BEAUTANIEK

Société en commandite simple


Dénomination : BEAUTANIEK
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 525.901.039

Publication

10/11/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
19/04/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1$eargelepd ter gel° van Koophandei id Antwerpen, op

ppl e3

Griffie

1

Ondernemingsnr : 0 5 2 5. 9 0 1. 0 3 9

Benaming

(voluit) : BEAUTANIEK

(verkort.):

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : NEERHOFSTRAAT 9, 2180 EKEREN

{volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTINGSAKTE van 01 01 2013

Op 01 01 2013 wordt de gewone commanditaire vennootschap BEAUTANIEK, opgericht.

De zetel van de vennootschap is gelegen in de Neerhofstraat 9 te 2180 Ekeren,

Deze vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur,

Er zijn twee oprichters-vennoten, enerzijds mevrouw Smet Tanja, wonende in de Neerhofstraat 9 te 2180 Ekeren, en anderzijds mijnheer Hindricx Michel , wonende in de Neerhofstraat 9 te 2180 Ekeren.

Kapitaal en samenstelling van het kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd euro, en is verdeeld in 10 aandelen op naam met een nominale waarde van 20 Euro. Elk aandeel is volledig geplaatst en volledig volstort.

Mevrouw Smet Tanja is beherend vennoot en tekent in op vijftig percent der aandelen, en de stille vennoot eveneens op vijftig percent der aandelen

Het boekjaar begint op 01 januari op te eindigen op 31 december,

Her eerste boekjaar begint bij publicatie van de oprichtingsakte in het Belgische Staatsblad en zat eindigen op 31 december 2013.

Bestemming reserves en winsten: de winst zal jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze voorzien is voor de winsten, met dien verstande dat de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng kan overtreffen.. Jaarlijks zal 05 percent van de netto-winst gereserveerd worden ais wettelijke reserve, tot tien percent van het kapitaal is bereikt. Bij vereffening van de vennootschap, zal de nettowinst, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap, worden verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De oprichters beslissen om tot eerste, niet statutaire zaakvoerders en tevens beherend vennoot, te benoemen, mevrouw Smet Tanja, voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid. Dit mandaat is onbezoldigd tenzij de vennoten hierover anders belsissen op de algemene vergadering.

Er zijn geen cornmissarisen aangesteld.

Het doel van de vennootschap zal bestaan uit het verlenen van advies op het gebied van schoonheidszorgen en gezichtsverzorging, gezichtsmassages, anti-rimpelbehandeling, het aanbrengen van make-up, huidverzorging en epileren, manicure en pedicure, het verlenen van diensten i.v.m. het lichamelijk welzijn (solaria, sauna's, baden,...); de verkoop van handelsgoederen, accessoires, textiel-en schoenwaren assorti met de behandelingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen, of vennootschappen of vennootschappen met identieke, analoog of samenhangend doel, of van die aard de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren.

De vennootschap mag zich voor haar bestuurders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend .

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de KBO, het Belgische Staatsblad, en de

ondernemingsloketten wordt volmacht gegeven aan Philip Jennes, wonende te Dorp 04 te 2242 Pulderbos, met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rijksregisternummer 691025-11572, en identiteitskaartnummer 590-0945694-73, met macht van'indeplaatsstelling, als vertegenwoordiger van de GCV JTC-Investments met NN 0466 744 895

Lasthebber

Philip Jennes

Tegelijk zijn neergelegd de statuten van 01 01 2013

" ~ Voor-

e^ b~.~ouden

a n het ; ~elgísch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

ü~

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEAUTANIEK

Adresse
NEERHOFSTRAAT 9 2180 EKEREN(ANTW)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande