BEAUTY WITH SENSES

Société en commandite simple


Dénomination : BEAUTY WITH SENSES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 600.842.843

Publication

20/03/2015
ÿþVoor" behoud aan ha Beigisc Staatsba

Moa Word 11.1

.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

10 MU r 2015 afdeling ptwerpen

- 1

Ondernernin snr : O fi U 0 8 rr 2+ 8

Benaming

(voluit) : Beauty with Senses

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kardinaal Cardijnplein 2, 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

OPRICHTINGSAKTE BEAUTY WITH SENSES GCV

Er wordt opgericht bij onderhandse akte dd, 01/04/2015 door;

1)Verloo Marie-Christine, woonachtig te 2930 Brasschaat, Kardinaal Cardijnplein 2, geboren te Mortsel op

30/05/1969

en

2)Latré Johnny, woonachtig te 2930 Brasschaat, Kardinaal Cardijnplein 2,

geboren te Deume op 26/06/1966

een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap heeft

aangenomen met de maatschappelijke naam

"Beauty with Senses"

ARTIKEL 1: VORM  MAATSCHAPPELIJK NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een Gewone Commanditaire Vennootschap. De maatschappelijke benaming van de vennootschap luidt als volgt : "Beauty with Senses"

Verioo Marie-Christine, ondergetekende sub 1, is de enige gecommanditeerde (werkende) vennoot en zaakvoerder van de vennootschap. Zij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de verrichtingen van de vennootschap.

Latré Johnny, ondergetekende sub 2, is stille vennoot en staat slechts in voor de vennootschapsschulden tot beloop van zijn inbreng in de vennootschap.

ARTIKEL 2: ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2930 Brasschaat, Kardinaal Cardijnplein 2, De plaats van de maatschappelijke zetel kan steeds gewijzigd worden door een eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

ARTIKEL 3: DOEL

---------------

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening

-Schoonheidsverzorging en wellness in de ruimste zin van het woord

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Diensten in verband met het lichamelijk welzijn, zoals verleend in inrichtingen voor thalassotherapie,

kuuroorden, Turkse baden, sauna's, stoombaden, solariums, massagesalons, enz

Verlenen van advies op het gebied van de schoonheidszorgen en gezichtsverzorging; het aanbrengen van

make-up, enz

-Manicure en pedicure

-Huidverzorging en epileren

-Epileren op basis van lasertechnieken

-Semi permanente make-up

-Relaxatie-, sport- cosmetische massage enz

-Plaatsen van kunstnagels

-Sauna's, solaria, baden enz

-Kleinhandel in verzorgingsproducten

-Kleinhandel in parfumerie en cosmetica -Groothandel in parfumerie en cosmetica -Tussenpersoon in handel

-Detailhandel in allerlei producten via internet (E-commerce)

-Opleiding massagetechnieken

- Opleiding in de ruimste zin van het woord voor cosmetica, schoonheidszorg, ...

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke belsuiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag alle handelingen en verrichtingen voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten delen vergemakkelijken.

Alle verrichtingen en/of verbintenissen aangegaan door de oprichters van de vennootschap vanaf 1 april 2015 laatst voor rekening van de vennootschap in oprichting, warden geacht te zijn aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap vanaf die datum in toepassing van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 4: DUUR

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur ingaande op heden. iedere vennoot kan ten allen tijde een einde stellen aan zijn vennootschapsverbintenis, De opzegging dient per aangetekende brief meegedeeld te worden aan de andere vennoot. De vennootschap wordt niet ontbonden tengevolge van het failliet van de stille vennoot en de werkende vennoot.

ARTIKEL 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het Maatschappelijk kapitaal bedraagt 1000,00 EUR, verdeeld in 1000 aandelen zonder nominale waarde, als volgt verdeeld 51 aandelen ter waarde van 510 ,00 EUR voor Mevrouw Verloo Marie-Christine. De

werkende vennoot verklaart een inbreng in speciën te doen voor een waarde van 510,00 EUR en 49

aandelen ter waarde van 490,00 EUR voor de heer Latré Johnny, De stille vennoot verklaart een inbreng in speciën te doen voor een waarde van 490,00 EUR.

Het maatschappelijk kapitaal is derhalve volledig volstort door de vennoten.

ARTIKEL 6; OVERLIJDEN

Het overlijden van een vennoot of van de zaakvoerder heeft niet de ontbinding van de vennootschap voor gevolg,. De stille vennoot voorziet in zijn vervanging. De erfgenamen van de zaakvoerder wcrden gewone stille vennoten, met uitzondering wanneer één of meerdere van hen worden aangeduid als zaakvoerder, De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, ncch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel het recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan hun rechtsvoorganger,

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaam verklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten, een commanditaire vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden te beheren en af te handelen.

ARTIKEL 7: BEHEER VAN DE VENNOOTSCHAP

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten, samen handelend en kunnen ten allen tijde door de vennoten, eveneens samen handelend met een éénparigheid van stemmen worden ontslaan, zonder dat deze beslissing moet worden verrechtvaardigd.

De zaakvoerder, in geval er meerdere zijn, ieder van hen beschikt over alle machten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen,

ARTIKEL 8: OVERDRACHT VAN DEELBEWIJZEN

Buiten het éénpang akkoord van alle vennoten is geen overdracht van deelbewijzen toegelaten. Bij overlijden zullen de deelbewijzen van de overledene vennoot toekomen aan zijn erfgenamen of legatarissen indien alle andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen,

ARTIKEL 9: BOEKJAAR  ALGEMENE VERGADERING

De looptijd eerste boekjaar begint bij oprichting en eindigt op 31 december 2016. De looptijd van de volgende boekjaren is van 01 januari tot 31 december.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van mei om 18 uur op de maatschappelijke zetel, tenzij anders vermeld op de uitnodiging. De eerste algemene vergadering is in het jaar 2016. Valt de algemene vergadering op een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

ARTIKEL 10: WINSTVERDELING

De algemene vergadering beslist over de winstverdeling en de reservevorming, waarbij een eenparig

akkoord is vereist.

ARTIKEL 11: ONTBINDING

Bij ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk kapitaal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot het door hen ingebrachte aandeel van het kapitaal.

Opgemaakt te Brasschaat, in drie exemplaren, waarvan een bestemd is voor elk van de vennoten en één bestemd is voor de neerlegging in het vennootschapsdossier op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op 1 april 2015.

Getekend

Venco Marie-Christine Latré Johnny

Zaakvoerder Stille vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlageniii 7iét Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BEAUTY WITH SENSES

Adresse
KARDINAAL CARDIJNPLEIN 2 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande