BEELDKAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEELDKAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.475.484

Publication

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 15.07.2013 13309-0555-011
02/10/2012
ÿþ Mod Wo,d 17.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grill ie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 21 SEP. el?

J IIIJJJ JIJI II111 11 IJI I1JII IllllUillhJllUJ

~iaiesoo~"

Voor-

behouden aan het Beigisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 4 september 2012 blijkt

het volgende.

Er wordt voorgesteld om de maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel gevestigd te 2530 Boechout,

Termikkelaan 19 te verplaatsen naar Alexander Franckstraat 12, 2530 Boechout.

Deze verplaatsing treedt In voege per 1 oktober 2012.

Met algemeenheid van stemmen wordt dit agendapunt goedgekeurd.

Daan Degroote

Zaakvoerder

0842475484

Beeldkas

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Termikkelaan 19 te 2530 Boechout

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/01/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" ~ ffeiergeined ter :t'villPe vn d® Redden KoojjJlfiQne Aá?háaripea, op

0 6 JAN. ZOiZ

= 111J111ffitinpll



" BEELDKAS ~ ...:~:" .

~.:. Termikkelaan 19

2530 Boechout _.7;7 : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd véór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 29 december 2011, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "BEELDKAS".

2. Zetel: Boechout, Termikkelaan 19.

3. Oprichters:

1. De heer DEGROOTE Daan Joris Aimé, geboren te Gent op 10 januari 1968, wonende te 2530 Boechout, Termikkelaan 19;

2. Mevrouw LUYTEN Heidi Marthe Renaat, geboren te Antwerpen-Wilrijk op 22 mei 1965, wonende te 2530 Boechout, Termikkelaan 19.

4. Kapitaal: 18.550,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 18.550,00 euro.

6. Samenstelling: 185,50 euro in geld. 18.364,50 euro in natura door inbreng van verscheidene roerende goederen.

7. Conclusies verslag bedrijfsrevisor:

"8. CONCLUSIE

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake de oprichting van Beeldkas BVBA door inbreng in natura van vermogensbestanddelen van de heer Daan Degroote dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van Beeldkas BVBA verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte vermogensbestanddelen en voor de bepaling van het aantal door Beeldkas BVBA uit te geven aandelen en de creatie van een rekening-courant ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura in het bijzonder verslag opgesteld door de oprichter aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. de voor de inbreng in natura door de oprichter weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met een bijzonder voordeel in de vorm van een vergoeding in rekening-courant zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. als vergoeding voor de inbreng in natura worden 99 aandelen uitgegeven zonder vermelding van

waarde samen met een vergoeding in geld door creatie van een rekening-courant vordering op de

vennootschap ad EUR 8.438,58.

Mijn opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen over de rechtmatigheid en de billijkheid van de

verrichting zodat onderhavig verslag derhalve geen "fairness opinion" bevat.

(getekend)

Nielandt, Franken en Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor"

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur b

mad 11.1

8. Boekjaar: begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

11. Externe vertegenwoordiging: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer DEGROOTE Daan, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel: voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend - doch geenszins beperkt tot - het uitvoeren van alle studies en onderzoeken alsmede het verlenen van alle adviezen en alle bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van het bestuur, de directie, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid.

- Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties verrichtingen en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

- Het maken van TV-reportages en documentaires in al zijn onderdelen: schrijven van scenario's, regisseren, eindredactie, productie en monteren. Alsook het bedenken van concepten en formats, en journalistieke research die dit met zich meebrengt. Het eindproduct kan zowel van visuele, als van literaire aard zijn.

- Alle activiteiten op gebied van film en video.

- De productie van films, televisiefilms en bioscoopfilms.

- De productie en de realisatie van speelfilms met een normale lengte of korte films, in beginsel bestemd voor projectie in bioscopen.

- De productie en realisatie van publicitaire films en promotiefilms, films over technische onderwerpen of over bedrijven, en films met een educatieve inhoud of voor vormingsdoeleinden, videoclips.

- De voor rekening van derden uitgeoefende activiteiten die aan de filmproductie verwant zijn; zoals het nasynchroniseren, het toevoegen van speciale effecten, het ontwikkelen, monteren, inkleuren en dubben.

- Ontwerpen van publicitaire films, productie van televisieprogramma's die niet door het bedrijf zelf uitgezonden worden.

- Het aanbieden van alle faciliteiten en diensten met betrekking tot het aanmaken, verwerken en

produceren en commercialiseren van audiovisuele en audio producten.

Fotografie.

- Maken en bewerken van foto's voor publicaties en websites.

- Workshops/lessen geven rond fotografie, video en media in het algemeen.

- Organiseren van evenementen (zoals onder meer filmvoorstellingen en festivals). - Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie,

handel of diensten. Dit omvat onder meer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten niet hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

- Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

- Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel roerende ais onroerende goederen, onder welke vorm

2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

- Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen voor eigen rekening.

- Het aankopen, het verkopen, het bouwen, het doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; het aankopen, verkopen en verkavelen van gronden.

- inrichten van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en de uitbating ervan en de onderneming voor het beheer van eigen onroerend patrimonium, doch slechts voor de handelingen waarvoor geen voorafgaande vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen voor vereist is; Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties verrichtingen en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2013.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen ais bleek uit het attest afgeleverd door Dexia bank.

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handeisvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KONSILANTO", rechtspersonenregister Antwerpen 0404.876.020, met zetel te Mortsel, Mechelsesteenweg 131-135 bus 1, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsioketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag oprichters, verslag bedrijfsrevisor.

_.-

; E-

" aa

 1: _ _

Coordonnées
BEELDKAS

Adresse
ALEXANDER FRANCKSTRAAT 12 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande