BAX - VLOEMANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAX - VLOEMANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.929.424

Publication

14/04/2014
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NeArgelegri tAr griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

02 APR. 2011i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

TURNHOUT epripriffier,

Ondernemingsnr cj 5- .9 V2- e/ Benaming (voluit): BAX -VLOEMANS

!! Zetel: Weeldestraat 168

2381 Weelde

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels),! i; op 1 april 2014, blet dat:,

!! 1. De heer BAX Peter Albert Mathilde, geboren te Turnhout op 26 april 1968, in huwelijk met !i mevrouw BEYENS Hilde Josepha Ida, nagenoemd, wonende te 2381 Weelde, gemeente Ravels,! Weeldestraat 39.

2. Mevrouw BEYENS Hilde Josepha Ida, geboren te Turnhout op 30 november 1965, in:: huwelijk met de heer BAX Peter Albert Mathilde, voornoemd, wonende te 2381 Weelde, gemeentel Ravels, Weeldestraat 39.

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschapi met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met als naam "BAX - VLOEMANS".

De zetel is gevestigd te 2381 Weelde, gemeente Ravels, Weeldestraat 158.

De vennootschap heeft tot doel :

Het zagen, schaven en machinaal bewerken van hout. De vervaardiging van niet-ineengezette onderdelen en lamellen voor vloeren. De vervaardiging van deuren, ramen, kozijnen, (rol)luiken, afsluitingen, en dergelijke. De vervaardiging van trappen en leuningen. De vervaardiging van, geprefabriceerde gebouwen en constructies of delen daarvan (inclusief sauna's) van hout. Het

i! houwen, bewerken en afwerken van natuursteen voor gebruik in de bouw, op wegen, ais, dakbedekking, en dergelijke. De vervaardiging van gietijzeren hulpstukken : niet-smeedbare en:

!i smeedbare gietijzeren hulpstukken en gegoten stalen fittings met schroefaansluiting, meti

ij aansluiting door middel van moffen en geschikt voor aansluiting door middel van bouten. Het op: bestelling vervaardigen van halffabrikaten en diverse gietstukken voor derden. De vervaardiging:

!! van metaalschrijnwerk deuren, vensters en kozijnen, luiken, verplaatsbare wanden, hekken, garagepoorten, en dergelijke. De vervaardiging van metalen werkstukken voor rekening vari

q derden door toepassing van diverse technieken: boren, draaien, frezen, vonkerosief bewerken» schaven, lappen, trekfrezen, vlakken, zagen, slijpen, lassen, en dergelijke. Metaalsmederij. De montage en afwerking van kachelonderdelen tot volwaardige kachels. Dakbedekking en bouw van deconstructies ; het waterdicht maken van daken en dakterassen alsmede de constructie van schoorstenen. Onderneming voor het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, en: dergelijke. Onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties. Het

:1 aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen. Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en: leidingen van koelsystemen. De installatie in gebouwen en andere bouwwerken van : apparatuur! (inclusief regelapparatuur) en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling.1 De installatie in gebouwen en andere bouwwerken van : waterleidingen, artikelen en apparaten

;: voor sanitair gebruik ; sprinklerinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen. De installatie van lichtreclames en uithangborden. De afwerking van gebouwen. De montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof : deuren, vensters, kozijnen, trappen,i muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, en dergelijke. De installatie van al dan nietl verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, en dergelijke, in hout ofl

i! kunststof. De montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal : deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen. Het aanbrengen in gebouwen en:

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

r,..,

.. .: behouden

. aan het

Belgisch Staatsblad

andere bouwwerken van : vloerof wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei. Het plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen. Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen. Niet gespecialiseerde handelsbemiddeling.

Het schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen. De invoer, de uitvoer, de handelsbemiddeling, de groothandel en de kleinhandel in kachels, open haarden, stookplaatsen, sierschouwen en alle andere verwarmingstoestellen van welke aard dan ook, in zonnebanken, in wasmachines, koelkasten, diepvriezers en alle andere huishoudartikelen, in elektrische toestellen met inbegrip van verlichtingsartikelen, in onderhoudsproducten en in geschenkartikelen in het algemeen, dit alles in de meest brede zin en zonder enige beperking. Tevens behoort ook het onderhouden en herstellen, het leveren en plaatsen van centrale verwarming, met water, stoom, of gas en van de bijkomende toestellen, van sanitaire inrichtingen, van lood- en zinkwerken, van installatie van waterverzachters, van allerhande branders, van het bedekken van daken in non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, van ventilaties, van verwarming met warme lucht, van luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties en van industriële pijpleidingen en kanalisaties van koelinstallaties, van alle electrische installaties tot haar doel. In-en uitvoer, groot- en kleinhandel in wand- en vloerbekleding in natuursteen, gips, kunststofhout of andere materialen. De uitvoering van alle verbouwingswerken aan gebouwen, noodzakelijk voor de plaatsing van schouwen. Onderneming voor het bewerken en afwerken van natuursteen. Onderneming voor de productie van schouwen, grafstenen en monumenten, inclusief de eventuele plaatsing. Algemene bouwwerkzaamheden beperkt tot de coördinatie van werken uitgevoerd door onderaannemers. Kachelsmederij : de fabricage van fornuizen en verwarmingstoestellen met kolen, gas en vloeibare brandstoffen en van open haarden in smeedstaal. Hoevesmederij en smederij : de herstelling van landbouwmachines en landbouwmateriaal en de herstelling van kettingen. Metalen constructies : de fabricage van metalen trappen, van skeletten voor tribunes, van torensilo's, van metalen spanten voor stallen en woningen, de bouw van metalen constructies, bruggen en vakwerk. De groothandel in de producten van de metaalbedrijven. De groothandel in de producten van de metaalbedrijven. De groot- en kleinhandel, import en export van ijzerwaren, te weten : metalen huishoudartikelen, verwarmings- en keukenapparaten, kleine handwerktuigen, draadwerk, schroeven en vijzen, alsmede metaalwaren voor het gebouw en de meubilering. De groot- art kleinhandel in landbouwmachines en toebehoren.

Onderneming in onroerende goederen. De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren.

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag naar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, In pand stellen en mag borg of aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 18.550,00 Euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen met een fractiewaarde van 1//00ste van het kapitaal.

Het is volledig volstort in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op dertig juni tweeduizend vijftien.

De jaarvergadering heeft plaats de eerste vrijdag van de maand december om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel .geeft recht op één stem. Elke vennoot kan iich laten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

mod 11.1

vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in ' tweeduizend vijftien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Ais niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld:

1. De heer BAX Peter Albert Mathilde, geboren te Turnhout op 26 april 1968, in huwelijk met mevrouw BEYENS Hilde Josepha Ida, nagenoemd, wonende te 2381 Weelde, gemeente Ravels, Weeldestraat 39.

2. Mevrouw BEYENS Hilde Josebha Ida, geboren te Turnhout op 30 november 1965, in huwelijk met de heer SAX Peter Albert Mathilde, voornoemd, wonende te 2381 Weelde, gemeente Ravels, Weeldestraat 39.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden aile verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door één der oprichters aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en aile verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Biiza dere volmacit: er werd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Schenkels Els & C°", met zetel te 2360 Oud-Turnhout, Tramwissel 5-6, vertegenwoordigd door mevrouw Schenkels Els, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien ven derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

; behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BAX - VLOEMANS

Adresse
WEELDESTRAAT 158 2381 WEELDE

Code postal : 2381
Localité : Weelde
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande