BBS PLEISTERWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BBS PLEISTERWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.829.960

Publication

06/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313090*

Neergelegd

04-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Markt 48 A

Ondernemingsnummer :

0634829960

Benaming (voluit) : BBS PLEISTERWERKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Johan ROOMS te Boom op 31 juli 2015,

elektronisch neergelegd ter registratie, blijkt dat Mevrouw VERVOORT Nancy Irma Constant, te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Bevelsesteenweg(ITE) 10 /C000, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JELEM, met zetel gevestigd te Heist-op-den-Berg (Itegem), Bevelsesteenweg 10C, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben

opgericht met als naam  BBS PLEISTERWERKEN .

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2590 Berlaar, Markt 48 A.

De vennootschap heeft als doel, in België, in de Euopese Unie en in derden landen, voor eigen rekening en in eigen naam als voor rekening van derden:

- het uitvoeren van binnen- en buiten plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken: het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk, inclusief het aanbrengen van een hechtgrondeerlaag, aan de binnen- en buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken;

- het plaatsen van scheidingswanden in steen, gips, gyproc, hout of andere kunststoffen;

- het uitvoeren van gyprocwerken en losse wanden en het plaatsen van allerhande wanden in hout of ander materiaal;

- het leveren en plaatsen van polyurethaan (PUR en PIR), thermogran of andere (rubber)granulaten op de vloeren en allerhande chapes, gietvloeren, polybetonvloeren en andere vloerwerken;

- het uitvoeren van gevelreinigingen en gevelrenovaties en reinigen en zandstralen van gevels en monumenten;

-het uitvoeren van isolatiewerken: het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch en acoustisch isolatiemateriaal, isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen en andere isolatiewerkzaamheden aan roerende of onroerende goederen;

- het uitvoeren van vloerwerken en wandbekledingen: het plaatsen van vloer- en wandtegels, het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van vloer- of wandtegels van keramische stoffen, beton, natuursteen, marmer, graniet, leisteen of een ander materiaal;

- het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van tapijtvloeren, vinyl, linoleum, kurk, laminaat, parket en andere houten vloerbedekking met inbegrip van de onderlaag;

- het uitvoeren van behang en schilderwerken en binnenhuisinrichting: het plaatsen van behang, het schilderen van muren, plafonds, deuren, kasten in gebouwen of andere bouwwerken;

- de coördinatie van onderaannemers en toezicht van bouwvoltooiingswerkzaamheden

- overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen: het reinigen van gebouwen na beëindiging van bouwwerkzaamheden, het opleveringsklaar maken van nieuwe of bestaande gebouwen nà uitvoering van bouwwerkzaamheden;

- de aan- en verkoop, in en uitvoer, groot- en kleinhandel, commissiehandel en vertegenwoordiging van alle bouwmaterialen en pleistermaterialen en machines specifiek voor de bouwnijverheid; - het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ruilen, huren en onderhuren, verhuren en onderverhuren, met of zonder aankoopoptie, het doen bouwen of

2590 Berlaar

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

verbouwen en promotie van onroerende goederen, evenals het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden en domeinen, en, meer algemeen, van alle mogelijke onroerende goederen, alsook het uitvoeren van alle mogelijke financieringsverrichtingen.

De vennootschap kan optreden als raadgever en tussenpersoon bij ondermeer voornoemde verrichtingen.

Al deze activiteiten mogen uitgeoefend worden onder alle vormen en in de meest uitgebreide zin en betekenis, zowel in eigen beheer als in onderneming of bij wijze van uitbesteding.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteit die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen of dochterondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven, aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen toestaan, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap heeft geenszins tot doel de uitoefening van de activiteit van beleggingsadvies en vermogensbeheer, zoals bedoeld bij Koninklijk Besluit van 05 augustus 1931 over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Beheer wordt in de ruimste zin van het woord begrepen zodat onder meer aankoop, valorisatie, instandhouding, verhuring, belegging en vervreemding toegelaten zijn inzoverre dit nuttig of nodig is of bijdraagt tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18 600,-, verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. Op het gehele kapitaal werd ingeschreven als volgt:

Mevrouw VERVOORT Nancy, die onderschrijft voor ¬ 18 414,-, in ruil waarvoor zij 99 aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke zij volstort ten belope van ¬ 6 138,-, en

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JELEM, die onderschrijft voor ¬ 186,-, in ruil waarvoor zij 1 aandeel in de vennootschap verkrijgt, hetwelke zij volstort ten belope van ¬ 62,-. Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, bij Record Bank.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen, al dan niet vennoot, welke bevoegd zijn om alleen en in naam van de vennootschap op te treden. Alle handelingen die door de wet of de statuten niet verboden zijn, behoren tot de bevoegdheid van de zaakvoerders. Ingeval er meer dan één zaakvoerder is, heeft ieder van hen afzonderlijk alle macht om in naam van de vennootschap te handelen.

Tot zaakvoerders voor onbepaalde duur worden benoemd

Mevrouw VERVOORT Nancy, voornoemd, en de heer VERSTAPPEN Arnold Brigitte J, wonende te Maaseik, Elerweg 81.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op laatste vrijdag van de maand juni om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december 2016. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de verdere bestemming van de winst beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

de geassocieerde notaris, Johan Rooms.

Staatsblad

Coordonnées
BBS PLEISTERWERKEN

Adresse
MARKT 48 A 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande