BE MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BE MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.579.495

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 30.06.2014 14245-0464-013
21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 18.06.2013 13188-0320-013
21/02/2011
ÿþMOd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lii

egoaam*

N'eergabgdler griffie van da Raatiike ~ láaeefeed te eeticge4, +?~?

E 9 FER. 2011

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 3 3 s+g 1/9

Benaming

(voluit) : BE MANAGEMENT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 2040 Antwerpen-Berendrecht, Bosstraat 36c

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor notaris Filip Wuyts te Kapellen op 1 februari 2011, te registreren, blijkt dat werd; opgericht onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, de Besloten: Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BE MANAGEMENT" te 2040 Antwerpen-Berendrecht, waarvan de gegevens luiden als volgt:

1. Oprichters: De heer ELST Benny Andreas Agatha, geboren te Kapellen op 19 november 1975, thans ongehuwd, wonende te Antwerpen-Berendrecht, Bosstraat 36c, en mevrouw VAN BERCHEM Annick Marcel Anne Robert, geboren te Ekeren (Antwerpen) op 30 september 1986, ongehuwd, wonende te Antwerpen Berendrecht, Bosstraat 36c

2. Naam en rechtsvorm: De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt met als naam 'BE MANAGEMENT'.

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2040 Antwerpen-Berendrecht, Bosstraat 36c.

4. Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

5. Doel: De vennootschap heeft tot doel: I. Voor eigen rekening:

a. het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere; roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten: vennootschappen en het beheer van een roerend en onroerend vermogen;

b. de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende; goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het; verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het:

" huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen: die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van: verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen; : Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging: en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van, deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

c. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste: zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten: verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm; van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak: binnen het maatschappelijk doel;

d. het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van aile projekten in verband met informatica!

" en bureautics en aanverwante toepassingen;

e. het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van; publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle: technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven;

f. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks: of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

g. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, know-how en' aanverwante immateriële duurzame activa;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

h. het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent;

I. de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

j. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe produkten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle daden stellen zowel van burgerlijke als commerciële aard, van industriële of financiële, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel.

6. Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De comparanten verklaren dat de inschrijvingen in geld volgestort werden ten belope van één/derde zodat het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR) ter beschikking is van de vennootschap op een bijzondere rekening nummer 860-1123368-90 bij Centea te Antwerpen zoals blijkt uit het bankattest.

7. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die benoemd worden door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt en herkiesbaar zijn. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het is de enige vennoot toegelaten een zaakvoerder-opvolger te benoemen.

8. Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de dertigste van de maand mei om achttien uur. Indien die dag een zondag of wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

9. Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

10. Winstverdeling: Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste ééntwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering of de enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

11. Ontbinding en vereffening: Indien er bij de ontbinding van de vennootschap geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering of enige vennoot van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering of enige vennoot bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

12. Overgans- en slotbepalingen:

- Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering of jaarbeslissing te nemen overeenkomstig artikel 13 van de statuten zal

gehouden worden in 2013.

- De comparanten verklaren te benoemen tot enige niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur: de heer Benny Elst, voornoemd. Hij zal zijn mandaat bezoldigd uitoefenen.

- Bijzondere volmacht met recht van in de plaatstelling wordt verleend aan: de heer Jan Dingemans, vennoot bij het accountantskantoor Lenaerts-Heremans te Berchem, Berchemstationstraat 76 bus 6, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen betreffende de inschrijving in een ondememingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, evenals om eventueel inschrijving als BTW-belastingplichtige en bij de directe belastingen te bekomen en voor het uitvoeren van controles van BTW en directe belastingen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UITSLUITEND BESTEMD _.._...... .......... ____.. EMD VOOR HET VERWERVEN

VAN DE

RECHTSPERSOONLIJKHEID

Filip Wuyts

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BE MANAGEMENT

Adresse
BOSSTRAAT 36C 2040 ANTWERPEN 4

Code postal : 2040
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande