BECKERS CONSTRUCTIEF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BECKERS CONSTRUCTIEF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.581.268

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 22.07.2014 14335-0321-013
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 23.07.2013 13355-0169-014
11/01/2012
ÿþVoorbehouder

aan het Belgisch Staatsbla

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0834.581.268

Benaming Beckers Constructief

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Doggenhoutstraat 11, 2520 Ranst, België

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Bij de bijzondere algemene vergadering van 23 december 2011 werd beslist om:

- Het ontslag van de heer Bart Ooms als zaakvoerder te aanvaarden;

- Het kwijting te verlenen voor zijn mandaat;

- Mevrouw Annelies Beckers te benoemen als zaakvoerder, en dit met ondmiddellijke ingang.

Annelles Beckers

Zaakvoerder

d ter grif-`ie E~gn Rechtba

du r'*

- r C*

Neer~el.eg .

" anK^^rs-qn

2 9 DEC 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

IJIIIIIJIIÎIJI1IIII!/IlIlI!/IllI 1/111 liii! 1111111!

*iaoaasso"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301869*

Neergelegd

16-03-2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Beckers Constructief

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2520 Ranst, Doggenhoutstraat 11

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Michel Wegge te Borsbeek op vijftien maart tweeduizend elf, in zijn

kantoor, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  Beckers

Constructief .

2/ zetel: 2520 Ranst, Doggenhoutstraat 11; RPR Antwerpen.

3/ duur: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4/ oprichters:

1. De heer BECKERS Walter Fernand Lodewijk, geboren te Borgerhout op zeventien oktober duizend negenhonderdzesenvijftig, wonende te 2520 Ranst, Lievevrouwestraat 43.

2. Mevrouw BECKERS Annelies Jozef Maria, geboren te Lier op twee november duizend negenhonderdzesenzeventig, wonende te 2530 Boechout, Vinkenstraat 1.

5/ kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volstort tot beloop van 6.200 euro op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis.

6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, waarop werd ingetekend door :

-de oprichter sub 1/ tot beloop van tot beloop van 9.114 euro, waarvan nog 6.076 euro te volstorten, hetzij op 49 aandelen,

- de oprichter sub 2/, tot beloop van 9.486 euro, waarvan nog 6.324 euro te volstorten, hetzij op 51 aandelen.

De naleving van de wettelijke vereisten voor plaatsing en storting van het kapitaal werden door ondergetekende notaris bevestigd.

7/ boekjaar: vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december; eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

8/ aanleg reserves/winstverdeling:

De opbrengsten van de vennootschap door de jaarlijkse inventaris vastgesteld, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, afschrijvingen alsmede van een provisie voldoende geacht tot het dekken van de belastingen op de winsten ten laste van de vennootschap, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Op deze winst wordt er vijf ten honderd vooraf genomen ten bate van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het saldo der nettowinst.

Bestemming liquidatiesaldo: Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen, en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd. Het batig saldo van de vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, met dien verstande dat elk aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo al de aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars alvorens tot de hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

9/ bestuur/bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet. De duur van hun mandaat is onbeperkt.

Iedere zaakvoerder kan zoals bepaald in artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Tot niet statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur: de heer OOMS Bart August Hortensia, geboren te Lier op tweeëntwintig augustus duizend negenhonderdachtenzestig, wonende te 2530 Boechout,

0834581268

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Vinkenstraat 1. Het mandaat is onbezoldigd, zolang hierover niet anders wordt beslist door de algemene vergadering.

10/ commissaris: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, wordt beslist geen commissaris te benoemen.

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Het optreden als bouwpromotor, de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen, de aan- en verkoop, huur en onderhuur, beheer en valorisatie van onroerende goederen, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van alle bebouwde of onbebouwde eigendommen.

De klein- en groothandel, de import en export in bouwmaterialen, artikelen voor meubilering en onderhoud, huishoudelijke toestellen, alsmede kunstvoorwerpen, luxe-, precisie- en fantasieartikelen.

De aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware.

De productie van, groot- en kleinhandel in ramen in kunststof of metaal.

Het verlenen van technische of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen, het verlenen van financiële bijstand.

Het optreden als tussenpersoon in de handel.

De onderneming en handel in onroerende goederen

Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingver-banden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of van dien aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste vergunningen zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

De vennootschap mag eveneens en al dan niet mits vergoeding, optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen

Zij mag zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met of zonder zakelijke en/of persoonlijke zekerheden, voor zover zij daar belang bij heeft. De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke doel.

12/ gewone algemene vergadering: de eerste vrijdag van de maand mei om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur; de gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel of een in de oproepingsbrief aan te duiden plaats gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

13/ Bijzondere volmacht: Machtiging van ondergetekende notaris om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Voor ontledend uittreksel Notaris Michel Wegge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 29.08.2016 16482-0252-010

Coordonnées
BECKERS CONSTRUCTIEF

Adresse
DOGGENHOUTSTRAAT 11 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande