BECK TECHNOLEGAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BECK TECHNOLEGAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.851.090

Publication

19/03/2013
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr: 5 2,1 8D 090

Benaming (voluit) : Beek Technotegal

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Starter"

Zetel : Azalealei 105

2170 Antwerpen-Merksem

Onderwerp akte :Oprichting - Benoemingen - Overgangsbepalingen

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 6 maart 2013 blijkt dat een vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken

1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid Starter en draagt de naam "BECK TECHNOLEGAL".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA".

Zolang de vennootschap de vorm heeft van een S-BVBA, moet de naam steeds worden voorafgegaan of

gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (starter)" of "S-BVBA",

2. Zetel

De zetel is gevestigd te 2170 Antwerpen - Merksem, Azalealei 105.

3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

4. Vennoten

De heer BECK Michaël Andries Thomas, geboren te Amsterdam (Nederland) op twaalf augustus negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 2170 Antwerpen  Merksem, Azalealei 105, die heeft ingeschreven op dertig (30) aandelen;

5. Kapitaal en volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op DRIEDUIZEND EURO NUL CENT (¬ 3.000,00) en wordt vertegenwoordigd door dertig (30) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het Kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volstort in geld.

6. Samenstelling kapitaal

Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld.

7. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk kalenderjaar.

8. Reserves en winstverdeling

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting vervalt zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van de winst op voorstel van de zaakvoerder(s).

Zolang de vennootschap de vorm heeft van een S-BVBA, wordt van de netto-winst tenminste vijfentwintig procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, en deze verplichting vervalt zodra de', wettelijke reserve gelijk is aan het verschil tussen het wettelijk minimumkapitaal van een BVBA ten belope van', achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en het bedrag van het geplaatste kapitaal.

Het eventuele bruto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle schulden jegens derden) wordt', bij voorrang aangewend tot terugbetaling van de effectief gestorte inbrengen.

Indien dit saldo niet volstaat om alle gestorte inbrengen integraal terug te betalen en indien alle aandelen in', dezelfde mate zijn volgestort, dan worden de gestorte inbrengen proportioneel terugbetaald. Indien dit saldo; niet volstaat om aile gestorte inbrengen integraal terug te betalen en indien niet aile aandelen in dezelfde mate zijn volgestort, dan wordt het bruto-vereffeningssaldo in eerste orde aangewend om de volstortingsgraad voor, alle aandelen te verminderen tot die van de aandelen met de laagste volstortingsgraad, waarna het saldo aangewend om de resterende stortingen proportioneel terug te betalen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort en indien het bruto-vereffeningssaldo niet volstaat om alle stortingen boven de laagste graad van volstorting terug te betalen, dan is de vereffenaar uitdrukkelijk gemachtigd om bijkomende stortingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IVI

i

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antvferpen, OP

MR. 2.0Z

Griffie

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

pehoudep

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

te vragen van de houders van aandelen die in mindere mate zijn volgestort, teneinde te waarborgen dat alle vennoten de door hen gestorte bedragen in dezelfde verhouding terugkrijgen.

Het eventuele netto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle effectief gestorte inbrengen) zal worden verdeeld tussen alle vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, tenzij indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort; in deze laatste hypothese zal het eventuele netto-vereffeningssaldo worden verdeeld in verhouding tot de effectief gestorte inbrengen.

9. Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die geen vennoot hoeven te zijn.

Indien er twee zaakvoerders zijn, beschikt elke zaakvoerder individueel handelend over de volledige bestuursbevoegdheid.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij samen een college, dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

De vennootschap wordt in rechte en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder alleen handelend, of, indien er een college van zaakvoerders is bestaande uit drie of meer leden, door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

De zaakvoerder(s) kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd< De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

10. Commissaris

Uit een te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap tijdens het eerste boekjaar zal kwalificeren als een "kleine vennootschap" zoals gedefinieerd in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zodat krachtens artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen geen commissaris moet worden benoemd.

11. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

- Het verstrekken van juridisch advies en juridische diensten, in het bijzonder met betrekking tot intellectuele

eigendom

- De vertegenwoordiging van cliënten in procedures ten aanzien van nationale, regionale en internationale

overheden die belast zijn met verlening, vernietiging en I of handhaving van titels van intellectuele eigendom

- Het openen en uitbaten van een octrooi-, merken- en modellenbureau

- Het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van

artikels en boeken

- Het uitvoeren van technische en wetenschappelijke studies

- Het verstrekken van managementdiensten

- De vennootschap kan deelnemingen verwerven of aanhouden en mandaten waarnemen in andere binnenlandse of buitenlandse vennootschappen

De vennootschap kan aile onroerende goederen en rechten verwerven teneinde deze geheel of gedeeltelijk als woon- en/of werkplaats ter beschikking te stellen van de zaakvoerder(s), venno(o)t(en) en hun familieleden. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan in het algemeen aile burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn op enige manier bij te dragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen van andere rechtspersonen, en mag aile leningen, ongeacht hun vorm en duur, toestaan aan derden en kan alle soorten waarborgen, zowel zakelijke ais persoonlijke, verstrekken voor verbintenissen van derden.

Zij mag bij wijze van inbreng, overdracht, fusie of op enige andere wijze een belang verwerven in alle bestaande of op te richten rechtspersonen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of waarvan het maatschappelijk doel van aard is om op enige manier de verwezenlijking van haar eigen doel te bevorderen.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

12. Jaarvergadering en toelatingsvoorwaarden

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand april om tien uur (10.00u), op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingen vermeld. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur..

De vennoten worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag vóór de vergadering. De zaakvoerder(s) kan evenwel in de oproeping bepalen dat vennoten enkel tot de vergadering worden toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag vóór de vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen. Onder werkdag wordt verstaan alle dagen met uitzondering van zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen.

13. Volstorting kapitaal

Ondergetekende notaris bevestigt dat het volgestorte deel van het kapitaal zoals hoger vermeld werd gedeponeerd op een geblokkeerde rekening die werd geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank.

14. Overgangsbepalingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

lehoudep

aan het

Belgisch

5taatsbfad

mod 11.1

a) Het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op één en de volgende persoon werd verkozen tot niet-

statutaire zaakvoerder :

de heer BECK Michaël Andries Thomas, voornoemd, die aanvaardt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd en de duur ervan onbeperkt.

b) Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

c) De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend veertien,

VOLMACHT KRUISPUNTBANK ONDERNEMINGEN EN BTW

De volgende persoon werd aangesteld ais bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling en elk met de bevoegdheid alleen te handelen indien meerdere personen werden aangesteld, met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en de registratie van de vennootschap bij de B.T,W en hem werd de volledige bevoegdheid verleend om aile daarvoor vereiste verklaringen af te leggen en documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en II in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekhoud- & Advieskantoor Trivius, 2170 Antwerpen  Merksem, Van Praetlei 145.

Ontledend uittreksel dat váÉr registratie werd opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 7 maart 2013 met het oog op het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid,

Bijlage : volledig afschrift

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.07.2015 15357-0327-011
09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 28.07.2016 16396-0451-012

Coordonnées
BECK TECHNOLEGAL

Adresse
AZALEALEI 105 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande