BAZIEL & BLANCHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAZIEL & BLANCHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.885.250

Publication

29/11/2013
ÿþ-1

,

ce,

lion 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111111Mq1111111,1111

il

N8ergefegd tor gels van de Rechtbank Van KoQphondel fis Antr:rerpert, op

Griffie 1 9 NOV 2013

ir-

Ondernemingsnr : 0897.885.250

Benaming (voluit) : BAZIEL & BLANCHE

-J





(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint Aldegondiskaai 10 bus 61

2000 ANTWERPEN

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING door BVBA DREAMWORK van de BVBA BAZIEL & BLANCHE

Er blijkt uit een akte verleden voor Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 5? november 2013 ;

a) De respectieve bestuursorganen van beide vennootschappen hebben op 12 augustus 2013 een; fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd door het bestuursorgaan van elk van beide ü vennootschappen op 21 augustus 2013 neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te! Antwerpen, zijnde meer dan zes weken voor de huidige algemene vergaderingen en bij mededeling gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 september 2013 onder nummer ii 13134739 voor DREAM WORK BVBA met zetel te 2000 Antwerpen, Sint Aldegondiskaai 10 bus 61 en op 2 september 2013 onder nummer 13134740 voor BAZIEL & BLANCHE BVBA met zetel te 2000 Antwerpen, Sint-Aldegondiskaai 10 bus 61.

b) Het bestuursorgaan van ieder van de betrokken vennootschappen heeft er zich van vergewist, dat! sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respectieve vermogens van beide vennootschappen geen belangrijke; !i wilziiingen hebben voorgedaan.

o) Het bestuursorgaan van ieder van de betrokken vennootschappen heeft er zich van vergewist, dat de; overnemende vennootschap alle effecten bezit, uitgegeven door de overgenomen vennootschap, én dat; de overgenomen vennootschap geen effecten bezit uitgegeven door de overnemende vennootschap, d) Het bestuursorgaan van ieder van de betrokken vennootschappen heeft er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap geen onroerende goederen of zakelijke rechten bezit noch schuldeiseres i& Van enige hypothecaire schuldvordering.

EERSTE BESLUIT °

1. De voorzitter van ieder vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `BAZIEL & BLANCHE' door fusie overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid 'DREAM WORK'.

2. De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkhek1 ;'; "`BAZIEL & BLANCHE' besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DREAMi WORK'.

; TWEEDE BESLUIT

1. De algemene vergadering van de vennootschap 'DREAM WORK' besluit tot fusie door overneming;

ii van het vermogen van de vennootschap 'BAZIEL & BLANCHE" over te gaan. E3ijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap 'BAZIEL & BLANCHE' met; aile rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap 'DREAM WORK'. i Vermits de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DREAM WORK' houdster is van: alle aandelen van de overgenomen vennootschap 'BAZIEL & BLANCHE' worden de aandelen van de overgenomen vennootschap 'BAZIEL & BLANCHE' vernietigd.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 9 juli 2013, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap 'DREAM WORK', Tengevolge van de fusie door overneming, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BAZIEL & BLANCHE', over op de overnemende vennootschap 'DREAM WORK'.

a. Omschrijving van de overgegane activa- en passivabestanddelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `BAZIEL & BLANCHE' op basis van een vermogenstoestand opgemaakt per 30 juni 2013.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar zaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel aile lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenstelbaar te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvat aile wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden..

b. Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de overnemende vennootschap.

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

c. Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, alsmede de algemene vergadering van de overnemende vennootschap machtigen het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap om de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot aile aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, dit alles in de mate dit niet zou geschieden door de instrumenterende notaris.

VIERDE BESLUIT

Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap kwiiting te verlenen aan de zaakvoerder (BVBA "Dream Work" voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Phaedra Hoste voornoemd)

van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van haar mandaat tot op heden. STEMMING

De voorafgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens genomen met éénparigheid van stemmen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



Neergelegd : expeditie van de fusie door overneming



Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2013
ÿþc Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

1111111111

*13134740*

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen* op

21 Q00, 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0897885250

Benaming

(voluit) : BAZIEL & BLANCHE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SINT ALDEGONDISKAAI 10 BUS 61 _ 2000 ANTWERPEN (volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

FUSIEVOORSTEL tussen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA DREAM WORK"(OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP) en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAZIEL & BLANCHE" (OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP)

Op 12 augustus 2013

Zijn verschenen :

1, De besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid BVBA Dream Work, gevestigd te Antwerpen, Sint Aldegondiskaai 10 bus 61, ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Antwerpen met als ondernemingsnummer 0472.190.159, opgericht bij akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Brugge Sint Kruis op 14 juni 2000, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 juli 2000 daarna onder nummer 20000704-317.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd, bij akte verleden voor notaris Marc Sledsens op 11 mei 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 mei 2012 daarna onder nummer 12097557. Voormelde vennootschap wordt hierna genoemd de "overnemende vennootschap".

Voor de vennootschap zal optreden ;

Mevrouw Phaedra Hoste, zaakvoerder, Sint Aldegondiskaai 10 bus 61 te 2000 Antwerpen

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Baziel & Blanche, gevestigd te Antwerpen,

Sint Aldegondiskaai 10 bus 61, ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Antwerpen met als

ondernemingsnummer 0897.885.250, opgericht bij akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Brugge Sint

Kruis op 9 mei 2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 mei 2008 daarna onder

nummer 0807528(1

De statuten werden sinds de oprichting niet gewijzigd.

Voormelde vennootschap wordt hierna genoemd de "over te nemen vennootschap".

Voor de vennootschap zal optreden

Mevrouw Phaedra Hoste, zaakvoerder, Sint Aldegondiskaai 10 bus Si te 2000 Antwerpen

De ondergetekenden verklaren wat volgt

Voorafgaande uiteenzetting

1) De overnemende vennootschap is eigenares van al de aandelen van de overgenomen vennootschap.

2) Door de organen van bestuur van beide vennootschappen is het initiatief genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap met toepassing van de bepalingen van de artikelen 671 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 676 en 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg verbinden de organen van bestuur van beide vennootschappen zich wederzijds om te doen wat in hun macht ligt om voormelde fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden.

Daartoe wordt bij deze het Fusievoorstel vastgelegd dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van deze vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorstel

a) De fusie zal worden doorgevoerd tussen

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dream Werk, gevestigd te 2000 Antwerpen, Sint  Aldegondiskaai 10 bus 61, ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Antwerpen met als ondernemingsnummer 0472.190.159, genoemd de over te nemen vennootschap, hebbende als doel :

in binnenland en buitenland zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden ;

-het recruteren, opleiden, trainen en organisatorisch en commercieel begeleiden van personen als model, mannequin of schouwspelartiest in de ruimste betekenis;

-het publicitair en promotioneel exploiteren van de naambekendheid, het portret en alle persoonlijkheidskenmerken van personen via alle media en op alle dragers;

-het organiseren, coördineren en commercialiseren van evenementen, demonstraties, defilés, voorstellingen, concerten, en tentoonstellingen, alsook alle daaraan verbonden diensten, producten en daden van koophandel;

-het verstrekken van diensten aan uitgevers van boeken, kranten, tijdschriften of andere publicaties en aan de makers van audio-visuele producties in alle media en op alle dragers;

-de beoefening van uitvoerende en scheppende kunsten;

-de promotie en organisatie van evenementen en tentoonstellingen in het kader van uitvoerende en

scheppende kunsten;

-de beoefening van uitvoerende en scheppende kunsten;

-de exploitatie van kunstgalerijen;

-de klein- en groothandel, handelsbemiddeling en adviesverlening in luxury goods, meubilair, accessoires,

wooninrichting, en zo voort;

-het ontwerpen en commercialiseren van schoenen, kledij, juwelen en cosmeticaproducten;

-het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan alle ondernemingen en instellingen (privé, publiek of gemengd) van alle aard, onder andere op het vlak van marketing, public relations, bedrijfsbeheer, bedrijfsorganisatie, bedrijfsadministratie, advies en informatica. Dit omvat onder meer, maar niet beperkend; het ontwikkelen, organiseren, uitvoeren, begeleiden en commercialiseren van consulting, studie- en trainingsopdrachten in de breedste zin van de betekenis, alsook de daaraan verbonden diensten producten en daden van koophandel.

-het aanschaffen en verkopen, beheren, huren en verhuren, leasen, terbeschikking stellen en valoriseren van roerende en onroerende goederen in de meest uitgebreide betekenis.

-de vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in ondernemingen, instellingen of vennootschappen van Belgisch of buitenlands recht.

-de vennootschap za! in het algemeen en in binnen- en buitenland alle handelingen mogen verrichten van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of die het bereiken van haar doel geheel of ten dele vergemakkelijken. De vennootschap mag betrokken zijn in andere ondernemingen, instellingen of vennootschappen naar Belgische of buitenlands recht met eender welk doel, hetzij door participatie, deelneming, inschrijving, aankoop, optie of door eender welk ander middel.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Baziel & Blanche, gevestigd te 2000 Antwerpen, Sint Aldegondiskaai 10 bus 61, ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Antwerpen met als ondernemingsnummer 0897.885.250, genoemd de overnemende vennootschap, hebbende als doel:

het verlenen van bijstand en verstrekken van diensten aan derden op het vlak van design, marketing, commercieel, administratief of financieel beleid en bedrijfsmanagement in het algemeen, met inbegrip van de terbeschikkingstelling van materieel, hardware en software.

In dat kader mag de vennootschap tevens voor eigen rekening:

-handelsfondsen verwerven, verkopen, in huur nemen en verhuren of onderverhuren, in concessie geven of er andere zakelijke rechten op vestigen;

-zakelijke investeringen en financiële deelnemingen in welke vorm ook verwerven, beheren, vervreemden en valoriseren.

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in ondernemingen, instellingen of vennootschappen naar Belgisch of buitenlands recht.

de vennootschap za! in het algemeen en in binnen- en buitenland alle handelingen mogen verrichten van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of die het bereiken van haar doel geheel of ten dele vergemakkelijken. De vennootschap mag betrokken zijn in andere ondernemingen, instellingen of vennootschappen naar Belgische of buitenlands recht met eender welk doel, hetzij door participatie, deelneming, inschrijving, aankoop, optie of door eender welk ander middel.

de vennootschap mag voor eigen rekening;

-onroerende goederen verwerven, bouwen, ombouwen en verbouwen, verkavelen, verkopen, in huur nemen en verhuren of onderverhuren, in concessie geven of er andere zakelijke rechten op vestigen, valoriseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst van haar patrimonium;

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

-roerende goederen verwerven, verfraaien en restaureren, verkopen, in huur nemen en verhuren of onderverhuren, in concessie geven of er andere zakelijke rechten op vestigen, valoriseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst van haar patrimonium.

-financiële beleggingen, investeringen en deelnemingen in welke vorm ook verwerven, beheren, vervreemden en valoriseren met het oog op het beheren en uitbouwen van haar patrimonium.

in het kader van de verwerving van onroerend patrimonium mag de vennootschap alle vormen van waarborg toestaan op haar eigen goederen.

Tevens is het de vennootschap toegestaan aan haar eigen vennoten leningen toe te staan van uit haar eigen roerend patrimonium.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische eniof andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

b) Het geplaatst kapitaal van de overnemende vennootschap bedraagt 18.600 EUR, verdeeld in 60 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volstort ten belope van 12.400 EUR.

Het geplaatst kapitaal van de over te nemen vennootschap bedraagt 18.600 EUR vertegenwoordigd door 400 aandelen zonder vermelding van waarde, volledig gestort.

Aangezien de overnemende vennootschap in het bezit is van al de aandelen van de overgenomen vennootschap worden naar aanleiding van de fusie geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De overnemende vennootschap zal het gehele vermogen verkrijgen van de overgenomen vennootschap tegen vernietiging van de aandelen van de overgenomen vennootschap.

c) De fusie zal boekhoudkundig uitwerking hebben vanaf 1 juli 2013.

d) Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bijzondere effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

e) Aan de bestuursorganen van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

f) De doelomschrijving van de ovememende vennootschap is ruim genoeg om de activiteiten te omvatten van de overgenomen vennootschap.

Neerlegging

Het bovenstaande fusievoorstel zal door de zorgen van de be-stuursorganen neergelegd worden in het vennootschapsdossier van elke vennootschap en dit uiterlijk binnen de veertien dagen vanaf heden.

De bestuursorganen van beide vennootschappen zullen het voorstel uiterlijk op 20 september 2013 ter goedkeuring voorleggen aan de respectieve algemene vergaderingen, teneinde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen, met in achtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen.

Opgemaakt te Antwerpen, op de hierbovenvermelde datum, in vier exemplaren waarvan 2 exemplaren zijn bestemd voor de neerlegging.

BVBA Baziel & Blanche Phaedra Hoste

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 12.07.2013 13304-0567-014
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 24.07.2012 12338-0048-014
14/07/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VIII` il ~I I IIII IIR 1,1311911

0

f\!eerge!cgd fer griffie van dk, Rechtbank van rrorer.!:î Umm

Griffue ~rdifle~a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0897.885.250

Benaming

(voluit) : Baziel & Blanche

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kipdorpvest 41 - 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Door een beslissing van de zaakvoerder wordt de zetel van de vennootschap vanaf 7 juni 2011 verplaatst

naar de Sint-Aldegondiskaai 10 bus 61 - 2000 Antwerpen.

Getekend, Phaedra Hoste, zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 08.07.2011 11275-0454-013
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 25.06.2010 10232-0185-012

Coordonnées
BAZIEL & BLANCHE

Adresse
SINT-ALDEGONDISKAAI 10, BUS 61 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande