BEGAS E. EN CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEGAS E. EN CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 422.613.063

Publication

01/08/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111H11§111111101

hBr9elegd fer rifle ver are Rethibailf VIII it'aophandef re Antwerpen, op

Griffie 233111.12U13

Ondernemingsnr : 0422.613.063

Benaming (voluit) : E. BEGAS EN CO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : Lange Beeldekensstraat 121 2060 Antwerpen

Onderwerp akte :Sluiting der vereffening ;3

Ez

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 15 juli 2013, ter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E. BEGAS EN CO", in vereffening, met zetel te 2060! Antwerpen, Lange Beeldekensstraat 121,opgericht bij akte verleden voor notaris£: Pieter Leuridan te Kalmthout op tweeëntwintig maart negentienhonderdij tweeëntachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twee;;

april nadien, onder nummer 709.31, ~t

De vennootschap werd in vereffening gesteld bij akte verleden voor notaris Alvin Wittens te Wijnegem op tien december tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achttien februari tweeduizend dertien,z: onder nummer 20130218/0028815, waarbij onder meer volgende besluiten werden; goedgekeurd:' 1)De heer Begas Eduard Maria Albert, geboren te Antwerpen-Merksem op zestien januari negentienhonderd éénenvijftig, wonende te 2500 Lier, Baanvelden 14, geeft;` verslag over het beheer en het gebruik van de waarden der vennootschap.

Hij legt de rekeningen en de bewijsstukken neer op het bureau.

:! 2)Daar de vereffening is geschied op basis van de rekeningen en stukken die voortkomen uit de boekhouding en de administratie van de vennootschap, wat door de vergadering wordt erkend, en daar de vennoten, in toepassing van artikel 194:, van het wetboek van vennootschappen, individueel de onderzoeks- en controle,! bevoegdheid hebben gehad, wordt van de benoeming van een commissaris;; afgezien.

3)ingevolge de individuele onderzoeks- en controlebevoegdheid van de boekhouding van de vennootschap door de vennoot, verklaren de vennoten; voldoende inzicht te hebben in de wijze waarop de vereffenaar zijn taak heeft vervuld en met kennis van zaken kwijting te kunnen verlenen, De vergadering keurt; vervolgens de rekeningen van de liquidatie goed en geeft zonder uitzondering noch voorbehoud algehele kwijting en décharge aan de heer Begas Eduard, voornoemd, voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap.

1 4)De vergadering heeft verklaard de rekeningen gesloten en heeft vastgesteld dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E. Begas en Co", in ! vereffening, definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering heeft beslist dat de boeken en de bescheiden der vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende tenminste vijf jaren bewaard bij de heer :É Begas Eduard, voornoemd, op zijn voormeld adres of op zijn latere woonplaats, die dit op zich neemt.

Bijzondere volmacht:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

*voor-

'behouden aan het Sei gisch

Staatsblad

mod 11.1

Bijzondere valmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan dé besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Fiscura", met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Ter Rivierenlaan 188, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen met ondernemingsnummer 0413.839.414, teneinde over te gaan tot de schrapping van de inschrijving in het rechtspersonenregister, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, of enige andere administratie en in het algemeen al het nodige te doen voor de sluiting van de vereffening en de daarbij horende formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o}n{en} bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso é Naam en handtekening

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 27.05.2013 13133-0513-011
18/02/2013
ÿþ111i1111juamnni11111mi

Luik

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nceockyd tcr rr fi,3 vr ;1 Recbtbeiik Eá2opied.ki iJ t'i. ÿ:Jepala ap

0 6 FEB 2413 .

Griffie

mod 11.1

Ondernemingsnr : 0422.613.063

Benaming (voluit) : E, BEGAS EN CO

3E 3

fl

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lange Beeldekensstraat 121

2060 Antwerpen

1~ 1

Onderwerp akte :Vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling

een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens= ;te Wijnegem op 10 december 2012, geregistreerd drie bladen,; verzendingen te Brasschaat, Registratie II, de 19 ;december 2012. Boek 191, blad 59 vak 7. Ontvangen: ;vijfentwintig euro. De eerstaanwezend inspecteur (getekend); jJ.Rombouts, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone ;algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E. BEGAS EN CO", met zetel tei ;=2060 Antwerpen, Lange Beeldekensstraat 121, opgericht bij ;akte verleden voor notaris Pieter Leuridan te Kalmthout op

li tweeëntwintig maart negentienhonderd tweeëntachtig,

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van; ,;twee april nadien, onder nummer 709-31,waarbij onder meer: ]=volgende besluiten werden goedgekeurd:

jj1)De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het: ;voorlezen van het verslag door de zaakvoerder, alsmede van!

het verslag door de heer Broos Roger, bedrijfsrevisor, te Antwerpen,] jj Durietstraat 26; de aanwezige vennoten erkennen het afschrift van] ;;deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben; ,,genomen.

De conclusies, vermeld in het verslag van de heer Broos; ]]Roger, voornoemd, luiden

'"BESLUIT

Tot besluit van mijn onderzoek, uitgevoerd volgens de ,algemeen geldende controlenormen voorzien voor deze opdracht, j jlverklaar ik, Roger F. Broos, bedrijfsrevisor, ingeschreven op j ;de lijst van het Openbaar Register van de Bedrijfsrevisoren ijonder het nummer A/00504, te 2018 Antwerpen, Durletstraat 26, xdat de staat van en passiva van de Besloten Vennootschap met ;.Beperkte Aansprakelijkheid " E. Bergas en Co ", te 2060 .]Antwerpen, Lange Beeldekensstraat 121, ingeschreven in het jjRechtspersonenregister (Antwerpen) met ondernemingsnummer RPR

(Antwerpen) BE. 0422.613.063, opgesteld per 30 september 2012, in het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien

,,door het vennootschapsrecht, waarvan het balanstotaal

;? ¬ 41.539, 57 (eenenveertigduizend vijfhonderdnegenendertig

i. euro zevenenvijftig cent) bedraagt, en waarvan het netto-

_ actief, ¬ 32.487, 07 (tweeëndertigduizend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vierhonderdzevenentachtig euro zeven cent) bedraagt, niet opgesteld werd aan een waardering in discontinuïteit, door flet bestuursorgaan verantwoord door de voorziene langere duurtijd van de vereffening, verder op een volledige,

getrouwe en juiste wijze de toestand van de vennootschap op voormelde datum weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door de vereffenaar.

Aldus opgesteld te Antwerpen, 31 oktober 2012

de bedrijfsrevisor R.F. Broos"

Ondergetekende notaris bevestigt na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is overeenkomstig artikel 181 van het .Wetboek van Vennootschappen.

2)De vergadering heeft beslist dat de vennootschap in vervroegde ontbinding wordt gesteld en enkel nog in vereffening voortbestaat, evenwel onder de opschortende voorwaarde van bevestiging door de bevoegde rechtbank van koophandel van de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar, of de door de nagenoemde bijzondere volmachtdrager aan te duiden vervanger indien de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar niet zou worden aanvaard door de rechtbank.

3)De vergadering heeft het ontslag aanvaard van de

zaakvoerder, te weten de heer Begas Eduard Maria Albert, wonende te 2500 Lier, Baanvelden 14 en heeft hem kwijting verleend, onder voorbehoud van goedkeuring van de lopende jaarrekeningen.

4)De vergadering heeft beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt tot deze functie de heer Begas, voornoemd, die dit mandaat aanvaardt.

5)De vergadering heeft aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten verleend, namelijk al degene vermeld in de artikels 186 tot en met 190 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de in artikel 187 voorziene handelingen stellen zonder de machtiging van de algemene vergadering te behoeven in de gevallen waar dit voorzien is.

Inzonderheid mag de vereffenaar onroerende goederen van de vennootschap inbrengen in andere vennootschappen, en de ervoor verkregen aandelen verdelen of tegelde maken, of deze onroerende goederen vervreemden.

De vereffenaar wordt vrijgesteld van het opmaken van een inventaris en zal kunnen verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschap. De vereffenaar kan alle derde personen in zijn macht en plaats doen treden, doch enkel voor bijzondere en bepaalde zaken.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

Bijzondere volmacht:

bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Fiscura", met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Ter Rivierenlaan 188, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen met ondernemingsnummer 0413.839.414, teneinde over te gaan tot:

- de wijziging van de inschrijving in het rechtspersonenregister,

- de indiening van het verzoekschrift op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot de bevestiging van de

S Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



r





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~.

mod 11.1

benoeming van de vereffenaar, alsook het aanwijzen van een vervanger als vereffenaar tegenover de bevoegde rechtbank van koophandel indien de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar niet zou worden aanvaard door de rechtbank,

- de schrapping van de inschrijving in het rechtspersonenregister bij de sluiting van de vereffening.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-de beschikking

-verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/05/2012 : AN230018
25/03/2011 : AN230018
17/03/2010 : AN230018
31/03/2009 : AN230018
14/03/2008 : AN230018
28/03/2006 : AN230018
21/01/2005 : AN230018
07/10/2004 : AN230018
05/12/2003 : AN230018
26/07/2002 : AN230018
08/06/2001 : AN230018
29/07/2000 : AN230018
10/04/1999 : AN230018
01/01/1997 : AN230018
06/07/1990 : AN230018
25/04/1990 : AN230018
04/12/1985 : AN230018

Coordonnées
BEGAS E. EN CO

Adresse
LANGE BEELDEKENSSTRAAT 121 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande