BBDISPLAY

Société en commandite simple


Dénomination : BBDISPLAY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 832.198.731

Publication

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 29.08.2013 13487-0076-013
26/02/2015
ÿþOndememingsnr : 0832.198.731

Benaming

(voluit) : BBDisplay

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Fruithoflaan 118 / 49 - 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag - benoeming volmachtdrager, ontbinding en sluiting van de vereffening,

De Bijzondere Algemene Vergadering van 22.12.2014 beslist

De bijzondere volmacht verleend aan Mevrouw Caroline Adams, zaakvoerder van Adams Accountants & TaxAdvisers Burg.BVBA,Liersesteenweg 21 te 2640 Mortsel in te trekken vanaf heden.

Bijzondere volmacht wordt verleend door de vergadering , aan Mevrouw Annemie Ballinckx, wonende te Antwerpen- Berchem, Pieter Verbertstraat 7, handelend als gevolmachtigde van Accountantskantoor Jack Masure BVBA, met zetel te 2600 Antwerpen  Berchem, Fruithoflaan 118 met macht om op te treden met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap de nodige formaliteiten te vervullen en ten dien einde alle akten en stukken te tekenen tot: a)inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en bij het Ondernemingsloket,

b)neerlegging bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van aile bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad.

c) inschrijvingen, en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap als belastingplichtige bij de administratie van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en bij de administratie van de Directe Belastingen.

d) aansluiting bij het sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

De Bijzondere Algemene Vergadering van 22.12.2014 beslist vervolgens de vennootschap te ontbinden per 22.12.2014.

Er wordt geen vereffenaar aangesteld.

Er zijn geen passiva.

Alle vennoten aanwezig op de Bijzondere Algemene Vergadering van 22 december 2014

stemmen geldig en met eenparigheid van stemmen.

Het terugnemen van de activa gebeurt door de vennoten zelf.

De vereffening wordt gesloten en de vennootschap houdt op te bestaan.

De Heer Barbier Robert , beherende vennoot en de Heer Delodder Chariy , stille vennoot nemen

ontslag op 22.12.2014.

De boeken en bescheiden dienen 5 jaar bewaard te worden op adres Fruithoflaan 118 bus 49 te 2600

Berchem, op adres van de Heer Barbier Robert.

Barbier Robert

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

BI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

St



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

16 FEB, 2015

afdeling herpen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

04/01/2011
ÿþ Motl 2.7

Luik 51 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de

Rechtbank va} E oolite ~eL,¢ ntwerpen

op L

De Griffier

Griffie

Ondernemingsnr : 2)31..458 .134

Benaming

(voluit) : BBDisplay

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Fruithoflaan 118149, 2600 Berchem (Antwerpen).

Onderwerp akte : OPRICHTING - Volmacht.

Uittreksel afgeleverd véér registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een onderhandse akte van oprichting van vennootschap, opgesteld te Berchem (Antwerpen) op 20 december 2010 dat

1. De sub 4. nagemelde personen een vennootschap hebben opgericht in de vorm van een gewone' commanditaire vennootschap met de naam: `BBDisplay".

2. De vennootschap is gevestigd te 2600 Berchem (Antwerpen), Fruithoflaan 118149.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

4. Hoofdelijk aansprakelijke vennoten en oprichters :

- Dhr. BARBIER Robert, wonende te 2600 Berchem (Antwerpen), Fruithoflaan 118 / 49 met;

identiteitskaartnummer 591-0880853-01 en met rijksregisternummer 46.12.02-205-09, beherende vennoot "

- Dhr. DELODDER Charly M.A., wonende te 2610 Wulrijk, Keizershoevestraat 45 met identiteitskaartnummer

590-7941726-71 en met rijksregisternummer 89.06.20-265.76, stille vennoot. "

5. Maatschappelijk kapitaal : 1.000,00 euro, waarvan 10,00 euro bij wijze van geldschieting. Hebben aldus'

ingeschreven :

- Dhr. BARBIER Robert op 99 participatiebewijzen en volgestort t.b.v. 990,00 euro ;

- Dhr. DELODDER Charly M.A. op 1 participatiebewijs en volgestort t.b.v. 10,00 euro.

5. Gestorte bedrag : 1.000 euro.

7. Samenstelling : het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

8. Boekjaar : 01/01 tot 31/12. Het eerste boekjaar begint op datum van oprichting en eindigt op eenendertig; december 2011. De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel van deze; akte neergelegd is ter griffie.

9. Verdeling van de winst : de algemene vergadering beslist jaarlijks over de winstverdeling en reservevorming. De vennootschap mag geen winsten uitkeren zolang er een overgedragen verlies is.

10. Verdeling vereffeningssaldo : elk participatiebewijs geeft een gelijk recht bij de verdeling van het: overschot na vereffening, rekening houdend met hun volstorting.

11. Externe vertegenwoordiging : de zaakvoerders nemen het beheer van de lopende zaken en het bestuur: van de vennootschap waar. Zij vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, de vennootschap in en buiten rechte en zijn bevoegd alle daden van bestuur en beschikking te verrichten binnen het kader van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering der vennoten: bevoegd is. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen op voorwaarde dati deze laatste geen stille vennoten zijn. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeksi van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

12. Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: BARBIER Robert, voornoemd, beherend vennoot.

13. Commissarissen : geen. "

14. Doel : De vennootschap heeft tot doel:

A) Werkzaamheden als handelsagent :

De agentuur, de handelsbemiddeling, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de aankoop, de tussenkomst in de fabricage van de displays e.a. en de opvolging daarvan, de tussenkomst in de installatie vam de displays e.a. en de verkoop van alle materialen die verband houden met displays, zijnde Hoorstands,; commercieel meubilair, winkelcommunicaties, toonbankdisplays, vitrines en aanverwante zonder beperkend te zijn, ten gunste van bedrijven, de overheid, privé-personen en instellingen van financiële, technisch commerciële of administratieve aard.

B) Werkzaamheden als ontwerper :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad iuMiu~~u~~~~~uwN

" uooiaaa*

Het adviseren, ontwerpen en ontwikkelen van displays op maat van de client ten gunste van bedrijven, de overheid, privé-personen en instellingen van financiële, technisch, commerciële of administratieve aard en dit in de meest ruime zin.

C) Werkzaamheden als consultant, gerelateerd aan sub A en B :

" consulting & coaching ;

" het verlenen van adviezen aan bedrijven, de overheid, privé-personen en instellingen van financiële, technisch, commerciële of administratieve aard; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks ; op het vlak van product commercialisatie, strategieformulering en de implementatie ervan op het vlak van verkoop, marketing, promotie & communicatie, efficiëntie, productie, distributie, aankoop en dit alles in de ruimste zin.

" de vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

.beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goe- deren en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden; deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

De verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

.organiseren en doceren van allerhande cursussen, voordrachten, seminaries voor algemene, beroeps- en technische opleidingen ter inlichting, vervolmaking of vorming;

" het organiseren en uitvoeren van marktonderzoek voor bedrijven, de overheid, privé-personen en instellingen. Deze bedrijvigheid omvat economische studies, marktonderzoek, operationeel onderzoek en statistische studies allerhande.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende-en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te [ breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke ; onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar waarnemen in alle ; rechtspersonen.

De vennootschap mag rechtstreekse en onrechtstreekse vermogensvoordelen verschaffen aan haar ; zaakvoerder(s).

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch ; rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

15. Gewone algemene vergadering : de algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde donderdag van de maand juni om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de

vennootschap. "

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten : er wordt bijzondere volmacht gegeven aan mevrouw Caroline Adams, zaakvoerder van Adams Accountants & TaxAdvisers Burg.BVBA, Liersesteenweg 21 te 2640 Mortsel waarbij zij de mogelijkheid heeft om

- bij griffies en/of ondememingsloketten alle nodige formaliteiten te vervullen en te ondertekenen inzake de ; inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen ;

- de formaliteiten te vervullen en te ondertekenen inzake registratie B.T.W. met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid ;

- de formaliteiten te vervullen en te ondertekenen inzake de aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds voor de jaarlijkse vennootschapsbijdrage en de aanvraag van de vrijstelling van de jaarlijkse vennoot' schapsbijdrage.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

BARBIER Robert, Beher nd venn ot.

\I~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijdagen bij het Belgiseh-Staatsblad --04/011-011 _Annex-es du-Moni

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BBDISPLAY

Adresse
FRUITHOFLAAN 118, BUS 49 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande