BEIRINCKX-VERHELST HUISARTSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEIRINCKX-VERHELST HUISARTSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.666.854

Publication

07/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Iki In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1

behouden i 111

aan het ni 1,111, 8017

Belgisch

Staatsblad





NEERGELEGD

-23-

3 - 2- ~2-093 -

4 isr r, *, º% a,.~ .r~,_~ t.P.j~

Ondernemingsnr : 0859.666.854

Benaming

(voluit) : Beirinckx -- Verhelst Huisartsen

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2500 Lier - Mechelsesteenweg 85

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging-Statutenwijziging

UITKERING DIVIDEND - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA CONFORM ARTIKEL 537 WIB - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit notulen opgesteld door notaris Daniel Van Bockrijck te Lint op 17 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Beirinckx  Verheist Huisartsen", waarvan de zetel gevestigd is te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 85 (vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Daniel Van Bockrijck op 3 juli 2003, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 25 juli daarna, onder het nummer 03081377) volgende beslissingen heeft genomen.

Eerste beslissing - Voorafgaande besluiten

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

-het verslag opgesteld door de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwcordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, de dato 4 december 2013, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, door de zaakvoerders aangesteld.

De conclusies van het verslag van de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerd ers, worden hierna letterlijk weergegeven:

VII. Besluiten

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA «BEIRINCKX VERHELST HUISARTSEN» betreft de schuldvorderingen die de vennoten, de heer Pieter BEIRINCKX en mevrouw Karlien VERHELST, bezitten ten opzichte van de Burg. BVBA «BEIRINCKX-VERHELST HUISARTSEN», resulterend uit de uitkering van een tussentijds dividend verminderd met de verschuldigde roerende voorheffing van 10%, ten bedrage van netto 80.385,06 EUR, en dit in het kader van procedure zoals voorzien in Artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

Ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Dag hmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3.de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura door de heer Pieter BEIRINCKX ten bedrage van 40.192,53 EUR

bestaat uit de uitgifte van 401 kapitaalaandelen van de Burg. «BEIRINCKX,Vi=RHELST HUISARTSEN»,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge zonder aanduiding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 11401ste van 40.192,53 EUR, toegekend aan de heer Pieter BEIR1NCKX.

De vergoeding voor de inbreng in natura door mevrouw Karlien VERHELST ten bedrage van 40.192,53 EUR bestaat uit de uitgifte van 401 kapitaalaandelen van de Burg. BVBA «BEIRINCKX-VERHELST HUISARTSEN», zonder aanduiding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/401ste van 40.192,53 EUR, toegekend aan mevrouw Karlien VERHELST.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ("no faimess opinion").

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van aandeelhouders die zal beslissen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura, in het kader van de toepassing van de procedure zoals voorzien in Artikel 537 WIB, en kan niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 4 december 2013

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank BLOEMEN

-het bijzonder verslag, opgesteld door de zaakvoerders, de dato 4 december 2013 overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag wordt, samen met het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor, overhandigd aan ondergetekende notaris, teneinde het samen met een afschrift van onderhavige akte neer te leggen in het vennootschapsdossier op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De voorzitter stelt vast dat de opschortende voorwaarden in de verslagen zijn vervuld.

Tweede beslissing - Kapitaalverhoging

Op basis van voormelde verslagen beslist de vergadering om - onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van lnkomstenbelastingen - het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging met een bedrag van TACHTIGDUIZEND DRIEHONDERDVIJFENTACHTIG EURO ZES CENT (¬ 80.385,06), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) op ACHTENNEGENTIGDUIZEND NEGENHONDERDVIJFENTACHTIG EURO ZES CENT (¬ 98.985,06), door inbreng door de heer BEIRINCKX Pieter Joris Jozef, geboren te Leuven op 3 mei 1973, wonende te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 85 en mevrouw VERHELST Karlien, geboren te Deurre (Antwerpen) op 21 mei 1974, wonende te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 85, van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die zij heeft lastens deze vennootschap (tegoeden in lopende rekening, zijnde uitgekeerde dividenden die voortkomen uit belaste reserves zoals deze blijken uit de balans op datum van 30 juni 2012 en die goedgekeurd zijn door de algemene vergadering van 20 december 2012).

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van achthonderdentwee (802) aandelen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard als de bestaande aandelen en die volledig volgestort aan de inbrengers worden toegekend als volgt:

-Aan de heer BEIRINCKX Pieter voornoemd: 401 aandelen;

-Aan mevrouw VERHELST Karlien voornoemd: 401 aandelen.

De nieuwe aandelen zullen in de winsten delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Derde beslissing - Verwezenlijking van de inbreng

Zijn vervolgens tussengekomen:

De heer BEIRINCKX Pieter en mevrouw VERHELST Karlien, hier aanwezig of vertegenwoordigd zoals voormeld, die verklaren alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaren de heer BEIRINCKX Pieter en mevrouw VERHELST Karlien, hier aanwezig of vertegenwoordigd zoals voormeld, negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van TACHTIGDUIZEND DRIEHONDERDVIJFENTACHTIG EURO ZES CENT (¬ 80.385,06) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort. Dit bedrag van TACHTIGDUIZEND DRIEHONDERDVIJFENTACHTIG EURO ZES CENT (¬ 80.385,06) staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Vierde beslissing - Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van TACHTIGDUIZEND DRIEHONDERDVIJFENTACHTIG EURO ZES CENT (¬ 80.385,06) werd doorgevoerd zoals gezegd en dat het maatschappelijk kapitaal zodoende werkelijk op ACHTENNEGENTIGDUIZEND NEGENHONDERDVIJFENTACHTIG EURO ZES CENT (¬ 98.985,06) werd gebracht.

Waarna de vergadering wordt voortgezet met toevoeging van de achthonderdentwee (802) volledig volgestorte nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard als de bestaande aandelen. Vijfde beslissing - Wijziging artikel 5

Teneinde dit in overeenstemming te brengen met wat voorafgaat, besluit de vergadering artikel 5 der statuten te wijzigen en te vervangen door volgende tekst :

"Artikel 5

Het ' geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTENNEGENTIGDUIZEND

NEGENHONDERDVIJFENTACHTIG EURO ZES CENT (¬ 98.985,06); het is vertegenwoordigd door

'} "



Voorbehouden aan het Belgisch 41 Staatsblad negenhonderdachtentachtig (988) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/negenhonderdachtentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal werd afbetaald bij de oprichting van de vennootschap ten belope van éénlderde, hetzij ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6 200,00)."

Zesde beslissing - Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Daniel Van Bockrijck alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Zevende beslissing - Machtiging aan zaakvoerders

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Achtste beslissing - Bijzondere volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AC SERV - KMO OFFICE, met maatschappelijke zetel te 2240 Zandhoven, Langestraat 190, ondememingsnummer 0474.385.527 RPR Antwerpen, om  met mogelijkheid van indeplaatsstelling - alle nuttige en noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen voor de aan de inschrijving der vennootschap aan te brengen wijzigingen en eventuele latere doorhaling van de vennootschap, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsioket, Sociale Verzekeringskas en directe belastingen en het indienen van de aangifte roerende voorheffing.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Daniel VAN BOCKRIJCK

Terzelfder tijd neergelegd:

- afschrift akte dd. 17 december 2013

- bijzonder verslag van de zaakvoerders dd. 4 december 2013

- verslag van de bedrijfsrevisor dd. 4 december 2013

- gecoördineerde tekst der statuten



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 24.12.2013 13698-0504-013
10/01/2013
ÿþ~ - s Mod Word 11,1

~ wY~-~----.----~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~" -~~~~~~



MONITEUn BEL NEEP, fa='

02 -of- 201 2 4 -i:- 2012

BELGISCH STAAT B D'~F RECHTBANK van

KOOPHANDeiffWMECHELEN

Ondernemingsnr : 0859.666.854

Benaming

(voluit) : BEIRINCKX - VERHELST HUISARTSEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap in de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsesteenweg 85 te 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerders

Tijdens de algemene vergadering van 20/12/2012 werden volgende zaakvoerders herbenoemd

tot aan de algemene vergadering in 2022:

- De heer BEIRINCKX Pieter, huisarts, wonende te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 85

- Mevrouw VERHELST Karlien, huisarts, wonende te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 85

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Beirinckx Pieter Verhelst Karlien

zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

+13006813*

31/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.12.2012, NGL 26.12.2012 12678-0442-013
20/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 25.11.2011, NGL 16.12.2011 11636-0191-013
24/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.12.2010, NGL 23.12.2010 10638-0248-013
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 20.12.2009, NGL 23.12.2009 09899-0271-013
29/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 20.12.2008, NGL 23.12.2008 08863-0067-013
10/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 20.12.2007, NGL 08.01.2008 08004-0272-013
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 20.12.2006, NGL 29.12.2006 06944-3462-014
12/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 20.12.2005, NGL 06.01.2006 06005-4927-012
25/01/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 20.12.2004, NGL 20.01.2005 05022-4479-012
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 20.12.2015, NGL 15.01.2016 16012-0438-013

Coordonnées
BEIRINCKX-VERHELST HUISARTSEN

Adresse
MECHELSESTEENWEG 85 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande