BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 404.561.363

Publication

26/05/2014
ÿþ Mal Md 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleg ging ter griffie van de akte

111111

*14106456*

1111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 MEI 2014

afdellneiMerrlen

Ondememingsnr : 0404.561.363

Benaming

(voluit) : BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD.

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Kipdorpvest 48 bus B, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: NEERLEGGING TER PUBLICATIE VOORSTEL TOT PARTIELE SPLITSING

Overeenkomstig de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen hebben de raden van bestuur van EUROPEAN HOLDING COMPANY, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Kipdorpvest 48 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0412.536.248, en van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD., een naamloze vennootschap niet maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Kipdorpvest 48 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer BTW BE 0404.661.363, in gezamenlijk overleg een voorstel van partiële splitsing opgesteld waarin wordt voorgesteld dat BELG/AN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV bij wijze van partiële splitsing de hierna beschreven activa en passive niet betrekking tot het onroerend goed betreffende de amusementsactiviteit van EUROPEAN HOLDING COMPANY NV overneemt.

De vooropgestelde partiële splitsing kadert in de reorganisatie van de I.M.F. groep.

Ten gevolge van de partiële splitsing zal een deel van het vermogen van EUROPEAN HOLDING COMPANY NV, met inbegrip van de rechten en plichten, aan BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV worden overgedragen. De beschrijving van de overdracht wordt hierna bepaald.

Deze partiële splitsing wordt onmiddellijk voorafgegaan door en gebeurt onder de opschortende voorwaarde van enerzijds de voltooiing van een partiële splitsing door overneming waarbij aile activa en passiva, rechten en verplichtingen van BELGiAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV die betrekking hebben op de participatie in EUROPEAN HOLDING COMPANY NV worden afgesplitst naar M.F. BVBA (hierna "Splitsing l"), en anderzijds de voltooiing van een partiële splitsing door overneming waarbij alle activa en passive, rechten en verplichtingen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV die betrekking hebben op de amusementsactiviteit worden afgesplitst naar SPORTLAND BVBA (hierna "Splitsing II").

De wenselijkheid van de vooropgestelde partiële splitsing is gebaseerd op onderstaande rechtmatige financiële en economische behoeften:

De activiteiten van de I.M.F. groep kunnen worden opgedeeld in twee grote takken, namelijk activiteiten met betrekking tot amusement spelen (Le. lune park, bowling,...) en activiteiten met betrekking tot kansspelen.

Deze activiteiten alsmede de onroerende goederen die betrekking hebben op deze activiteiten bevinden zich verspreid over drie verschillende vennootschappen van de groep. Daarnaast beschikt de groep nog over een aantal onroerende goederen die voor privé doeleinden worden gebruikt (garages en appartement).

Om verschillende zakelijke overwegingen wensen de aandeelhouders van de I.M.F. groep beide activiteitstakken alsmede de verschillende onroerende goederen van elkaar af te scheiden In afzonderlijke' vennootschappen. Verder wenst men de onroerende goederen die voor privé doeleinden worden gebruikt af te splitsen naar de holding vennootschap I.M.F. BVBA. Tenslotte wenst men de structuur van de groep aan te passen zodanig dat LM.F. BVBA hoofdaandeelhouder wordt van de verschillende vennootschappen.

Men wenst aldus de verschillende activiteiten alsook de verschillende onroerende goederen met betrekking tot deze activiteiten van elkaar te scheiden. Eveneens in het kader van deze scheiding van activiteiten wenst men de onderlinge participaties die de exploitatievennootschappen hebben in elkaar eveneens af te splitsen, naar de centrale holdingvennootschap teneinde een transparente structuur te bekomen.

Verder dringt er zich een financiële noodzaak op. Immers, de overnames van de vennootschappen dle

plaatsvonden in 2010 gingen gepaard met een aanzienlijke financiering (EUR 1.270.000), Deze financieringen

. 

Op de laatste blz. van Le Elvermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

wegen zwaar op de groep en drukken de resultaten. De voornaamste reden van de vooropgestelde reorganisatie ligt in het feit dat door de verkoop van de kansspel activiteit, de nodige fondsen kunnen gecreëerd worden ter afbetaling van de bestaande bankschulden.

Ten slotte biedt een reorganisatie waarbij het onroerend goed wordt afgezonderd van de operationele activiteit de aandeelhouders het voordeel het onroerend goed te vrijwaren van de risico's verbonden aan de eigen bedrijfsuitoefening.

Op basis van het voorgaande blijkt ontegensprekelijk dat de verrichting is ingegeven door zakelijke overwegingen waardoor zij met beiastingneutralitett kan warden doorgevoerd.

De raden van bestuur van EUROPEAN HOLDING COMPANY NV en van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV stellen daarom het volgende voor:

BETROKKEN PARTIJEN

1:EUROPEAN HOLDING COMPANY', een naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Kipdorpvest 48 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0412.536.248.

2."BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD.", een naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Kipdorpvest 48 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenreglster te Antwerpen onder het ondememingsnummer BTW BE 0404.561.363.

1.Rechtsvorm, naam, doel en maatschappelijke zetel van de splitsende vennootschap en van de

ovememende vennootschap.

1.De splitsende vennootschap: EUROPEAN HOLDING COMPANY NV

EUROPEAN HOLDING COMPANY is een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Kipdorpvest 48 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0412.536.248.

De vennootschap werd opgericht op 29 juni 1972 bij akte verleden voor notaris Charles Sluyts en notaris Fernand De Baecker, beiden te Antwerpen, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 juli daarna onder het nummer 2133-1.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 28 december 2011 bij akte verleden voor notaris Frank Liesse te Antwerpen, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 maart 2012 onder het nummer 2012-03-09/ 0052992.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt

"De vennootschap heeft tot &let

1) het kopen, verkopen, ruilen, huren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise en agentschapdiensten inzake onroerende goederen, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

2) de verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in alle handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse; de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van aile deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij zal haar fondsen gebruiken voor de stichting, het beheer, het te gelde maken en de vereffening van een portefeuille, samengesteld uit alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels, evenals tot de verwerving van brevetten en andere intellectuele rechten, welke de maatschappij mag bezitten en beheren. Zij mag deelnemen aan de stichting, de ontwikkeling, de vorming evenals aan de financiering van aile andere ondernemingen. Zij zal dit namelijk doen onder vorm van tussenkomsten, voorbereidingen, studies en financiële hulp, onder vorm van leningen, voorschotten, of waarborgen, of welke andere vorm ook. In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal aile om het even welke verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of on rechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel..

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen,ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een geiijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden."

Het huidig maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd vierentachtigduizend tweehonderd vierendertig euro zesennegentig eurocent (384.234,96 EUR) en wordt vertegenwoordigd door vijftienduizend vijfhonderd (15.500) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éenendertig december van ieder jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders wordt ieder jaar gehouden op de derde maandag van de maand juni om 16.00 uur; Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De Raad van bestuur is als volgt samengesteld:

" cle heer Femandez Alonso Nico, gedelegeerd bestuurder

-mevrouw Foulart Martine, bestuurder

2.0e overnemende Vennootschap: BELG1AN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV

BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. is een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Kipdotpvest 48 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer BTW BE 0404.561.363,

De vennootschap werd opgericht op 6 december 1949 bq akte verleden voor notaris Maurice Van Zeebroeck te Antwerpen, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 december daarna onder het nummer 23461.,

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 31 december 2013 bij akte verleden voor notaris Tim Camewal te Brussel, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 januari 2014 onder het nummer 2014-01-22/ 0022069.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel;

De organisatie en exploitatie van aile sport, spelen, attracties, dancings, voorstellingen en diverse andere vermakelijkheden met of zonder weddenschappen en onder meer de exploitatie van lunaparken en het optreden als foorreizigers, evenals de exploitatie van bufetten, bars, restaurants, drankgelegenheden en andere.

Zij mag het materiaal dat hiervoor vereist is aankopen en verkopen met de bedoeling winst te maken.

De vennootschap mag in België en in het buitenland elle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken."

Het huidig maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen vijfhonderdnegenentwintigdulzend honderdennegen euro drieënveertig eurocent (1.529.109,43 EUR) en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend honderdvijfentachtig (2.185) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ioder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Na Splitsing I en Splitsing Il zal het kapitaal van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV driehonderd Vierenzestig duizend achthonderd vijftien euro negenenzestig eurocent (364.815,69 EUR) bedragen, vertegenwoordigd door 2.185 aandelen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders wordt ieder jaar gehouden op de derde maandag van de maand juni om 17.00 uur. indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De Raad van bestuur is als volgt samengesteld:

-de heer Femandez Alonso Nico, gedelegeerd bestuurder

-de heer Grant Henry, bestuurder

2. Ruilverhouding

Teneinde de ruilverhouding te kunnen bepalen werd het deel van het vermogen dat zal worden overgedragen door EUROPEAN HOLDING COMPANY NV aan BELG1AN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV gewaardeerd op grond van de marktwaarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen. Op basis van de waardering blijkt dat de weerhouden waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen 807.783,65 EUR bedraagt.

De vennoottchap BELG1AN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV wordt in het kader van deze splitsing gewaardeerd op basis van haar werkelijke waarde, na de uitvoering van Splitsing I en Splitsing Il, zijnde 2.020.605,99 EUR.

"1.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op grond van de weerhouden evaluatiemethode wordt de ruilverhouding tussen EUROPEAN HOLDING COMPANY NV en BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV als volgt berekend:

EUROPEAN HOLDING COMPANY NV BELGIAN AMUSEMENT

Waarde van de af te splitsen COMPANY LTD. NV

vermogensbestanddelen 807.783,55 EUR

Waarde vennootschap (na Splitsing I en Splitsing Il) 2.020.605,99 EUR

Aantal aandelen 15.500 2.185

Intrinsieke waarde inbreng per aandeel

EUROPEAN HOLDING COMPANY NV 52,115 EUR

Intrinsieke waarde aandeel BELGIAN

AMUSEMENT COMPANY LTD, NV ,76 EUR

De ruilverhouding tussen EUROPEAN HOLDING COMPANY NV en BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV wordt bijgevolg bepaald op 0,056355 (zijnde 52,115 EUR/ 924,76 EUR). Onder de weerhouden ruilverhouding worden er 0,056355 aandelen BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD, NV uitgereikt voor elk aandeel EUROPEAN HOLDING COMPANY NV ten belope van het af te splitsen gedeelte van EUROPEAN HOLDING COMPANY NV.

Dit betekent dat als vergoeding voor het totale afgesplitste vermogen van EUROPEAN HOLDING COMPANY NV er 873,50 afgerond 873 aandelen BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV uitgereikt moeten worden aan de aandeelhouders van EUROPEAN HOLDING COMPANY NV.

Er zal geen opleg in geld aan de aandeelhouders van EUROPEAN HOLDING COMPANY NV worden toegekend,

3.Wijze waarop de aandelen in BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV worden uitgereikt.

De 873 nieuwe aandelen BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV die worden uitgereikt ter vergoeding van de overgang van een gedeelte van het vermogen van EUROPEAN HOLDING COMPANY NV, zullen van dezelfde aard zijn als de thans bestaande aandelen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV.

Zij zullen als volgt worden uitgereikt door de raad van bestuur van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD.

-I.M.F, BVBA: 873 aandelen

De raad van bestuur van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV zal hiertoe onmiddellijk na de beslissing tot partiële splitsing de nodige inschrijvingen doen in het register van aandelen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV.

4.Datum van winstdeelname Datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de

winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht.

De nieuw uit te geven aandelen zullen recht geven te delen in de winst van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV vanaf 1 januari 2014. Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

5.Boekhoudkundige datum  Datum vanaf welke de handelingen van EUROPEAN HOLDING COMPANY NV boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD.

NV.

De datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap EUROPEAN HOLDING COMPANY NV, voor wat betreft de af te splitsen vermogensbestanddelen, boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV is 1 januari 2014.

6.Rechten toegekend aan de aandeelhouders van EUROPEAN HOLDING COMPANY NV die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Daar de aandeelhouders van EUROPEAN HOLDING COMPANY NV geen speciale rechten hebben en EUROPEAN HOLDING COMPANY NV geen effecten andere dan aandelen heeft uitgegeven, is deze bepaling niet van toepassing.

7.Bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

Aan de leden van de Raad van Bestuur van EUROPEAN HOLDING COMPANY NV, noch aan de leden van de Raad van Bestuur van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV zijn bijzondere voordelen toegekend, tengevolge van de huidige partiële splitsing.

8.0pmaak bijzondere verslagen in het kader van de partiële splitsing

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raden van bestuur van EUROPEAN HOLDING COMPANY NV en van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD, NV stellen aan de aandeelhouders van de voormelde vennootschappen voor om unaniem af te zien van de toepassing van artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen en verzoeken hen dan ook om op de buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders die over de partiële splitsing moeten besluiten, een positieve stem uit te brengen over de agendapunten betreffende de afstand van het schriftelijk en omstandig verslag van de bestuursorganen omtrent de partiële splitsing, en dit met toepassing van artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen.

De raden van bestuur van EUROPEAN HOLDING COMPANY NV en van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV stellen aan de aandeelhouders van de voormelde vennootschappen voor om unaniem af te zien van de toepassing van artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen en verzoeken hen dan ook om op de buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders die over de partiële splitsing moeten besluiten een positieve stem uit te brengen over de agendapunten betreffende de afstand van het schriftelijk verslag van de bedrijfsrevisor, en dit in toepassing van artikel 731 §1 laatste lid van het Wetboek van vennootschappen.

Voor het overige wensen de bestuursorganen van EUROPEAN HOLDING COMPANY NV en van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV er op te wijzen dat overeenkomstig artikel 731 §2 van het Wetboek van vennootschappen, artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen dient te worden toegepast door BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV.

9. De bezoldiging die wordt toegekend aan de bedrijfsrevisor van EUROPEAN HOLDING COMPANY NV en van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV voor het opstellen van de in het artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslagen.

Aangezien er geen verslaggeving overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen wordt opgemaakt (zie punt 8), wordt dienaangaande ook geen bezoldiging vastgesteld.

10.Beschrijving en verdeling van de aan BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV over te dragen delen van de activa en passive van het vermogen van EUROPEAN HOLDING COMPANY NV.

Ten gevolge van de partiële splitsing zullen de hieronder beschreven activa en passiva, rechten en verplichtingen, hierin begrepen elke latente schuld of verplichting die betrekking hebben op het onroerend goed betreffende de amusementsactiviteit, afgesplitst worden naar BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV, op basis van de situatie per 31 december 2013 zoals opgenomen in bijlage 1.

De activabestanddelen van EUROPEAN HOLDING COMPANY NV die zullen worden overgedragen aan BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV kunnen als volgt warden samengevat

EUR

Materiële vaste activa 30.230,71

Vorderingen> 1 Jaar 12.759,45

Vorderingen < 1 jaar 7.150,88

Totaal der activa 50.141,04

De totale boekhoudkundige waarde per 31 december 2013 van de af te splitsen activa bedraagt 50.141,04 EUR.

Er is geen af te splitsen vreemd vermogen.

De boekhoudkundige waarde per 31 december 2013 van het netto-actief dat zal worden afgesplitst bedraagt 50,141,04 EUR.

Wij verwijzen naar billage 1 van dit voorstel voor een gedetailleerde bespreking van de over te dragen activa en passiva. Bijlage 1 maakt integraal deel uit van dit voorstel van partiële splitsing.

Voor zover de in bijlage beschreven verdeling van het vermogen niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die tengevolge Van nalatigheid niet In de opsomming van de toegekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt Uitdrukkelijk overeengekomen, dat aile activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV, dit gelet op de bepalingen van artikel 729 van het Welboek van vennootschappen.

Het eigen vermogen van EUROPEAN HOLDING COMPANY NV voorafgaand aan de partiële splitsing kan als volgt worden samengevat

EUR

Geplaatst kapitaal 384.234,96

Wettelijke reserve 38.423,50

Overgedragen winst 1.222.294,76

Eigen vermogen 1.644.95322

tVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De afgesplitste vermogensbestanddelen zullen als volgt aangerekend worden op het kapitaal en de reserves:

BLIJFT IN EUROPEAN WORDT AFGEBOEKT FINALE TOEVOEGING

HOLDING COMPANY NV IN EUROPEAN BELGIAN AMUSEMENT

HOLDING COMPANY NV COMPANY LTD. NV

EUR EUR EUR

-Kapitaal 372.522,81 11,712,15 11.712,15

-Wettelijke reserve 37.252,28 1,171,22 1.171,22

-Overgedragen winst 11 85.037,09 37.257,67 37.257,67

Eigen Vermogen 1.594.812,18 50.141,04 50.141,04

Overeenkomstig artikel 80 Junot° 78 § 4 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen wordt, indien, rekening houdend met de ruilverhouding en de fractiewaarde van de als vergoeding toegekende aandelen, het bedrag, waarmee het kapitaal van de verkrijgende vennootschap wordt verhoogd groter is dan het afgesplitste kapitaal van de splitsende vennootschap, het verschil onttrokken aan de andere bestanddelen van het eigen vermogen van de splitsende vennootschap.

Het blijkt dat de andere eigen vermogensbestanddelen onvoldoende zijn zodat de aandelen beneden de huidige fractiewaarde van de bestaande aandelen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD.. NV zullen uitgegeven worden.

Uit artikel 736, §1, bis van het Wetboek van vennootschappen volgt dat artikel 582 van het Wetboek van vennootschappen niet van toepassing is, zodat geen omstandige verslaggeving moet worden opgemaakt.

11. Verdeling van de nieuwe aandelen en verantwoording

De 873 nieuwe aandelen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD, NV die ten gevolge van de partiële splitsing van EUROPEAN HOLDING COMPANY NV zullen worden gecreëerd, worden toegekend aan BVBA.

12. Bodemattest

Overeenkomstig artikel 2, 19° b van het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming ("Bodemdecreet"), wordt onderhavig splitsingsvoorstel beschouwd als een overeenkomst betreffende de overdracht van grand. Uit artikel 101 Bodemdecreet volgt dat de inhoud van de eventuele bodernattesten moet opgenomen worden in dit splitsingsvoorstel.

De beschikbare bodemattesten worden in bijlage aan onderhavig splitsingsvoorstel gehecht en maken er integraal onderdeel van uit. Het betreffen volgende bodemattesten met volgende kadastrale gegevens;

Gemeente Afdeling Ligging Sectie Perceel Aard van het perceel

Blankenb erge 1 Breyclelstraat 60 A 0405/1-13 Bebouwd

Blankenberge 1 Zeedijk 123 A 04051133 Bebouwd

13.Goedkeu ring door de buitengewone algemene vergaderingen en neerlegging ter grime Kosten.

Dit voorstel tot partiële splitsing zal door de raden van bestuur van EUROPEAN HOLDING COMPANY NV

' en van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van : ' Koophandel te Antwerpen.

De buitengewone algemene vergaderingen van EUROPEAN HOLDING COMPANY NV en BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV, waarop dit voorstel tot partiële splitsing ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen niet eerder dan zes weken na deze neerlegging worden gehouden.

Indien het voorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door EUROPEAN HOLDING COMPANY NV.

Tegelijk hierbij neergelegd voorstel tot parliële splitsing

Nico Femandez Alonso

Gedelegeerd Bestuurder

4

Op de laatste blz. van 1.uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/05/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

181111).11101111111111111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 5 MEI 2014

afdelizzilaffebbrpen

Ondememingsnr : 0404.561.363

Benaming

(voluit) BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD.

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Kipdorpvest 48 bus B, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte NEERLEGGING TER PUBLICATIE VOORSTEL TOT PARTIELE SPLITSING

Overeenkomstig de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen hebben de bestuursorganen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD., een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Kipdorpvest 48 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondemerningsnummer BTW BE 0404.561.36e, en van SPORTLAND, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Kipdorpvest 48 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondememingsnummer 0550.678.896, in gezamenlijk overleg een voorstel van partiële splitsing opgesteld waarin wordt voorgesteld dat SPORTLAND BVBA bij wijze van partiële splitsing de hierna beschreven activa en passive met betrekking tot de amusementsactiviteit van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY Ltd. NV overneemt.

De vooropgestelde partiële splitsing kadert in de reorganisatie van de 1.M.F. groep.

Ten gevolge van de partiële splitsing zal een deel van het vermogen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV, met inbegrip van de rechten en plichten, aan SPORTLAND BVBA worden overgedragen. De beschrijving van de overdracht wordt hierna bepaald.

Deze partiële splitsing wordt onmiddellijk voorafgegaan door en gebeurt onder de opschortende voorwaarde van de voltooiing van een partiële splitsing door overneming waarbij alle activa en passiva, rechten en verplichtingen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV die betrekking hebben op de participatie in EUROPEAN HOLDING COMPANY NV worden afgesplitst naarl.M.F, BVBA (hierna "Splitsing 1").

De wenselijkheid van de vooropgestelde partiële splitsing is gebaseerd op onderstaande rechtmatige financiële en economische behoeften:

De activiteiten van de groep kunnen worden opgedeeld in twee grote takken, namelijk activiteiten met

betrekking tot amusement spelen (i.e. luna park, bowling,...) en activiteiten met betrekking tot kansspelen.

Deze activiteiten alsmede de onroerende goederen die betrekking hebben op deze activiteiten bevinden zich verspreid over drie verschillende vennootschappen van de groep. Daarnaast beschikt de groep nog over een aantal onroerende goederen die voor privé doeleinden worden gebruikt (garages en appartement).

Om verschillende zakelijke overwegingen wensen de aandeelhouders van de I.M.F. groep beide activiteitstakken alsmede de verschillende onroerende goederen van elkaar af te schelden in afzonderlijke vennootschappen. Verder wenst men de onroerende goederen die voor privé doeleinden worden gebruikt af te

splitsen naar de holding vennootschap BVBA. Tenslotte wenst men de structuur van de groep aan te

passen zodanig dati.M.F. BVBA hoofdaandeelhouder wordt van de verschillende vennootschappen.

Men wenst aldus de verschillende activiteiten alsook de verschillende onroerende goederen met betrekking tot deze activiteiten van elkaar te scheiden. Eveneens in het kader van deze scheiding van activiteiten wenst men de onderlinge participaties die de exploitatievennootschappen hebben ln elkaar eveneens af te splitsen naar de centrale holdingvennootschap teneinde een transparante structuur te bekcmem

Verder dringt er zich een financiële noodzaak op. Immers, de overnames van de vennootschappen die plaatsvonden in 2010 gingen gepaard met een aanzienlijke financiering (EUR 1.270.000). Deze financieringen wegen zwaar op de groep en drukken de resultaten. De voornaamste reden van de vooropgestelde reorganisatie ligt in het feit dat door de verkoop van de kansspel activiteit, de nodige fondsen kunnen gecreëerd worden ter afbetaling van de bestaande bankschulden.

Op de laatste blz. van tulk B vermelden: Recto,: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ten slotte biedt een reorganisatie waarbij het onroerend goed wordt afgezonderd van de operationele activiteit de aandeelhouders het voordeel het onroerend goed te vrijwaren van de risico's verbonden aan de eigen bedreultoefening.

Op basis van het voorgaande M'et ontegensprekelijk dat de verrichting is ingegeven door zakelijke overwegingen waardoor zij met belastingneutraliteit kan warden doorgevoerd.

De bestuursorganen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV en van SPORTLAND BVBA stellen daarom het volgende voor:

BETROKKEN PARTIJEN

1.."BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD.", een naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Kipdorpvest 48 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer B'INY BE 0404.561.363.

2."SPORT1AND", een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Kipdorpvest 48 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondememingsnummer 0650.678296..

1.Rechtsvorm, naam, doel en maatschappelijke zetel van de splitsende vennootschap en van de

overnemende vennootschap.

1.De splitsende vennootschap; BELGIAN AMUSEMENT COfvfPANYL113. NV

BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD, is een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Kipdorpvest 48 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondememingsnummer BTW BE 0404.561.363.

De vennootschap werd opgericht op 6 december 1949 bij akte verleden voor notaris Maurice Van Zeebroeck te Antwerpen, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 december daarna onder het nummer 23461.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 31 december 2013 bij akte verleden voor notaris 11m Camewal te Brussel, gepubliceerd in de Bijlagen blj het Belgisch Staatsblad van 22 januari 2014 onder het nummer 2014-01-22f 0022069.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

De organisatie en exploitatie van aile sport, spelen, attracties, dancings, voorstellingen en diverse andere vermakelijkheden met of zonder weddenschappen en onder meer de exploitatie van lunaparken en het optreden als foorreizigers, evenals de exploitatie van bufetten, bars, restaurants, drankgelegenheden en andere.

Zij mag het materiaal dat hiervoor vereist is aankopen en verkopen met de bedoeling winst te maken.

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken."

Het huidig maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen vijfhonderdnegenentwi. ntigduizend honderdennegen euro drieënveertig eurocent (1.529.109,43 EUR) en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend honderdvijfentachtig (2.185) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ingevolge Splitsing I zal het maatschappelijk kapitaal teruggebracht worden tot 837.539,01 EUR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders wordt ieder jaar gehouden op de derde maandag van de maand juni om 17,00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De Raad van bestuur is als volgt samengesteld:

"de heer Femandez Alonso Nico, gedelegeerd bestuurder

heer Grant Henry, bestuurder

2.0e ovememende Vennootschap: SPORTLAND BVBA

SPORTLAND is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Kipdorpvest 48 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0550.678.896..

De vennootschap werd opgericht op 9 april 2014 bij akte verleden voor notaris Tim Camewal te Brussel, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 april 2014 onder het nummer 2014-04-29 / 0090480.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap ais volgt:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, hetzij voor eigen

rekening, hetzij voor rekening van derden:

De organisatie en exploitatie van alle sport, spelen, attracties, dancings, voorstellingen en diverse andere vermakelijkheden met of zonder weddenschappen en onder meer de exploitatie van lunaparken en het optreden als foorreizigers, evenals de exploitatie van buffetten, bars, restaurants, drankgelegenheden en andere.

Zij mag het materiaal dat hiervoor vereist is aankopen en verkopen met de bedoeling Winst te maken.

-de aan- en verkoop, In- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke producten, kortom tussenpersoon in handel.

-het uitoefenen van managements-, consulting-, beheers- en beleggingsactiviteiten, waaronder begrepen; het uitoefenen van managementsfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingsovereenkomsten en het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze,

-het verstrekken van managementadviezen, opleiding en het uitoefenen van consultancy-activiteiten in de meest ruime zin van het woord,

-het uitoefenen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau met betrekking tot aangelegenheden van financiële, technische, fiscale, sociale, commerciële, administratieve of juridische aard.

-het uitvoeren van administratieve werkzaamheden in de ruime Èri van het woord.

-het verrichten van aile werkzaamheden die verband houden met vereffeningen, herstructureringen vennootschappen. van

-het verlenen van aile diensten, zowel aan privé-personen, bedrijven, als aan de overheid.

-het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande en/of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coeirdineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen In, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

-het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng of investering; het verstrekken van risicodragend kapitaal aan (nlet)verbonden ondernemingen door het nemen van participaties of het financieren erven onder gelijk welke vorm.

-de vennootschap kan geklieningen toekennen aan elke natuurlijke of rechtspersoon met wie de vennootschap op welke wijze dan ook een band heeft

-de vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek afin pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

-zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en-verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, persoonlijke, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

-het stellen van alle handelingen met betrekking lot de aan- en verkoop, de huur en verhuur, het bouwen, het verkavelen, het beheren het ruilen, de promotie en de verbouwing, het toekennen van rechten op onroerende goederen en bouwwerken, het in opstal en erfpacht geven of nemen van onroerende goederen, evenals het in vruchtgebruik of concessie geven of nemen van onroerende goederen. Dit alles zonder als aannemer van werken in onroerende staat op te treden.

-de samenstelling en het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering of onroerende leasing van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het verhuren, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verkavelen, hef prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks niet dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

-de vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, het verhuren en het oprichten van roerende en onroerende goederen), met het oog op het vertonen van haar zaakvoerder(s) in geld of in natura.

-de vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de bijzondere wetgeving terzake.

-de vennootschap mag aile commerciële, industriëie, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband hebben met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend weze, aile roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen; aile fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen -en afstaan; aile plaatsingen verrichten in roerende waarden; belangen nemen bij middel van associatie, Inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere manier, in alle bestaande of op te lichten vennootschappen en ondernemingen in België of in het buitenland, met een analoog of samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te begunstigen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van

aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten draie te vergemakkelijken.

Het huidig maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

De gewone algemene vergadering van vennoten wordt ieder Jaar gehouden op de tweede vrijdag van de

maand juni om 17 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De enige benoemde zaakvoerder is de volgende:

" cle heer Femandez Alonso Nico, zaakvoerder

2. Ruilverhouding

Teneinde de ruilverhouding te kunnen bepalen werd het deel van het vermogen dat zal worden overgedragen door BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LM. NV aan SPORTLAND BVBA gewaardeerd op grond van de marktwaarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen. Op basis van de waardering blijkt dat de weerhouden waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen 750.096,66 EUR bedraagt.

Gezien haar recente oplichting, wordt de vennootschap SPORTLAND BVBA in het kader van deze splitsing gewaardeerd op basis van haar huidige eigen vermogenswaarde, zijnde 18.600,00 EUR.

Op grond van de weerhouden evaluatiemethode wordt de ruilverhouding tussen BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD, NV en SPORTLAND BVBA ais volgt berekend',

BELGIAN AMUSEMENT SPORTLAND BVBA

COMPANY LTD. NV

Waarde van de af te splitsen

vermogensbestanddelen 750.096,66 EUR

Waarde vennootschap 18.600,00 EUR

Aantal aandelen 2.185 100

Intrinsieke waarde inbreng per

aandeel BELGIAN AMUSEMENT

COMPANY LTD. NV 343,29 EUR

Intrinsieke waarde aandeel SPORTLAND BVBA 186,00 EUR

De ruilverhouding tussen BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV en SPORTLAND BVBA wordt bijgevolg bepaald op 1,84566 (zijnde 343,29 EUR/ 186,00 EUR). Onder de weerhouden ruilverhouding worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

er 1,84566 aandelen SPORTLAND BVBA uitgereikt voor elk aandeel BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV ten belope van het af te splitsen gedeelte van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV,

Dit betekent dat als vergoeding voor het totale afgesplitste vermogen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV er 4.032,7777 afgerond 4.032 aandelen SPORTLAND BVBA uitgereikt moeten worden aan de aandeelhouders van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV.

Er zal geen opleg in geld aan de aandeelhouders van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV worden toegekend,

3.Wilze waarop de aandelen in SPORTLAND BVBA worden uitgereikt.

De 4.032 nieuwe aandelen SPORTLAND BVBA die worden uitgereikt ter vergoeding van de overgang van

een gedeelte van het vermogen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV, zullen van dezelfde aard

zijn ais de thans bestaande aandelen van SPORTLAND BVBA.

Zij zullen als volgt worden uitgereikt door de enige zaakvoerder van SPORTLAND BVBA:

-I.M.F. BVBA: 4.031 aandelen

-De heer Nico Femandez Alonso: 1 aandeel

De enige zaakvoerder van SPORTLAND BVBA zal hiertoe onmiddellijk na de beslissing tot partiële splitsing

de nodige inschrijvingen doen in het register van aandelen van SPORTLAND BVBA.

4.Datum van winstdeelname Datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de

winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De nieuw uit te geven aandelen zullen recht geven te delen ln de winst van SPORTLAND BVBA vanaf 1 januari 2014. Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

In de oprichtingsakte van SPORTLAND BVBA d.d. 9 april 2014 werd opgenomen dat in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen aile handelingen in naam en voor rekening van de vennootschap ln oprichting werden overgenomen sinds 1 januari 2014.

5.Boekhoudkundige datum  Datum vanaf welke de handelingen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY NV boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van SPORTLAND BVBA.

De datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV, voor wat betreft de af te splitsen vermogensbestanddelen, boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrifgende vennootschap SPORTLAND BVBA is eveneens 1 januari 2014.

6.Rechten toegekend aan de aandeelhouders van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV dle bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Daar de aandeelhouders van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV geen speciale rechten hebben en BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV geen effecten andere dan aandelen heeft uitgegeven, Is deze bepaling niet van toepassing.

7.Bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders/zaakvoerder van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

Aan de leden van de Raad van Bestuur van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD, NV, noch aan de enige zaakvoerder van SPORTLAND BVBA zijn bijzondere voordelen toegekend, tengevolge van de huidige pariiële splitsing.

8.0pmaak bijzondere verslagen in het kader van de partiële splitsing

De bestuursorganen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV en van SPORTLAND BVBA stellen aan de aandeelhouders/vennoten van de voormelde vennootschappen voor om unaniem af te zien van de toepassing van artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen en verzoeken hen dan ook om op de buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders/vennoten die over de partiële splitsing moeten besluiten, een positieve stem uit te brengen over de agendapunten betreffende de afstand van het schriftelijk en omstandig verslag van de bestuursorganen omtrent de partiële splitsing, en dit met toepassing van artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen.

De bestuursorganen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV en van SPORTLAND BVBA stellen aan de aandeelhouders/vennoten van de voormelde vennootschappen voor om unaniem af te zien van de toepassing van artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen en verzoeken hen dan ook om op de buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders/vennoten die over de partiële splitsing moeten besluiten een positieve stem uit te brengen over de agendapunten betreffende de afstand van het schriftelijk verslag van de bedrijfsrevisor, en dit in toepassing van artikel 731 §1 laatste lid van het Wetboek van vennootschappen.

Voor het overige wensen de bestuursorganen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV en van SPORTLAND BVBA er op te wijzen dat overeenkomstig artikel 731 §2 van het Wetboek van vennootschappen, artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen dient te worden toegepast door SPORTLAND BVBA.

9. De bezoldiging die wordt toegekend aan de bedrijfsrevisor van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY NV en van SPORTLAND BVBA voor het opstellen van de in het artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslagen.

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

7

Aangezien er geen verslaggeving overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen wordt opgemaakt (zie punt 8), wordt dienaangaande ook geen bezoldiging vastgesteld.

10.Beschrijving en verdeling van de aan SPORTLAND BVBA over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV,

Ten gevolge van de partiële splitsing zullen de hieronder beschreven activa en passiva, rechten en verplichtingen, hierin begrepen elke latente schuld of verplichting die betrekking hebben op de amusementsactiviteit, afgesplitst worden naar SPORTLAND BVBA, op basis van de situatie per 31 december 2013 zoals opgenomen in bijlage 1.

De activabestanddelen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV die zullen worden overgedragen aan SPORTLAND BVBA kunnen als volgt worden samengevat:

EtiR

Materiële vaste activa 361,196,82

Financiële vaste activa 16.890,72

Voorraden en bestellingen in uitvoering 115.843,66

Vorderingen < 1 jaar 52.363,54

Liquide middelen 269.209,05

Overlopende rekeningen 122.674,29

Totaal der activa 938.178,08

De totale boekhoudkundige waarde per 31 december 2013 van de af te splitsen activa bedraagt 938.178,08

EUR,

Het af te splitsen vreemd vermogen kan ais volgt samengevat worden:

EUR

Schulden> 1 jaar 17.220,24

Schulden < 1 jaar 304.574,37

Overlopende rekeningen 8.520,07

Totaal vreemd vermogen 330.314,68

De totale boekhoudkundige waarde per 31 december 2013 van deze passive bedraagt 330.314,68 EUR.

De boekhoudkundige waarde per 31 december 2013 van het netto-actief dat zal worden afgesplitst bedraagt 607.863,40 EUR.

Wij verwijzen naar bijlage 1 van dit voorstel voor een gedetailleerde bespreking van de over te dragen activa en passive. Billage 1 maakt integraal deel uit van dit voorstel van partiële splitsing.

Voor zover de in bijlage beschreven verdeling van het vermogen niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die tengevolge van nalatigheid niet in de opsomming van de toegekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, dat aile activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan SPORTLAND BVBA, dit gelet op de bepalingen van artikel 729 van het Wetboek van vennootschappen.

Het eigen vermogen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV voorafgaand aan de partiële splitsing kan ais volgt worden samengevat:

EUR

Geplaatst kapitaal 837.457,30

Belaste reserves in kapitaal 81,72

Wettelijke reserve 28.479,43

Beschikbare reserve 11.861,67

Overgedragen winst 199.090,89

Eigen vermogen 1.076.971,00

De afgesplitste vermogensbestanddelen zullen als volgt aangerekend worden oe het kapitaal en de reserves:

BLIJFT IN BELGIAN WORDT AFGEBOEKT FINALE

AMUSEMENT COMPANY LTD. NV IN BELGIAN AMUSEMENT TOEVOEGING SPORTLAND BVBA

COMPANY LTD, NV

EUR EUR EUR

-Kapitaal 364.815,69 472.723,33 472.723,33

- Wettelijke reserve 12.405,09 16.074,35 16.074,35

-Beschikbare reserve 5.166,71 6.694,96 6.694,96

- Overgedragen winst 86.720,11 112.370,77 112.370,77

Eigen Vermogen 469,107,60 607.863,40 607.863,40

Overeenkomstig artikel 80 juncto artikel 78 § 2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering ' van het Wetboek van vennootschappen worden de afgesplitste en ingebrachte activa en passive overgenomen in de boekhouding van SPORTLAND BVBA tegen de waarde waarvoor zij in de boekhouding van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD, NV voorkomen,

11. Verdeling van de nieuwe aandelen en verantwoording

De 4.032 nieuwe aandelen van SPORTLAND BVBA die ten gevolge van de partiële splitsing van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV zullen worden gecreëerd, worden toegekend aan de heer Nico Femandez Alonso en I.M.F. BVBA.

12.Goedkeuring door de buitengewone algemene vergaderingen en neerlegging ter griffie  Kosten.

Dit voorstel tot partiële splitsing zal door de bestuursorganen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV en van SPORTLAND BVBA worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

De buitengewone algemene vergaderingen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV en SPORTLAND BVBA, waarop dit voorstel tot partiale splitsing ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen niet eerder dan zes weken na deze neerlegging worden gehouden.

Indien het voorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile kosten verband houdende met de verrichting gedragen door BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD, NV.

Tegelijk hierbij neergelegd voorstel tot partiële splitsing

Nico Femandez Alonso

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van 1-itik 5 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso,: Naam en handtekening

Voor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/05/2014
ÿþ Mod Word 1I.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

Rechtbank van koophandel



1

I 1II1 lilli 11111 lul tilt ItU II 11111 111111

*14106460*

15 MEI 201k

afdeling Antwerpen

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondemerningsnr : 0404.561.363

Benaming

(voluit) : BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD.

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Kipdorpvest 48 bus B, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: NEERLEGGING TER PUBLICATIE VOORSTEL TOT PARTIELE SPLITSING

Overeenkomstig de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen hebben de bestuursorganen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD., een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Kipdorpvest 48 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondememingsnummer BTW BE 0404.561.363, en van I.M.F., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Kipdorpvest 48 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondemerningsnumrner 0823.263.744, in gezamenlijk overleg een voorstel van partiële splitsing opgesteld waarin wordt voorgesteld dat BVBA bij wijze van partiële splitsing de participatie van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV in de naamloze vennootschap EUROPEAN HOLDING COMPANY, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Kipdorpvest 48 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer BTW BE 0412.536.248, overneemt.

De wenselijkheid van de vooropgestelde partiële splitsing is gebaseerd op onderstaande rechtmatige financiële en economische behoeften:

De activiteiten van de I.M.F. groep kunnen worden opgedeeld in twee grote takken, namelijk activiteiten met betrekking tot amusement spelen (i.e. lune park, bowling,...) en activiteiten met betrekking tot kansspelen.

Deze activiteiten alsmede de onroerende goederen die betrekking hebben op deze activiteiten bevinden zich verspreid over drie verschillende vennootschappen van de groep. Daarnaast beschikt de groep nog over een aantal onroerende goederen die voor privé doeleinden worden gebruikt (garages en appartement).

Om verschillende zakelijke overwegingen wensen de aandeelhouders van de groep beide

activiteitstakken alsmede de verschillende onroerende goederen van elkaar af te scheiden in afzonderlijke vennootschappen. Verder wenst men de onroerende goederen die voor privé doeleinden worden gebruikt af te splitsen naar de holding vennootschap I.M.F. BVBA. Tenslotte wenst men de structuur van de groep aan te passen zodanig dat I.M.F. BVBA hoofdaandeelhouder wordt van de verschillende vennootschappen.

Men wenst aldus de verschillende activiteiten alsook de verschillende onroerende goederen met betrekking tot deze activiteiten van elkaar te scheiden. Eveneens in het kader van deze scheiding van activiteiten wenst men de onderlinge participaties die de exploitatievennootschappen hebben in elkaar eveneens af te splitsen naar de centrale holdingvennootschap teneinde een transparante structuur te bekomen.

Verder dringt er zich een financiële noodzaak op. Immers, de overnames van de vennootschappen die plaatsvonden in 2010 gingen gepaard met een aanzienlijke financiering (EUR 1.270.000). Deze financieringen wegen zwaar op de groep en drukken de resultaten. De voornaamste reden van de vooropgestelde reorganisatie ligt in het feit dat door de verkoop van de kansspel activiteit, de nodige fondsen kunnen gecreëerd worden ter afbetaling van de bestaande bankschulden.

Ten slotte biedt een reorganisatie waarbij het onroerend goed wordt afgezonderd van de operationele activiteit de aandeelhouders het voordeel het onroerend goed te vrijwaren van de risico's verbonden aan de eigen bedrijfsuitoefening.

Op basis van het voorgaande blet ontegensprekelijk dat de verrichting is ingegeven door zakelijke'

overwegingen waardoor zij met belastingneutraliteit kan worden doorgevoerd.

Op de laatste blz. van Luik vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bestuursorganen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD, NV en van I.M.F. BVBA stellen daarom het volgende voor:

BETROKKEN PARTIJEN

1."BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD,', een naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Kipdorpvest 48 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer BTW BE 0404.561.363.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Kipdorpvest 48 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het endememingsnummer 0823.263.744.

1.Rechtsvorm, naam, doet en maatschappelijke zetel van de splitsende vennootschap en van de

overnemende vennootschap.

1.De splitsende vennootschap: BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV

BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. is een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Kipdorpvest 48 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondememingsnummer BTW BE 0404.561.363,

De vennootschap werd opgericht op 6 december 1949 bij akte verleden voor notaris Maurice Van Zeebroeck te Antwerpen, gepubliceerd in de Bijiagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 december daarna onder het nummer 23461.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 31 december 2013 blj akte verleden voor notaris Tim Camewal te Brussel, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 januari 2014 onder het nummer 2014.01-22/ 0022069.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

De organisatie en exploitatie van aile sport, spelen, attracties, dancings, voorstellingen en diverse andere vermakelijkheden met of zonder weddenschappen en onder meer de exploitatie van lunaparken en het optreden ais foorreizigers, evenals de exploitatie van bufetten, bars, restaurants, drankgelegenheden en andere.

Zij mag het materiaal dat hiervoor vereist is aankopen en verkopen met de bedoeling winst te maken.

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken."

Het huidig maatschappelijk kapitaal bedraagt één miijoen vijfhonderdnegenentwintigduizend honderdennegen euro drieënveertig eurocent (1.529.109,43 EUR) en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend honderdvijfentachtig (2.185) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders wordt ieder jaar gehouden op de derde maandag van de maand juni om 17.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De Raad van bestuur is als volgt samengesteld:

«de heer Femandez Alonso Nico, gedelegeerd bestuurder

.de heer Grant Henry, bestuurder

2.De ovememende Vennootschap: I.M.F. BVBA

is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Kipdorpvest 48 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondememingsnummer 0823.263.744.

De vennootschap werd opgericht op 17 februari 2010 bij akte verleden voor notaris Andy Vandewiefe te Brugge, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 maart 2010 onder het nummer 2010-0302 / 0031824.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 31 december 2013 bij akte verleden voor notaris 11m Camewal te Brussel, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 januari 2014 onder het nummer 2014.01-22 / 0022068.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

1. Het kopen, verkopen, ruilen, huren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van aile onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

goederen, het beheren van onroerende goederen of immobiliemaatschappljen, de expertise en agentschapdiensten inzake onroerende goederen, dit alles zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden;

2. De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm in all handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse; de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middei, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties waarden en titels. Zij zal haar

fondsen gebruiken voor de stichting, het beheer, het te gelde maken en de vereffening van een portefeuille, samengesteld ui alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels, evenals tot de verwerving van

brevetten en andere intellectuele rechten, welke de maatschappij mag bezitten en beheren. Zij mag deelnemen

aan de stichting, de ontwikkeling, de vorming evenals aan de financiering van aile andere ondernemingen. Zij zal dit namelijk doen onder vomi van tussenkomsten, voorbereidingen, studies en financiële hulp, onder vorm

van leningen, voorschotten, of waarborgen, of welke andere vorm ook. In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle om het even welke verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

3. Het verlenen van dienstprestaties van economische aard zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe onder andere consultancy, assistentie op het gebied van management, verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard.

4. Het waarnemen van bestuursopdrachten en mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen en vennootschappen alsook het delegeren van voormelde opdrachten en functies.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, doch dient in de ruimste zin uitgelegd te worden, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag bovenvermelde handelingen zelf verrichten, zowel voor eigen rekening, ln consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of ais vertegenwoordiger, voor zover de nodige vestigingsgetuigschriften worden bekomen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in alle bestaande of nog op te richten ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, economische samenwerkingsverbanden of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig, soortgelijk, aanvullend of samenhangend doel nastreven of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Zij kan optreden als bestuurder/zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan tevens borg stellen voor derden, aandeelhouders en bestuurders/zaakvoerders, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

De vennootschap mag in het algemeen aile daden stellen van burgerlijke, commerciële, financiële, industriële, roerende en/of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met haar doel verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden."

Het huldig maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen negenhonderd achtentachtigduizend vierhonderdvijftig euro (1.988.450,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door negenenzeventigduizend vijfhonderd en achtendertig (79.538) aandelen op naam, zonder aanduiding van waarde die ieder een gelijk deel van het kapitaai vertegenwoordigen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van ieder-Jaar en eindigt op dertig juni van het daarop volgende jaar.

De gewone algemene vergadering van vennoten wordt ieder jaar gehouden op de laatste zaterdag van de maand oktober om 11.00 uur. Indien dam dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De enige benoemde zaakvoerder is de volgende:

«de heer Fernandez Alonso Nico, zaakvoerder

2. Ruilverhouding

Teneinde de ruilverhouding te kunnen bepalen werd het deel van het vermogen dat zal worden overgedragen door BELG1AN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV aan M.F. BVBA gewaardeerd op grond van de marktwaarde van de af te splitsen participatie in EUROPEAN HOLDING COMPANY NV. Op basis van de waardering blijkt dat de weerhouden waarde van de af te splitsen participatie 1.958.461,34 EUR bedraagt.

De vennootschap BVBA wordt in het kader van deze splitsing gewaardeerd op basis van haar huidige

werkelijke waarde, zijnde 10.200.065,28 EUR.

Op grond van de weerhouden evaluatiemethode wordt de ruilverhouding tussen BELG1AN AMUSEMENT COMPANY LTD, NV en 1.M.F. BVBA als volgt berekend:

BELG1AN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV 1.M,F. BVBA

Waarde van de af te splitsen

vermogensbestanddelen 1.958.461,34 EUR

Waarde vennootschap 10.200.065,28 EUR

Aantal aandelen 2.185 79.538

intrinsieke waarde inbreng per aandeel

BELG1AN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV 896,32 EUR

Intrinsieke waarde aandeei I.M.F. BVBA 128,24 EUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De ruilverhouding tussen BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV en 1.M.F. BVBA wordt bijgevolg bepaald op 6,99 (zijnde 896,32 EUR/ 128,24 EUR). Onder de weerhouden ruilverhouding worden er 6,99 aandelen I.M.F. BVBA uitgereikt voor elk aandeel BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV ten beiope van het af te splitsen gedeelte van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV,

Dit betekent dat als vergoeding voor het totale afgesplitste vermogen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV er in principe 15.271,68 afgerond 15.271 aandelen 1.M.F. BVBA uitgereikt moeten worden aan de aandeelhouders van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV.

In toepassing van artikel 740, §2, 1 van het Wetboek van vennootschappen vindt er echter geen

omwisseling plaats van aandelen van BVBA tegen de 2.184 aandelen van BELGIAN AMUSEMENT

COMPANY LTD. NV die worden gehouden door I.M.F. BVBA zelf. Dit betekent dat er als vergoeding voor het totale afgesplitste vermogen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD, NV slechts 6,99, afgerond 7 aandelen I.M.F. BVBA uitgereikt worden aan de andere aandeelhouders van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD, NV.

Er zef geen opleg in geld aan de aandeelhouders van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV worden toegekend.

3.Wljze waarop de aandelen in I.M.F. BVBA worden uitgereikt.

De 7 nieuwe aandelen I.M.F. BVBA die worden uitgereikt ter vergoeding van de overgang van een gedeelte

van het vermogen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD.. NV, zullen van dezelfde aard zijn ais de thans

bestaande aandelen van I.M.F. BVBA.

Zij zullen als volgt worden uitgereikt door de enige zaakvoerder van I.M.F. BVBA:

-de heer Nico Femandez Alonso: 7 aandelen

De enige zaakvoerder van I.M.F. BVBA zal hiertoe onmiddellijk na de beslissing tot partiële splitsing de

nodige Inschrijvingen doen in het register van aandelen van I.M.F. BVBA.

4.Datum van winstdeelname  Datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de

winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht.

De nieuw uit te geven aandelen zullen recht geven te delen in de winst van BVBA vanaf 1 januari

2014. Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

5.Boekhoudkundige datum Datum vanaf welke de handelingen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY

NV boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van I.M.F. BVBA.

De datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD, NV, voor wat betreft de af te splitsen vermogensbestanddelen, boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap I.M.F. BVBA is 1 januari 2014.

6.Rechten toegekend aan de aandeelhouders van BELG1AN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Daar de aandeelhouders van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LID. NV geen speciale rechten hebben en BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV geen effecten andere dan aandelen heeft uitgegeven, Is deze bepaling niet van toepassing.

7.131jzondere voordelen toegekend aan de bestuurders/zaakvoerder van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

Aan de leden van de Raad van Bestuur van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LM, NV, noch aan de enige zaakvoerder van 1.M.F. BVBA zijn bijzondere voordelen toegekend, tengevolge van de huidige partiële splitsing.

8.0pmaak bijzondere verslagen in het kader van de partiële splitsing

De bestuursorganen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV en van I.M.F. BVBA stellen aan de aandeelhouders/vennoten van de voormelde vennootschappen voor om unaniem af te zien van de toepassing van artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen en verzoeken hen dan ook om op de buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders/vennoten die over de partiële splitsing moeten besluiten, een positieve stem uit te brengen over de agendapunten betreffende de afstand van het schriftelijk en omstandig verslag van de bestuursorganen omtrent de partiële splitsing, en dit met toepassing van artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen.

De bestuursorganen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV en van I.M.F. BVBA stellen aan de aandeelhouders/vennoten van de voormelde vennootschappen voor om unaniem af te zien van de toepassing van artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen en verzoeken hen dan ook om op de buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders/vennoten die over de partiële splitsing moeten besluiten een positieve stem uit te brengen over de agendapunten betreffende de afstand van het schriftelijk verslag van de bedrijfsrevisor, en dit in toepassing van artikel 731 §1 laatste lid van het Wetboek van vennootschappen.

Voor het overige wensen de bestuursorganen van BELG1AN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV en van 1.M.F. BVBA er op te wijzen dat overeenkomstig artikel 731 §2 van het Wetboek van vennootschappen, artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen dient te worden toegepast door I.M.F. BVBA.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

9. De bezoldiging die wordt toegekend aan de bedrijfsrevisor van BELG1AN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV en van !MF. BVBA voor het opstellen van de In het artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslagen.

Aangezien er geen verslaggeving overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen wordt opgemaakt (zie punt 8), wordt dienaangaande ook geen bezoldiging vastgesteld.

10.Beschrijving en verdeling van de aan 1,M.F. BVBA over te dragen delen van de activa en passive van het vermogen van BELO») AMUSEMENT COMPANY LTD. NV.

Ten gevolge van de partiële splitsing zullen de hieronder beschreven activa en passive, rechten en verplichtingen, hierin begrepen elke latente schuld of verplichting die betrekking hebben op de volledige participatie in EUROPEAN HOLDING COMPANY NV gehouden door BELG1AN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV, afgesplitst worden naar M.F. BVBA, op basis van de sltuatie per 31 december 2013 zoals opgenomen in bijlage 1.

De activabestanddelen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV die zullen worden overgedragen aan I.M.E. BVBA kunnen ais volgt worden samengevat:

EUR

Deelneming in European Holding Company NV 1.081.710,31

Overlopende rekeningen 17.016,43

Totaal der activa 1.098.726,74

De totale boekhoudkundige waarde per 31 december 2013 van de af te splitsen activa bedraagt 1.098.726,74 EUR.

Het af te splitsen vreemd vermogen kan ais volgt samengevat worden:

EUR

Schulden op meer dan 1 jaar 146.617,24

Schulden op minder dan 1 jaar 62.835,96

Totaal schulden 209.453,20

De totale boekhoudkundige waarde per 31 december 2013 van deze passive bedraagt 209.453,20 EUR.

De boekhoudkundige waarde per 31 december 2013 van het netto-actief dat zal worden afgesplitst bedraagt 889.273,54 EUR.

Wij verwijzen naar bijlage 1 van dit voorstel voor een gedetailleerde bespreking van de over te dragen activa en passiva. Bijlage 1 maakt integraal deel uit van dit voorstel van partiàle splitsing.

Voor zover de in bijlage beschreven verdeling van het vermogen niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die tengevolge Van nalatigheid niet in de opsomming van de toegekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt Uitdrukkelijk overeengekomen, dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan I.M.F. BVBA, dit gelet op de bepalingen van artikel 729 van het Wetboek van vennootschappen.

Het eigen vermogen van BELG1AN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV voorafgaand aan de partiële splitsing kan als volgt worden samengevat:

EUR

Geplaatst kapitaal 1.528.960,24

Belaste reserves in kapitaal 149,19

Wettelijke reserve 51.995,39

Beschikbare reserve 21.656,05

Overgedragen winst 363.483,67

Eigen vermogen 1.966.244,54

-11

De afgesplitste vermogensbestanddelen zullen als volgt aangerekend worden op het kapitaal en de reserves:

BLUFT IN BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV WORDT AFGEBOEKT IN BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV FINALE TOEVOEGING I.M.F. BVBA

EUR EUR EUR

- Kapitaal 837.539,01 691.570,42 316,51

- Wettelijke reserve 28.479,43 23.515,96 10,76

-Beschikbare reserve 11.861,67 9.794,38 4,48

- Overgedragen winst 199.090,89 164.392,78 75,24

Eigen Vermogen 1.076.971,00 889.273,54 406,99

Overeenkomstig artikel 80 juncto 78 § 4 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen wordt, indien, rekening houdend met de ruilverhouding en de fractiewaarde van de als vergoeding toegekende aandelen, het bedrag, waarmee het kapitaal van de verkrijgende vennootschap ' wordt verhoogd groter is dan het afgesplitste kapitaal van de splitsende vennootschap, het verschil onttrokken aan de andere bestanddelen van het eigen vermogen van de splitsende vennootschap, in het tegenovergestelde geval wordt het verschil geboekt als een uitgiftepremie.

Overeenkomstig artikel 78 §4 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, zal een bedrag van 141,51 EUR geboekt worden als uitgiftepremie.

Wij stellen voor om de uitgiftepremie ten belope van 141,51 EUR onmiddellijk na onderhavige splitsing te incorporeren In het kapitaal van I.M.F. BVBA, zodat de uiteindelijke kapitaalverhoging in hoofde van I.M.F. BVBA 316,51 EUR zal bedragen.

11. Verdeling van de nieuwe aandelen en verantwoording

De 7 nieuwe aandelen van I.M.F. BVBA die ten gevolge van de partiële splitsing van BELGIAN , AMUSEMENT COMPANY LTD. NV zullen worden gecreëerd, worden toegekend aan de heer Nico Femandez Alonso.

12.Goedkeuring door de buitengewone algemene vergaderingen en neerlegging ter griffie  Kosten,

Dit voorstel tot partiële splitsing zal door de bestuursorganen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV en van I.M.F. BVBA worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

De buitengewone algemene vergaderingen van BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD. NV en I.M.F. BVBA, waarop dit voorstel tot partiële splitsing ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen niet eerder dan zes weken na deze neerlegging worden gehouden.

Indien het voorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD, NV.

Tegelijk hierbij neergelegd voorstel tot partiële splitsing

Nico Femandez Alonso

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2014
ÿþMd POF 11,1

f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-bohoude aan het Belgisel Staatsbh

1111111111!111111111111111

Ondernerningsnr : Benaming çvolun

(verkort).

Rechtsvorrn : Naamloze vennootschap

Zetel: Kipdorpvest 48 B, 2000 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwern(en) akte :Ontslag en benoeming bestuurder Tekst:

0404,561.363

Belgian Amusement Company LTD

Uit het Proces-verbaal van de Algemene Vergadering van aandeelhouders gehouden op 16 juni 2014 ten maatschappelijke zetel blijkt het volgende: de heer H. Grant wonende Zeedijk 120 app 01 bus 01 te 8370 Blankenberge neemt ontslag als bestuurder ingaand op 1 juli 2014, Zijn mandaat loopt nog tot en met 30 juni 2014.1n zijn vervanging wordt voorzien door benoeming van Mevrouw Foulart Martine wonende Statiesteenweg 18 te 8377 Zuienkerke. Zij zal haar mandaat als bestuurder opnemen per 1 juli 2014 en het mandaat onbezoldigd uitoefenen. Ontslag en benoeming worden unaniem goedgekeurd.

N. Fernandez

Gedelegeerd-bestuurder

Op d laatste blz van lkB vermelden : RectO : Nearn'en-heedenighéld-Vdi dé itrunkiitarerid-e-riâteriSrho-tïii-Vaii d'e.iierSki(d;n(éhï

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

01/08/2014 : AN112969
01/08/2014 : AN112969
22/01/2014 : AN112969
28/11/2013 : AN112969
02/08/2013 : AN112969
24/08/2012 : AN112969
12/03/2012 : AN112969
01/09/2011 : AN112969
23/08/2011 : AN112969
13/08/2010 : AN112969
09/06/2010 : AN112969
03/08/2009 : AN112969
25/07/2008 : AN112969
06/08/2007 : AN112969
22/08/2006 : AN112969
23/08/2005 : AN112969
08/08/2005 : AN112969
27/09/2004 : AN112969
04/08/2015 : AN112969
31/07/2003 : AN112969
16/06/2003 : AN112969
14/10/2002 : AN112969
03/10/2000 : AN112969
25/09/1999 : AN112969
20/05/1994 : AN112969
06/10/1993 : AN112969
11/08/1990 : AN112969
27/10/1987 : AN112969

Coordonnées
BELGIAN AMUSEMENT COMPANY LTD.

Adresse
KIPDORPVEST 48B 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande