BDW BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BDW BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.475.819

Publication

08/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.08.2013, NGL 30.12.2013 13704-0441-009
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 31.08.2014, NGL 26.12.2014 14710-0280-009
16/08/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11304901*

Neergelegd

11-08-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BDW BEHEER

0838475819

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2180 Antwerpen, Bredestraat 29

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden op 10 augustus 2011 voor notaris Jacques ISTAS, met standplaats te Schilde, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

- oprichters: 1) De heer BONTE Hugo Alfred Jozef Cornelis, geboren te Wilrijk op negenentwintig december duizend negenhonderd zesenvijftig, gehuwd, wonende te 2180 Antwerpen (Ekeren), Bredestraat 29, en zijn echtgenote, 2) Mevrouw DE WINTER Linda Anny Alfons, geboren te Kapellen op negen februari duizend negenhonderd negenenvijftig, gehuwd, wonende te 2180 Antwerpen (Ekeren), Bredestraat 29.

- aard: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

- naam  BDW Beheer

- zetel: 2180 Antwerpen, Bredestraat 29.

- maatschappelijk kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het maatschappelijk kapitaal werd gedeeltelijk volgestort, namelijk ten bedrage van ¬ 6.200,00) welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de BNP Paribas Fortis bank, in naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde instelling en voorgelegd aan ondergetekende notaris Istas. De niet volgestorte inbreng in hoofde van de oprichters bedraagt: voor de heer Hugo BONTE: 6.200,00 euro en voor mevrouw Linda DE WINTER: 6.200,00 euro.

- duur: de vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

- de vennootschap heeft tot doel: 1. Het verrichten van alle studies, werken en ontwerpen ook voor rekening van derden, en het verlenen van adviezen in de administratieve, commerciële en technische sfeer; 2. De vennootschap zal managementadviezen en -ondersteuning verlenen; 3. De vennootschap zal activiteiten ontplooien van een tussenpersoon in de handel; 4. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving of op enige ander wijze belangen nemen in andere ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband van bijhorigheid of samenhang vertoont met het hare. Zij mag alle daden stellen en verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of de verwezenlijking of uitbreiding ervan kunnen bevorderen. Deze opsomming is niet limitatief doch enkel exemplatief. Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan ondernemingen en vennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in verband met haar doel.

- de vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, al dan niet vennoot. De zaakvoerder

vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Hij is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand december om zestien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, zoals

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

aangeduid in de oproepingen. Elk aandeel geeft recht op één stem. Voorwaarden om toegelaten te worden tot de algemene vergadering: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Ze moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

- het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

- de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo geschiedt volgens de wettelijke bepalingen terzake.

BENOEMING VAN EERSTE ZAAKVOERDER.

De Hugo BONTE, voornoemd, wordt als statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur. Het mandaat is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing treft. De zaakvoerder verklaart te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

EERSTE JAARVERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf tien augustus tweeduizend elf tot dertig juni tweeduizend dertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en dertien.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer ZWAENEPOEL Alain, accountant belastingconsulent IAB, kantoor houdende te 2930 Brasschaat, Kenislei 21 en mevrouw TROMPET Kathleen, medewerker van de heer Alain Zwaenepoel, voornoemd, wonende te 3128 Baal, Nobelstraat 4, voor inschrijving en formaliteiten bij het ondernemingsloket en de administratie van de BTW, alsook voor alle latere wijzigingen, met het vermogen afzonderlijk op te treden en het recht van in de plaats stelling en het vermogen de opdracht door te geven.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 31.08.2015, NGL 31.12.2015 15712-0312-010

Coordonnées
BDW BEHEER

Adresse
BREDESTRAAT 29 2180 ANTWERPEN (EKEREN)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande