BELGAGOLD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGAGOLD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.917.679

Publication

20/08/2012
ÿþna neerlegging ter griffie va

Mod Word 11.1

del1BERGELEGO

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 8 AU6. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT De griffier,

Griffie

I IIII 1Il1 II1I OIVI IIII 0III (111101111011111

*iaia3~as*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsti' . -- -n kopie

Ondernerningsnr : o .co c/9

Benaming

(voluit) : BELGAGOL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2440 Geel, Pas 155

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMING.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel SMETS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS - Marc DENS, met zetel te Antwerpen op dertig juli tweeduizend en twaalf, dat er door:

1 °De Heer AUERBACH Benjamin Francesco, wonende te 2000 Antwerpen, Britselei 1

2° De Heer SADYKOV Shuhrab, wonende te 2660 Hoboken, Kapelstraat 107 bus 1

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, met de naam "BELGAGOLD", met zetel te 2440 Geel, Pas 155, met aanvang van werkzaamheden bij de verkrijging van rechtspersoonlijkheid en met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd (1.000) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, volgestort in geld ten belope van één/derde.

De vennootschap heeft tot doel bewerken en doen bewerken, de groot en kleinhandel, de in- en uitvoer, het ïn consigna-tie geven en nemen, de vertegenwoordiging en de com-+missiehandel, van : ruwe en geslepen diamant, edelstenen, juwelen, edele metalen en alle aanverwante artikelen.

De vennootschap kan ook de opdracht van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen; deelneming bij activiteiten van of samenwerking met andere ven-nootschappen kan geschieden door inschrijving of door overname van aandelen, in-breng, fu-sie, opslorping, of welke wijze dan ook.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of hen aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag in het kader van haar activiteit alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden en van die. aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap en kan alle handelingen verrichten die nodig; of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder heeft het recht bijzondere volmachten aan derden te geven.

Werd tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht : De Heer SADYKOV Shuhrab, voornoemd. Zijn opdracht is onbezoldigd.

er werd geen commissaris benoemd.

De jaarvergadering wordt gehouden de eerste dinsdag van de maand juni te elf uur ten maatschappelijke; zetel en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend veetien.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar van de vennootschap .dat aanvangt op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, zal eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Michel SMETS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/06/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BELGAGOLD

Adresse
PAS 155 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande