BC ONDERHOUD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BC ONDERHOUD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.938.935

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 30.09.2014 14619-0376-011
17/10/2011
ÿþMod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

CzHll-I"IL.. RECnTs?AiáK VAN

0 5 OKT. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT De griffier,

ürittie

Voor-

1111 II IIII 111111El

*11156541*

Ondememingsnr : Q 8 &q. qs e. q

Benaming

(voluit) : BC ONDERHOUD

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kapelstraat 58, 2275 Lille

Onderwerp akte : Oprichting BVBA BC Onderhoud

Opgericht bij akte verleden voor notaris Francis van Schoubroeck te Herentals op 19 september 2011.

1)Stichters : 1)De heer BOONS Patrick Jos Maria, geboren te Turnhout op 14 mei 1973, wonende te Lille, Kapelstraat 58. 2)Mevrouw CUYLAERTS Cindy, geboren te Turnhout op 9 november 1973, wonende te Lille, Kapelstraat 58.

2)Vorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

3)Naam : BC ONDERHOUD. De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

4)Zetel van de vennootschap : De werkelijke zetel is gevestigd te Lille, Kapelstraat 58.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in het Nederlandstalige gedeelte van België of het Brusselse Hoofdstedelijk gewest bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder die zorgt voor de bekendmaking hiervan in de bijlagen tot het Belgische Staatsblad. De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen of opslagplaatsen oprichten, daar waar zij het nuttig acht, in België en in het buitenland. De zaakvoerder zal evenwel rekening moeten houden met de taalwetten betreffende de exploitatiezetels en de statutaire zetel voor het geval hij deze zetel wenst over te plaatsen.

5)Doel : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening:

-het verrichten van allerlei reiniging- en schoonmaakwerken en onder meer het reinigen van nieuwe gebouwen na het beëindigen van de bouwwerkzaamheden, het reinigen van het interieur van allerhande gebouwen zoals kantoren, fabrieken, winkels, scholen en appartementsgebouwen, het lappen van ramen, kortom het uitvoeren van alle werkzaamheden in het kader van een glazen- en schoonmaakbedrijf, en dit in de ruimste zin van het woord,

-het fungeren als opruimdienst,

-industriële reiniging,

-in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van schoonmaakproducten en aile aanverwante producten,

-onderneming voor de aanleg en onderhoud van tuinen, plantsoenen, wegbermen, vijvers, het groene gedeelte van sportvelden, parken en bossen in de meest uitgebreide zin van het woord, evenals de codrdinatie van andere aan ondernemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken in deze sector,

-de in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van groendecoratie, bloemen, planten, struiken, bomen, tuinartikelen en " aile aanverwante artikelen.

Dit alles in de meest uitgebreide zin genomen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag alle hoegenaamde industriële, commerciële, roerende of onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag belangen nemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op elke

',.andere manier in alle ondernemingen of vennootschappen, die een samenhangend of gelijkaardig doel hebben aan het hare of die van aard zijn, zelfs op onrechtstreekse wijze, de realisatie van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan zelfs alle medewerkings-, associatie- of rationalisatiecontracten of andere tekenen met dergelijke ondernemingen of vennootschappen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of ander waarborgen verstrekken.

Het verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en ombouwen van onroerende goederen, doch alleen met het oog op het beheer en opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek en al haar ander goederen, inbegrepen haar handelsfonds in pand geven, en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger.

Zij kan de junctie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

6)Duur : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

7)Maatschappelijk kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00. Het is vertegenwoordigd door 1860 aandelen zonder vermelding van nominale waarde en dewelke el 1/1860518 van het kaiptaal vertegenwoordigen.

1)AKTIEVE ELEMENTEN:

a)Inbreng in natura door de heer en mevrouw Boons-Cuylaerts.

De heer en mevrouw Boons-Cuylaerts doen inbreng van volgende goederen welke toebehoren aan de handelszaak, genaamd 'BC Onderhoud' welke wordt uitgebaat door de heer Patrick Jos Maria Boons als éénmanszaak, en welke handelszaak is ingeschreven met als ondernemingsnummer 0898.926.021 en bij de B.T.W.-administratie geregistreerd onder nummer BE 0898.926.021.

INVESTERINGSGOEDE REN

De investeringsgoederen bestaan uit: Heggeschaar Mitsubishi TL 201; Ruitenwasserladder 3x10 385/875 cm; Diverse ruitenwassermaterialen; Ruitenwasserladder 3x7 draad met voeten; wasmachine Bosch 1400 T; Vaatwas Bauknecht; Bladblazer Honda HHB25 E R8, chassisnummer 1130471; Radio Dewalt; Bureel- en opbergmeubilair; Garmin mobiel navigatiesysteem Europa; Lichte vrachtwagen Citroën Berlingo 16HDI, 1560 cc, 66Kw, chassisnummer VF7GB9HXC8J069242; Belettering lichte vrachtwagen; Aanhangwagen, maximaal toegelaten gewicht 750 Kg; Overkapping met dubbele en enkele poort; Personenwagen Audi Q5 TDI, 1968 cc, 100 Kw, chassisnummer WAUZZZ8R6AA090672.

De inbrengwaarde, zonder rekening te houden met de passieve elementen van samen dertigduizend driehonderd vierenzestig euro en eenennegentig eurocent, bedraagt per één april tweeduizend en elf vijfenveertigduizend driehonderd zesenzestig euro en eenenvijftig eurocent.

De heer en mevrouw Boons-Cuylaerts zullen hiervoo in totaal 1500 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde verkrijgen.

Partijen verklaren genoegen te nemen met de beschrijving van het materieel en uitrusting zoals hierboven

gedaan; een inventaris met beschrijving en waardebepaling zal worden overgeschreven in de boeken van de vennootschap.

b)Inbrenq in geld: Inschrijving.

Op de driehonderd zestig overige aandelen wordt onmiddellijk ingeschreven in geld als volgt:

Door de heer en mevrouw Boons-Cuylaerts op 360 aandelen met stemrecht, hetzij voor ¬ 3.600,00.

Dit bedrag van ¬ 3.600,00 vormt samen met de ¬ 15.001,60, afgerond tot ¬ 15.000,00, het bedrag van de

aandelen die zijn toegekend voor de inbreng in natura, een totaal van ¬ 18.600,00. Dit is het bedrag van het

kapitaal van de vennootschap dat zo volledig geplaatst is.

c)Volstorting van kapitaal.

-Comparanten verklaren dat de aandelen die overeenstemmen met de inbreng in natura geheel zijn volstort. -Comparanten verklaren dat elk der in geld onderschreven aandelen volledig zijn volgestort, door storting in geld van ¬ 3.600,00 euro door de heer en mevrouw Boons-Cuylaerts uitgevoerd op een speciale rekening NV BNP Paribas Fortis bank te Lille met nummer BE17001650874221.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

2)PASSIEVE ELEMENTEN:

-Voor de inbreng in natura bestaat er een krediet op afbetaling aangegaan bij de Fortis bank NV, gekend onder het refertenummer 245-5358130-40, dewelke op één april tweeduizend en elf nog zesduizend vierhonderd achtenvijftig euro en zesenvijftig eurocent bedraagt.

De financiering is aangegaan op zestien juli tweeduizend en acht ter financiering van de aankoop van een lichte vrachtwagen Citroën Berlingo voor een oorspronkelijk kredietbedrag van twaalfduizend zevenhonderd en zes euro en tweeënnegentig eurocent aan een rentevoet van zes komma zestig procent op jaarbasis en waarbij er zestig maandelijkse terugbetalingen zijn van tweehonderd negenenveertig euro en zevenenzeventig eurocent.

Voor de inbreng in natura bestaat er bovendien een krediet op afbetaling aangegaan bij Fortis bank NV, gekend onder het refertenummer 245-5814017-27, dewelke op één april tweeduizend en elf nog drieëntwintig duizend negenhonderd en zes euro en vijfendertig eurocent bedraagt.

De financiering is aangegaan op drie december tweeduizend en tien ter financiering van de aankoop van een personenwagen Audi Q5 voor een oorspronkelijk kredietbedrag van vijfentwintigduizend vierhonderd tweeënvijftig euro en achtenzeventig eurocent aan een rentevoet van drie komma zesentachtig procent op jaarbasis en waarbij er zestig maandelijkse terugbetalingen zijn van vierhonderd zevenenzestig euro en negenenzeventig eurocent.

3)WAARDERING VAN DE INBRENG:

De inbrengers verklaren de ingebrachte bestanddelen te schatten als volgt :

a) De door de heer en mevrouw Boons-Cuylaerts ingebrachte goederen:

Actief: Inbreng van roerend materiaal en uitrusting ter waarde van vijfenveertigduizend driehonderd

zesenzestig euro en eenenvijftig eurocent.

Passief: Kredieten op afbetalingen voor een totaal bedrag van dertigduizend driehonderd vierenzestig euro

en eenennegentig eurocent.

De nettowaarde wordt afgerond op vijftienduizend euro.

b) De door de heer en mevrouw Boons-Cuylaerts ingebrachte gelden:

Actief: De heer en mevrouw Boons-Cuylaerts brachten drieduizend zeshonderd euro in de vennootschap

en dewelke volledig is volstort.

Passief: geen.

4)VERSLAG VAN DE OPRICHTERS:

De oprichters hebben het verslag opgesteld dat door de wet wordt vereist en waarin zij het belang verwoorden

van de inbreng in natura voor de vennootschap.

5)VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR:

De Burgerlijke Vennootschap "BERCKMOES, LANGENDRIES & PARTNERS" - bedrijfsrevisorenkantoor die de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft aangenomen, gevestigd te Antwerpen-Berendrecht, Dorpstraat 40, vertegenwoordigd door de heer Johan Langendries, bedrijfsrevisor, aangeduid door de oprichters bij hun brief van vijftien april tweeduizend en elf, heeft het verslag opgemaakt dat voorgeschreven is door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag komt tot het volgende besluit: "Conform de wettelijke opdracht en op basis van de uitgevoerde werkzaamheden, verricht volgens de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng, zoals goedgekeurd door de Raad van het Instituut op zijn zitting van 7 december 2001, kunnen volgende besluiten geformuleerd worden:

1)De beschrijving van de inbreng in natura, in casu de investeringsgoederen, onder aftrek van de nog af te lossen gedeelte van de kredieten op afbetaling, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

2)De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn bedrijfseconomisch verantwoord en de waardebepalingen waartoe deze waarderingsmethoden leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

3)De vergoeding van de inbreng in natura ten bedrage van EUR 15.000,00 bestaat uit een toekenning van 1.500 aandelen zonder vermelding van nominale waarde en dewelke elk 1/1.860ste van het kapitaal vertegenwoordigd.

Wij wensen er tenslotte aan te herinneren dat de oprichters van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `BC ONDERHOUD' verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de oprichting door inbreng in natura en in geld van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `BC ONDERHOUD', en het huidige verslag mag niet voor

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

andere doeleinden gebruikt worden. Gedaan te goeder trouw en getekend te Antwerpen op negen september tweeduizend en elf. Berckmoes, Langendries & Partners BVBA, Bedrijfsrevisoren, Vertegenwoordigd door :Johan Langendries, Bedrijfsrevisor."

6)BEKENDMAKING:

Een exemplaar van deze verslagen blijft aan de akte gehecht en deze verslagen worden neergelegd op de griffe van de Rechtbank van Koophandel van Turnhout, overeenkomstig artikel 67 en 219 van het Wetboek van vennootschappen.

7)VERGOEDING VOOR INBRENG:

In vergoeding voor deze inbrengen, waarvan de comparanten verklaren volledig kennis te hebben, worden er duizend achthonderd zestig aandelen met stemrecht en zonder vermelding van nominale waarde toegekend aan de heer Patrick Jos Maria Boons en mevrouw Cindy Cuylaerts, die aanvaarden. De echtgenoten hebben verklaard dat de intekening geschiedt met vermogensbestanddelen toebehorend aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hen bestaat. Zij hebben bedongen dat de vermogensrechten verbonden aan de aandelen toekomen aan het gemeenschappelijk vermogen en dat de lidmaatschapsrechten verbonden aan zelfde aandelen eigen zijn aan elk van hen als volgt:

-aan de heer Patrick Jos Maria Boons komen de lidmaatschapsrechten toe over negenhonderd dertig aandelen, genummerd van één tot en met negenhonderd dertig;

-aan mevrouw Cindy Cuylaerts komen de lidmaatschapsrechten toe over negenhonderd dertig aandelen, genummerd van negenhonderd eenendertig tot en met duizend achthonderd zestig.

8)Bestuur : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De niet-statutaire zaakvoerder mag ontslagen worden zoals voorzien in artikel 256 van het Wetboek van Vennootschappen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheden alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag vast te stellen.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerders-vennoten kosteloos. Is het mandaat van de zaakvoerders-vennoten bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, ofwel de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging. Deze wordt geboekt op algemene onkosten onafgezien van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Aan de andere zaakvoerders, niet vennoten, mag er, behoudens de terugbetaling van hun kosten, een vaste bezoldiging toegekend worden waarvan het bedrag zal bepaald worden door de algemene vergadering elk jaar, en deze vergoeding zal aangerekend worden als algemene kosten van de vennootschap.

Inzoverre zulks wettelijk vereist is, zal de controle op de vennootschap geschieden door een commissaris. Elke vennoot heeft alsdan individueel de onderzoek- en controlebevoegdheid van een commissaris.

9)Aanleg van reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste eenftwintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds eénftiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-aktief moet worden verstaan: het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto-aktief niet omvatten: het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een ".eennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

10)Jaarvergadering : De jaarvergadering wort gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om

negentien uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag.

De zaakvoerder mag de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats

aangeduid in de oproeping.

Voorbehouden aan het Belgisch' Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

11)Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Geacht wordt dat het eerste boekjaar een aanvang neemt op de datum waarop de vennootschap "

rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

12)Benoemingen : Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, mevrouw Cindy Cuylaerts, geboren te Turnhout op negen november negentienhonderd drieënzeventig, wonende te Lille, Kapelstraat 58 en wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder en tevens als vaste vertegenwoordiger, voor de duur van de vennootschap, de heer Patrick Jos Maria Boons, geboren te Turnhout op veertien mei negentienhonderd drieënzeventig, wonende te Lille, Kapelstraat 58, die verklaren deze opdracht te aanvaarden onder de opschortende voorwaarde dat de BVBA BC ONDERHOUD rechtspersoonlijkheid bekomt en met bevestiging dat zij niet getroffen zijn door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Notaris Francis van Schoubroeck,

Herentals.

Tegelijk hiermede neergelegd :

- volledig afschrift van de stichtingsakte verleden voor notaris Francis van Schoubroeck te Herentals op 19 september 2011.

- bankattest afgeleverd door de NV Fortis Bank op 2 september 2011.

- verslag van de oprichters dd. 9 september 2011

- verslag van de bedrijfsrevisor dd. 9 september 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam er handtekening

Coordonnées
BC ONDERHOUD

Adresse
KAPELSTRAAT 58 2275 LILLE

Code postal : 2275
Localité : LILLE
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande