BEE-O-TOPIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEE-O-TOPIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.163.934

Publication

25/06/2014
ÿþ Modword 11.1

tirtRien In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

i 6 JUNI 2014

Griffie

A

i





*191230

Ondernemingsnr : 0838.163.934

Benaming

(voluit) : BEE-O-TOPIC IN VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter

Zetel : Fortstraat 10, 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting Vereffening

Volgens goedkeuring van de Raadkamer van de Tweeentwintigste Kamer van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op 17 september 2013, met referentie "Art.1030 Ger.W.- B1121660 - 22ste K17109/2013 - 398.799), werd akkoord verleend met het voorgestelde plan van verdeling van de activa onder de schuldeisers en de vereffening van de vennootschap af te sluiten. Vanaf 18 september 2013 wordt de vereffening afgesloten en wordt de heer Leo Aerts ontslagen als vereffenaar. De boeken zullen volgens art.190 en 195 gedurende een periode van 7 jaar worden bewaard door de vereffenaar op zijn adres te 2640 Mortsel, Fortstraat 10.

Tegelijk neergelegd : Beslissing 8/12/00660 van de 22e Kamer van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen van 17 september 2013

Leo Aerts

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.04.2013, NGL 23.04.2013 13103-0095-008
09/11/2012
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter (S-BVBA)

Zetel : 2640 Mortsel, Fortstraat 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - VERVROEGDE ONTBINDING - BENOEMING VAN VEREFFENAAR

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter (S-BVBA) "BEE-O-Topic" gevestigd te 2640 Mortsel, Fortstraat 10, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele, te Antwerpen, op vier juli tweeduizend en' twaalf, geregistreerd #bladen # renvooien, te Antwerpen, negende kantoor der registratie op #, boek #blad #. vak #, ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00), de ontvanger, (getekend) #, blijkt dat volgende beslissingen door' de vergadering werden genomen met éénparigheid van stemmen

1. a) De Algemene Vergadering ontslaat de voorzitter en de ondergetekende notaris voorlezing te geven van! het verslag van de zaakvoerder van 20 juni 2012 inhoudende het voorstel tot ontbinding verwijzend naar een: staat van activa en passiva afgesloten op 15 juni 2012 en welke opgenomen is in nagemeld verslag van de externe accountant.

Zij verklaart het verslag goed te keuren.

b) De vergadering stelt de voorzitter en de ondergetekende notaris vrij van lezing te geven van het verslag van de externe accountant, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA KFY Accounting & Tax. Services te 2060 Antwerpen, Kerkstraat 23, vertegenwoordigd door de heer Ka Fai Yeung, accountant-belastingconsulent, overeenkomstig de bepaling van artikel 181§ 4 van het wetboek van vennootschappen,

Het besluit van het verslag van de externe accountant luidt ais volgt

ln overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de activa en passiva bestanddelen, afgesloten per 15 juni 2012 van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter "BEE-O-TOPIC" onderzocht en dit met het oog op de ontbinding ervan.

Overeenkomstig onze opdracht hebben wijde controle uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht, heeft de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter "BEE-O TOP1C" een boekhoudkundige staat per 15 juni 2012 opgesteld, die , rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 6.868,14 EURO en een netto-passief van 34.514,77 EURO.

De zaakvoerder heeft de boekhoudkundige staat opgesteld met gebruik van de realisatiewaarden. Deze waardering komt een belangrijke mate van onzekerheid toe. Er werd een voorziening aangelegd voor kosten van de vereffening. Wij maken voorbehoud voor eventuele belastingschulden en de belasting op toegevoegde waarden, betreffende de niet gecontroleerde boekjaren.

Uit de controlewerkzaamheden, die hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele, normen, en rekening houdende met de In vorige paragraaf geformuleerde bemerkingen, blijk dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de: zaakvoerder met succes gerealiseerd worden door de vereffenaar.

Dit verslag wed opgesteld in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

De voorzitter bevestigt dat een afschrift van genoemde verslagen en staat van actief en passief overhandigd' werd aan de aandeelhouders overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen.

c) Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering de' vennootschap vervroegd te ontbinden vanaf 30 juni 2012.

De vennootschap bestaat vanaf dan nog enkel voor haar vereffening.

De aandeelhouder, aanwezig als gezegd, verbindt zich ertoe de activa- en passivabestanddelen, zoals' omschreven in de staat van activa en passiva per 15 juni 2012, over te nemen op datum van sluiting van de vereffening in verhouding tot zijn aandelenbezit. Deze verbintenis is uitdrukkelijk beperkt tot datgene wat" beschreven is in voormelde staat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mort word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;;L-1101',`', l~

~ n^ i~i~ir! 43: i~ I~r:.~iliiUi~lri{

NgePgEl2(i~ t,i ~~ i _ _,n, op

Vaii lVQLÎ=~ ~

2 9 OKT, 2012

Griffie

Ondernemingsnlr : 0838.163.934

Benaming

(voluit) : BEE-O-Topic

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

,, behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Ondergetekende notaris wijst de comparant op de bijzondere verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden 'voorzien in artikel 212bis, 229 en 249 van Wetboek van Vennootschappen welke hem blijven treffen, ook al is de vennootschap thans in vereffening_

II. De algemene vergadering stelt als vereffenaar aan, onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging en/of de homologatie van dit besluit door de bevoegde Rechtbank van Koophandel:

De Heer AERTS Leo Karel Elisabeth, geboren te Mortsel op één december negentienhonderdnegenenveertig, wonende te 2640 Mortsel, Fortstraat 10.

De vereffenaar bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod noch enig ander beletsel dat hem verhindert vereffenaar zoals deze opgesomd worden in artikel 184 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, De vergadering stelt geen commissaris-verificateur aan.

III. De algemene vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in de artikelen 181 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien,

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

Hij wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften,

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

Ondergetekende notaris wijst de vereffenaar op de beperkingen opgenomen in artikel 183 van het Wetboek van vennootschappen waarbij gesteld wordt dat de naam van de vennootschap niet meer mag gewijzigd worden en dat de maatschappelijke zetel vanaf nu enkel verplaatst mag worden na homologatie door de Rechtbank van Koophandel,

Verder wordt de vereffenaar gewezen op de nieuwe verplichtingen die thans worden opgelegd door de wet en meer in het bijzonder deze cpgenomen in de artikelen 189bis en 190 van het Wetboek van Vennootschap en de in de wet voorziene sancties.

IV. Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de

zaakvoerder, de heer Leo Aerts, voornoemd, dewelke dit ontslag aanvaardt en de vergadering verleent hem

onvoorwaardelijk kwijting en décharge voor het gevoerde beleid.

Dit ontslag gebeurt onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van de benoeming van de

vereffenaar of van een in haar plaats aangeduide vereffenaar.

VOOR UITTREKSEL

DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee nedergelegd : 1 afschrift.

VERKLARING :

Ondergetekende notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen verklaart dat bij beschikking, hem aldus medegedeeld door partijen, gewezen en uitgesproken in de raadkamer van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 23 oktober 2012, de aanstelling werd bevestigd van de Heer AERTS Leo, wonende te 2640 Mortsel, Fortstraat 10, als vereffenaar over de B.V.B.A, "BEE-0-Topic",







Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Z8.II1117011

Griffie

934

Voor-behoudE

aan hes

Belgisc Staatsbl

*iiizaese~

Ondernemingsnr : O 8 3 P . 1 63

Benaming : BEE-0-Topic

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : Fortstraat 10

2640 Mortsel

Onderwerp akte : BVBA: oprichting-benoemingen

OPRICHTING

Uittreksel uit een akte verleden voor Patrick Knevels, notaris te Mortsel, op vijfentwintig juli

tweeduizend en elf.

Oprichter:

De heer AERTS Leo Karel Elisabeth, geboren te Mortsel op één december negentienhonderd

negenenveertig, met identiteitskaartnummer 591-1273810-11 en rijksregisternummer 49.12.01-

325.79, wonend te 2640 Mortsel, Fortstraat 10.

Rechtsvorm van de vennootschap: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Naam van de vennootschap: BEE-O-Topic

Zetel van de vennootschap: 2640 Mortsel, Fortstraat 10

Doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, rechtstreeks of door middel van aangestelden of tussenpersonen, alleen of in

samenwerking met derden:

-Bijenteelt en de productie van honing en bijenwas;

-De vervaardiging van overige landbouwmachines en -werktuigen, machines en werktuigen voor de

pluimveeteelt, bijenteelt, bereiden van voeder, enz.; machines voor het reinigen en sorteren van

eieren, fruit, groenten, zaad, granen, enzovoort;

-Het opzetten van een teelt;

-Handelsbemiddeling in machines, tractoren, werktuigen en toebehoren voor de landbouw;

-Groothandel in levende dieren;

-Groothandel in machines, tractoren, werktuigen en toebehoren voor de landbouw;

-De gespecialiseerde groothandel voor zover deze niet in één van de vorige categorieën is' begrepen;

-De groothandel in een verscheidenheid van goederen zonder nadere specialisatie;

-Systematische studies en creatieve inspanningen in diverse soorten speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van wiskunde en natuurwetenschappen (fysica, astronomie, scheikunde, geneeskunde, biologie, biochemie, agronomie, enzovoort);

-De uitwerking en de realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid enzovoort;

-De industriële vormgeving;

-Het testen en analyseren van materialen, producten, installaties, enzovoort i.v.m. hun samenstelling, fysische eigenschappen, prestaties en overeenstemming met vooropgestelde normen en lastenkohier;

-De vervaardiging van metalen werkstukken voor rekening van derden door toepassing van diverse technieken: boren, draaien, frezen, vonkerosief bewerken, schaven, lappen, trekfrezen, vlakken,

" zagen, slijpen, lassen, enzovoort;

-onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard van rekening voor derden de

" vervaardiging en de montage. van_ metalen constructiewerken voor industriële uitrusting (bv. voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouders aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

hoogovens, hijs- en hefwerktuigen, enzovoort);

-het ontwerpen, het maken en het monteren van leidingstelsels inclusief de verdere bewerking van

buizen tot leidingen en leidingstelsels onder druk;

-Fruitteelt: de teelt van appels, peren, citrusvruchten, abrikozen, aardbeien, bessen;

-Teelt van specerijgewassen: laurier, bazielkruid, anijs, koriander, komijn, kaneel;

-Bijenteelt en de productie van honing en bijenwas;

-Het opzetten van een teelt;

-Schutstallingen, pensions en andere asielen voor dieren;

-De jacht op en het plaatsen van vallen of strikken voor dieren op commerciële basis voor de

voedselvoorziening, om bont of huiden te verzamelen, t.b.v. onderzoekscentra en dierentuinen of

voor gebruik als huisdier;

-Houtteelt: aanplanten, herbeplanten, verplanten, uitdunnen en in stand houden van bossen en

andere houtopstanden;

-Teelt van hakhout;

-Het verzamelen van in het wild groeiende bosproducten: balata en andere rubberachtige gommen,

kurk, gomlak, harsen, balsems, plantenhaar (crin végétale), zeegras, eikels, wilde kastanjes,

mossen, korstmossen;

-De uitgeverijen van boeken, schoolboeken, brochures;

-De uitgeverijen van revues en periodieken;

-De uitgeverijen van boeken in combinatie met audiovisuele hulpmiddelen;

-Vervaardiging van keramische producten voor technisch gebruik;

-De vervaardiging van artikelen van keramische stoffen voor chemisch of technisch gebruik;

-Vervaardiging van overige keramische producten , exclusief tegels, dakpannen en bakstenen;

-De vervaardiging van kruiken en dergelijke recipiënten van keramisch stoffen voor vervoer of

verpakking;

-De vervaardiging van keramische producten;

-Vervaardiging van metalen constructiewerken;

-De vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw;

-De vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken voor industriële uitrusting;

-De vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen, overwegend van metaal: bouwketen, modulaire

tentoonstellingselementen, telefooncellen, enzovoort;

-Vervaardiging van metalen ramen, deuren, wanden, enzovoort;

-De vervaardiging van metaalschrijnwerk: deuren, vensters en kozijnen, luiken verplaatsbare

wanden, hekken, garagepoorten, enzovoort;

-Vervaardiging van metalen recepiënten; vervaardiging van radiatoren en ketels voor centrale verwarming;

-Vervaardiging van metalen tanks, reservoirs en overige recepiënten met een inhoudscapaciteit van

meer dan 300 liter;

-De vervaardiging van metalen flessen voor gecomprimeerd of vloeibaar gemaakt gas;

-Vervaardiging van radiatoren en ketels voor centrale verwarming;

-Vervaardiging van stoomketels;

-De vervaardiging van hulptoestellen voor stoomketels: condensors, voorwarmers, oververhitters,

bovenketels en stoomaccumulatoren;

-De vervaardiging van kernreactoren;

-Het ontwerpen, het maken en het monteren van leidingstelsels inclusief de verdere bewerking van

buizen tot leidingen en leidingstelsels onder druk;

-Smeden van metaal;

-De vervaardiging van gesmede werkstukken van metaal voor rekening van derden;

-De vervaardiging en de montage van gesmede werkstukken voor de bouw: trapleuningen,

borstweringen, enzovoort;

-Handelsbemiddeling in landbouwproducten, levende dieren, textielgrondstoffen en aanverwante

halffabrikaten;

-Handelsbemiddeling in machines, tractoren, werktuigen en toebehoren voor de landbouw;

-Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen;

-Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling;

-Groothandel in levende dieren;

-De overige groothandel in consumentenartikelen;

-De gespecialiseerde groothandel voor zover deze niet in één van de vorige categorieën is

begrepen;

-De groothandel in een verscheidingheid van goederen zonder nadere specialisatie, zoals bv.

scheepsbevoorrading (shipchandlers);

-Kleinhandel in huisdieren en benodigdheden daarvoor;

-Kleinhandel in allerlei producten per postorder; de goederen worden naar de koper gezonden, nadat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetz9 van de perso(o)n;en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

deze zijn keuze heeft gemaakt aan de hand van advertenties, al dan niet gespecialiseerde catalogi,

showmodellen of ander vorm van adverteren;

-De directe verkoop via televisie, radio of telefoon;

-Overige markt- en straathandel;

-Overige kleinhandel, niet in winkels;

-De kleinhandel in allerlei producten op een wijze die niet is begrepen in voorgaande klassen: huis-aan-huis-verkoop, verkoopautomaten, demonstratieverkoop, ambulante handel;

-Verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de nationale posterijen. Er kan gebruik gemaakt worden van diverse takken van vervoer en worden vervoerd met eigen vervoer of openbaar vervoer;

-De verhuur van machines en werktuigen voor de landbouw, veeteelt, bosbouw, zonder bedieningspersoneel;

-Verhuur en operationele leasing zonder bedieningspersoneel van overige apparatuur voor wetenschappelijke, commerciële en industriële doeleinden, Incl. verkoopautomaten;

-Analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, incl. systemen van automatische data identificatie: ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmateur;

-Het verlenen van advies m.b.t. informaticaprogramma's;

-Het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's;

-De uitwerking en de realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica

mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid

enzovoort;

-De industriële vormgeving;

-De uitwerking van projecten op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek, zuivering en voorkomen van pollutie, akoestiek, enzovoort;

-Het testen en analyseren van materialen, producten, installaties, enz. i.v.m. hun samenstelling, fysische eigenschappen, prestaties en overeenstemming met vooropgestelde normen en lastenkohier;

-Overige vormen van onderwijs;

-De instandhouding van het natuurlijk patrimonium;

-De exploitatie van botanische tuinen, dierentuinen, kinderboerderijen, natuur- en wildreservaten; -De overige activiteiten in verband met recreatie die niet elders zijn gerangschikt;

-Het africhten en trainen van huisdieren, geleidehonden voor blinden enzovoort;

Deze opsomming is geenszins limitatief en dient in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd. ln algemene zin mag de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële, industriële, financiële of nijverheidshandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, kunnen verband houden met de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

. De vennootschap mag de gereserveerde middelen beheren als een goede huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland. Hiertoe kan de vennootschap bijhuizen of agentschappen oprichten en vestigen in België of in het buitenland. Duur;

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de akte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen ter publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap treedt alsdan in werking, behoudens bekrachtiging van de daarvoor aangegane verbintenissen.

Bedrace van het maatschappeliik kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenduizend vijfhonderd euro (¬ 7.500,00), vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder nominale waarde, doch enkel met fractiewaarde. De comparant verklaart dat elk aandeel waarop werd ingetekend volledig volstort werd door storting in speciën, overeenkomstig de wet.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij " pan de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-tsehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 21

Alleenhandelend kunnen de zaakvoerders alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Alleenhandelend kunnen zij eveneens bijzondere machten toekennen aan de mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband.

Zij kunnen de dagelijkse leiding bij volmacht overdragen.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door een zaakvoerder.

De zaakvoerder(s) zijn onder voorbehoud van hetgeen gemeld in artikel 12 bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de Algemene Vergadering.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de Algemene Vergadering anders wordt beslist.

Beslissingen betreffende zaken, die niet ressorteren onder het dagelijks bestuur worden door de zaakvoerder(s) geacteerd in een register van verslagschriften; elk verslagschrift wordt door de zaakvoerder(s) ondertekend.

Aanstelling niet statutaire zaakvoerder: de heer Aerts Leo, voornoemd, wordt aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder. Zijn mandaat wordt niet bezoldigd.

Er werd beslist geen commissaris aan te stellen.

Jaarvergadering:

Deze jaarvergadering heeft plaats de eerste maandag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

Boekjaar;

Het maatschappelijk boekjaar loopt samen met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Volmacht:

Teneinde alle inschrijvingen, schrappingen, wijzigingen en doorhalingen in het rechtsperson-enregister bij de Kruispuntbank van ondernemingen, te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten de BTW-administraties alsook voor alle andere administraties als belastingen en RSZ wordt volmacht verleend met de bevoegdheid om afzonderlijk handelend op te treden aan accountantskantoor TaxAcc Edegem te 2650 Edegem, Hovestraat 61 of één van haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B .ar,ne!dsn " ¢ier".o " Naam en hoedanigheid van de instrLmen,ere9de notar!s hetze van de psrso(o)^(e .) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEE-O-TOPIC

Adresse
FORTSTRAAT 10 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande