BEIRINCKX

Société en commandite simple


Dénomination : BEIRINCKX
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 450.322.795

Publication

14/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 08.08.2014 14411-0546-011
11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 03.06.2013 13153-0317-011
12/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 05.06.2012 12154-0338-011
17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 09.06.2011 11160-0260-010
22/04/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





*iioszsae"





Ondernemingsnr : 0450.322.795.

Benaming

(voluit) : BEIRINCKX

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2460 Kasterlee, Poederleesteenweg 151

Onderwerp akte : DOELSUITBREIDING - STATUTENWIJZIGING(EN) - OMVORMING IN COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op vijfentwintig maart twee duizend en elf, geregistreerd zeven bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op een april daarna boek 5/154 blad 57 vak 14, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap BEIRINCKX, gevestigd te 2460 Kasterlee, Poederleesteenweg 151, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Vanhencxthoven op acht juni negentienhonderd drie en negentig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zes juli daarna onder het nummer 930706-178, en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Vanhencxthoven op twee en twintig februari twee duizend en twee, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig april daarna onder het nummer 20020425-106, beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING.

a. De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de raad van bestuur inzake de voorgenomen en hierna ver-melde uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Aan dit bijzonder verslag van de raad van bestuur is een staat van actief en passief gehecht, afgesloten op 31 december 2010.

Iedere aanwezige (of vertegenwoordigde) aandeelhouder erkent ervan een afschrift te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de raad van bestuur en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoeg-de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

b. De vergadering beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen en/of uit te breiden door toevoeging in het desbetreffend artikel van de statuten -na de woorden "(...) al dan niet gemeubeld" van de voorlaatste paragraaf- van volgende tekst:

De vennootschap heeft verder tot doel:

- Gemeubelde verhuur van onroerende goederen.

- Hotel en hoteldiensten.

- Het hotelwezen en de dienstverlening met betrekking tot aanvullende en aanverwante bedrijvigheden.

c. De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het hiervoor vermelde en genomen besluit inhoudende uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Het desbetreffend en/of dienovereenkomstig artikel van de statuten zal gewijzigd en/of aangepast worden naar aanleiding van de hierna vermelde beslissing tot aanneming van nieuwe statuten ingevolge omvorming van de vennootschap.

Stemming. Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

TWEEDE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist om de aandelensoort van de vennootschap te wijzigen in die zin dat de aandelen op naam zullen zijn.

Bijgevolg beslist de vergadering om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De bestaande aandelen aan toonder zullen tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit, worden vernietigd door de raad van bestuur (door versnippering of door het aanbrengen van een stempel "VERNIETIGD"), of minstens onbruikbaar gemaakt worden, en worden vervangen door een inschrijving op naam in het (eventueel nog aan te leggen) register van aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

12 APR. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT RAiffigfier.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge De aldus vervangen aandelen hebben dan dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

Dienovereenkomstig wordt het desbetreffend artikel van de statuten aangepast naar aanleiding van de hierna vermelde beslissing tot herformulering van de statuten van de vennootschap.

De vergadering verleent elke machtiging aan de raad van bestuur om onderhavige beslissing uit te voeren en inzonderheid om over te gaan tot de vernietiging van de gedrukte aandelen, en om vanaf heden een aandelenregister op naam van onderhavige vennootschap aan te leggen.

DERDE BESLISSING. VERSLAGEN - OMVORMING VAN DE VENNOOTSCHAP.

a. Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht, en van het revisoraal verslag, aangewezen door de raad van bestuur, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat, afgesloten op eenendertig december tweeduizend en tien, hetzij minder dan drie maanden tevoren.

Ieder aanwezige (of vertegenwoordigde) deelgenoot erkent kennis te hebben van deze beide verslagen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

" Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2010 die de Raad van Bestuur van de NV Beirinckx heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap en onder de vorm van een beperkt nazicht, werd een overwaardering van het netto-actief vastgesteld waarvan het nettobedrag EUR 3.362,10 bedraagt. Het netto-actief volgens deze staat, na aftrek van de bovenvermelde overwaardering bedraagt EUR 530.447,87 en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 400.000,00.

Antwerpen, 21 maart 2011

PKF bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door

(getekend) De Jonge Danny

Bedrijfsrevisor "

Voormelde verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor (met staat van actief en passief) worden samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

b. De vergadering beslist daarna met eenparigheid van stemmen de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de rechtsvorm aan te nemen van een commanditaire vennootschap op aandelen.

De activiteit en het maatschappelijk doel worden gewijzigd overeenkomstig de doelswijziging zoals hiervoor beslist.

De activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen- en vermeerderingen blijven dezelfde en de commanditaire vennootschap op aandelen zal de boeken en boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden voortzetten.

De commanditaire vennootschap op aandelen behoudt het ondernemingsnummer waaronder de naamloze vennootschap ingeschreven is.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten op eenendertig december tweeduizend en tien.

Alle verrichtingen die vanaf één januari tweeduizend en elf werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor rekening van de commanditaire vennootschap op aandelen, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

VIERDE BESLISSING. GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN DE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN.

De vergadering stelt met eenparigheid van stemmen de tekst van de statuten van de omgevormde vennootschap als volgt vast:

De vennootschap heeft de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen.

Haar benaming luidt: BEIRINCKX

Alle documenten die van de vennootschap uitgaan zullen deze naam moeten vermelden of bevatten, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "commanditaire vennootschap op aandelen" of de initialen "COMM.VA", leesbaar weergegeven.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2460 Kasterlee, Poederleesteenweg 151.

Bij besluit van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving. Het besluit wordt bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden :

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen, en van alle roerende goederen en rechten, met uitzondering voor de activiteiten voorbehouden aan maatschappijen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge ti - het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en de onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de onroerende finacieringshuur, en in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

- de vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden, wanneer deze bouwrijp geworden zijn, of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap heeft verder tot doel:

- gemeubelde verhuur van onroerende goederen.

- hotel en hoteldiensten.

- het hotelwezen en de dienstverlening met betrekking tot aanvullende en aanverwante bedrijvigheden.

Zij mag alle nijverheids-, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het geheel maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) en is verdeeld in driehonderd vijfenveertig (345) aandelen zonder nominale waarde met een fractiewaarde van één/driehonderd vijfenveertigste (1/345) per aandeel.

Het kapitaal van de vennootschap wordt samengesteld door inbrengen van de beherende vennoten en van de stille vennoten.

- De beherende (of gecommanditeerde) vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Beherende vennoten zijn deze vermeld bij de oprichtingsakte van de vennootschap, of deze die nadien in die hoedanigheid tot de vennootschap toetreden, mits bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De beherende vennoten van de vennootschap zijn:

1. Mevrouw BEIRINCKX Godelieve Maria Mathilde August, hierna genoemd;

2. De Heer BEIRINCKX Hendrik Maria Cecile Frans Jozef, hierna genoemd;

3. De Heer BEIRINCKX August Maria Jozef Constantia Frans, hierna genoemd.

- De overige vennoten zijn de stille (of commanditaire) vennoten; zij staan slechts in voor de schulden en de verliezen van de vennootschap tot beloop van hun inbreng op voorwaarde dat zij geen enkel daad van bestuur stellen.

a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, allen beherende vennoten van de

vennootschap. Zij zijn persoonlijk, hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de

vennootschap.

Stille vennoten mogen geen zaakvoerder zijn.

Tot (statutaire) zaakvoerders worden aangesteld voor de duur van de vennootschap:

1. Mevrouw BEIRINCKX Godelieve Maria Mathilde August, geboren te Geel op zes augustus negentienhonderd vijfenvijftig, wonende te 2440 Geel, Gasthuisstraat 51,

2. De Heer BEIRINCKX Hendrik Maria Cecile Frans Jozef, geboren te Geel op zeven april negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 2440 Geel, Nieuwstraat 81,

3. De Heer BEIRINCKX August Maria Jozef Constantia Frans, geboren te Geel op elf augustus

negentienhonderd eenenzestig, wonende te 2460 Kasterlee-Lichtaart, Poederleesteenweg 151,

die hier allen tussenkomen en uitdrukkelijk aanvaarden en meedelen dat niets zich hiertegen verzet.

b) Zaakvoerder(s) worden benoemd door een buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een

notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerder is de instemming van de andere zaakvoerder(s) vereist.

c) Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college.

Het college van zaakvoerders of de enige zaakvoerder -hiervoor of hierna ook omschreven als "de zaakvoerder(s)"- is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van hel doel van de vennootschap behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bij alle rechtshandelingen in en buiten rechte, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, wordt de vennootschap verbonden door de enige zaakvoerder of, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur of door een door de zaakvoerder(s) benoemde bijzonder gevolmachtigde.

Indien er twee zaakvoerders zijn wordt de vennootschap verbonden door de twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn wordt de vennootschap verbonden door het college van zaakvoerders, handelend door de meerderheid van zijn leden.

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap of op een'

andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt deze vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Bij het einde van elk boekjaar worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

VIJFDE BESLISSING. KWIJTING EN ONTSLAG RAAD VAN BESTUUR.

1. Mevrouw BEIRINCKX Godelieve Maria Mathilde August, wonende te 2440 Geel, Gasthuisstraat 51,

2. De Heer BEIRINCKX Hendrik Maria Cecile Frans Jozef, wonende te 2440 Geel, Nieuwstraat 81,

3. De Heer BEIRINCKX August Maria Jozef Constantia Frans, wonende te 2460 Kasterlee-Lichtaart,

Poederleesteenweg 151,

de voltallige raad van bestuur uitmakend, verklaren ieder in hun hoedanigheid van bestuurder van de

omgezette naamloze vennootschap hun ontslag in te dienen.

De goedkeuring van de eerstkomende jaarrekening zal automatisch décharge inhouden van het door hen

gevoerde bestuur.

ZESDE BESLISSING. MACHTIGING - VOLMACHT.

1. Door de vergadering wordt machtiging verleend aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren en inzonderheid om de aandelen aan toonder te vernietigen.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vomr van en BVBA "CUYPERS`, te 2440 Geel, Pas 257, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige omgevormde vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde omvormingsakte en aanneming van nieuwe statuten.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte doelsuitbreiding, statutenwijziging(en), omvorming in commanditaire vennootschap op aandelen, volmachten, bijzonder verslag van de raad van bestuur, verslag van de bestuurders, verslag van de bedrijfsrevisor.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/03/2011 : TU072113
28/06/2010 : TU072113
11/06/2009 : TU072113
16/06/2008 : TU072113
18/06/2007 : TU072113
29/06/2006 : TU072113
04/10/2005 : TU072113
22/07/2005 : TU072113
13/07/2004 : TU072113
29/08/2003 : TU072113
06/07/2001 : TU072113
17/06/1999 : TU072113
06/07/1993 : TU72113
06/07/1993 : TU72113
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.07.2016, NGL 24.08.2016 16498-0120-011

Coordonnées
BEIRINCKX

Adresse
POEDERLEESTEENWEG 151 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande