BEL-AIR IMMOBILIEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BEL-AIR IMMOBILIEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 415.782.580

Publication

02/10/2014
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr : 0415.782.580

Benaming (voluit) : BEL-AIR IMMOBILIËN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2610 Antwerpen-Wilrijk, Dynamicalaan 10

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ONTBINDING EN SLUITING ZONDER VEREFFENING

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap " BEL-AIR IMMOBILIËN ", gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Dynamicalaan 10, opgemaakt. door notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen, op negentien september tweeduizend en veertien, blijkt dat volgende beslissingen door de vergadering werden genomen met éénparigheid van stemmen:

ILa) De Algemene Vergadering ontslaat de voorzitter en de ondergetekende notaris voorlezing te geven van het verslag van de raad van bestuur inhoudende het voorstel tot ontbinding en waarbij gevoegd een staat van activa en passiva afgesloten op 31 juli 2014,

Zij verklaart het verslag goed te keuren.

b) De vergadering stelt de voorzitter en de ondergetekende notaris vrij van lezing te geven van het verslag van de bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VGD Bedrijfsrevisoren te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2, vertegenwoordigd door de heer Bart Roose, bedrijfsrevisor de dato 16 september 2014 overeenkomstig de bepaling van artikel 181§ 4 van het wetboek van vennootschappen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt :

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de raad van bestuur van de naamloze vennootschap BEL-AIR IMMOBILIËN met maatschappelijke zetel te 2610 Wilrijk, Dynamicalaan 10, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 juli 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 652.212,12 EUR en een netto-actief van 652.212,12 EUR.

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie; aldus werden voornamelijk substantiële controles van de staat van activa en passiva per 31 juli 2014 uitgevoerd.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft onder voorbehoud:

-van eventuele nakomende kosten die op datum van onderhavig verslag niet waren gekend of konden worden ingeschat, zoals de financiële gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controle van de administratie der directe belastingen en de BTW-administratie, de volledigheid van de geboekte vereffeningskosten, en

-dat in het kader van de auditwerkzaamheden geen confirmaties verzonden werden naar klanten, leveranciers, financiële instellingen, raadsheren, OVAM, hypotheekkantoren en andere derde partijen.

De raad van bestuur stelt voor om, overeenkomstig artikel 184, §5 W. Venn., de ontbinding en de sluiting. van de vereffening in één akte te laten plaatsvinden.

Op grond van de informatie die ons door hef bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening, van dit controleverslag werden terugbetaald, evenwel onder voorbehoud van hetgeen hiervoor uiteengezet:; werd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag;; van 61.502,81 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd,

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouder of derden onontbeerlijke achten.

-_____._v ___. ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend tepnakeen kopie

na neerlegging ter griffie van de akte wee de b a

Rechtbank van koophandel A dwerpen

2 3 Sf:P. 20:11,

aferifjiQr,verpun

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

.4

mad 11.1

.p

Dit verslag is opgesteld in het kader van artikel 181 W. Venn. voorafgaandelijk aan de ontbinding van de naamloze vennootschap BEL AIR IMMOBILIËN en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend,

De voorzitter bevestigt dat een afschrift van genoemde verslagen en staat van actief en passief overhandigd werd aan de aandeelhouders overeenkomstig artikel 535 juncto 181 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

c) Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering de , vennootschap vervroegd te ontbinden vanaf negentien september tweeduizend en veertien.

iLTen gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van rechtswege van de volledige raad van bestuur, met name

-de heer MAXI Guido Petrus, geboren te Wilrijk op zevenentwintig april negentienhonderdzesenveertig, wonende te 2930 Brasschaat, Voshollei 62, tevens ontslagen als gedelegeerd bestuurder, hier persoonlijk aanwezig zijn ontslag aanvaardt.

-mevrouw VERDONCK Yvette Sophia Frans, wonende te 2560 Nijlen (Kessel), Terlakenweg 7 F, voor dewelke dit ontslag aanvaardt, de heer Guido Maxi, voornoemd, zich sterk makende,

-de naamloze vennootschap HAGELBERG, naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Dynamicalaan 10. Ondernemingsnummer 0429.813.334, met vaste vertegenwoordiger, de heer VAN DE WEGHE Roger Henri Corneel, wonende te 2018 Antwerpen, Van Putiet 41, voor dewelke dit ontslag aanvaardt, de heer Guido Maxi, voornoemd, zich sterk makende.

De vergadering verleent hen onvoorwaardelijk kwijting en décharge voor het gevoerde beleid.

IlI.De vergadering stelt vast dat

- de vennootschap geen onroerend goed bezit;

- uit voomielde staat van activa en passiva afgesloten op 31 juli 2014 blijkt dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder bijzondere titel overgaan in het vermogen van de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit; er blijkt immers uit voormelde staat dat er geen schulden naar derden te vereffenen zijn en dat de belastingschulden, waaronder de roerende voorheffing op de liquidatiebonus, ten persoonlijke titel door de aandeelhouder worden overgenomen.

- deze overgang van rechtswege plaatsvindt door het opheffen van de rechtspersoon-lijkheid van de vennootschap zonder dat enige vereffening noodzakelijk is.

IV.ingevolge het voorgaande verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan en dat voldaan werd aan alle voorwaarden van artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De boeken en stukken van de vennootschap zullen worden neergelegd en ten minste zeven jaar worden bewaard bij de heer Guido Maxi, wonende te 2930 Brasschaat, Voshollei 62.

VOOR UITTREKSEL DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd : 1 afschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor behouden aan het t Belgisch Staatsblad

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.01.2012, NGL 31.08.2012 12539-0278-009
05/09/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grillie van ne Rechtbank van Kcaps=iut "'ÁtiG ~~1. ~_.,~,,

erpen

x1) ff e

DeGri Griffieri

Ondernemingsnr : 0415 782 580

Benaming

(voluit) : BEL - AIR IMMOBILIËN

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Dynamicalaan 10, 2610 Antwerpen (Wilrijk)

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders van 3 juni 2011 :

Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om volgende bestuurders te herbenoemen voor en periode

van 6 jaar vervallend op de algemene vergadering van 2017 ;

- Yvette Verdock, Ter Lakenweg 7, 2560 Kessel

- Guido Maxi, Voshollei 62,2930 Brasschaat

- Hagelberg NV, Dynamicalaan 10, 2610 Wilrijk

(vertegenwoordigd door Roger Van De Weghe)

De raad van bestuur heeft tijdens haar vergadering van 20 mei 2011 reeds beslist om de heer Guido Maxi te

bevestigen in zijn mandaat van afgevaardigde bestuurder.

*12150511

Guido Maxi,

Afgevaardigde bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/01/2012
ÿþL" --~' ` Mad Word 11.1

i !" r _._J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,sl g1'1ir,c b" uf i Gt' Hechtbank

van behandel te Antwerpen, op

06 i~ ~UI Griffie ll J ÿ~i~j fez

II~II~N@~~I~I~IINtl~VY~aV

*12015615

Vo beha aan Berg Staat

Ondernemingsnr : 0415.782.580

Benaming

(voluit) : BEL-AIR IMMOBILIËN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2610 Antwerpen-Wilrijk, Dynamicalaan 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : Raad van bestuur - aanpassing van de statuten aan de wettelijke bepalingen inzake de afschaffing van de effecten aan toonder.

Uit het verslagschrift van de bijzondere raad van bestuur van de naamloze vennootschap "BEL-AIR: IMMOBILIËN", gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Dynamicalaan 10, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen, op achtentwintig december tweeduizend en elf, wordt letterlijk het volgende hernomen:

1.De raad van bestuur besluit met eenparigheid van stemmen om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de wettelijke bepalingen inzake de afschaffing van de aandelen aan toonder.

Daartoe worden volgende wijzigingen aangebracht aan de statuten van de vennootschap:

Artikel 7 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

Artikel 7.

A. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd.

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of'

in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordig door een boeking op rekening, op naam van de'

eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden.

Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register niet betrekking tot zijn effecten.

B. De effecten aan toonder die zijn uitgegeven door de vennootschap en dewelke zich op een, effectenrekening bevinden op 27 december 2011, bestaan in gedematerialiseerde vorm vanaf die datum.

De andere effecten aan toonder worden, naarmate zij vanaf 28 december 2011 op een effectenrekening. worden ingeschreven, eveneens automatisch gedematerialiseerd.

C. De aandelen zijn ondeelbaar. De vennootschap erkent slechts een eigenaar per titel. Eigenaars in' onverdeeldheid en alle personen die om enige reden in eenzelfde aandeel gerechtigd zijn, dienen zich: respectievelijk door één enkele persoon te laten vertegenwoordigen. Zolang aan dit voorschrift niet is voldaan, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan die aandelen verbonden rechten te schorsen, welk schorsingsrecht uitgeoefend wordt door de voorzitter van de vergadering.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van aandelen in vruchtgebruik en bloot-eigendom, wordt het: stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Ingeval aandelen in pand zijn gegeven, wordt het stemrecht uitgeoefend door de eigenaar-pandgever. Artikel 19 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

Artikel 19.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt rechtens gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur van ieder jaar op de maatschappelijke zetel.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag.

Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verfeden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

"Annexes du Moniteur bëlgé

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Om tot de vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen uiterlijk vijf (5) werkdagen voor de datum van de voorgenomen vergadering een attest overmaken van een financiële instelling, rekeninghouder bij de vereffeningsinstelling van de vennootschap, waaruit blijkt dat zij eigenaar zijn van aandelen van de vennootschap.

Dit attest bevat minstens de volgende vermeldingen:

Voor natuurlijke personen: naam en voornaam + woonplaats;

Voor rechtspersonen: naam + ondernemingsnummer (of handelsregistemummer en BTW nummer voor niet-ingezetene) + zetel; Het aantal aandelen van de vennootschap de datum en het uur van de vergadering van de vennootschap; de blokkering van de aandelen tot afloop van de vergadering.

Binnen dezelfde termijn moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

2.Voormelde besluiten zullen overeenkomstig de wettelijke bepalingen en met het oog op

de publicatie worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel samen met een gecoördineerde tekst van de statuten.

De raad van bestuur zal zich gelasten om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de verdere modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere effecten aan toonder in gedematerialiseerde effecten. De raad van bestuur zal, daartoe geldig vertegenwoordigd door twee van zijn leden, alle contracten kunnen afsluiten, alle kennisgevingen kunnen doen en in het algemeen al het nodige kunnen doen voor de praktische organisatie van de omwisseling van de effecten.

VOOR UITTREKSEL

DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd : 1 afschrift + coördinatie der statuten

j behouden

aan aan het

.Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 30.09.2011 11559-0463-009
24/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 17.09.2010 10546-0005-009
13/11/2009 : AN202389
03/09/2009 : AN202389
30/09/2008 : AN202389
28/08/2007 : AN202389
07/09/2006 : AN202389
06/09/2006 : AN202389
05/12/2005 : AN202389
29/09/2005 : AN202389
03/08/2005 : AN202389
12/11/2003 : AN202389
18/12/2002 : AN202389
17/10/2000 : AN202389
18/11/1999 : AN202389
18/11/1999 : AN202389
01/01/1988 : AN202389
29/01/1986 : AN202389
01/01/1986 : AN202389

Coordonnées
BEL-AIR IMMOBILIEN

Adresse
DYNAMICALAAN 10 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande