BEDEO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BEDEO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 847.164.544

Publication

16/07/2012
ÿþOndememingsnr: © ó~q y- ..5-yi/

Benaming (voluit) : BeDeo

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Diamantstraat 8 bus 214

2200 Herentals

Onderwerp akte : NV: oprichting

Tekst :

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd

juli 2012.

1. Aandeelhouders.

a) De besloten vennootschap met beperkte

maatschappelijke zetel te 2200 Herentals, Diamanststraat 8 bus 214, BTW BE 0809.709.874, RPR Turnhout.

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Cathérine Goossens te Grobbendon10 op 9 februari 2009, neergelegd ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris An Verwerft te Grobbendonk op 17 februari 2009, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch;;

Staatsblad van 2 maart nadien, nummer 2009-03-0210032085. ?;

b) De heer HEYLEN Wim, geboren te Herentals op elf oktober negentienhonderd:; eenenzeventig, rijksregister nummer 71.10.11-229.32, wonende te 2440 Geel, Velveken 57.

2. Naam.

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap onder de:: naam "BeDeo".

3. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op heden.

4. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Diamantstraat, 8 bus 214. >>

5. Doel.

Alle verrichtingen die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks verband houden met aankoop, verkoop, huren, verhuren van onroerende en roerende goederen; Immobiliën; Tussenpersoon, in de handel; Projectontwikkeling en promotie van onroerende goederen; Management;;,

Administratieve taken; Beheersfirma. i=

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle;; verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals;; aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en!! verhuur, de ruil , de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende,; goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, leasen, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verrichtingen in de meest brede zin. De vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben opÿ; de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemers.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle,; verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de,!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

0 5 JULI 2012

ergelegd ter griffie van de

1111111111111111111111111111111

*12125030*

V beh aa Bel Sta.

IIl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

notaris Cathérine Goossens te Grobbendonk op 2!

aansprakelijkheid "WATSON & DICKENS" , met;,

aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw-of immobiliënvennootschappen of ' ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Als makelaar alle geldbeleggingen, aile geldleningen en kredietverrichtingen, alle spaarverrichtingen te verwezenlijken en te behandelen, met uitzondering van aktiviteiten door de wet voorbehouden aan banken.

Het raadgeven, adviseren en optreden als tussenpersoon voor alle roerende en onroerende beleggingen;

Het voeren van boekhouding van derden, fiscale en sociale raadgeving en bijstand.

Het verstrekken van raad en advies, in de ruimste zin van de maatschappelijke behoeften. Management en deelname in het bestuur van andere vennootschappen.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, marktonderzoek, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennoctschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandegoedkeuringentof vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handelsindustriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening, als voor derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwcordiger.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook. Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in de meest uitgebreide zin.

6. Kapitaal en aandelen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 61.500,00 euro.

Het is vertegenwoordigd door 100 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, met

een fractiewaarde van 11100ste van het kapitaal.

7. Wifze waarop het maatschappeliik fonds is Gevormd.

De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat alle

aandelen zijn volgestort door :

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Watson & Dickens', voornoemd, voor 99 aandelen;

2. de heer Wim Heyien, voornoemd, voor 1 aandeel;

TOTAAL: 100 AANDELEN

die het ganse maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van

eenenzestigduizend vijfhonderd euro (E 61,500,90).

Op de Iaàtste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

,

. ~

mod 11.1



8 Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit tenminste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Zolang artikel 518 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan,

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De Raad van Bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden of aan één of meer aangestelden van de vennootschap het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De beraadslagingen van de Raad van Bestuur worden vastgelegd in een proces-verbaal ondertekend door ten minste de meerderheid der leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen en ingeschreven of ingebonden in een bijzonder register.

De aan het gerecht of andere openbare of private instanties over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur, door twee bestuurders of door de gedelegeerd bestuurder.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerd-bestuurder.

Behoudens andersluidende beslissing, zal de gedelegeerd bestuurder tevens de vaste vertegenwoordiger zijn van de vennootschap indien deze een bestuurdersmandaat opneemt in een andere vennootschap overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap als gewone lasthebbers binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders ingeval van overdreven volmacht.

9. Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet

ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van december om 10.00 uur.

10. Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 9 juli en eindigt op 30 juni van het daarop

volgende jaar.

11. Batig saldo -- winstverdeling.

Het batig slot van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Deze winst wordt jaarlijks als volgt verdeeld :

- vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer deze reserve éénftiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien om welke reden ook de reserve is aangetast.

het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. De uitbetaling van deze dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de Raad van Bestuur te bepalen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. De Raad van Bestuur mag op haar eigen verantwoordelijkheid en met in achtname van de regels gesteld in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen beslissen dat interimdividenden zullen worden uitgekeerd in afkorting van de hoger bedoelde nettowinstverdeling.

N"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

, . Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De Raad van Bestuur bepaalt het bedrag van die interimdividenden en de datum der uitbetalingen, welke in de loop zelf van het boekjaar mogen geschieden.

12. Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering.

1. Het eerste boekjaar begint vanaf de verkrijging rechtspersoonlijkheid en eindigt op 30 juni 2014.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014.

13. Benoeming raad van bestuur.

De oprichters, nemen éénparig de volgende besluiten

a) het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee en tot deze functie worden benoemd :

1. de heer Wim-Heylen, voornoemd.

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Watson & Dickens, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Wim Heylen, voornoemd,

b) de oprichters verklaren op grond van te goeder trouw verrichte schattingen dat de vennootschap voldoet aan de vrijstellingscriteria van artikel 12 paragraaf 2 van de wet op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen en dat zij bijgevolg vrijgesteld zijn van de verplichting van een commissaris te benoemen.

De aangestelden verklaren hun opdracht te aanvaarden en te bevestigen, op vraag van de notaris, dat zij niet getroffen zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

14. Vergadering raad van bestuur.

Na deze oprichting komen de bestuurders samen in eerste vergadering en nemen éénparig

volgende besluiten

a) tot voorzitter van de Raad van Bestuur wordt aangesteld : de heer Wim Heylen, voornoemd

b) tot vaste vertegenwoordiger wordt aangesteld de heer Wim Heylen, voornoemd.

Deze opdrachten worden uitdrukkelijk aanvaard.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Cathérine Goossens,

Geassocieerde notaris.

In bijlage: eensluidend afschrift.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 23.12.2015 15703-0011-011

Coordonnées
BEDEO

Adresse
DIAMANTSTRAAT 8, BUS 214 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande