BEAUTY STUDIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEAUTY STUDIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.572.088

Publication

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 22.08.2013 13450-0439-013
20/01/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



flhlli II IIII 9 d II~IIIIIIIV

~izoieeas*

bel a: BE Sta

n

R ~ r°Tj J,J. isid,a

i Griffie 0;, ~.rif`ft.r

Ondernemingsrtr: 0°642 "~Z . pt$

Benaming (voluit) : Beauty Studio

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vogelzang 5

2300 Turnhout

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op vijf januari tweeduizend en ' twaalf, blijkt dat een Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. Vennoot:

Mevrouw DUKERS Virginie Anne-Marie Florent, geboren te Sint-Agatha-Berchem op tweeëntwintig oktober

negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Van Cortbeemdelei 319.

2. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: "Beauty Studio"

3. Zetel:

De zetel is gevestigd te 2300 Turnhout, Vogelzang 5.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s). Iedere

verandering van de zetel moet worden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

4. Doel:

Alle activiteiten, zonder enige uitzondering, die rechtstreeks in verband staan met de verzorging van personen; zoals massage, voetverzorging, schoonheidsspecialist, het piercen, tatoeage, het grimeren, het verzorgen van hoofdhaar, de verzorging van nagels enzovoort, de aan- en verkoop van alle materialen en producten in " verband met het voorafgaande, zowel als de import en de export ervan, de groot en de kleinhandel of de verwerking ervan.

Alle activiteiten, zonder enige uitzondering, die rechtstreeks in verband staan met het uitbaten van een sauna al dan niet met jacuzzi's.

Tussenpersoon in de handel : Omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven, wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

5. Duur: onbepaalde duur.

6. Boekjaar: het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig decem ber van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

7. Kapitaal:

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 25.000,00) verdeeld in tweehonderd vijftig (250) gelijke aandelen met een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel. Het kapitaal is volledig geplaatst en bij de oprichting volledig volstort.

8. Bestuur:

Oc de aatsteb.z van LuKBvcr~,e,dE1 Recto Naam E., 'roedarnghe'd van rctar,s. hetz'; :'an r.e Gersc'o,n;er ceviceilc de rechtspersoon ten aa,,z;er; ,,an derslen te de tegE.-i:~,00rc,ger

Verso . Naam er har,dtekerling

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad J

v

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Aan de zaakvoerders kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden toegekend.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de enige zaakvoerder. De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te binden.

9. Benoeming:

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: Mevrouw DUKERS Virginie, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist. Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

10. Jaarvergadering: De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde maandag van de maand juni om negentien uur. Zij wordt gehouden in de zetel van de vennootschap. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

11. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting:

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één november tweeduizend en elf, door de comparant, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap, bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

12. Volmacht:

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan :

1. Burofisk bvba, Louis Van Craenstraat 3, 2100 Deurne vertegenwoordigd door Patrick Roelant en Sabine Bulcke;

2. PR Belastingconsulenten bvba, 2100 Deurne, Ter Rivierenlaan 105, vertegenwoordigd door de heer Patrick Roelant;

3. Outcome bvba, Dorpsplein 2, 1830 Machelen vertegenwoordigd door Ilse Getteman, Kamelialaan 10, 1150 Brussel, of Patrick De Smet, Populierendreef 5, 1982 Zemst;

om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie

Op de ',geste z 2,rerr,-e.der ' Recta : Laa r e'1 10eo3' red var Ci9 P" st: Jr^entB e"de f:Ota' s. i- tz: Ver de Perso ojn(e" be':cey'. c2 rF'i:-.;sG£rsco^ ter a2!'z;e^" va- oe'de^ te ve:teer..^.or4 ÿen

Verso . Piiaa;r en r.ardtekerirg

20/03/2015
ÿþLied MF ILI

f lr> fr r , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neutre/ eg. ttSr gax o da

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

10 MAART 1015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

({}tiier

Ondememingsnr : 0842.572,088

Benaming (voluit) : Bueauty Studio

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vogelzang 5 - 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp(enj akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

De zaakvoerder beslist de verplaatsing van maatschappelijke zetel per 01/02/2015 naar Nieuwe

Kaai 25 bus 8

2300 Turnhout.

Virginie Duivers

Zaakvoerder

Op de laatste blz. Van Luik B vervelden : Recto : Naem en hoedenigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 19.08.2015 15440-0375-013
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 31.08.2016 16554-0295-013

Coordonnées
BEAUTY STUDIO

Adresse
NIEUWE KAAI 25, BUS 8 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande