BEGUR CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEGUR CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.481.217

Publication

06/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 26.12.2013 13702-0215-013
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 29.12.2014 14710-0095-013
21/02/2012
ÿþrat

Mod Wo[d 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Kftzi=RGELEGD

GRiFFIIW PECHTBANK VAN

0 8 FER, 2012

KOOPHAND~,~R~jHOUT

De g i jier,

Ondernemingsnr : Q U 1f -

Benaming

(voluit) : Begur consulting

(verkort) :

trige

" i204Z404"

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid]

Zetel : Heidijk 12, 2340 Beerse (Vlimmeren)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Erik VAN TRICHT, geassocieerd notaris te Merksem, stad Antwerpen op een februari tweeduizend en twaalf "Geregistreerd zes bladen geen renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 06 feb. 2012. Boek 279 blad 63 vak 8. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25) De Eerstaanwezend Inspecteur a.i. (Getekend) De Belder M.," dat door:

- de heer vAN DER WAAL Peter, geboren te Wilrijk op achtentwintig september negentienhonderd zevenenzestig en zijn echtgenote mevrouw DAELEMANS Ruth, geboren te Deurre (Ant) op dertien mei negentienhonderd drieënzeventig, wo-pende te 2340 Beerse, Heidijk 12, een handelsvennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende statuten:

- De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is Begur consulting

- De zetel is gevestigd te 2340 Beerse (Vlimmeren), Heidijk 12,

- De vennootschap heeft als doel aile verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

-bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en daarbij diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het volgende : verlenen van bijstand en leiding aan bedrijven met bank en verzekeringsactiviteiten. Deze diensten kunnen worden

geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van bestuurder of zaakvoerder. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegen-woordigen door een zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

-het investeren, beheren, beleggen, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, ko-pen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgi-sche of

buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennoot-schappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut.

het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding in zoverre zijn toegelaten dat zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag zij alle onroerende,

roerende en financiële handelingen verrichten, zoals o.a, aankopen en verkopen . van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschik-ken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende verhandelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goe-deren, met inbegrip van het handelsfonds, in pandstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden.

Zij mag ook alle financiële, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende hande-lingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid, en in het algemeen, alle handelingen ver-richten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en dit zowel in binnen- als in buitenland.

-De duur van de vennootschap is onbepaald,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) . Het is volledig geplaatst en werd onderschreven als volgt:

} %* - De heer vAN DER WAAL Peter, voornoemd, tekent in op 16.700 euro door een inbreng in geld, waarop thans een/derde wordt gestort; in vergoeding voor deze inbreng ontvangt hij 167 aandelen.

- Mevrouw DAELEMANS Ruth, voornoemd, tekent in op 1.900 euro door een in-breng ln geld, waarop thans een/derde wordt gestort; in vergoeding voor deze inbreng ontvangt zij 19 aandelen.

De partijen verklaren en erkennen dat elk van de honderd zesentachtig (186) aan-delen, in geld onderschreven, volledig werd afbetaald een/derde is gestort, zodat 6.200 euro van nu af ter beschikking is van de vennootschap zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door Fintro, agentschap te Merksem, op 30 januari 2012.

Het boekjaar begint op één juf en eindigt op dertig juni.

Het eerste boekjaar zal aanvangen op het ogenblik dat het uittreksel van deze akte is openbaar gemaakt door neerlegging ter griffie en eindigen op 30 juni 2013.

Daar de vennootschap met haar bedrijvigheid is gestart op 1 januari 2012, worden alle verrichtingen sinds dat ogenblik die werden gedaan voor de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en worden zij overgenomen door de thans opge-richte vennootschap.

De jaarlijkse algemene vergadering komt bijeen op de eerste maandag van de-cember om 11.00 uur en als dit een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, onder meer met het oog op de goedkeuring van de, jaarrekening en/of jaarverslag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in december 2013,

-Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door een of meer zaak-voerders, al of niet vennoten, met individuele bevoegdheid.

-Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De heer vAN DER WAAL Peter, wonende te 2340 Beerse, Heidijk 12, die heeft aanvaard, is benoemd tot statutair zaakvoerder.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparigheid van stemmen van de vennoten, met inbegrip van deze van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeel-telijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

-Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de ven-nootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen de algemene vergadering bevoegd is.

-leder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door een zaakvoer-der worden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

-Een zaakvoerder kan, met behoud van eigen bevoegdheid, één of meer lastheb-bers aanstellen die bevoegd zijn voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen.

Een zaakvoerder kan één of meer lasthebbers aanstellen die de vennootschap kunnen vertegenwoordigen voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechts-handelingen.

-Heeft een zaakvoerder bij een verrichting rechtstreeks of onrechtstreeks een be-lang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met de vennootschap, dan mag hij deze niet doen. De verrichting wordt gedaan door een ander zaakvoerder.

Bestuurt één zaakvoerder de vennootschap, moeten de vennoten ingelicht worden en mag de verrichting slechts gedaan worden door een lasthebber ad hoc.

Bestuurt een college van zaakvoerders de vennootschap, moet het college over de tegenstrijdigheid ingelicht worden en zal zijn verklaring, alsook de rechtvaardi-gingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten opgenomen worden in de notulen van het college dat het besluit neemt.

-In de eenhoofdige vennootschap zal de enige vennoot die tevens zaakvoerder is, in geval van tegenstrijdig belang, de handelingen wel mogen stellen, doch zal hij hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarreke-ning wordt neergelegd.

Het ambt van zaakvoerder is bezoldigd tenzij de algemene vergadering hierover anders zou beslissen. In voorkomend geval zal zij, onverminderd de vergoeding van de kosten, het bedrag van de uit te keren wedde vaststellen en op algemene kosten laten brengen.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het wetboek van vennootschappen en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan een of meer commissarissen.

Dit is niet noodzakelijk voor kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 van het wetboek van vennootschappen,

Voor al de niet geregelde punten is het Wetboek van vennootschappen van toe-passing.

Benoeming van de zaakvoerder(s)

De heer vAN DER WAAL Peter, voornoemd, wordt benoemd tot statutair zaak-voerder van de vennootschap,

Verklaring betreffende de controle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- ybehouden .,aan het Belgisch ~taatsblad

De oprichters verklaren dat het volgens hen een kleine vennootschap zal betreffen. Hierdoor moet de' controle niet opgedragen worden aan een of meer commis-sarissen.

Volmacht

Administratieve formaliteiten  volmacht

De heer vAN DER WAAL Peter, voornoemd handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder ( onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voorvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bildeze opgerichte vennootschap ), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met de mogelijkheid tot indeplaatssttelling, aan de Burgerlijke vennootschap "LVH & PARTNERS BVBA", met maatschappe-lijke zetel te 2170 Antwerpen (Merksem), Laarsebaan 52, vertegenwoordigd door de heer EECKMAN Johan Arthur Paul [l.K. 590-715929340] [R.R. 76.04.24-129.96], of een aangestelde van de vennootschap,

om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar op-richting, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de " Kruispuntbank Van Ondernemingen " ( aanvraag van een ondememingsnummer en eventueel vesti-gingseenheidnummer

om de inschrijving van de vennootschap te bekomen als belastingplichtige bij de Belastingen over de toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschrif-ten en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten met het oog op het opstarten van de onderneming die gevoerd zal worden door de ven-nootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

meester Katherine De Wispelaere, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift oprichtingsakte dd. 1 februari 2012

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEGUR CONSULTING

Adresse
HEIDIJK 12 2340 VLIMMEREN

Code postal : 2340
Localité : Vlimmeren
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande