de wijze van betaling vastgesteld overeenkomstig artikel 12 van deze statuten.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 15. Register van vennoten

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden waarin worden aangetekend:

1) de identiteit van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2) de gedane stortingen;

3) elke overdracht van aandelen met de datum; Deze vermelding wordt gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer;

4) de overgang wegens overlijden of toewijzing na verdeling, met de datum; deze vermeldingen worden gedagtekend en ondertekend door de beherend vennoten en de rechtverkrijgenden.

De overdracht en toewijzingen kunnen niet tegen de vennootschap worden ingeroepen dan vanaf de datum van hun inschrijving in het register. De vennootschap kan er zich echter weI op beroepen voor die datum.

Iedere vennoot of elke derde belanghebbende kan van dit register inzage nemen.

Artikel 16. Plicht tot volstorting

De overnemer van aandelen is verbonden voor het totale bedrag van de door hem verkregen niet volstortte aandelen.

De overdrager blijft jegens de vennootschap hoofdelijk met de overnemer gehouden te voldoen aan de opvragingen waartoe de overdracht is besloten, alsmede van de latere opvragingen wanneer deze nodig zijn om schulden te kwijten die ontstaan zijn voor de overboeking in het register van vennoten. De overdrager heeft hoofdelijk verhaal op hem aan wie hij zijn aandeel heeft overgedragen en op de latere overnemers, tenzij de partijen anders zijn overeengekomen.

Artikel 17. Aandelen in onverdeeldheid - vruchtgebruik

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort of met vruchtgebruik is bezwaard, wordt de uitoefening van de rechten die eraan verbonden zijn, geschorst totdat een enkele persoon is aangewezen om als eigenaar ten aanzien van de vennootschap op te treden. In geval van betwisting wordt er een mandataris aangesteld door de rechtbank.

Indien het aandeel van de eigenaar in. pand gegeven is, blijft deze zijn stemrecht uitoefenen.

D. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 18. Intern bestuur

Het intern bestuur van de vennootschap behoort aan de beherende vennoten. Zij kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vennootschap behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het besluit tot aangaan van leningen evenals het besluit tot het verwerven en/of afstaan van productierechten onder welke vorm ook mag echter slechts worden genomen met toestemming van de algemene vergadering van de stille vennoten.

Het ontbreken van zulke toestemming kan niet aan derden worden tegengeworpen.

Dit artikel is bindend tussen partijen, indien de beherende vennoot zich niet aan deze bepaling houdt dan kan de stille vennoot de verbreking van de overeenkomst vragen.

Artikel 19. Vertegenwoordiging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De beherende vennoten zijn als college bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden in rechte.

E. Algemene vergadering

Artikel 20. Boekjaar .. jaarvergaderingen

Het boekjaar begint de eerste januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste maatschappelijk jaar begint uitzonderlijk op de datum van de oprichting van de vennootschap en eindigt op éénendertig december 2013. De gewone algemene vergadering of jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand mei om 20.00 uur op de maatschappelijke zetel en voor de eerste maal in 2014. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden,

Artikel 21. Recht van toezicht door de stille vennoten

De stille vennoten hebben het recht tweemaal in het jaar ter plaatse inzag te nemen van de boeken en bescheiden van de vennootschap. Zij mogen schriftelijk vragen stellen omtrent het beheer waarop schriftelijk moet worden geantwoord.

Dit recht wordt in het midden en aan het einde van het boekjaar uitgeoefend. De stille vennoten kunnen zich laten bijstaan door een deskundige. Deze kan niet optreden zonder instemming van de beherende vennoten; wordt die instemming niet verkregen, dan wordt de deskundige, op verzoek van de stille vennoten, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank. Deze beslissing behoeft niet te worden betekend aan de vennootschap en is niet vatbaar voor enig rechtsmiddel.

De beherende vennoten bezorgen bovendien iedere stille vennoot tenminste vijftien dagen voor de vergadering een schriftelijk verslag over de bedrijfsresultaten dat voldoende gegevens bevat om aan de stille vennoten een inzicht te verschaffen in de financiële toetand van het bedrijf en in de bedrijfsresultaten. Iedere stille vennoot kan aan de beherende vennoot nadere inlichtingen vragen betreffende dat verslag.

Artikel 22. Verdeling van de bedrijfsresulaten

De verdeling van de bedrijfsresultaten geschiedt als volgt:

1° Met goedkeuring van de beherende vennoten kan de algemene vergadering besluiten het batig saldo, na toewijzing van de beloning aan de beherende vennoten volgen artikel 11 van deze statuten, geheel of gedeeltelijk reserveren.

2° Ingeval het batig saldo niet geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd overeenkomstig het voorgaand Iid, wordt het aan de aandelen toebedeeld tot beloop van ten hoogste de wettelijke intrest op het gestort kapitaal.

3° De rest wordt in voorkomend geval aan de beherende vennoten ter vergoeding van hun arbeid en aan de aandelen toebedeeld in een verhouding van het aantal aandelen dat ieder bezit.

Artikel 23. Algemene vergadering van de stille vennoten

Een besluit van de algemene vergadering van de stille vennoten is vereist voor:

1° het geven van kwijting aan de beherende vennoten van hun opdracht;

2° de verdeling van de bedrijfsresultaten;

3° de beloning van de beherende vennoten;

4° de voorstellen waarvoor de toestemming vereist is volgens artikel I8 van deze statuten

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het besluit wordt genomen met meerderheid van stemmen. Ieder aandeel geeft het recht op één stem. De beherende vennoten hebben het recht de vergadering bij te wonen, zelfs indien zij geen aandeel hebben. Zij nemen aan de stemming deel met de aandelen die zij in het maatschappelijk kapitaal hebben. Deze besluiten worden genomen uiterlijk zes maanden na het einde van het boekjaar.

Artikel 24, Algemene vergadering van de beherende en van de stille vennoten

Een besluit van de algemene vergadering van de beherende en de stille vennoten is vereist voor;

1° de wijziging van de statuten;

2° de vrijwillige ontbinding van de vennootschap.

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen van de beherende vennoten en met de meerderheid van drievierde van de stemmen van de stille vennoten.

Ieder vennoot beschikt over één stem,

Artikel 25. Bijeenroeping

De algemene vergaderingen worden bijeengeroepen door de beherende vennoten op eigen initiatief of op verzoek van enige andere vennoot met opgaaf van de punten waaromtrent hij

beraadslaging verlangt. De agenda wordt bij de uitnodiging gevoegd,

Artikel 26. Volmacht

De stille vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde. De gevolmachtigde moet

vennoot zijn en mag niet meer dan één vennoot vertegenwoordigen.

Artikel 27. Verloop van de vergadering

De vergaderingen worden voorgezeten door de oudste in leeftijd van de aanwezige beherende vennoten. Zij beraadslaagt en besluit volgens de regels van behoorlijke vergaderingstechniek.

F. Ontbinding en vereffening

Artikel 28. Besluit tot ontbinding

Over de ontbinding van de landbouwvennootschap wordt besloten volgens de regels bepaald in artikel 24 van deze statuten.

Artikel 29. Het overblijven van slechts één vennoot

Wanneer de vennootschap in de loop van het bestaan slechts één enkele vennoot telt, blijft zij als rechtspersoon bestaan zolang zij niet ontbonden en vereffend is.

Indien de enige vennoot de hoedanigheid van stille vennoot heeft, dan wordt gehandeld overeenkomstig hiernavolgend lid. Telt de vennootschap in de loop van zijn bestaan als gevolg van het ontslag of overlijden van de beherende vennoot alleen nog stille vennoten, dan kunnen deze één onder hen of een andere persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te verrichten gedurende één maand; deze voorlopige bewindvoerder is niet verder aansprakelijk dan volgens de regels die omtrent lastgeving bepaald zijn.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Is er slechts één stille vennoot, of geraken de stille vennoten het niet eens, dan wordt de voorlopige

' bewindvoerder op verzoek van de stille vennoten of van één onder hen benoemd door de

voorzitter van de rechtbank.

Artikel 30. Benoeming tot vereffenaar

In geval van ontbinding om welke reden dan ook zijn de beherende vennoten die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering van de beherende en stille vennoten anders besluit.

De algemene vergadering van de beherende en stille vennoten kan te allen tijde een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan bij gewone meerderheid van stemmen. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk dan wel in college de vennootschap vertegenwoordigen.

De benoeming van de vereffenaars en de wijze waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen, wordt openbaar gemaakt door voorlegging van een origineel van de akte en een uittreksel ervan, en bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge Artikel 3 i. Bevoegdheden van de vereffenaars

De vereffenaars hebben van rechtswege alle bevoegdheden van de art. 181, 182 en 183 van de handelsvennootschappenwet, tenzij de algemene vergaderring van de beherende en stille vennoten anders besluit.

Zij dienen verder te handelen overeenkomstig de overige bepalingen van de vennootschappenwet omtrent de wijze en sluiting van de vereffening.

G. Keuze van de woonplaats

Artikel 32.

De beherende vennoten, de stille vennoten en vereffenaars worden geacht woonplaats te kiezen hi de zetel van de vennootschap, waar alle dagvaardingen, kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

H. Volmacht

Artikel 33.

De nodige volmacht wordt verleend aan mevrouw Goedele Van Hoog Torenplein 11, te 2520 Ranst, om aIIe formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket, de BTW-administratie en de belastingadministratie

III. Slotbepalingen

De ondergetekende erkennen dat deze akte is opgemaakt in zoveel originelen als er partijen zijn, en dat ieder van hen daarvan een exemplaar heeft ontvangen, terwijl bovendien één origineel bestemd is om neergelegd te worden op de griffie van de rechtbank overeenkomstig artikel 11 van de wet op de landbouwvennootschap.

Opgemaakt te Weelde, op 5 mei 2013

Bax Gert

beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2015
ÿþF

Mod Word 1 t.1

In de bijlagen bij het Be ch-Staatsblad-b aken kopie

s= c~rr.~;..

na neerlegging ter graffa * d~ kcfes'e't'

RECHT 4Nk. VAN KOOPk-It;iNDEl-

p,NMeiERPi'Ra een%-C TURNHOUT De Griffier

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0534.419.421

Benaming

(voluit) : LV BAX GERT

(verkort) :

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Eykantpad 17, 2381 Weelde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging

In de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 6 mei 2013 om 8.30u, werd volgende beslissing genomen:

De inbreng in natura ten bedrage van 49.191,33 euro wordt voor 49.000,00 euro aangewend ter vorming van het kapitaal waarvoor in ruil aan de heer Bax Gert 4.900 nieuwe aandelen met een waarde van 10,00 euro. Het saldo 191,33 euro zal worden opgenomen ais vordering in RfC op naam van Bax Gert. De nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten, plichten en waarden als de bestaande aandelen. Elk aandeel dat een inbreng in natura vertegenwoordigt, is volledig volgestort.

Met éénparigheid van stemmen werden deze beslissingen genomen.

Volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten:

- Artikel 5: "Het totale bedrag van de inbrengen in geld en goederen waardoor het kapitaal is samengesteld bedraagt de som van 79.000,00 euro. Dit kapitaal is verdeeld in 7.900 aandelen op naam met een gelijke Waarde 10,00 euro per aandeel."

Gelijk hierna neergeld:

- Gecoördineerde statuten

- Verslag van de bijzondere algemene vergadering

Voor eensluidende verklaard,

Bax Gert

Beherend vennoot

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/06/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vneals.te __

Neera ler l ter griffie cran de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

RECFtTCAR'Ft VAN 4:C)CPl" iF1Ni]EL, 01 JUNI 2015

ANTWERPEN atc,ang TURNHOUT [ïr

Griffier

 Griffie

' Ondernemingsnr : 0534.419.421

Benaming

(voluit) ; LV BAX GERT

(verkort)

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetei : Eykantpad 17, 2381 Weelde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging

In de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 21 augustus 2013, om 14.00 uur werd volgende beslissing genomen:

Beslissing 1

Met éénparigheid van stemmen en in afzondering door de bestaande vennoten worden volgende

beslissingen genomen: '

De inbreng in speciën als kapitaalverhoging ten bedrage van 200.000,00 euro, wordt goedgekeurd, alsook de tegenprestatie door de bijkomende creatie van 20.000 nieuwe aandelen op naam, met 10,00 euro per aandeel die als vergoeding voor de inbreng worden 10.000 aandelen toegekend aan de inbrenger de heer Bax Gert, Eykantpad 17, 2381 Weelde en 10.000 aandelen aan mevrouw Goetschalckx Katrien, Eykantpad 17, 2381 Weelde.

Beslissing 2

Met éénparigheid van stemmen en in afzondering door de bestaande vennoten worden volgende beslissingen genomen:

De inbreng in speciën als kapitaalverhoging ten bedrage van 100.000,00 euro, wordt goedgekeurd, alsook de tegenprestatie door de bijkomende creatie van 10.000 nieuwe aandelen op naam, met 10,00 euro per aandeel die als vergoeding voor de inbreng worden 10.000 aandelen toegekend aan de inbrenger de heer Bax Gert, Eykantpad 17, 2381 Weelde,

Het totale maatschappelijk kapitaal bedraagt vanaf heden dan ook 379.000,00 euro, vertegenwoordigd door 37.900 aandelen, zonder een nominale waarde per aandeel. De nieuwe aandelen zullen dezelfde waarde, rechten en verplichtingen als de bestaande aandelen hebben.

Volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten:

- Artikel 5: "Het totale bedrag van de inbrengen in geld en goederen waardoor het kapitaal is samengesteld

bedraagt de som van 379.000,00 euro. Dit kapitaal is verdeeld in 37.900 aandelen op naam met

een gelijke waarde 10,00 euro per aandeel."

Gelijk hierna neergeld:

- Gecoördineerde statuten

Verslag van de bijzondere algemene vergadering

Voor eensluidende verklaard,

Bax Gert

Beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BAX GERT

Adresse
EYKANTPAD 17 2381 WEELDE

Code postal : 2381
Localité : Weelde
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande