BE POSITIVE BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BE POSITIVE BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.828.973

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 01.07.2014 14257-0582-012
20/11/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

hbd Wo,d 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rcchtbcnk von koophandel Antwerpen

1 O NOV. 2014

afdeling Antwerpen Griffie

Ondernemingsnr : 0860.828.973

Benaming

(voluit) : BE POSITIVE BELGIUM

(verkort) .

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2110 WIJNEGEM, JAN VLEMINCKLAAN 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL DOOR OVERNEMING

1° De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen

Overnemende vennootschap: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Be Positive" Belgium" met maatschappelijke zetel te 2110 Wijnegem, Jan Vlemincklaan 18.

Haar doel is volgens artikel 4 van haar statuten:

De uitbating van een reclame-adviesbureau in de breedst mogelijke zin, onder meer voor het voeren van reclamecampagnes, het ontwerpen en vervaardigen van alle reclameartikelen, het vervaardigen van alle audiovisuele producties en aile adviezen in verband met het voorgaande. Het organiseren van jaarbeurzen, tentoonstellingen, foires en allerhande publicitaire campagnes, de organisatie, de opbouw en de technische supervisies en coordinatie.

Het ontwerpen van folders en andere en het drukken ervan.

Het voeren van reclame en publiciteit in alle gekende media, zoals radio, televisie, film, kranten, dag- en weekbladen, aanplakborden, internet, enzovoorts.

Het uitbaten van een drukkerij, evenals het uitgeven van drukwerken, in alle vormen. De uitbating van een postorderbedrijf.

De internationale handel In de meest uitgebreide zin en zonder enige beperking.

De aankoop en verkoop, de import en export, de kleinhandel en de groothandel, de verkoop op commissie, de commissiehandel In het algemeen, de vertegenwoordiging als agent of ander van binnenlandse of buitenlandse vennootschappen; dit alles zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, als tussenpersoon of makelaar, rechtstreeks of onrechtstreeks.

Verder alle handels- en nijverheidswerkzaamheden die rechtstreeks met dit doel in verband staan.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materiaal en inrichtingen mogen aankopen, in pand nemen, huren, bouwen, verkopen en ruilen.

Zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle operaties met betrekking tot roerende of onroerende goederen en meer bepaald het kopen en verkopen, huren en verhuren, onderverhuren en in opstal geven en erfpacht verlenen, het valoriseren, verwezenlijken, het beheer, de promotie, huur en verhuur, de studie en organisatie van aile projecten, het adviseren, de expertise, marktstudie en analyse van eender welk project. Alle handelingen met betrekking tot goederen in het algemeen; het optreden als mandataris en/of tussenpersoon voor alle hierboven vermelde handelingen, het waarnemen van alle bestuursopdrachten in verwante vennootschappen.

n n

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze onderneming, verenigingen of vennootschappen borg stellen of aval

Op de laatste bl.. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken.

y Over te nemen vennootschap, die bij de voltooiing van de fusie zal verdwijnen: de naamloze vennootschap "Impres", met zetel te 2500 Lier, Eeuwfeestlaan 56.

Haar doel is volgens artikel 3 van haar statuten :

De oprichting van een reclame-adviesbureau in de breedst mogelijke zin; onder meer: voor het voeren van publicitaire campagnes, het ontwerpen en vervaardigen van alle publiciteitsartikelen, het vervaardigen van alle audiovisuele producties en alle adviezen in verband met het voorgaande. Het organiseren van jaarbeurzen, tentoonstellingen, foires en allerhande publicitaire campagnes, de organisatie, de opbouw en de technische supervisies en coördinatie. Het ontwerpen van folders en andere en het drukken ervan. Het voeren van publiciteit in aile gekende media, zoals radio, televisie, film, kranten, dag- en weekbladen, aanplakborden, enzovoorts.

Het uitbaten van drukkerij, evenals het uitgeven van alle drukwerk, publiciteit in alle vormen.

Aan- en verkoop van textielwaren.

Uitbating van postorderbedrijf.

Verder alle handels- en nijverheidswerkzaamheden die rechtstreeks met dit doel in verband staan.

De internationale handel in de meest uitgebreide zin en zonder enige beperking. De aankoop en verkoop, de import en export, de kleinhandel en de groothandel, de verkoop op commissie, de commissiehandel in het algemeen, de vertegenwoordiging als agent of anders van binnenlandse of buitenlandse vennootschappen; dit alles zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, als tussenpersoon of makelaar, rechtstreeks of onrechtstreeks.

Zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle operaties met betrekking tot roerende of onroerende goederen en meer bepaald; het kopen en verkopen, huren en verhuren, onderverhuren en in opstal en erfpacht verlenen, het valoriseren, verwezenlijken, het beheer, de promotie huur en verhuur, de studie en organisatie van alle projecten, adviseren, de expertise; marktstudie en analyse van eender welk project. Alle handelingen met betrekking tot goederen in het algemeen; het optreden als mandataris, en/of tussenpersoon voor alle hierboven vermelde handelingen, het waarnemen van aile bestuurders opdrachten in verwante vennootschappen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die ene gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor de vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken,

2°De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg:

De verrichting die wordt voorgesteld, betreft een rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "'mores", zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Be Positive Belgium", welke reeds houdster is van al de aandelen van de naamloze vennootschap "Impres". Volgens artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen wordt deze verrichting gelijkgesteld met fusie door overneming.

Bij de realisatie van de fusie worden dus geen aandelen meer geruild, en wordt geen opleg betaald.

3'De wijze waarop de aandelen in de ovememende vennootschap worden uitgereikt.

De besloten venncotschap met beperkte aansprakelijheid "Be Positive Belgium" is reeds houdster van al de aandelen van de naamloze vennootschap "Impres". Bij de realisatie van de fusie worden dus geen aandelen uitgereikt.

J.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

4°De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling

betreffende dit recht:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Be Positive Belgium" is reeds houdster van al de aandelen van de naamloze vennootschap "Impres", Bij de realisatie van de fusie worden dus geen aandelen uitgereikt die zouden recht geven op winstdeelname.

5°De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Het boekjaar van de ovememende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Be Positive Belgium", loopt telkens van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het lopende boekjaar is gestart op 1 januari 2014.

Het boekjaar van de over te nemen vennootschap, de naamloze vennootschap "Impres", loopt telkens van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het lopende boekjaar is gestart op 1 januari 2014.

6°De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen:

De ovememende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Be Positive Belgium", is reeds houdster van al de aandelen van de naamloze vennootschap "lmpres". Er bestaan dus geen andere houders van aandelen of andere effecten van de naamloze vennootschap "Impres".

7°De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe

accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag: "

Bij toepassing van artikel 695, laatste paragraaf, van het Wetboek van Vennootschappen, hebben alle aandeelhouders (en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Be Positive Belgium" en van de naamloze vennootschap "Impres" ermee ingestemd dat noch een verklaring over het fusievoorstel, noch een verslag van een commissaris, een aangewezen bedrijfsrevisor of externe accountant vereist is.

Het in artikel 695 bedoelde verslag is dus niet opgemaakt, en er werd dus ook geen bezoldiging toegekend aan een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Bieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen. Noch aan het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Be Positive Belgium", noch aan het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap "Impres" werd een bijzonder voordeel toegekend.

Opgemaakt te 2110 Wijnegem, Jan Vlemincklaan 18, 10 oktober 2014. Namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Be Positive Belgium",

Jean-Pierre Du Bosch,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

" . 3

Voor- behouden sen het Seigisch 5taatsbtad

J.

(7p de laatste biz van Lisik 8 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van da perso(o)n(anr bevoegd da rechtsperscon ten .aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en nandiekening

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 28.06.2013 13246-0548-013
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 23.08.2012 12449-0108-012
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 14.07.2011 11301-0474-012
24/03/2015
ÿþh Mod Wad 11.1

pzu In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II I H II IIII H I1II II

*15093730*

II

u

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

12 UT 2015

afdelinc-An~pen

Ondernemingsnr : 0860.828.973

Benaming

(voluit) : I3E POSITIVE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : JAN VLEMINCKLAAN 18, 2110 WIJNEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder in toepassing van artikel 3 van de statuten besluit de heer Jean-Pierre Du Bosch de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen van 2110 Wijnegem, Jan Viemincklaan 18 naar 2500 Lier, Eeuwfeestlaan 56.

Gedaan te Wijnegem, 9 februari 2015

De zaakvoerder,

Jean-Pierre Du Bosch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 24.07.2009 09478-0222-012
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.06.2008, NGL 25.08.2008 08624-0343-012
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.03.2007, NGL 09.07.2007 07364-0016-014
24/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 28.03.2006, NGL 22.08.2006 06636-0237-009
30/06/2015
ÿþMotl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

u 111

*150926 6*

w ~'-'~-..~-

19 -Os- 2015 L

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0860.828.973

Benaming

(voluit) : BE POSITIVE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2500 Lier, Eeuwfeestlaan 56

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. FUSIE DOOR OVERNEMING.

Uit een akte verleden voor Notaris Jan Verreth te Lier op 12 maart 2015, Blad(en): 8 Verzending(en): 0 Geregistreerd op het registratiekantoor MECHELEN-AA op zeventien maart tweeduizend vijftien (17-03-2015) Register 5 Boek 000 Blad 000 Vak 4990, Ontvangen registratierechten: Vijftig euro (¬ 50,00), De Ontvanger, en uit een verbeterende akte verleden voor Notaris Jan Verreth te Lier op 28 mei 2015, Blad(en): 4 Verzending(en): 0, Geregistreerd op het registratiekantoor MECHELEN-AA op twee juni tweeduizend vijftien (02-06-2015), Register 5 Boek 000 Blad 000 Vak 10722, Ontvangen registratierechten: vijftig euro (¬ 50,00) De Ontvanger, blijkt dat een besluit tot fusie werd genomen tussen:

1. de BVBA BE POSITIVE BELGIUM, met zetel te 2500 Lier, Eeuwfeestlaan 56, met ondernemingsnummer en BTW-nummer BE 0860.828.973, opgericht bij akte verleden door notaris André Michielsens, te Wijnegem, op. 29 september 2003, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 9 oktober 2003 onder nummer 03104472, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij akte verleden door notaris André Michielsens, te Wijnegem, op 28 november 2003, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 december 2003 onder nummer 03134671.

2. De NV IMPRES, met zetel te 2500 Lier, Eeuwfeestlaan 56, met ondememingsnummer en BTW-nummer BE 0412.388.570, opgericht onder de vorm van een personen vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "P.V.B.A. Ledo Screen", bij akte verleden voor notaris Alfons De Keersmaecker, te Hoboken, op: 11 april 1972, bekengemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 april 1972 onder nummer 1048-9, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge akte verleden voor notaris Jan Verreth, te Lier, op 29 december 2011, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 januari; 2012 onder nummer 12025937.

Na toelichting door de voorzitter van de fusievoorstellen de dato 10 oktober 2014, werden volgende besluiten genomen:

VASTSTELLINGEN

-Gezien de vereniging van alle aandelen in handen van de BVBA BE POSITIVE BELGIUM, werd de zaakvoeder, respectievelijk de raad van bestuur van beide vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen.

-Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor (of externe accountant) ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen. (artikel 719 en volgenden Wetboek Vennootschappen).

-De aandeelhouders van beide vennootschappen bevestigen uitdrukkelijk dal zij voor het tot stand komen van deze fusie geen omstandige verklaring over het fusievoorstel vereisen, noch een verslag van een bedrijfsrevisor of externe accountant.

-De fusievoorstellen werden in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de aandeelhouders van deze stukken kennis konden nemen.

-De fusievoorstellen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de eventuele verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren, werden in de zetel van de vennootschappen voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke aandeelhouders, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van deze stukken kennis te nemen.

-De zaakvoerder, respectievelijk de raad van bestuur van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap NV IMPRES, die aan de fusie deelneemt, geen aandelen bezit in de overnemende BVBA BE POSITIVE BELGIUM, noch eigen aandelen in haar bezit heeft.

-De zaakvoerder, respectievelijk raad van bestuur van de beide vennootschappen hebben er zich van vergewist dat de overgenomen NV IMPRES die aan de fusie deelneemt, geen eigendomsrechten bezit op enig onroerend goed, noch op zakelijke rechten.

EERSTE BESLUIT

De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen en aanvullende documenten, waarin voorgesteld wordt dat de NV IMPRES doorfusie overgenomen wordt door de BVBA BE POSITIVE BELGIUM. De zaakvoerder, respectievelijk de raad van bestuur van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en tot de datum van de huidige vergadering zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan,

Overeenkomstig artikel 697 Wetboek Vennootschappen dienen geen tussentijdse cijfers te worden opgemaakt, indien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, en die bij deze fusie betrokken zijn, hiermee hebben ingestemd.

De aanwezige vennoten verklaren uitdrukkelijk in te stemmen met het feit dat er geen tussentijdse cijfers dienen te worden opgemaakt.

TWEEDE BESLUIT

Na kennisname van deze verslagen en mededelingen die moeten worden opgesteld en gedaan in uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen, besluit de algemene vergadering van de NV IMPRES tot ontbinding van deze vennootschap, zonder vereffening, met het ocg op voornoemde fusie met de BVBA BE POSITIVE BELGIUM.

DERDE BESLUIT

1. Principieel besluit tot fusie

De algemene vergaderingen van de NV IMPRES en de BVBA BE POSITIVE BELGIUM besluiten tot de fusie door overneming van gans het vermogen van de NV IMPRES over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de BVBA BE POSITIVE BELGIUM en zonder omwisseling of uitreiking van nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap aan de huidige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap.

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen, die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Alle aandelen van de overgenomen vennootschap worden na de fusieverrichting vernietigd.

De overname gebeurt op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2013.

Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de NV IMPRES, sedert 1 januari 2014 tot op vandaag, zijn voor rekening zijn de BVBA BE POSITIVE BELGIUM.

2. Gevolgen

- Ingevolge voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de NV IMPRES, met alle rechten en plichten, over

op de BVBA BE POSITIVE BELGIUM.

Het kapitaal, de reserves, de provisie en de schulden gaan over op de overnemende vennootschap.

- De aandelen van de NV IMPRES in het bezit van de BVBA BE POSITIVE BELGIUM, zullen door de zaakvoerder worden vernietigd. De vereiste meldingen zullen in het register van aandelen worden opgenomen.

- Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA BE POSITIVE BELGIUM.

- Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de

overnemende vennootschap.

VIERDE BESLUIT

Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

- enerzijds, de fusie door overneming van de NV IMPRES door de BVBA BE POSITIVE BELGIUM werd

verwezenlijkt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

- anderzijds, de NV IMPRES definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering verleent tevens aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap kwitantie over hun

functie,

VIJFDE BESLUIT

De vergadering geeft de zaakvoerder de opdracht om over te gaan tot het uitvoeren van de hiervoor genomen

besluiten.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS.

Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 12 maart 2015,

2° Uittreksel.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 28.06.2005, NGL 14.09.2005 05671-0244-009

Coordonnées
BE POSITIVE BELGIUM

Adresse
EEUWFEESTLAAN 56 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande