BEEMDEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEEMDEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.874.552

Publication

26/06/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2141610 na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

17 JUNI 1314

aide ri

Ontwerpen

te



Ondernemingsnr : Benaming (voluit) : 553-874-552-

BEEMDEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wielewaaldreef 20

(volledig adres) 2990 Wuustwezel

Onderwerp(enlakte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 16 Juni 2014, dat:

1. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: 'BEEMDEN".

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Wuustwezel, Wielewaaldreef 20,

3. Oprichters;

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOWI", rechtspersonenregister: Antwerpen afdeling Antwerpen 479.911.062, met zetel te 2990 Wuustwezel, Wielewaaldreef 20,

Vertegenwoordigd conform haar statuten door haar zaakvoerder, alleen optredend, te weten de heer VAN HAUWERMEIREN Koen Theo Louis, geboren te Antwerpen (Witrijk) op 15 september 1967, wonende te 2990 Wuustwezel, Wielewaaldreef 20.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEDII", rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 841.201.321, met zetel te 2990 Wuustwezel, Oude Baan 48 bus 5.

4. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

5. Gestorte bedrag: Twaalfduizend euro (¬ 12.000,00),

6. Nog niet volgestorte inbrengen: Het bedrag van de nag niet volgestorte inbreng door de oprichters bedraagt in totaal achtduizend euro (¬ 8.000,00) nog te valstarten door sub 3.2.

7. Samenstelling: ln geld.

8. Boekiaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2015.

9. Verdeling van de winst; Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiging: De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders warden aangesteld, dienen zij steeds met twee samen op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerders: Voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar:

1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOWI", voornoemd, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger de heer VAN HAUWERMEIREN Koen, voornoemd.

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEDiI", voornoemd, die voor de. uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger de heer BUYENS John Frans,

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

'19123

1

1111

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-,, behouden ,.aan het Belgisch Staatsblad

~

mod 11.1

geboren te Luluaburg (Democratische Republiek Congo) op 3'l januari 1951, wonende te 2100 Antwerpen (Deurre), Thibautstraat 29.

13. Commissarissen; Geen.

14. Doei; De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, de uitbating van een algemeen bedrijf van immobiliën en projectontwikkeling in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

- alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, kortom alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook;

- projectmanagement en projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten, omvattende onder meer maar niet uitsluitend het begeleiden van bouwprojecten, het uitvoeren van projectopvolging, toezicht, werfcontroles en expertises, kostencalculaties en budgetbeheer, de coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien alsook de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf in het algemeen en in het bijzonder de werkzaamheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltoolingswerken door onderaannemers, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures;

- administratieve bijstand, zakelijke dienstverlening, aile dienstverlening van economische aard en overige dienstverlening hoofdzakelijk aan bedrijven, daaronder mede begrepen het verstrekken van advies, consulting en diensten in de ruimste zin van het woord op het gebied van administratie, management, financiën, marketing, vertalingen, juridische zaken en alle aanverwante vraagstukken;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend en roerend vermogen; daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen;

- het verwerven van participaties in eender welke vomi in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De vennootschap mag alle voorgaande verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening doen, maar ook voor rekening van derden inzonderheid in hoedanigheid van commissionair, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de realisatie van haar doel te bevorderen.

De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

15. Gewone algemene vernaderino: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste van de maand maart om tien uur (10u); indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Sub 3.2 werd vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door de heer BIYENS John, voornoemd.

17. Re bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP PARIBAS FORTIS.

18. Biizondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A&B-KANTOOR", rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0429.214.112, met zetel te 2960 Brecht, Gemeenteplaats 31, vertegenwoordigd door de heer Wielandts Frank, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

fi

ma 11.1

de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

L

Voor-behooadmn baan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/12/2014
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II Iillliell 1111

Rechtbank van koophandel Antwerpen

0 8 DEC. 20111

Grràng Antwerpen

Ondernemingsnr : 553.874.552

Benaming

(voluit) : BEEMDEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wielewaaldreef 20 2990 Wuustwezel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders dd 24 november 2014 werd besloten tot het ontslag van de BVBA Medii, met als vaste vertegenwoordiger dhr John Buyens, met zetel Oude Baan 48 bus 5, 2992 Wuustwezel, ais zaakvoerder, zonder kwijting.

De zaakvoerder, BVBA KOWI met als vaste vertegenwoordiger dhr Koen Van Hauwermeiren

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BEEMDEN

Adresse
WIELEWAALDREEF 20 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande