BELGIAN BEER COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGIAN BEER COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.639.002

Publication

18/10/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1,11

" 13158617

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 9 OKI. 213'

Ondememingsnr : 0 5 4 0 " 6 9 0 Benaming (voluit) : Belgian Beer Company

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 2 oktober 2013, dat tussen;

1. De vennootschap naar Brits recht "JALICKAR CONSULTANTS LIMITED", met maatschappelijke zetel gevestigd te HG41JU Ripon, North Yorkshire (Groot-Brittannië), Hillshaw Park Way 1, geregistreerd bij het "Companies House" met "company number" 05048864, hier vertegenwoordigd door haar "director", de heer Deschepper Jim Patrick, geboren te Oostende op 5 mei 1978, (rijksregisternummer 78.05.05-255.07), wonende te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 1 F201.

2. De heer Verdonck, Erik Pieter, geboren te Berchem (Antwerpen) op 20 december 1958,

(rijksregisternummer 58.12.20-245.69), wonende te 2900 Schoten, André Ullenslei 29. een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht. Haar naam luidt "Belgian Beer Company".

Zetel, De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2900 Schoten, André Ullenslei 29.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf; de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel. De vennootschap heeft als immaterieel doel om het product "Belgisch bier" in de ruimste zin van het woord te promoten.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen, natuurlijke- en rechtspersonen op het vlak van marketing, sales, personeelszaken, logistiek, organisatie, planning, administratieve-, financiële- en logistieke opvolging, projectmanagement, het begeleiden van outsourcing en de ontwikkeling zowel van software, hardware evenals andere producten en diensten, alsook het voorbereiden en geven van trainingen, seminaries, lessen en het organiseren van evenementen in de ruimste zin van het woord. De vennootschap kan alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo alleen als in samenwerking met derden.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het aan- en verkopen van roerende en onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende, alsook materiële en immateriële goederen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen

overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen

m.

en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende

goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

De vennootschap mag voorts deelnemen in, het voeren van het beheer over en het financieren en samenwerken met endere ondernemingen, vennootschappen rechtspersonen, groeperingen, organisaties of verenigingen. De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : André Ullenslei 29

2900 Schoten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen. Alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan tevens de functies en opdrachten van lasthebber, zaakvoerder, bestuurder, kaderlid of expert, lid van het directie- of enig ander comité, toezichthouder, (voorlopig) bewindvoerder, sekwester of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFHONDERDDUIZEND EURO (¬ 500.000,00); het wordt gevormd, deels door een inbreng in natura ten bedrage van vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) en deels door een inbreng in geld ten bedrage van honderdduizend euro (¬ 100.000,00). Het is volledig volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij KBC Bank.

in verband met de inbreng in natura besluit het verslag van de heer Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2240 Massenhoven, Herentalsebaan 2 als volgt:

"Ondergetekende Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VYVEY & Co, bedrijfsrevisor, verklaart in uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, bij de oprichting door middel van inbreng in natura, dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding;

b. de beschrijving van het overgedragen vermogensbestanddeel beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c. de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrenger;

d, de voor de inbreng in natura door de partijen aanvaarde methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomt met de uitgifte van 400 aandelen zonder nominale waarde van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BELGIAN BEER COMPANY" zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is onder voorbehoud van de effectieve verwezenlijking van de veronderstellingen, vooruitzichten, hypothesen en financiële projecties in aanmerking genomen in de waarderingsmodellen voor de ingebrachte immateriële vaste activa.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura ter gelegenheid van de oprichting bij de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " BELGIAN BEER COMPANY" en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Massenhoven, 25 september 2013

BVBA VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor

(Getekend)

Vertegenwoordigd door:

Steven VYVEY

Bedrijfsrevisor"

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boeklaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31 december 2014.

Al g e m e n e.verq ad erin q..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

F r' mod 14.1

J,~ ,.

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand mei om veertien uur. Indien deze dag evenwel een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al

dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten. De functie van statutaire zaakvoerder

geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten. Zijn opdracht kan slechts

om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Tot statutaire zaakvoerders werden benoemd:

a) De heer Verdonck Erik Pieter, geboren te Berchem (Antwerpen) op 20 december 1958, (rijksregisternummer 58.12.20-245.69), wonende te 2900 Schoten, André Ullenslei 29.

b) De heer Remnant Jason Paul, van Britse nationaliteit, paspoort nummer 510442160, geboren te Ripon (Groot-Brittannië) op 1 mei 1971, wonende te HG41JU Ripon, North Yorkshire (Groot-Brittannië), Hillshaw Park Way 1.

c) De heer Deschepper Jim Patrick, geboren te Oostende op 5 mei 1978, (rijksregisternummer

78.05.05-255.07), wonende te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 1 F201.

Voor de eerste maal kunnen de zaakvoerders worden benoemd in de oprichtingsakte.

2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan moeten zij beiden akkoord gaan om geldig te kunnen besluiten. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders" genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken.

ledere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten, Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door alle leden.

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te

verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Externe vertegenwoordiging.

Elke zaakvoerder, ook indien er meerdere zijn aangesteld, vertegenwoordigt, individueel handelend, de vennootschap jegens derden en In rechte als eiser of als verweerder. Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

De voormelde statutaire zaakvoerders, de heren Erik Verdonck en Jim Deschepper hebben beiden verklaard hun mandaat te aanvaarden; De heer Jim Deschepper, voormeld, heeft verklaard zich dienaangaande tevens sterk te maken voor de heer Jason Remnant, voormeld. Behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van zaakvoerder thans onbezoldigd.

DE NOTARIS







Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

(get.) JAN COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, oprichtersverslag en verslag bedrijfsrevisor,







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BELGIAN BEER COMPANY

Adresse
ANDRE ULLENSLEI 29 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande