BBO ADVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BBO ADVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.568.822

Publication

21/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-hahoudei aan het Belgisch 5taatsbla

IY

fl11IIIIIIYIVIIW u

Neer f4,. °' ' ~ffts - . .. 4=; fleclzitbank

Op

~.._. _

10 MRT 2014

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : 0508.568.822

BBO ADVICE

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Museumstraat 16 bus 42, 2000 Antwerpen

adreswijziging

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de zetel van de vennootschap met bigang van 01 februari 2014 overgebracht naar Acacladreef 6, 2900 Schoten.

Benny Bogaerts

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de [aalsla blz, van luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 11.12.2014, NGL 05.01.2015 15002-0223-010
02/01/2013
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*mole ter rriº%}ip vge REritvunls L'ui7 Keophode1 ie Qnfurpes?, op

Griffie 1 9 DEC 2012- ;



Luik B



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*13000420* fl111

Ondernemingsnr ; 0 5 0 8 5 6 8 " 8 2 2

Benaming (voluit) :BBO ADVICE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :2000 Antwerpen, Museumstraat 16 bus 42

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden op 12 december 2012 voor ,Meester Anne Cartuyvels,, notaris-plaatsvervanger van Meester Herman Dessers, Notaris met -standplaats' te' Antwerpen, aangesteld ingevolge beschikking van d'e rechtbank van eerste. aanleg-'te Antwerpen van 20 juli 2012, ingediend op verzoek van Notaris Herman Dessers, wegens de wettelijke leeftijdgrens voor de uitoefening van het notarisambt,neergelegd ter publicatie in het Belgisch Staatsblad voor registratie, dat werd opgericht een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkh'eid, ten verzoekti van:

1. De heer BOGAERTS Benny, geboren te Beveren, op 5 april 1978, rijksregister nummer 78.04.05 279.73, hier vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming, wonende te 2000 Antwerpen, Museumstraat 16/42.

2. De heer BOGAERTS Chris-iophr geboren te Beveren, op 7 februari 1981, rijksregister nummer 81.02.07 019.31, hier vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming, wonende te 9150,Kruibeke, Rupelmondestraat 194.

STATUTEN

Titel I. Vorm -= Naam -- Zetel '  Doel --' Duur

Artik'el 1

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De"naam luidt : "BBO ADVICE" Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

Artikel 2,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Museumstraat 16-bus 42. Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerders) overgebracht worden naar een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad. Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in. de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De -'vennootschap mag'" bij eenvoudig besluit -'van d e zaakvoerder(s) bestuurszetels,, bijhuizen en agentschappen oprichten, zow el in België als in het buitenland.

Artikel 3'

De vennootschap heeft, zowel in België als" in het buitenland, voor eigen rekening Of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair

of tussenpersoon, tot doel : '

`"Het- 'geven van adviezen en' 'het verlenen van diensten in de meest ruime zin

van het'.woord aan bedrij ven en ondernemingen van alle aard; onder meer,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam 'en haèdériigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de; rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naara en"harjdtékening.

.. o Luik B - vervolg

1oor-behouden aan hot Belgisch Staatsblad doch niet beperkend, op het vlak van administratie, IT, beleid en bestuur, bedrijfsvoering, management en bedrijfsorganisatie.

Het voeren van het beleid en de directie van andere vennootschappen en/of bedrijvigheden, alsmede inzonderheid doch niet beperkend de uitoefening van opdrachten en functies van zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen.

Het uitoefenen van managementactiviteiten, consultancy, adviesverlening en expertises in de meest uitgebreide zin.

Alle mogelijke onroerende handelingen in de meest uitgebreide zin met betrekking tot onroerende goederen, inzonderheid doch niet beperkend, de aan- en verkoop, renovatie, bouw en verbouwing, huur en verhuring, beheer, uitbating, verkaveling, valorisatie, dit alles voor eigen rekening.

Het verstrekken van leningen en het stellen van zekerheden voor derden, met uitzondering van de handelingen die wettelijk voorbehouden zijn.

Het beheer, de opbouw en de ontwikkeling van een vermogen bestaande uit roerende en onroerende goederen.

Het verlenen van computer-auditdiensten in het algemeen, en in het bijzonder het uitvoeren van computer-audits conform de algemene normen terzake.

De ontwikkeling van software, het verlenen van en de exploitatie van rechten op software. De aan- en verkoop van software.

De organisatie en het geven van seminaries en opleidingen op allerlei vlak. Het verzorgen van publicaties allerhande.

Import/export, groot- en kleinhandel, vertegenwoordiging, promotie, commissie, vervoer en verzending van alle roerende goederen.

Al het bovengenoemde is niet beperkend doch in de breedste zin van het woord te interpreteren

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden.

De vennootschap handelt, in binnen en buitenland, voor eigen rekening, in consignatie, in naam van derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen, inzonderheid door inbreng, fusie of inschrijving, of zich op andere wijze interesseren in allerhande bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk.

De vennootschap kan tevens alle roerende beleggingen verrichten.

De vennootschap kan alle hoegenaamde burgerlijke, industriële, handels-, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks de doelstelling kunnen bevorderen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden.

De vennootschap zal- in- het -algemeen -alle commerciële, -industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. "

Artikel 4

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur van 12 december 2012 af.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Titel II. Kapitaal -- Aandelen - Overdraagbaarheid Van De Aandelen

Artikel 5

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro, en wordt

3

M1

Voorbehouden aan het'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Luik B - vervolg

vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, elk met een fractiewaarde van een/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal is volledig geplaatst.

Artikel 6

De verschijners verklaren de inschrijvingen als volgt in speciën te kwijten :

- door de heer Bogaerts Benny wordt gekweten de som van zesduizend honderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (6.166,67);

- door de heer Bogaerts Christoph wordt gekweten de som van drieëndertig euro drieëndertig cent (33,33)

In vergelding voor deze inschrijvingen worden volgende aandelen zonder nominale waarde toegekend :

- aan de heer Bogaerts Benny honderd vijfentachtig (185) aandelen;

- aan de heer Bogaerts Christoph één (1) aandeel.

Totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen.

De inschrijvers verklaren dat alle aandelen waarop zij ingeschreven hebben volgestort zijn ten belope van één/derde. De vennootschap beschikt dus vanaf heden over een bedrag in geld van zesduizend tweehonderd (6.200) euro De gelden werden gestort op een bijzondere rekening.

Bestuur - Controle

Artikel 13

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Artikel 14

Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, zowel tegenover de vennootschap als tegenover derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig verkregen zou hebben.

Artikel 15

Het mandaat van de zaakvoerders of van de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering

Artikel 17

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 18

Belgjsch Staatsblad

Voor. Luik B - vervolg

behouden De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de tweede donderdag van de maand december om tien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

aan heb Inventaris - Jaarrekening -- Winstverdeling

e" sc Artikel 22

Staatsblad Het maatschappelijk jaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een jaarrekening op te maken die voldoet aan de wettelijke bepalingen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Artikel 23

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Diverse Bepalingen

Artikel 26

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGS-- EN SLOTBEPALINGEN

Boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op 12 december 2012 en zal eindigen op 30 juni 2014.

De eerste inventaris en jaarrekening zullen opgemaakt worden in december 2014.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in december 2014

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer' Bogaerts Benny, voormeld.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Benoeming vaste vertegenwoordiger

De heer Bogaerts Benny wordt benoemd als vaste vertegenwoordiger voor het geval dat de vennootschap wordt aangesteld als zaakvoerder of bestuurder in een andere vennootschap,

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Fiduciaire Antwerpen, gevestigd te 2018 Antwerpen, Lamorinierestraat 235, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, de inschrijving-wijziging-doorhaling in de kruispuntbank voor ondernemingen te benaarstigen.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht. Tegenstrijdige belangen

De comparanten erkennen dat de notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9, paragraaf 1 alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris manifest tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van duidelijk onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman. De notaris moet tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Voor- Luik B - vervolg

, behouden

aan het. Bel gisc  Staatsblad

waarbij zij betrokken is en hij moet aan alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.

De comparanten hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen geen manifeste tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat zij'alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze aanvaarden. De comparanten bevestigen tevens dat de notaris hén naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL AFGELEVERD OP VRIJ PAPIER TENEINDE INLASSING IN DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH STAATSBLAD

DE NOTARIS

HERMAN DESSERS

Tegelijk hiermede neergelegd:-uitgifte der akte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013

Coordonnées
BBO ADVICE

Adresse
ACACIADREEF 6 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande