BELFLOW PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELFLOW PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.997.157

Publication

30/05/2014
ÿþ Mal Wôrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

20 ME/ 2014

RECHTBANK.Qitififi%9OPHAND

ANTWERP LEN

111111 I II 1111 I III I

*14108931*

II

01

bel ai

BE

Sta

; Ondernemingsnr : 0524.997.157

Benaming

(voluit) : Belflow

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Buitenland 23 bus 4

2880 Bornem

(volledig adres)

' Onderwerp akte Wijziging maatschappelijke zetel

Uit de bijzondere algemene vergadering dd 6 mei 2014 blijkt volgende beslissing:

Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van Buitenland 23 bus 4, 2880 Bornem naar Godefriduskaai 32, 2000 Antwerpen

Waarvan akte,

Belflow Proces BVBA

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door Paul Piessens

26/06/2013
ÿþ" 4 Mad Wahl 11.1

Ondernemingsnr : 0524.997.157

Benaming

(voluit) : Belflow

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel antwerpse steenweg 1760, 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de bijzondere algemene vergadering dd 12 juni blijkt volgende beslissing:

Verplaatsing van de maatschappelijke zetel met ingang van 17 juni 2013 van Antwerpse steenweg 176C, 9140 Temse naar Buitenland 23 bus 4, 2880 Bornem.

Waarvan akte.

De heer Paul Piessens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II

*1309 68

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE Rj; OHTRANK VAN KOOPHANDEL

17 JUNI 2013

DENDERMONDE

Griffie

11111

11/04/2013
ÿþmet'

i.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d Ir= RBCI-I-f BANK

VAN KOOPHANDEL

r ~_ -~-" ---a~----

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- 2 APR. 2013

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr: * S2y, A SI-

Benaming (voluit) : BelFlow

(verkort): *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :. Antwerpsesteenweg 176 C

9140 Tielrode

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsel op 27 maart 2013, neergelegd terg publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad alvorens registratie blijkt dat de heer PIESSENS' Paul Maria Jan, onderhoudsmecanicien, geboren te Niel op vier april negentienhonderd; tweeënzestig, echtgenoot van mevrouw VAN DE VEL lvanna Marcella, werkvrouw, geboren te, Temse op dertig januari negentienhonderd vierenzestig, (Rijksregister nummer 64.01.30-348,06),; wonend te 9140 Temse (Tielrode), Antwerpsesteenweg 176 bus C, een besloten vennootschap met! beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "BelFlow" met een kapitaal van; vijfendertigduizend euro (¬ 35.000,00) volledig volstort en met volgende statuten

RECHTSVORM - NAAM

,; De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en wordt genoemd "BelFlow"

ZETEL : 9140 Tielrode, Antwerpsesteenweg 176 C.

De zetel mag door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke plaats', in België mits publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag eveneens mits eenvoudige beslissing van de zaakvoerder administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, filialen en zo meer oprichten zowel in België als in het buitenland. DOEL : De vennootschap heeft tot doel:

" Handel en distributie in hygienische proces-componenten voor voedsel-zuivel-farmaceutische en licht chemische industrie;

" Handel en distributie in warmtewisselaars voor voedsel-zuivel-farmaceutische en licht chemische industrie;

" Handel en distributie in componenten voor systeem oplossingen;

" Handel en distributie in transportbanden, transportsystemen en sorteerinstallaties voor voedsel:; zuivel-farmaceutische en licht chemische industrie;

" Handel en distributie in opslag-en overslag methoden;

i " Advies en begeleiding inzake industriële automatisering;

" Handel en distributie van buffer- en processtanks voor voedsel-zuivel-farmaceutische en licht chemische industrie;

" Beheer, aan- en verkoop en verhuur van eigen onroerend goed of van derden;

" Participeren en bestuursmandaten opnemen in andere

vennootschappen;

" Bedrijfsadvies en consultancy geven aan andere bedrijven in alle sectoren;

" Advies en begeleiding inzake proces engineering voor voedsel-zuivel-farmaceutische en licht chemische industrie;

" Advies en begeleiding inzake het verlenen van service voor warmtewisselaars en hygienische proces-componenten voor voedsel-zuivel-farmaceutische en licht chemische industrie.

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roererende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

.fr

zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

DUUR : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Zij begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel ter bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, getroffen zoals inzake wijzigingen der statuten.

KAPITAAL : Het kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op vijfendertigduizend euro (¬ 35.000,00) vertegenwoordigd door honderd aandelen die elk één/honderdste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, rechtspersonen, vennoten of niet, wiens mandaat al dan niet bezoldigd zal zijn volgens beslissing van de algemene vergadering.

Indien de zaakvoerder een rechtspersoon is, benoemt deze, overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen een vaste vertegenwoordiger. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Wanneer de wet het vereist, zullen de verrichtingen van de vennootschap onder toezicht staan van een commissaris, aangesteld door de algemene vergadering en gekozen tussen de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni om 15.00 u op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder mag de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist.

BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. ONTBINDING : Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van een of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikt te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald bij artikel 186 van het wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar. VIERDELING BIJ VEREFFENING : Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

OVERGANGSBEPALINGEN

I. Jaarvereaderinq

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015.

1I. Eerste boekiaar

Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op 31 december 2014.

De vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering hebben bovendien verklaard: - dat de huidige zetel gevestigd is te 9140 Tielrode, Antwerpsesteenweg 176 C

- dat tot zaakvoerder wordt benoemd: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIESSENS" zetel te 9140 Tielrode, Antwerpsesteenweg 176/C; RPR Dendermonde (0) 467,023.623 voor wie optreedt haar vaste vertegenwoordiger de heer PIESSENS Paul, voornoemd.

Bijzondere volmacht

De vergadering heeft aangesteld tot bijzondere volmachtdrager teneinde bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, het Ondernemingsloket, administratieve en/of fiscale diensten alle formaliteiten te

a Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

R

vervullen en aile documenten te tekenen : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ProBuFisc" met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Heistraat 188, haar vertegenwoordigers of aangestelden.

(get.) notaris F. Leconte

Samen neergelegd : afschrift akte dd. 27/3/2013

" Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/03/2015
ÿþ mad 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder aan het Belgisch 5taatsblas

R~c.filbai~h valti nuupnaiidel

Antwerpen

16 MAR1 2015

afdeling Antwerpen

Giiffie

Ondememingsnr ; 0524997157

Benaming (voluit) : BelFlow

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Godefriduskaai 32

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Statutenwijziging BelFlow BVBA

Tekst : Uit een akte verleden voor notaris Tine Landuydt, te Mortsel, op 11 maart 2015, neergelegd alvorens registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BelFlow", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Godefriduskaai 32, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0524.997,157, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

(uittreksel)

9. De vergadering besluit de benaming van de vennootschap te wijzigen naar: "BelFlow Projects".

2. Na voorlegging van het verslag van de zaakvoerder waarbij een staat van activa en passiva werd gevoegd opgemaakt per 31 december 2014, besluit de vergadering aan het doel van de vennootschap toe te voegen: advies en begeleiding inzake projecten voor voedsel-zuivel-farmaceutische-cosmetische en licht chemische industrie.

3. De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met een bedrag van zestienduizend vierhonderd euro (¬ 16.400,00) om het te brengen van vijfendertigduizend euro (¬ 35.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door toerekening op het werkelijk gestort kapitaal, en boeking op credit van de rekening-courant "vennoten".

4. De vergadering besluit dat in geval van overlijden van een vennoot de erfgenamen de aandelen aanbieden aan de overblijvende vennoten zodat deze laatsten als eerste het recht krijgen om de íF aandelen over te nemen. De overblijvende vennoten hebben echter geen verplichting om de aandelen van een overleden vennoot over te nemen en kunnen desgevallend zelf hun aandelen verkopen indien zij de activiteit zelf niet meer wensen verder te zetten.

5. De vergadering besluit een nieuw artikel tee te voegen aan de statuten dat de mogelijkheid voorziet van overdracht van aandelen in geval van ernstige conflictsituaties.

6. De vergadering besluit om als bijkomend zaakvoerder te benoemen: de gewone commanditaire vennootschap "PJ Project Partners", vennootschap met maatschappelijke zetel te 3110 Rotselaar, Valleilaan 63.

In overeenstemming met artikel 61 van het wetboek vennootschappen wordt als vaste vertegenwoordiger aangeduid: de heer JANSSENS Peter Johan, geboren te Aarschot op zevenentwintig mei negentienhonderdzesenzestig, (Rijksregister nummer 66.05.27-211.12), wonende te 3110 Rotselaar, Valleilaan 63.

7. Volmacht wordt verleend aan ondergetekende notaris Tine Landuydt voor bet coordineren van de statuten, deze te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

i: Het huidige artikel 11 zal ingevolge voorgaande wijzigingen worden opgeheven.

8. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

9. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ProBuFisc, te Temse, Wilfordkaai 37, evenals diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

formaliteiten te verzekeren met inbegrip van de aanvraag of wijziging bij de BJ.W., Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas, directe belastingen en andere nuttige administraties.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





(getekend) notaris Tine Landuydt

Sarnen neergelegd: afschrift van de akte dd. 11/3/2015  verslag van de zaakvoerder dd. 9/3/2015  staat actief

en passier per 31/12/2014  coördinatie statuten per 12/3/2015



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.02.2015, NGL 31.08.2015 15501-0465-007

Coordonnées
BELFLOW PROJECTS

Adresse
GODEFRIDUSKAAI 32 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande