BEARISH

Société en commandite simple


Dénomination : BEARISH
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 558.872.527

Publication

20/08/2014
ÿþ i~10d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : O S5S . '?:)q ,52~

Benaming

(voluit) : Bearish

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Romeinse Put 80 bus 3 _Cie1`-i

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij onderhandse akte d.d. 05 augustus 2014 heeft de heer Raes Mathijs, geboren te Antwerpen op 9 augustus 1989, wonende te 2650 Edegem, Romeinse put 80 bus 3 en met rijksregisternummer 82.02.09423.26, tezamen met één stille vennoot, een Gewone Commanditaire Vennootschap opgericht.

Analytisch uittreksel uit de voornoemde oprichtingsakte:

1. De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditair:' vennootschap. Haar naam luidt "Bearish".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2650 Edegem, Romeinse Put 80 bus 3.

3. Doel

De vennootschap heeft tot doel: voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met' derden, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

- het uitwerken en implementeren van sales & marketing plannen, prospecten van relaties en klanten . -Verkoop te stroomlijnen, markten te analyseren & klanten adviseren.

-Consulting en change management activiteiten.

- het leveren van diensten aan en het verrichten van werkzaamheden in opdracht van industriële ondernemingen;

- het leveren van management- en administratieve diensten en werkzaamheden aan alle derden zoals overheid, verenigingen zonder winstoogmerk en vennootschappen in het algemeen, alsook personen;

- het op punt stellen van de bedrijfsorganisatie binnen ondernemingen;

- het analyseren van ondernemingen;

het oplossen van bedrijfseigen problemen;

- het verlenen van advies en praktische hulp aan het bedrijfsleven;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het; uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- advies uitbrengen op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

- alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder; meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en' verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen;

- aile activiteiten van een studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van aile handelingen die verband houden met dienstverlening, adviesverlening, documentatie, publicatie, administratieve en commerciële organisatie in de ruimste zin van het woord, op het gebied van juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen en het in licentie geven van octrooien, exclusieve en andere rechten,: knowhow en andere aanverwante immateriële vaste activa;

De vennootschap kan alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op het realiseren van het doet van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

LMK vZ puRhfi g

Alti1 E3rpoil

07 AM, 20i4

afdeling Antwerpen

Criffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

IUI 1 IIUIII II UI! lUI II

*19157726*

iii

ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in aile bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, ondermeer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen, De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coordineren.

De vennootschap kan zich ten gunste van iedere onderneming waarvan het doel gelijkwaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Bovenstaande opsomming is niet limitatief, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

4, De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

5. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (ê 1.000,00) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam, elk met een fractiewaarde van een/duizendste van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal van de vennootschap werd bij de oprichting volledig onderschreven en volledig volstort door middel van inbrengen in geld.

6. De vennootschap heeft één of meerdere beherende vennoten en één of meerdere stille vennoten.

De heer Raes Mathijs, voornoemd, is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk en wordt beherend vennoot

genoemd.

De overige vennoten zijn stille vennoten. Zij dragen niet verder bij in de schulden en verliezen van de

vennootschap dan tot beloop van hun inbreng in het kapitaal,

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders-vennoten, die hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk zijn voor de verbintenissen van de vennootschap. De zaakvoerders dienen beherend vennoot te zijn.

Indien er twee of meerdere zaakvoerders zijn, besturen zij samen de vennootschap en vormen zij een college.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemd deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Werd benoemd tot statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap: De heer Raes Mathijs, voornoemd. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. Indien de heer Raes Mathijs, voornoemd, niet langer zaakvoerder zal zijn, om welke reden dan ook, zal zij van rechtswege worden opgevolgd door: de mevrouw Geniets Lyn, wonende te 2650 Edegem, Romeinse Put 80 bus 3.

8. Het boekjaar begint op één (1) juli en eindigt op dertig (30) juni van elk jaar, Elk jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de oproeping aangeduide plaats. De jaarvergadering vindt plaats op de eerste vrijdag van de maand december, om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag, Het eerste boekjaar eindigt op 30 juni 2016. De eerste jaarvergadering wordt aldus gehouden ln december 2016.

9. De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist. De verliezen zullen onder vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

10. Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. Als de rechter de benoeming van de vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening een vereffeningstaat verzenden aan de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede jaar volstaat één staat per jaar.

Vooraleer zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank, die uitdrukkelijk haar instemming moet betuigen met dit plan,

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten, a rate van hun aandelenbezit.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande betalingen te doen.

Voor analytisch uittreksel,

De heer Raes Mathijs

Beherend vennoot - Statutair zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd:

- Integrale kopie van de onderhandse oprichtingsakte d.d 0510812014.

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEARISH

Adresse
ROMEINSE PUT 80 BUS 3 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande