BEDI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEDI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.908.746

Publication

07/04/2014
ÿþmod11.1

re-li'M ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffe V& en

mou 1{111

behc. aar Bel( Staal

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): BeDi

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Robert Molsstraat 42

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen de dato 18 maart 2014, dat een: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door de heer DIERICK Bert Jan Luc Henri, geboren te Lier op 12 maart 1981, wonende te 2018 Antwerpen, Robert Molsstraat 42, met volgende° standregelen:

De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt BeDi.

De zetel Es gevestigd te 2018 Antwerpen, Robert Molsstraat 42.

De vennootschap heeft, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel de volgende activiteiten:

- de vennootschap kan de functie van holding hebben. Zij kan investeren in, onderschrijven, verwerven, plaatsen, kopen en verkopen of verhandelen van aandelen, obligaties, deelbewijzen, schuldcertificaten, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse filialen, die al dan niet de vorm van, een handelsvennootschap, bijkantoor, instelling of vereniging, zonder semi-publiek karakter, hebben. aangenomen;

- de vennootschap kan beheren de investeringen of participaties in de filialen, uitoefenen van' bestuurdersmandaten, verstrekken van advies, management en andere diensten in overeenstemming met de activiteiten van de vennootschap; deze diensten kunnen onder meer worden verleend door een contractuele of, een statutaire benoeming en in de hoedanigheid van een externe raadgever of een orgaan van een vennootschap;

- het verstrekken van allerhande prestaties op het gebied van management, advies en dienstverlening aan ondernemingen en bedrijven, en dit in de meest uitgebreide zin van het woord;

- het beheer van patenten;

- tussenpersoon in de handel;

.1

- het onroerend patrimonium dat zij zou verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en

oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld; î: - beschikbare middelen beleggen in roerende goederen;

;. - de vennootschap kan bestuurdersfuncties en bestuursmandaten opnemen in andere vennootschappen. Zij zal tevens kunnen optreden als vereffenaar of lasthebber voor andere vennootschappen;

- bedrijven en administraties bijstaan en adviseren bij de uitvoering van hun activiteiten zowel commercieel, industrieel als financieel. Dit omvat tevens taken van administratieve, juridische en fiscale aard met vertrouwelijk karakter waarbij de vennootschap als mandataris of trustee optreedt om de genomen beslissingen in vertrouwen uit te voeren;

het ter beschikking stellen van alle hulpmiddelen, methodes en materialen die derdén opdrachtgevers verlangen in binnen- en buitenland, hetzij bij hen, hetzij bij onze instellingen.

5 - de activiteiten van een patrimoniumvennootschap, met name ander eender welke vorm participaties te houden.: r! in bestaande of nog op te richten vennootschappen; participaties beheren, ten gelde maken en valoriseren,': :! onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert en door ze.: technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen,

i! Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag overgaan tot het verstrekken van waarborgen of aval, hypotheek of pand, met inbegrip.'

.1 van de handelszaak, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

:r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Eg: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

0548" 908.746

mod 11.1

J Voorbehouden tean,he,t

..-

Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel aile noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen, alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan aile financiële, industriële, handels-, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die rechtstreeks en onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen en verenigingen uitoefenen.

Het kapitaal bedraagt: driehonderdvijfenzeventigduizend euro (¬ 375.000,00) gesplitst in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Voomoemde comparant heeft ais volgt ingetekend op het maatschappelijk kapitaal;

1) De heer D1ERICK Bert, voornoemd, voor honderd (100) aandelen.

Inbrertu in nature:

Door de heer D1ERICK Bert, voornoemd, worden volgende roerende goederen ingebracht voor de voile eigendom, welke in fine van onderhavige akte pro fisco geschat worden op driehonderdvijfenzeventigduizend euro (¬ 375.000,00):

tweehonderdvijftig (250) aandelen van de tweeduizend (2.000) bestaande aandelen van de naamloze vennootschap "N.V. K. DlERICK", met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Ten Hotlaan 2, ondernemingsnummer 0425.894.435, rechtspersonen register Antwerpen.

" voorwaarden van de inbreng:

1° Het hiervoor ingebrachte roerende goederen worden ingebracht zonder uitzondering noch voorbehoud en zonder dat de vennootschap enige vordering zou kunnen doen gelden voor onjuistheid in de beschrijving of uit welken hoofde ook.

2° De vennootschap zal het genot bekomen van de ingebrachte roerende goederen vanaf heden.

30 Alle belastingen en taksen op de ingebrachte goederen zijn ten leste van de vennootschap vanaf heden..

4° Voormelde inbrenger verklaart dat gemelde goederen vrij en onbelast zijn.

" verslag van bedrijfsrevisor:

Van deze inbreng werd een verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door Frank Embrechts, bedrijfsrevisor, op 6 maart 2014, welk verslag aan deze akte wordt gehecht en hetwelk letterlijk besluit:

"Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Frank Embrechts, bedrijfsrevisor, verklaart op grand van de uitgevoerde controles, overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrerevisoren, en de gedane vaststellingen in verband met de inbreng in nature in de op te richten BVBA BeDI, dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedresrevisoren inzake inbreng in nature en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de Inbreng in nature;

2. de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bednjfeconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat in 100 aandelen van de BVBA BeDi.

Tenslotte willen wij eraan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Hasselt, 6 maart 2014.

BV CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren Vertegenwoordigd door Frank Embrechts

Bedriffsrevisor".

" bijzonder verslag van de oprichter:

Comparant verklaart dat hij, overeenkomstig artikel 219 laatste lid van Wetboek van Vennootschappen, van bovenvermelde inbreng een verslag opmaakte, waarin hij uiteen zet waarom de inbreng van belang is voor de vennootschap en ook waarom eventueel afgeweken werd van het verslag van de bedrijfsrevisor, welk verslag aan onderhavige akte gehecht werd om er tezamen mee neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

" vergoeding van de inbreng in natura:

Toekenning aandelen:

Als tegenprestatie van deze inbreng wordt aan de inbrenger toegekend: honderd (100) aandelen, volledig

volstort.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders

worden door de algemene vergadering benoemd. De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd: de heer DlERICK Bert, voornoemd,

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd

De zaakvoerder mag een of meer directeurs aanstellen. Hij mag het dagelijks bestuur en de

vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen die individueel,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi; van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening

mod11.1

gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. De zaakvoerder kan nog bijzondere machten toekennen aan lasthebbers. Hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

De vennootschap wordt bij aile rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door één enkele zaakvoerder alleenhandelend bevoegd, zelfs indien er meerdere zijn, tenzij de algemene vergadering hen dienaangaande beperkingen heeft opgelegd.

In de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan de vennoten. Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar. De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de tweede maandag van de maand mei van elk jaar te tweeëntwintig uur.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de vennoten de zaakvoerder(s) tenminste vijf dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen dat zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vomi. Zij moet op de vennootschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december, Elk jaar, op 31 december worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in mei 2016.

Op de nettowinst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het vennootschappelijk kapitaal bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) en in de mate dat de wet het toelaat.

In geval van ontbinding kan de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen. Na gelijkstelling van de aflossingen op deelbewijzen wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun bezit aan aandelen..

Volmacht werd verleend aan NV Van Havermaet Groenweghe SV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Vennekestaan 29, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inolusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens aile formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijkertijd neergelegd

Uitgifte van akte

Voorbehouden aan ie-Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
BEDI

Adresse
ROBERT MOLSSTRAAT 42 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande