BEHEER DRIEHOEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEHEER DRIEHOEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.473.293

Publication

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.11.2013, NGL 28.11.2013 13671-0538-011
13/02/2013
ÿþ Mod Wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1 eergeJegd tar griffie van de Rechibank van Koophandel te Antwerpen, op

0 1 FEB. 2013

Griffie

1 !111N 171.111 II

L bel` ae Be Sta;

1111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsar : 0865.473.293

Benaming

(voluit) : Beheer Driehoek

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Driehoekstraat 48 - 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerders - benoeming zaakvoerders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 31 december 2012 blijkt het ontslag als zaakvoerder vanaf 31 december 2012 voor:

Truyen Marcel

Maretak 23A

2970 's Gravenwezel

Truyen Pierre

Malpertuuslaan 13

2900 Schoten

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 31 december 2012 blijkt de benoeming als zaakvoerder vanaf 1 januari 2013 voor:

Van De Mierop Greta

Maretak 23A

2970 's Gravenwezel

Vanuytrecht Hilda

Malpertuuslaan 13

2900 Schoten

Peers Danielle

Schelkenshof 14

2520 Broechem

De mandaten zijn onbezoldigd.

Aan de firma TBW Accountants BVBA, Driehoekstraat 48 te 2920 Kalmthout, wordt volmacht verleend met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om wijzigingen aan te brengen inzake het ondernemingsloket.

Tevens wordt volmacht verleend aan TBW Accountants BVBA., Driehoekstraat 48, 2920 Kalmthout, teneinde eventuele inschrijving en wijzigingen van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen over de Toegevoegde Waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten.

Van De Mierop Greta Vanuytrecht Hilda Peers Danielle

zaakvoerder zaakvoerder zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.07.2012, NGL 31.07.2012 12367-0450-010
20/01/2012
ÿþVoor, behoudet aan :,et Befgiseh Staatsbiw:

Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NeeFgeki ger, fhank

rtrrr Koophandei le Antwerpen, op

' 1 } JAn.

Griffie

Oncternemtngsnr " 0865.473.293

Benaming

(vo'uit) : Beheer Driehoek

(verkort) :

I111 Ill 1E1 1II t1I U 1111 I' 1II

" iaoisa~z*

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Driehoekstraat 48 te 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Partiële splitsing

Uit een akte verleden voor notaris Philippe De Jonghe, op zevenentwintig december tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEHEER DRIEHOEK", waarvan de zetel gevestigd is te Kalmthout, Driehoekstraat 48, heeft beslist:

1. de inbreng in de onderhavige verkrijgende vennootschap BVBA "BEHEER DRIEHOEK" ingevolge de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap BVBA "TBW ACCOUNTANTS", overeenkomstig het voorstel van partiële splitsing en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, van het vermogen zoals uitvoerig beschreven in het voorstel van partiële splitsing, goed te keuren.

De handelingen van de inbrengende partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot het afgesplitste vermogen zullen sinds 1 juli 2011 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de onderhavige verkrijgende vennootschap.

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de onderhavige verkrijgende vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, alsook in het verslag van de bedrijfsrevisor, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt verwezen.

Naar aanleiding van de inbreng in natura van het vermogen dat uitvoerig is beschreven in het voorstel van partiële splitsing, zullen driehonderd en negentig (390) nieuwe aandelen van de onderhavige verkrijgende vennootschap BVBA "BEHEER DRIEHOEK" worden uitgegeven aan de vennoten van de BVBA "TBW ACCOUNTANTS".

2. de inbreng in onderhavige verkrijgende vennootschap BVBA "BEHEER DRIEHOEK" ingevolge de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de partieel gesplitste vennootschap BVBA "TBW ACCOUNTANTS" overeenkomstig het voorstel van partiële splitsing en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, van het vermogen dat uitvoerig is beschreven in het voorstel van partiële splitsing goed te keuren.

De handelingen van de inbrengende partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot het afgesplitste vermogen zullen sinds 1 juli 2011 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de onderhavige verkrijgende vennootschap.

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de onderhavige verkrijgende vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt verwezen.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, luidt als volgt:

"Ondergetekende, BVBA Luc DE PUYSSELEYR en C°, bedrijfsrevisor te ZWIJNDRECHT, verklaart inzake de hogervermelde verrichting van inbreng in natura van de af te splitsen vermogensbestanddelen en de daarbij horende rechten en verplichtingen van de BVBA TBW ACCOUNTANTS in het vermogen van de BVBA BEHEER DRIEHOEK, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij de waardering zowel van de in te brengen bestanddelen als van de tegenprestatie werd uitgevoerd op verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap, dat :

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van inbreng in natura en quasi-inbreng en dal het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de inbrenger de BVBA TBW ACCOUNTANTS is;

c) de in te brengen bestanddelen onroerende goederen van de BVBA TBW ACCOUNTANTS betreffen;

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

d) de beschrijving van de ingebrachte materiële elementen beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

e) de door de partijen weerhouden gehanteerde waarderingsmethoden van de inbreng in natura en de erop gebaseerde vastgestelde waarde in overeenstemming zijn met de bepaling van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 lot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, ten minste overeenkomen met de 390 uitgegeven aandelen zonder vermelding van nominale waarde, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

" De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 390 nieuw uit te geven aandelen van de BVBA BEHEER DRIEHOEK, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 11390ste van het kapitaal van 49.873,36 EUR en een intrinsieke waarde van 11390ste van het ingebrachte eigen vermogen ten bedrage van 250.000,00 EUR. Er wordt geen opleg in geld betaald.

Wij hebben geen kennis van bijzondere voordelen waarvan de inbrengers genieten en die zouden bijdragen tot de werkelijke vergoeding van de inbreng.

Zwijndrecht, 21 december 2011"

3. dat de vaststelling van de boekhoudkundige affectatie voortvloeiende uit de partiële splitsing, onder andere als gevolg heeft:

a) het maatschappelijk kapitaal van onderhavige verkrijgende vennootschap met negenenveertigduizend achthonderd drieënzeventig euro zesendertig cent(¬ 49.873,36) te verhogen;

b) om een bedrag van vierduizend negenhonderd zevenentachtig euro vierendertig cent(¬ 4.987,34) voor de rekening «Wettelijke reserve» te bestemmen;

c) om een bedrag van tweehonderd zevenentachtig euro vierennegentig cent (¬ 287,94) voor de rekening «Belastingvrije reserves» te bestemmen

d) om een bedrag van honderd eenennegentigduizend achthonderd en twintig euro drieënzestig cent (¬ 191.820,63) voor de rekening «Beschikbare reserves» te bestemmen.

e) om een bedrag van drieduizend en dertig euro drieënzeventig cent (¬ 3.030,73) voor de rekening «Over te dragen winst» te bestemmen.

4. om driehonderd en negentig(390) nieuwe gewone aandelen uit te geven, die identiek aan de bestaande aandelen zijn, met dien verstande evenwel dat zij vanaf één juli tweeduizend en elf in de winst zullen

" deelnemen en in onderhavige vennootschap het genotsrecht zullen verlenen. Deze aandelen worden volledig volgestort en zonder opleg aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap uitgereikt.

" 5. om de volgende wijzigingen in de statuten van onderhavige verkrijgende vennootschap aan te brengen :

Aanpassing van de tekst van artikel vier om het in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging ten gevolge van de partiële splitsing en bijgevolg vervanging van de tekst van dit artikel door de volgende tekst :

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt negenenzestigduizend achthonderd drieënzeventig euro zesendertig cent (¬ 69.873,36) verdeeld in vierhonderdnegentig (490) aandelen zonder nominale waarde."

6. aan de zaakvoerder(s) volmacht te verlenen om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Notaris Philippe De Jonghe

Gelijktijdige neerlegging : expeditie, 4 volmachten, 2 verklaringen, verslag van het bestuursorgaan aan de algemene vergadering, verslag van de bedrijfsrevisor

~, Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

23/11/2011
ÿþ[1_,M I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Me 2.1

!II

*iiifiiea

Ondernemingsnr : 0865.473.293

Benaming

(voluit) : BEHEER DRIEHOEK

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DRIEHOEKSTRAAT48, 2920 KALMTHOUT

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel tot partiële splitsing

Neerlegging van een voorstel tot partiële splitsing, bij toepassing van artikel 677 juncto artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen.

Marcel Truyen, zaakvoerder

Pierre Truyen, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 15.07.2011 11306-0316-010
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 16.07.2010 10312-0226-010
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 28.07.2009 09499-0066-011
30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 24.07.2008 08469-0289-012
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 26.07.2007 07492-0339-013
08/07/2015
ÿþYL Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NiTEUR B

01 -01-2

1SCH STA

:LGE

115

rsBLAD

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 JUN 1 2015

afdeling Antixfie

111M111111,,M11111 M

EL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0865.473.293

benaming

(voluit) : BEHEER DRIEHOEK

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2920 Kalmthout tat.h e saz el 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 1 juni 2015, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEHEER DRIEHOEK" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Statutenwijziging:

De vergadering besluit om de organisatie van de beslissingen binnen het college van zaakvoerders te wijzigen en bijgevolg de tekst van de statuten aan te passen als volgt:

-Artikel 7: de tekst van het punt B wordt vervangen door hetgeen volgt:

"B. Overdracht en overgang van de aandelen wanneer de vennootschap uit verscheidene vennoten bestaat.

De aandelen van een vennoot kunnen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met de toestemming van minstens de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal in hun bezit hebben, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht wordt voorgesteld.

Die toestemming is niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen aan of overgaan op:

- de echtgenoot van een vennoot

- een persoon die op 1 juni 2015 aandeelhouder is van de gewone commanditaire vennootschap ACLUDAN zijnde de heer Lucien Truyen, voornoemd, en zijn echtgenote mevrouw Daniëlle Constance Adele Peers.

Bij weigering van die toestemming, kunnen de wettelijke rechtsmiddelen worden aangewend.

Wanneer aandelen in onverdeeldheid toebehoren aan verscheidene personen, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen, Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit."

-Artikel 10: In de tekst van dit artikel wordt de tweede alinea vervangen door navolgende tekst

"De zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het ais eiser of als verweerder,

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij slechts als college en aldus steeds gezamenlijk optreden.

Beslissingen worden binnen het college van zaakvoerders steeds genomen met meerderheid van stemmen, waarbij het resultaat bindend is voor alle leden van het college en deze bijgevolg steeds gezamenlijk zullen dienen op te treden teneinde de voordien binnen het college van zaakvoerders genomen beslissing uit te voeren."

-Artikel 12: De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar,

Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris."

-Artikel 13 : de woorden 'commissaris-revisor worden vervangen door 'commissaris'

2) Ontslag en benoeming zaakvoerder:

De vergadering besluit om geen zaakvoerder te benoemen noch te ontslaan.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.r

I/oor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

3) Zetelverplaatsing:

De vergadering besluit om met onmiddellijke ingang de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Schoten (B. 2900), Malpertuuslaan 13 en besluit vervolgens om het artikel 2 van de statuten eveneens in die zin aan te passen.



Voor ontledend uitreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd< 1 juni 2015

-gecoördineerde versie van de statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.09.2015, NGL 28.09.2015 15619-0366-010

Coordonnées
BEHEER DRIEHOEK

Adresse
MALPERTUUSLAAN 13 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande