BE-IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BE-IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.619.044

Publication

09/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311666*

Neergelegd

07-07-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0633619044

Benaming (voluit) : BE-IMMO

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bell-Telephonelaan 3 Bus B

(volledig adres) 2440 Geel

Oprichting

Onderwerp akte :

UIT EEN AKTE verleden voor notaris Luc Moortgat, te Geel, op 25 juni 2015, voor registratie. BLIJKT dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

1. Identiteit der oprichters : De heer Bert VRANCKX, geboren te Herentals op 21 oktober 1972, RR 72.10.21-221.52, wonende te 2260 Westerlo, Bergveld 40, Mevrouw Astrid Gabriëlle KRIECKEMANS, geboren te Deurne op één juli negentienhonderd vierenzeventig, RR 74.07.01 41888, wonende te 2260 Westerlo, Bergveld 40,

2. Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Benaming : « BE-IMMO ».

3. Zetel : te 2440 Geel, Bell-Telephonelaan 3B

4. Doel : De vennootschap heeft tot doel :Het aan aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van haar onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen , onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan, die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende zaken. Uitbaten tankstation.

Het verkrijgen, behouden, beheren en uitbreiden van een vermogen, hoofdzakelijk bestaande uit roerende en onroerende goederen.

Binnen het kader hiervan kan de vennootschap overgaan tot het verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren en andere verrichtingen betreffende roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zowel roerende als onroerende, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij geschikt acht.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelneming of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

Zij kan functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

5. Geplaatst kapitaal bedraagt honderd achttien duizend driehonderd zesennegentig euro negen cent (118.396,09¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door 780 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder 1/780ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. Duur en aanvang: voor onbepaalde duur vanaf 25 juni 2015

7. Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

8. Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde dinsdag van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

maand juni om 20.00 uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

9. Omvang en wijze van uitoefening van het bestuur:

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 20  Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Artikel 21  Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

10. Benoemingen : Benoeming en bezoldiging van zaakvoerder(s). Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op 1, Mevrouw Astrid Gabriëlle KRIECKEMANS, RR 74.07.01 418-88, wonende te 2260 Westerlo, Bergveld 40

Benoeming van de commissaris. De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het 1ste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan wordt ingesteld.

Bijzondere lastgeving.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BV GCV Bo Fiscal, te B-2440 Geel, Belgiëlaan 25, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de formaliteiten bij kruispuntbank van ondernemingen, de griffie van de rechtbank van koophandel te vervullen en desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hierbij neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte. Notaris Luc Moortgat

Coordonnées
BE-IMMO

Adresse
BELL-TELEPHONELAAN 3, BUS B 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande