BECO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BECO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.254.112

Publication

06/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 ii 11111 t iii iIi t ii li titi 1111 lii

*12150 928*

iu

be 2012

Griffie

Ondememingsnr . gLt ,,1. A/1 u

Benaming

(voluit) ' WEST AFRICA TRADE AGENCY

(verkort) WATA

Rechtsvorm : VOF

Zetel : 1030 BRUSSEL (STAD) - Kolonel Bourgstraat 34/01

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er wordt opgericht tussen :

" De Heer Michel Julien VANSIMPSEN, wonende te 1000 BRUSSEL - Kolonel Bourgstraat 34/01, geboren op 26/04/1956  NN 560426-395-29;

" Mevrouw Benita Yammien YOBOUE, wonende te IVOORKUST - ABIDJAN -COCODY - SAINT-JEAN - Sicogi LG376 - Petit Ourse, geboren op 25/08/1985, NN 850825-000-00.

VORM  NAAAM  ZETEL -- DOEL  DUUR

Artikel 1 : vorm & naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma onder de naam "WEST AFRICA TRADE AGENCY", afgekort "WATA".

Artikel 2 ; zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te

1030 BRUSSEL (Stad) - Kolonel Bourgstraat 34/01.

Hij kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) worden overgeheveld naar een andere plaats in het Koninkrijk, mits publicatie in het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap hangt af van het gerechtelijk arrondissment van BRUSSEL,

Artikel 3 : doel van de vennootschap

De vennootschap heeft voornamelijk tot doel advies, bijstand en consulting te verlenen aan andere vennootschappen of verenigingen, dit zowel in binnen- en buitenland en voornamelijk tusssen het Europese en Afrikaanse centigent.

De vennootschap organiseert ook tussen Europa en Africa, het vervoer van goederen, import en export in het algemeen van alle goederen, ook rijdende, groene energie, enz.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap ijvert ook om de handel van Afrika naar Europa te bevorderen, voornamelijk op het vlak van exotisch hout, groenten en fruit, zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn. Zij is enkel exemplatief.

De vennootschap heeft ook tot doel het uitbaten van, afzonderlijk of gezamenlijk, zowel in het binnen- als in het buitenland, één of meerdere inlichtingen, behorende tot de horecasector in het algemeen, zoals bij wijze van voorbeeld, een drankgelegenheid, een taverne met kleine restauratie, een bar, een disco, een pizzeria; een snackbar, een ijs- of theesalon, een kunstgalerij, een brocanterie, enz. zonder dat deze opsomming beperkend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenteientle notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

is. De vennootschap mag dus iedere activiteit uitoefenen, die bijdraagt tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, in franchise, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag in het algemeen alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Artikel 4 : duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt op 1 juli 2012. Zij kan te allen tijde worden ontbonden.

KAPITAAL  AANDELEN  VENNOTEN

Artikel 5 : kapitaal en inbreng

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 5.000 ¬ , met de volgende inbreng per vennoot :

" De Heer Michel Julien VANSIMPSEN met 80 aandelen : 4.000 ¬

.Mevrouw Benita Yammien YOBOUE met 20 aandelen : 1.000 ¬

Totaal : 100 aandelen

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn.

Artikel 6 : wijziging van het kapitaal

Het kapitaal kan worden verhoogd of verminderd, in één of meerdere keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Artikel 7 : aansprakelijkheid van de vennoten

Te tekenen vanaf heden zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk of hoofdelijk aansprakelijk voor het maatschappelijk passief.

BESTUUR  BEVOEGDHEDEN  UITTREDING  ZAAKVOERDERS  MANDATEN  BELANGEN  BEZOLDIGINGEN

Artikel 8 : bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders benoemd onder de vennoten.

Artikel 9 : bevoegdheden

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verichten die hij nodig of nuttig acht voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

Hij vertegenwoordigt jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, zelfs zonder akkoord van de andere vennoten.

Kwalitateve beperking : voor het (ver)kopen, het (ver)huren of verpanden van onroerende goederen en het handelsfonds en het aangaan van leningen, moeten alle zaakvoerders, indien er meerdere benoemd worden, gezamenlijk optreden of moet de ene zaakvoerder gerechtigd zijn door de algemene vergadering. Deze beperking is tegenstelbaar aan derden, vanaf hun bekendmaking.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10 : zaakvoerders

Wordt benoemd als enige zaakvoerder van de vennootschap :

-De Heer Michel Julien VANSIMPSEN, die aanvaardt.

Artikel 11 : uittreding & toelating van vennoten

Tot de eventuele toelating van een nieuwe vennoot, kan beslist worden bij eenparigheid van de vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Deze beslissing wordt bekendgemaakt in de bijlagen aan het Belgisch Staatsblad.

De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten beschikken ten overstaan van de vennootschap, vanaf zijn intrede. Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden vanaf zijn toetreding.

Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzeg van 6 maanden. Deze zal per aangetekend schrijven ter kennis worden gebracht van de vennootschap en van alle andere vennoten.

De uitredende vennot heeft recht op een scheidingsaandeel, dat gelijk is aan een evenredig deel van het netto-vermogen van de vennootschap, zoals dat blijkt uit de laatst gepubliceerde jaarrekening.

Wanneer een vennoot echter uittreedt of overlijdt binnen een termijn die korter is dan drie jaar, te rekenen vanaf zijn intrede, zullen de vennoot of zijn rechtverkrijgenden enkel recht hebben op zijn inbreng in de vennootschap.

De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de venncotschap, blijft hij onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden, die ontstaan zijn voor zijn vertrek.

Ingeval van uittreding of overlijden van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging.

Artikel '13 : tegenstrijdige belangen

Indien een zaakvoerder bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, wordt de verrichting gedaan door de overige zaakvoerders. Is er slechts één zaakvoerderof is de andere zaakvoerder met dezelfde tegenstrijdigheid geplaatst, dan is de toestemming vereist van de andere vennoten.

Artikel 13 : mandaat

Het mandaat van de statutaire zaakvoerder-vennoot kan slechts herroepen worden mits eenparige instemming van alle vennoten (de desbetreffende zaakvoerder inbegrepen) of door de rechtbank om wettige redenen.

Is de statutaire zaakvoerder geen vennoot of is de zaakvoerder niet statutair benoemd, dan kan tot zijn ontslag besloten worden met eenparig besluit van de overige vennoten.

Artikel 14 : bezoldiging van de vennoten

Elke vennoot heeft het recht op een bezoldiging waarvan het bedrag en de wijze van betaling bepaald worden door de vennoten in algemene vergadering. De bezoldigingen zijn te beschouwen als algemene onkosten.

BOEKJAAR  ALGEMENE VERGADERING  RESULTAAT

Artikel 15 : boekjaar

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van elk jaar. Op die datum wordt een inventaris, balans en resultaatrekening opgemaakt. Het eerste boekjaar loopt van 1 juli 2012 tot 31 december 2013.

Voor-

behouden' aan bet Belgisch

Staatsblad

Artikel 16 : algemene vergadering

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, de tweede maandag van de maand mei om 10 uur, tenzij anders bepaald wordt in de oproepingsbrieven.

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen als minstens de helft van de vennoten, die minstens drievierden van het kapitaal vertegenwoordigen, aanwezig zijn. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 17 : resultaten & verdeling

Het resultaat, na boeking van alle kosten, afschrijvingen en bezoldigingen van de vennoten, wordt bestemd volgens de besluiten van de algemene vergadering.

Het batige saldo van de balans maakt de netto-winst uit van de vennootschap.

De vennoten, verenigd in algemene vergadering, zullen ieder jaar bij eenparigheid van stemmen beslissen over de bestemming van het resultaat.

ALGEMEEN

Artikel 18 : diversen

Alles wat niet is voorzien in de onderhavige statuten, wordt geregeld door het Wetboek op het vennootschapsrecht.

De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel van de onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

De vennoten verklaren zich uitdrukkelijk en geheel te schikken naar de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen van het Burgerlijk Wetboek. De bepalingen die met deze wetten of gebiedende beschikkingen zouden tegenstrijdig zijn, zullen aanzien worden als hier niet meer geschreven zonder dat daartoe deze akte als nietig kan worden aanzien.

OVERGANGSBEPALINGEN

De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden in 2013.

Opgesteld te BRUSSEL, op 1 juli 2012.

Michel Julien VANSIMPSEN, Benita Yammien YOBOUE,

Zaakvoerder. Vennoot.

40 de laatste blz. van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

13/07/2015
ÿþVoor behoud

aan he 8elgist Staatsbf

Il,

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

02 JULI

te4r nCe1d te'1.111

: ix`5

ii

x

3#1101

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0848.254.112

" Benaming (voluit) :WEST AFRICA TRADE AGENCY

(verkort) : WATA

Rechtsvorm : vereniging onder firma

Zetel : Kolonel Bourgstraat 34/01

1030 Schaarbeek

Onderwerp akte :Verplaatsing zetel, wijziging doet, kapitaalsverhoging, omzetting naar BVB, beraadslaging bij toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen, ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Karl Van Kerkhoven te Ranst op vijf juni tweeduizend vijftien, neergelegd voor registratie, van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap onder firma 'WEST AFRICA TRADE AGENCY", in het kort "WATA", met zetel te 1030 Brussel, Kolonel Bourgstraat 34101.

Blijkt dat de vergadering heeft beslist met eenparigheid van stemmen:

-de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2520 Ranst, Lievevrouwestraat 6 bus 2.

-de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder met aangehechte staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart 2015 die handelt over de wijziging van het doel.

-het doel te wijzigen met volgende activiteiten:

"De vennootschap heeft tot doel: zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en voor eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

-import en export, groothandel en kleinhandel in het algemeen van alle soorten goederen, zowel nieuw als tweedehands.

-ontwikkeling, aankoop en verkoop van machines.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, welke van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland, Zij zal door alle middelen mogen: samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen welke eenzelfde of gelijkaardig; of aanverwant doel nastreven.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.' Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris met inachtneming van de voorschriften van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de' hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen: is echter geen voldoende bewijs. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere' vennootschappen uitoefenen."

-het kapitaal te verhogen met dertienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 13.550,00) om het te brengen van'; vijfduizend euro (¬ 5.000,00) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00),

-dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaat met de; uitgifte van tweehonderd éénenzeventig (271) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en:. voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen en die In de winsten zulten delen pro rata temporis vanafii de inschrijving, Er zal onmiddellijk a pari in geld ingeschreven worden op deze nieuwe kapitaalaandelen aan vijftig euro (¬ 50,00) per aandeel en ieder aandeel zal onmiddellijk volstort worden ten beiope van één/vijfde. ' Op deze kapitaalsverhoging werd ingeschreven door de huidige vennoten in verhouding tot hun huidig,; aandelenbezit.

leder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, werd volgestort is ten belope van éénlvijfde.

Vervolgens verzocht de vergadering ondergetekende notaris te acteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00),'' vertegenwoordigd door driehonderd éénenzeventig (371) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

1..erv_ojgensheeft_de:vergadering.rnet.eerioarig,eid_gansternmenbeslist ..:......:...:.: ..-:, ,_.:. .... ............

.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

-de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder met aangehechte staat van activa en passiva omtrent het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met . beperkte aansprakelijkheid alsmede van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Audit", met zetel te 2000 Antwerpen , Schaliënstraat 3, vertegenwoordigd door de heer Koen Van Eupen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"7.CONCL USiES

Ondergetekende, Moore Stephens Audit !3V CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Koen van Eupen, bedrijfsrevisor, aangesteld op 4 mei 2015 door de zaakvoerder van de V.O.F. West Africa Trade Agency, met maatschappelijke zetel te 1030 Schaarbeek , (Brussel), Kolonel Bourgstraat 34 bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer

" 0848.254.112, gekend op de Rechtbank te Brussel, met als opdracht het verslag op te stellen, voorgeschreven ' bij artikel 777 W. Venn., bij de omzetting in een BVBA, verklaart dat:

-onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het nettoactief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2015 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap werd opgesteld, heeft plaatsgehad;

-uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het nettoactief heeft plaatsgehad, (onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend;

-het nettoactief per 31 maart 2015, nà correctie van de eventuele hierboven gemelde overwaarderingen, E 1.392,70 kleiner is dan het in voornoemde staal opgenomen kapitaal van ¬ 5,000,0a

-Ondergetekende wijst uitdrukkelijk op de aansprakelijkheid van de zaakvoerder(s) en de vennoten ' overeenkomstig artikel 785 en 786 W. Venn. alsook op de toepasselijkheid van de artikelen 332 en (eventueel) 333 W. Venn inzake de alarmbelprocedure.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 777 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen 5 juni 2015.

Moore Stephens Audit BV CVBA

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Koen van Eupen

Bedrijfsrevisor".

-de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteiten en het doel worden gewijzigd zoals hiervoor gezegd.

Het kapitaal en de reserves blijven reserves, rekening houdend met de hiervoor genomen beslissing van kapitaalverhoging, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit van de vennootschap onder firma voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer 0848.254.112 waaronder de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2015. Alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan voor de vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

-het ontslag te aanvaarden van de heer Michel Julien Vansimpsen, geboren te Overijse op 26 april 1956, wonende te 1030 Schaarbeek, Kolonel Bourgstraat 34/01 als statutaire zaakvoerder van de vennootschap. Er wordt hem décharge verleend over zijn bestuur tot op 5 juni 2015, onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening van het lopende boekjaar.

-de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te stellen die bij uittreksel luiden als volgt:

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "WEST AFRICA TRADE AGENCY", in het kort MATA", welke namen ieder afzonderlijk mogen gebruikt worden.

De zetel is gevestigd te 2520 Ranst, Lievevrouwestraat 6 bus 2.

De zaakvoerder is bevoegd de zetel over te brengen naar de plaats van zijn keuze in het Vlaamse landsgedeelte van België, mits bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder mag tevens administratieve zetels, exploitatiezetels, filialen, agentschappen en kantoren oprichten in België en in het buitenland.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel: zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en voor eigen rekening ais voor naam of voor rekening van derden, alleen «In samenwerking met derden:

-import en export, groothandel en kleinhandel in het algemeen van alle soorten goederen, zowel nieuw ais tweedehands.

-ontwikkeling, aankoop en verkoop van machines.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aart het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

' De vennootschap kan overgaan tot aile verrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, welke van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen welke eenzelfde of gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel. Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris met inachtneming van de voorschriften van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00). , Het is verdeeld in driehonderd éénenzeventig (371) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/driehonderd éénenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot en benoemd door de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of " dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Het toezicht wordt uitgeoefend overeenkomstig de van kracht zijnde wetgeving. indien geen commissaris wordt benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de mei om tien uur.indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een , andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris, vennoot of niet.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde. Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Van de winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van het wettelijk reservefonds, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten naar rato van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden cm die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten,

-het aantal zaakvoerders te bepalen op één en wordt benoemd tot zaakvoerder: mevrouw Chana Godelieve Omer Bertens, geboren te Antwerpen, district Borgerhout op 31 oktober 1987, wonende te 2150 Borsbeek, Adrinkhovenlaan 19 gelijkvloers, die aanvaardt.

Ondergetekende notaris wijst de vergadering en de zaakvoerder op de artikelen 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen inzake de alarmbelprocedure,

De zaakvoerder stelt de vergadering voor om de activiteiten voort te zetten. Zij stelt dat er thans geen bijkomende maatregelen moeten genomen warden gelet op de huidige uitbreiding van het doel, de verhoging van het kapitaal en de daarmee gepaard gaande stortingen door de vennoten en de mogelijkheid om in de toekomst bijkomende stortingen op te vragen bij de vennoten.

De vennoten verklaren te verzaken aan de formaliteiten die het Wetboek van Vennootschappen in dit verband oplegt en ontslaan de zaakvoerder van haar verplichtingen dienaangaande en verklaren voldoende te zijn geïnformeerd over de huidige financiële toestand van de vennootschap gelet op de verslagen en de staat van actief en passief die zij hebben ontvangen naar aanleiding van deze vergadering.

Vervolgens verklaart de vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat er geen reden is tot vervroegde ontbinding van de vennootschap niettegenstaande het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal.

De vergadering verleent alle nodige volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SYMONS ACCOUNTANCY", met zetel te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 253 bus 2, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW-administratie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

iaf1 het

Belgisch

$taatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 I " j 4

mod 11.1

Voor ontledend uittreksel.

Geassocieerd notaris Karl Van Kerkhoven te Ranst.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

- verslag bedrijfsrevisor

- verslag zaakvoerder

- lijst der wijzigende akten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.05.2016, NGL 03.08.2016 16398-0368-008

Coordonnées
BECO

Adresse
LIEVEVROUWESTRAAT 6, BUS 2 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande